Találatok a következő kifejezésre: Még egy van a menzimig, (12 db)

Még egy hét van a menzimig, de borzalmasan viszkednek a melleim és ma reggel alig bírtam kiegyenesedni, annyira szúrt a méhem körül. Mitől lehet ez?

Több mint egy éve szeretnénk kisbabát,de eddig csak csalódások sokaságával büszkélkedhetek.Pedig mindketten egészségesek vagyunk.Elegem lett,és letettem arról,hogy pocaklakóm legyen.Csak akkor szeretkezünk mikor jólesik,és nem figyelgettem a peteérésemet sem.Még egy hét van a menzimig,de borzalmasan viszkednek a melleim és ma reggel alig bírtam kiegyenesedni,annyira szúrt a méhem körül.Mit?l lehet ez???Azt kétlem,hogy baba van a dologban,az még korai lenne.puszi

Legjobb válasz: Szia! Pedig lehet, hogy baba van a dologban. Ezt a szúrkáló érzést én is éreztem a mensi elõtt és amikor nem jött meg a teszt kimutatta a terhességet. Vigyázz magadra és drukkolok!

Szia! Pedig lehet, hogy baba van a dologban. Ezt a szúrkáló érzést én is éreztem a mensi elõtt és amikor nem jött meg a teszt kimutatta a terhességet. Vigyázz magadra és drukkolok!
A kérdező hozzászólása: Köszike a választ, és a bíztatást!!!!Nagyon aranyos vagy!!!Majd megírom, hogy mi lett.puszi

A menzim egy hete múlt el de azóta is van hol barnás hol meg pirosas folyásom. Eddig nem volt ilyen. Mi lehet ez? Dokihoz csak jövő héten tudok menni. Eléggé aggaszt.

Legjobb válasz: Szia! Több mint valószínû, hogy egy kicsit fel vagy fázva és csak azért van ez. Meg még tisztul a szervezetbõl a mensi! Semmi gond. De ha nagyon aggaszt, menj dokihoz! :)

Szia! Több mint valószínû, hogy egy kicsit fel vagy fázva és csak azért van ez. Meg még tisztul a szervezetbõl a mensi! Semmi gond. De ha nagyon aggaszt, menj dokihoz! :)
A kérdező hozzászólása: KÖszi most egy kicsit megnyugodtam, de azért felkeresem a dokit.
1 hét késésnél már kimutatja a teszt! Majd írd meg mi lett az eredmény!
TEsztelj .
Te egy nagyon türelmes ember vagy, ha még nem csináltál tesztet! Ha pozitív, a rózsaszín folyás miatt ne aggódj, valószínûleg a beágyazódás okozza, ha nem társul hozzá erõs görcsölés, nincs gond..
Hogy bírtad ki, hogy még ne tesztelj? Mihamarabb csinálj egyet!Már ki fogja mutatni! A folyásod pedig figyeld, mert ha esetleg erõsödik ez a folyás, sötétedik, az nem jó jel, ha babás vagy, akkor bizony jobb menni az ügyeletre! Egyébként elõfordulhat ilyen az elején, csak az nem jó, ha aztán vérzés, és görcsök lesznek belõle!
Hát...inkább valami más. :-) Ha nem jön meg továbbra se (3-5 nap), akkor tesztelj.
Hát elég nehéz megmondani, de saját tapasztalat alapján, valami más! Ha továbbra sem jön meg tesztelj!! Szeretnél babát?
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! Igen szeretnénk babát, de még nem merek tesztelni. Egyszer már voltam terhes, de akkor sajnos elment a baba. Akkor teljesen mást éreztem. De hátha nem egyforma a kettõ.
az a lényeg, hogy nyugis legyél most! nincs két egyforma terhesség, és én úgy tudom, hogy ha az elsõ el is megy, a második már ok. Viszont jó lenne, ha mielõbb elmennél dokihoz, hogy megnézzen titeket! Szokott adni gyógyszert, ami segíti ilyenkor a terhesség megmaradását! Szerintem szedd össze a bátorságod! Tudom, milyen nehéz! De könnyen lehet, megéri!!!!
9 hetes terhes vagy a mensesed szerint, már mehetsz orvoshoz, szívhangot is fog látni, ha valóban összajött a bébi
Ha kiderül, hogy valóban terhes vagy, szívbõl gratulálok! Igen, most már mehetsz orvoshoz, és hallani fogod a legszebb ritmust az életedben:D
A kérdező hozzászólása: Szerintem babát várok, mert 17-e után 5 nappal csináltam még egy tesztet és az is pozitív lett. De azért köszönöm a válaszokat!

Reménykedhetek még? 3 napom van a nem várt menziig, és ma csináltam egy 10-es érzékenységű tesztet negatív!

a h?m magas még mindig,tüneteim vannak,de NEGATÍV a tesztem:-((

Legjobb válasz: http://www.kismamablog.hu/terhesseg/a-terhesseg-jelei/terhes.. Ilyenkor még nagyon korán van tesztelni. Én egyáltalán nem vagyok a túl korai tesztelés híve, mert az esetek zömében csak felesleges csalódást okoz.

http://www.kismamablog.hu/terhesseg/a-terhesseg-jelei/terhes.. Ilyenkor még nagyon korán van tesztelni. Én egyáltalán nem vagyok a túl korai tesztelés híve, mert az esetek zömében csak felesleges csalódást okoz.
Ilyen korán még nem termelõdik annyi hcg hormon a szervezetben. Próbáld meg a mensi elmaradás után 5 nappal újra, akkor már kell lenni annyinak hogy kimutassa a teszt.
Három nappal a nem várt elõtt még bármi lehet, én holnapra nem várom tünetek nekem is vannak de mivel már két éve nem várom és ez idõ alatt nagyon sok negatív tesztet láttam a türelmetlenségem miatt(ami ugye nagy csalódás)most inkább megpróbálom el terelni a figyelmem a naptárrol és olvasgatok az oldalon!Reménykedni mindíg lehet de inkább akard, hogy sikerüljön az sokat segít!Nekem is ezt mondják!Sok sikert és ha itt lesz az ideje hidd el jönni fog az a baba!Kívánok mindenkinek sok-sok++++++ot!

Miért van az hogy nem ugy látom a berendezésemet mint régen volt, ugy értem nem ment ugy vissza mint volt! Szülés után 6 héttel vagyok! Tuti lehet szexelni? Ja és hogyan mikor egyik nap megvan másik nap meg elmulik a menzim?

Legjobb válasz: Nálam 4 hónapos a baba. Én is furcsának éreztem az elején magamat, még a szextõl is tartottam nehogy valami baj legyen. De rendben volt és van minden. Az elsõ alkalom érdekes volt, de aztán ment minden mint a karikacsapás. Csak ne aggódj.Biztos minden rendben lesz.

Nálam 4 hónapos a baba. Én is furcsának éreztem az elején magamat, még a szextõl is tartottam nehogy valami baj legyen. De rendben volt és van minden. Az elsõ alkalom érdekes volt, de aztán ment minden mint a karikacsapás. Csak ne aggódj.Biztos minden rendben lesz.
Én olyat hallottam, h 3 hónap kb, amire nagyjából rendbe jön a nõ.

Miért van az, hogy amit két nappal ezelőtt csináltam teszt, pozitív volt, de halvány volt a második csík. Ma reggel csináltam egy másikat, az meg negatív. Azóta sem jött meg a menzim. Lehet, hogy nem vagyok terhes?

Legjobb válasz: Ne aggódj!!!! Csinálj egy újabb tesztet, és ha az sem ad megnyugtató választ keresd fel a dokidat. Szorítok, hogy meglegyen a babóca. :))

Ne aggódj!!!! Csinálj egy újabb tesztet, és ha az sem ad megnyugtató választ keresd fel a dokidat. Szorítok, hogy meglegyen a babóca. :) )
Szia! A tesztek nem 100%-ak mindenképp menj el dokihoz, így legalább Te is megnyugszol!Én 2 évet vártam arra, hogy terhes lehessek, most 35 hetes vagyok!Kitartás, remélem az vagy!
lehet, hogy a második teszt más fajta volt?mert mindegyik más és más érzékenységû.nekem a qupido már a nem várt mensim napján kimutatta, hogy pozitív vagyok.a qupido 10-es érzékenységû, a gabriel és a legtöbb fajta pedig 20-25-ös érzékenységû.biztos, hogy terhes vagy, a pozitív nem hazudik, még ha halvány, akkor sem!!!gratula!
Ha az elsõ pozitiv lett akkor nem kérdés hogy van HCG a szervezetedben, bármit is mutatott a második teszt!
Én is azt sejtem, h pozitív, de menj el dokihoz, õ majd megmondja.Szernitem fölösleges állandóan teszteket csinálgatni.Tudom, sokan, akik nagyon akarják, azok egynap késéssel is tesztelnek, de hidd el nem lesz semmi baja, ha vársz a 6.hétig, és akkor csinálsz tesztet.Akkor már biztosat mond.Csak nyugalom, meg a terhességnek vannak más jelei is a kétcsíkos teszten kívûl.Aluszékonyság, talán ez az egyik legjellemzõbb az 5.hét környékén.Meg egy kis hõemelkedés, de az nem mindenkinél.

Lehet hogy sikerült? A menziig még van 5-6 napom, és előtte sosem barnáztam. Ma reggel viszont és most délután is volt egy nagyon kevés rózsaszín folyásom, de csak 1-2 pötty. Mi lehet? Beágyazódás?

Nagyon feszít a hasam, ha nyújtózkodom, olyan érzés mintha szét akarna szakadni lent. A cicim azaz a mellbimbóm meg ég.

Legjobb válasz: Szerintem a menszi napján már tesztelhetsz! ;)

Szerintem a menszi napján már tesztelhetsz! ;)
Reméljük! Sajnos csak a mensi idején leszel okosabb! Szorítok!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, velem még ilyen soha nem fordult elõ. De az a furi hogy a hónap elején arra gondoltam ha most sikerül én is fokot "pecsételni" márha az 1-2 pötty az de aztán el is felejtettem mindezt. És most mégis ez van! Vasárnap megpróbálok egy tesztet, hátha...
A kérdező hozzászólása: Sikerült! Baba van! 5 hetes vagyok!!!! :)
Szia, 1. vagyok. Gratulálok, vigyázz nagyon magadra!

Vetélés után mennyi idővel szünnek meg a terhes. Tünetek? Hasszurka utána is van? Mert nekem van, lehet akkor még megvan a baba és csak sima menzim volt? Egy hónapos vagyok a

Legjobb válasz: 5 héten volt spontán vetélésem, még egy hét múlva is volt tünetem (mellfeszülés) - erõs görcsökkel megjött a menzim mit értesz az alatt, hogy sima menzi? terhesség alatt semmilyen vérzés nem normális

5 héten volt spontán vetélésem, még egy hét múlva is volt tünetem (mellfeszülés) - erõs görcsökkel megjött a menzim mit értesz az alatt, hogy sima menzi? terhesség alatt semmilyen vérzés nem normális
A kérdező hozzászólása: úgy hallottam vannak akik mentstruálnak még az elsõ két hónapban de nekem nem múlnak el a tünetek, nem is csökkenek...vagy nemtom...hasszurkám megint van, de lehet azért mert összehúzódik a méh? Hányingerem van, hangulatingadozás, álmosság, hasszurka, mellnyilallgatás/feszülés...
Akár még egy év múlva is beszúrhat. Tapasztalat :(
És az orvos mit mondott a vérzésrõl? Ez a lényeg, nem a tüneteid.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!