Találatok a következő kifejezésre: Még fiatal és (276 db)

A hullámos papagájomnak nem tudom megállapítani a nemét, nem rég vettem és ott sem tudták megmondani, azt mondták, hogy még fiatal és még változhat a csõre feletti rész, szerintetek milyen nemû?

a href='#' title='Ha bejelentkezel, a link kattinthatóvá válik' onclick='alert("A link bejelentkezés után lesz kattintható."); return false;'>[link]

Legjobb válasz: Ha kék a csõre feletti rész,akkor fiú. Én a képen kéknek látom.

Ha kék a csõre feletti rész, akkor fiú. Én a képen kéknek látom.
A kérdező hozzászólása: igen felül kékes, de az alja kicsit mintha lilás lenne ahogy a képeken is látszik, fiút akartam mindenképpen és volt is amin egyértelmûbben meg lehetett állapítani, hogy fiú vagy lány, de ennek megfogott a színe :) köszi a válaszodat!
100% hogy hím. Már annyira nem is fiatal, hogy ne lehetne megállapítani róla. (A frissen leválasztott madarak csõre vége fekete, és a hullámminta egészen a csõrükig ér.) . . . Kereskedésben vetted ugye?
Igen hím nemû. Az állat kereskedésben annyira buták az emberek tisztelet a kivételnek, hogy az ilyent nem bírják meg állapítani. A gyémánt galambjaimra is azt mondták hogy egy pár de kiderült, hogy mind a kettõ hím volt...
A kérdező hozzászólása: Látszott mondjuk az eladónak, hogy annyira nem ért hozzá, csak olvasgattam hogy milyen a csõre feletti rész és láttam aminek teljesen kék volt és sokkal élénkebb, ezért kellett a megerõsítés és köszönöm a választásokat!
lány/tojó
Rosszak a linkek.
nem adja be4
nem mutatja meg. de egyszerûen ha a csõre feletti folt rózsaszín lány ha kék fiú...
Ez elképzelhetõ.
Ritka, hogy fiatal csikó idegen lovakért otthagyja az anyját. De érdemes vezetékszárra venni, ha olyan helyen jártok, ahol a találkozás megtörténhet. A csikónak sem árt, ha megtanulja az anyja mellett, milyen az, ha vezetik, legalább késõbb ezzel nem lesz gond. Nálunk minden csikó így tanulta a dolgot, sose volt gondunk velük.


Szerintetek miért akarom hogy az exem megerőszakoljon? Pedig még fiatal vagyok, de mindig elképzelem ahogyan megüt, és erőszakoskodik, pedig még nagyon fiatal vagyok (nő)

Legjobb válasz: Ez egy fétis (biasztofilia) nyilvánvalóan valami régi trauma rossz élmény miatt alakult ki...amennyiben tudod normális keretek között tartani a ti kettõtök dolga párotokkal mit csináltok a hálószobában és milyen szerepjátékot játszotok. (18 felett/ amíg senkinek nem esik bántódása) Azonban ha nagyon fiatal vagy/durva ez a vonzódás javaslom pszichológus/lelki tanácsadó felkeresését aki segít megtalálni a szokatlan vonzódás okát, és feloldani az esetleges traumaélményt.

Ez egy fétis (biasztofilia) nyilvánvalóan valami régi trauma rossz élmény miatt alakult ki...amennyiben tudod normális keretek között tartani a ti kettõtök dolga párotokkal mit csináltok a hálószobában és milyen szerepjátékot játszotok. (18 felett/ amíg senkinek nem esik bántódása) Azonban ha nagyon fiatal vagy/durva ez a vonzódás javaslom pszichológus/lelki tanácsadó felkeresését aki segít megtalálni a szokatlan vonzódás okát, és feloldani az esetleges traumaélményt.
mennyire nagyon fiatal is pontosan? amúgy menj el egy orvoshoz.
10es vagyok. Bántottak téged valaha fizikailag?
Esetleg Damu Rolandra.irj rá fészen
A kérdező hozzászólása: utolsónak: de valamiért szeretném ha így zaklatna, ha elhívna este és bántani akarna, de persze jól összevesznénk, õ elkapná a hajam stb
Sokan fantáziálgatnak olyanról, hogy durvábbak velük szex közben, de sokaknál megmarad ezen a szinten és a valóságban nem tetszik nekik. Ez teljesen normális
A kérdező hozzászólása: konkrétabban nem a szexre vágyok, hanem arra hogy ráncigáljon, stb
huppsz akkor nagyon fiatal vagy nem szóltam semmit :) Menj babázni az oldal 18+
Aztaaaaaa! Te akár megsütnéd és meg is ennéd a farkát vacsorára, paradicsommal sajttal , sonkával szalonnával kisütve mi? Öntetnek meg lelocsolnád az ondójával is mi?
A kérdező hozzászólása: nem raktak a seggem alá mindent, átlag család vagyunk, és 15 alatt
Nem vagy nagyon fiatal?
mert a szüleid mindent a segged alá raktak, és fogalmad sincs az élet értékeirõl
Beteg vagy, de mindegy, majd valaki örül neked.
A kérdező hozzászólása: nem

Van egy fiú nimfa papagájunk. Nagyom szelíd mert a kezemre és a vállamra ül. Csak nem lehet megsimogatni. Amúgy fiú. A kezemből úgy félősen de eszik. Még fiatal. Kb.3 hónapos. Nem tudnátok segíteni?

Legjobb válasz: szia! 3hónapos,még nagyon fiatal :)mennyi idõt vagy vele naponta? foglalkozz vele minél többet,beszélj hozzá,kerüld a hirtelen mozdulatokat,adj neki finom dolgokat(gyümölcsöket)kézbõl úgy hogy bent van akis ketrecében és akkor oda benyújtod neki meg ilyenek.szreintem egyre szelídebb és bátrabb lesz ahogy telik az idõ,és ha látja hogy nem kell félnie tõled akkor meg fog bízni benned és biztos a simizést is engedni fogja. vagy próbálj neki trükköket tanítani, youtube-on sok videó van : http://www.youtube.com/watch?v=oJElIrxzCs4

szia! 3hónapos, még nagyon fiatal :) mennyi idõt vagy vele naponta? foglalkozz vele minél többet, beszélj hozzá, kerüld a hirtelen mozdulatokat, adj neki finom dolgokat(gyümölcsöket)kézbõl úgy hogy bent van akis ketrecében és akkor oda benyújtod neki meg ilyenek.szreintem egyre szelídebb és bátrabb lesz ahogy telik az idõ, és ha látja hogy nem kell félnie tõled akkor meg fog bízni benned és biztos a simizést is engedni fogja. vagy próbálj neki trükköket tanítani, youtube-on sok videó van : http://www.youtube.com/watch?v=oJElIrxzCs4
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm! Amúgy amikor tehetem akkor mindig szabadon van. Kb.4-6órát kint van de nem nagyon szokott repdesni csak néha elkezd repdesni. A vállamon szinte szivesen ül. Csak attól fél ha meg akarom simogatni de még akkor se mindig repül el csak megcsíp (ami persze nem fáj)de még szinte szívesem van a közelembe.
A kérdező hozzászólása: Amúgy van egy kis törölközõ abba rakok az ételébõl és arrra ölembe veszem a törölközõt meg a papagájt és úgy eszik meg néha-néha megpróbálom simogatni.

Nagyon kívánom a barátomat. De lefeküdni még nem szeretnék vele, még fiatalnak érzem magam a szexhez. Mit engedjek meg neki ami neki is és nekem is jó lenne?

Legjobb válasz: végre egy lány aki úgy gondolja fiatal hozzá! elõször is gartulálok hogy annak ellenére hogy megvan Õ Neked, elég erõs vagy hozzá hogy kibírod szex nélkül :D én azt tanácsolom, hogy ha ennyire szeretnétek 'rosszalkodni' :P akkor bõven elég a petting, vagy az orális szex (rem nemkell magyaráznom hogy az mit jelent... :) de arra vigyázz, hogy megfelelõ idõben és helyen történjen meg! (az elsõ barátommal a nem megfelelõ idõzítés miatt mentünk szét) legyen romantikázás, és lehetõleg ne házibuliban csináljátok :P a lényeg h el tudd engedni magad! tudom h eltértem a kérdéstõl, de úgy gondolom ezis fontos hozzá :) sok sikert! :)

végre egy lány aki úgy gondolja fiatal hozzá! elõször is gartulálok hogy annak ellenére hogy megvan Õ Neked, elég erõs vagy hozzá hogy kibírod szex nélkül :D én azt tanácsolom, hogy ha ennyire szeretnétek 'rosszalkodni' :P akkor bõven elég a petting, vagy az orális szex (rem nemkell magyaráznom hogy az mit jelent... :) de arra vigyázz, hogy megfelelõ idõben és helyen történjen meg! (az elsõ barátommal a nem megfelelõ idõzítés miatt mentünk szét) legyen romantikázás, és lehetõleg ne házibuliban csináljátok :P a lényeg h el tudd engedni magad! tudom h eltértem a kérdéstõl, de úgy gondolom ezis fontos hozzá :) sok sikert! :)
Hol tartotok most? Ha leírod, akkor lehet tanácsot adni.
Petting teljes gõzzel.
Ilyenkor legjobb az ölelkezésbõl indulni. Szépen öleld meg - látod, hogy úgyis elkalandozik néha :-) Elõször hagyd neki, hogy ruhán keresztül simogasson. Ráteheted a kezed is az õ kezére, és vezetheted: ez kellemes érzés neki is - te meg így meg tudod mutatni, hogy mi az, ami jól esik neked, és mi nem. Késõbb majd vegyél fel jó laza ruhát (elõször pólót vagy inget): olyat, hogy tudjon benne keresgélni. Ha magától nem jönne rá (ami amúgy ki van zárva), akkor itt is vezetheted egy kicsit a kezét. Ha a kicsi, formás ciciket szereti, akkor lefekhettek egymás mellé, és úgy lehet simogatni - ha a nagy a kedvence, akkor üljetek le. De ne mindig ugyanúgy próbáljátok: a fiúk szeretik a változatosságot. Te is próbálhatod simogatni: de a fiúk nem szeretik ruhán keresztül. Nagyon hamar nagyon kényelmetlenül fogja érezni magát. Ki kell szabadítani (nem kell levenni róla semmit, csak ki kell nyitni - cipzárra nagyon vigyázz!) Ha nem akarod megnézni, akkor adj neki takarót. Egyébként a fiúk (és a lányok is) mindenfajta simogatást szeretnek: lehet simogatni a haját, a hátát, a hasát is... csak idõnként el lehet kalandozni mindenfelé :-) Ha nem akartok szeretkezni, akkor késõbb is úgy kellene, hogy nem vetkõztök le teljesen - legfeljebb egyszerre az egyikõtök. Szerintem ez a sok simogatás az elején annyira csodálatos, hogy kár lenne kihagyni. Viszont késõbb nyilván többet is akartok majd: akkor majd írjál!
A kérdező hozzászólása: hát ott tartunk hogy a fiu nagyon kíván meg én is õt.Õ jol tudja hogy nem akarok vele elfeküdi, és ezt tisztelenbe is taratja...gatyán keresztül simogatot ott "középtájt" csokoloás közbe.. és arra gondoltam hogy 4 és fél hónapja együtvagyunk és tudom h vágyik rám és a petitngre gondoltma én is.... de hogyan kezdjek hozzá? hogy utaljak rá??segítsetek lécci(ez lesz(ha leszz) az elsõ pettingem..Szûz vagyok még!!)

Lenne egy kis problémám . A barátnőm 13 éves, én meg 15, és az apja nem engedné neki, hogy ilyen "fiatalon" pasija legyen. Most álljak az apa elé és kérjem el a lányát? Mert eléggé szigorúnak mondják, és bizonytalan vagyok.

Legjobb válasz: Azert nem wngedi mert felti 13 evesen meg fiatal Es hat a mai tarsadalomban mar valoszinu hogy o is dugni akar Es termeszetesen te belemennel Mivel ferfi verbol vagy

Azert nem wngedi mert felti 13 evesen meg fiatal Es hat a mai tarsadalomban mar valoszinu hogy o is dugni akar Es termeszetesen te belemennel Mivel ferfi verbol vagy
Akkor se engedné. Várj még 2-3 évet
A kérdező hozzászólása: hát még ott nem tartunk kettes, de majd egyszer... amúgy nagyon nehéz nélküle, mivel nem ugyanott lakunk(Karcag<-->Tilalmas) de azért szívás lenne "lebukni"...
Miért van idézõjelben a fiatalon? Ha 8 osztályos suliba jár, akkor a következõ félév lesz a legfontosabb. Érhetõ, hogy akarja, hogy elvonja a tanulástól valami a lánya figyelmét. Egy 15 éves gyerek nincs egy súlycsoportban a 30-40 férfival. Csak veszíthetsz, ha nagyon nagynak akarsz mutatkozni. De ha annyit vállalsz fel, amit õszintén elõ tudsz adni, akkor jól jöhetsz ki a dologból. Tehát ha a szülõk tudják, hogy hová mentek és pontosan is értek vissza, akkor pozitívum, hogy megjelentsz a szülõk elõtt. Általában az ismeretlentõl szokták félteni a gyereket.
Ezért jó, ha az após börtönbe van. Egyébként miért lenne túl fiatal? Én 16 évesen jöttem össze 13 éves barátnõmmel, bár akkor utána rá nem sokkal lett 14, de ettõl függetlenül, ha normális a csaj, akkor nincs olyan, hogy fiatal.. mi azóta meg vagyunk már 3 éve, boldog kapcsolat, nem kúr félre meg egyáltalán nem olyan mint a többi. Ha te is jó vagy, akkor még jót is teszel a lánynak, ha kitartasz mellette és nem fog el kur*ulni.. de, ha az após nem lett volna börtönbe, akkor is elé álltam volna. Bár a végsõ döntés az övé lenne, de nem hagytam volna szó nélkül az tuti. Ebbe a világba nem a kor számít, mert 18 évesen is lehet egy csaj gyerek szinten, sõt 25 évesen is azon vannak még, az meg más, hogy komolynak látszanak, de csak látszanak.. sex nélkül meg kibírod, vársz még vele pár évet, te is még fiatal vagy kibírod ha szereted õt. Sõt, ha tényleg szereted azt is kivárod, hogy az apja összeengedjen vele.
A kérdező hozzászólása: Igazatok van , csak még nem is tudom mit csináljak. Akkor beszéljek a faterjával ???
Igen, az valóban nem rossz ötlet, ha bemutatkozol a szüleinek. Kell, hogy lássák, hogy rendes srác vagy és nem "azt" akarod a lányuktól. Valamelyik hétvégén menj el hozzájuk - reggel mész, este jössz, ott alvásra ne is gondolj.

Van egy nagysándor papagájom még nagyon fiatal és ha meglát akkor elkezd rikacsolni?

Nem fél töllem, mert ha lerakom valahova akkor visszarepül hozzam és gond nélkül felül az ujjamra. Csak az lenne a gond hogy amikor kiengedem vagy magamhoz veszem akkor sem hagyja abba a rikácsolást és mindig meg akarja "enni" az ujjamat. Ez normális viselkedés vagy lehet hogy vmilyen hiánya van a madárnak?

Legjobb válasz: Ha még fiatal akkor normális. Adj neki tápszert amikor kunyerál. :)

Ha még fiatal akkor normális. Adj neki tápszert amikor kunyerál. :)
A kérdező hozzászólása: Köszi a segítséget :) ment a zöld kéz ;)

Egyre több fiatal van az utcán, akik a kardigánjukat úgy hordják, hogy a cipzár teljesen le van tolva, a vállukon meg már esik le a kardigán. Ez lett a divat a fiataloknál?

Legjobb válasz: én fiatal vagyok (15/L) de szerintem nem divat, hanem kényelem , lazaság, hanyagság. Na jó, kicsit túlzás amikor majd leesik az emberrõl, de szerintem kénylmesebb és mindenki így hordja a korosztályból..:D

én fiatal vagyok (15/L) de szerintem nem divat, hanem kényelem , lazaság, hanyagság. Na jó, kicsit túlzás amikor majd leesik az emberrõl, de szerintem kénylmesebb és mindenki így hordja a korosztályból..:D
Ilyet sem láttam még, valahol biztos divat, de felénk nincsenek ilyenek:D
Bár én már nem vagyok az az extra fiatal:) de szerintem ez divat, bár én a cipzárt nem tolom le teljesen csak majdnem teljesen. Múltkor a pull and bear -ben vettem egy olyan felsõt amit pont úgy szabtak, hogy a vállról így le lehesen tolni. 30/f
az a lényege, hogy amikor melegebb van lehúzod a cipzárt ez automatikus dolog.nálam legalábbos!
Reggel már nem vagy fiatal?
A kérdező hozzászólása: A kor elõrehaladtával már sokkal kevésbé/lassabban regenerálódnak a sejtek...
A DNS-ben csak az információ van. a kromoszómák végén lévõ telomerek rövidülnek meg minden sejtosztódással. ha azokat helyre tudnád hozni, akkor elképzelhetõ. persze szerintem orvosi Nobel díjat kapnál érte.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!