Találatok a következő kifejezésre: Még egy van a (10085 db)

Ha van egy törpehörcsögöm és szeretnék még egyet mi a teendő?

1 hete van egy törpehörcsögöm. szeretnék mellé még egyet. számít h fiút vag lányt választok mellé? és az hogy mennyi id?set? kedvelik egyáltalán a társaságot vagy egyedül jobban szeretnek lenni? illetve másfajta hörcsöggel esetleg tengerimalaccal is egybe lehet tenni vagy külön akvárium kel nekik?

Legjobb válasz: Számít. Lány-lánnyal és fiú-fiúval nem jön ki. Akkora bunyó lesz - kivéve ha anya-lánya, apja-fia vagy egy alomból vannak és egyszerre viszed el õket még kis korukban. Az, hogy mennyi idõset nem lényeges, bár ha nézet eltérések vannak jobb ha külön teszed õket vagy visszaviszed. Tengerimalaccal? Én még nem próbáltam, de nem ajánlom.. egyáltalán minek? :D Remélem terráriumot akartál írni. Az akvárium nem a legjobb megoldás (remélem azért vizet nem akarsz beletenni...:)) Lipton*

Számít. Lány-lánnyal és fiú-fiúval nem jön ki. Akkora bunyó lesz - kivéve ha anya-lánya, apja-fia vagy egy alomból vannak és egyszerre viszed el õket még kis korukban. Az, hogy mennyi idõset nem lényeges, bár ha nézet eltérések vannak jobb ha külön teszed õket vagy visszaviszed. Tengerimalaccal? Én még nem próbáltam, de nem ajánlom.. egyáltalán minek? :D Remélem terráriumot akartál írni. Az akvárium nem a legjobb megoldás (remélem azért vizet nem akarsz beletenni...:) ) Lipton*
A kérdező hozzászólása: igen terráriumra gondoltam bocsánat :$ :) és köszi
Alapból magányosan élnek, nálam mindég veszekedtek külön kellett választani õket. Ha sokat foglalkozol azzal az egyel akkor is nagyon bolsog lesz!
Ha szeretnél még egyet, válassz nyugodtan brmiylen nemût, de mindenképp tartsd külön õket. A hörik ugyanis legfeljebb a párzás idejére viselik el a társaságot, különben akár meg is ölik azt aki a területüket háborgatja.

Én szeretnék még egy babát, a férjem nem. Van más is így?

Érdemes ezt er?ltetni vagy inkább törödjek bele, hogy a kisfiúnknak nem lesz tetvére?

Legjobb válasz: hát én ismerek olyan családot(kettõt is), ahol anyuka akarna még de az apa kijelentette, hogy szó sem lehet róla. egyikõjüknél 2 gyerek van, a másikójuknál csak 1 fiú. szerintem nem fair dolog ez egy férjtõl sem. prbáld vele megbeszélni, talán meggondolja magát. szerintem egy tesó mindenkinek jót tesz. biztosan szeretné is.

hát én ismerek olyan családot(kettõt is), ahol anyuka akarna még de az apa kijelentette, hogy szó sem lehet róla. egyikõjüknél 2 gyerek van, a másikójuknál csak 1 fiú. szerintem nem fair dolog ez egy férjtõl sem. prbáld vele megbeszélni, talán meggondolja magát. szerintem egy tesó mindenkinek jót tesz. biztosan szeretné is.
Azért ilyesmire ne biztassátok, a gyerek két ember döntése, anyáé és apáé, mondjuk szerintem a nagyobb gyereknek is van beleszólása, de ezzel nem mindenki ért egyet. A legocsmányabb dolog a világon átverni a férjünket és úgy teherbe esni, hogy nem tud róla. Ugyanúgy nem fair az, ha úgy születik gyerek, hogy az egyik ne akarja. Úgy gondolom elég komoly döntés ez ahhoz, hogy két ember megalapozott és jól átgondolt véleménye legyen a mérvadó. Én biztosan elválnék, ha férfi lennék és a feleségem a tudtomon és akaratomon kívül esne teherbe.
Szia! Nálunk is pont ez van, csak már van 3 gyerekünk. Én nem tudok abba belenyugodni, hogy soha többé nem élem át a terhességet, a szülést, a kisbaba gyönyörûségét. Szerintem ne törõdj bele!!! A legtöbb, amit a gyermekednek adhatsz, egy testvér.
Jegeld a témát, nálunk is ez volt végül én gyõztem. Érkezik a tesó.
Nálunk nemsokára születik a 2. baba, de én még egyet szeretném majd még évek múlva. Viszont a férjem hallani sem akar róla. Bár lehet igaza van, hiszen 3 gyereket elengedni az életben nem kis kiadás. De még addig változhat a helyzet.
Nem értem az ilyen palikat, úgyis te hordod ki, szülöd meg, neveled gondoskodsz róla, õ meg ha otthon van néha játszik vele gondolom. Ha kicsi a korkülönbség akkor mindent megörököl a nagytól, ruhákat tankönyveket ... csak egy két utcai ünneplõs Ruha kell nek! Egy szelet kenyér felvágottal, egy tányér leves marék tészta is jut neki nem kerülne sokkal többe az élet mint most, na meg a gyerekek is jobban eljátszanak együtt, öregkorodra lenne aki látogatna boltba elmenne neked stb. Különben is, a nõ határozza meg mikor lesz gyerek, ha terhes lennék nem vetetné el nem?! Nem mondaná hogy neki nem kell!
nálunk ugyanez a helyzet.de a férjem hajthatatlan, már manókánkat sem akarta, én erõltettem.

A kamionoknál miért van oldalanként 2 visszapillantó tükör? Egy kicsi meg egy nagy, a kicsi mire jó?

Itt az alsó:

Legjobb válasz: Hogy kevesebb legyen a holttér. Csak gondolj bele, el kell látni a pót végéig, és még tovább. De ugyanakkor azt is látni kell hogy mi van mellette. Nem ültem még kamionba, de józan paraszti ésszel ez az oka. Sokszor láttam már olyat is hogy az elején is volt egy, azzal meg elé lát be.

Hogy kevesebb legyen a holttér. Csak gondolj bele, el kell látni a pót végéig, és még tovább. De ugyanakkor azt is látni kell hogy mi van mellette. Nem ültem még kamionba, de józan paraszti ésszel ez az oka. Sokszor láttam már olyat is hogy az elején is volt egy, azzal meg elé lát be.
Legtöbb kamionnak a jobb ajtója felett is van. Vagy ha jobb kormányos, akkor a balnál. Az meg arra kell, hogy a sofõr ha sávot akar váltani, akkor lássa, hogy pont mellette van-e autó. Mivel ezt más tükrökkel nem látja. A te kérdésedben említettben pedig a feletti sima tükör, az alsó pedig nagyítós, hogy a hosszú kamion végéhez rendesen el lehessen látni.
A kis tükör az nagyobb látószögû, mint a nagy. Két funkciója van. Az egyik, amit írtak is, hogy csökkentse a jármû mellett lévõ holtteret. A másik, hogy oldalirányban nagyobb kitekintési szöget tesz lehetõvé. Ez lényeges nehéz tehergépjármûveknél, ugyanis a pótkocsi vége 14-16 méterrel hátrébb van és kanyarban ez már a sima tükörben nem látszik ez pedig potenciális veszélyforrás lenne a nagylátószögû tükör nélkül.
Meg tolatásnál is nagyon sokat számít a kicsit tükör mivel mint említették már az nagy látószögû tehát ha a pótkocsi elkezd kanyarodni akkor a sima tükörben csak az oldalát látná. De így egy kicsivel tovább látja a pótkocsinak a hátulját. Ha tolattál már utánfutóval akkor nagyjából értheted is.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, így már világos.


Egy éves ciát most ivartalanították. Van egy dudor a sebb felett. A varratok még bent vannak. A 15 hetes köjke még szopik ez össze függhet vele?

Legjobb válasz: Lehet, hogy sérve van. Èn, amíg van kölyke, addig nem mûtöttem volna meg, de lehet, hogy ez nem baj. Vidd vissza az orvoshoz.

Lehet, hogy sérve van. Èn, amíg van kölyke, addig nem mûtöttem volna meg, de lehet, hogy ez nem baj. Vidd vissza az orvoshoz.
A mûtét helyén látható duzzanat normális jelenség, ha nem rosszabbodik. Átlag két hét alatt elmúlik.

VAn egy nimfám, kicsit sem szelíd, egyszerűen vinnyog ha odamegyek hozzá, hogy szelidítsem meg? Most valami vselkedési problémája van? Mert egyedül van a ketrecbn

Legjobb válasz: engedd ki néha.. elõször még csapkodni fog, meg össze vissza repül, meg mindent leborogat.. de aztán ha megismerkedik a közeggel, és nem bántja senki, szépen megnyugszik és ellesz majd. a miénk sokszor ki volt engedve.. sokszor nekirepült a falnak, aztan megrázta a fejét, és már repült is tovább, cseppet sem volt szívbajos. mikor meg jöttek a haverok, simán odaszállt a vállukra, volt egy haver, akit rendszeresen vállonfosott. :D jófej kisállat. :D

engedd ki néha.. elõször még csapkodni fog, meg össze vissza repül, meg mindent leborogat.. de aztán ha megismerkedik a közeggel, és nem bántja senki, szépen megnyugszik és ellesz majd. a miénk sokszor ki volt engedve.. sokszor nekirepült a falnak, aztan megrázta a fejét, és már repült is tovább, cseppet sem volt szívbajos. mikor meg jöttek a haverok, simán odaszállt a vállukra, volt egy haver, akit rendszeresen vállonfosott. :D jófej kisállat. :D
A kérdező hozzászólása: Sajnos az a baj hogy annyira retteg tõlünk hogy összecsipkedne minket és nem is tud repülni szegény :(
ha még új, akkor adj neki idõt, mert egy két hét mindenképpen kell neki h megszokja h új közegben van. aztán nem kell kizavarni, csak kinyitod a kalitka ajtaját, és hagyod, had ismerkedjen. lehet ki se jön egybõl.. de egy két pánikolós napja lesz még, aztán szépen megnyugszik.. had bontakozzon ki szépen a saját tempójában.. aztán jó lesz az, hidd el! :)
A kérdező hozzászólása: õ már nagyon öreg , a szüleimmel mindig kiengettük de ahogy felrepült csak zuhant lefele

Vettem egy hullámos papagájt, most még külön van a többitől, de mennyi idő után engedhetem be közéjük? Mire kell figyeljek?

Legjobb válasz: A karanténnak legalább 4 hétig kellene tartania, de csak akkor van értelme, ha külön légtérben vannak. Ha összeengeded õket, akkor meg az elsõ pár órában figyeld, hogyan viselkednek (hány madár van amúgy és mekkora területen?)

A karanténnak legalább 4 hétig kellene tartania, de csak akkor van értelme, ha külön légtérben vannak. Ha összeengeded õket, akkor meg az elsõ pár órában figyeld, hogyan viselkednek (hány madár van amúgy és mekkora területen?)
A kérdező hozzászólása: én igazából nem vagyok tenyésztõ, szóval tök hobbiból tartok madarakat, van 2 hím nimfám, nekik vettem. Elég nagy röpdéjük van (szobai) volt már korábban köztük hullámos, minden probléma nélkül, csak már szeretném közéjük tenni :) a kalit a röpde mellett van, így már tudnak egymásról, de nem néz ki betegnek a kismadár :)
nem árt ha pár hétig egyedül van, sõt 1 hónap lenne igazán jó.. érdemes a többiek közelében tartani, hogy addigis szokják egymás szagát, hangját stb.

Nem enyém a laptop és win7-en 2 felhasználó van egy admin meg egy másik a másikra betudok jelentkezni de felszeretnék telepíteni egy progit de kell hozzá az admin jelszava ezt hogy lehetne megoldani?

Legjobb válasz: Kérd meg az admint, hogy írja be. :P Figyu, az admin azért admin, mert neki van joga programot telepíteni/törölni. Vagy fel akarod törni? :)

Kérd meg az admint, hogy írja be. :P Figyu, az admin azért admin, mert neki van joga programot telepíteni/törölni. Vagy fel akarod törni? :)
A kérdező hozzászólása: hát azt tudom :D de nincs vlmi más megoldás?:D vlmi parancs v nem tom..
A kérdező hozzászólása: már megvan haha leitattam de csúnyán és kiszedtem belõle 3:) :D:D:D

Nekem van 2 zebrapintyem egy fiu meg egy lány . A fiu elkezte építeni a fészket de mindig meg-megáll . Hány nap alatt szokott felépülni egy ilyen fészek? és milyen anyagokat kell még betennem?

tettem be faágat[kicsit],ruhadarabot :)

Legjobb válasz: Gondolom van nekik odújuk s abba fészkelnek,ám tehetsz neki egy kis füvet s persze elõtte õblisd le a füvet s utána rak be nekik nekem is voltak s szedtem nekik pl tyukhurt azt is szeretik mikor fészket raknak.

Gondolom van nekik odújuk s abba fészkelnek, ám tehetsz neki egy kis füvet s persze elõtte õblisd le a füvet s utána rak be nekik nekem is voltak s szedtem nekik pl tyukhurt azt is szeretik mikor fészket raknak.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ!
A kérdező hozzászólása: És az helyes hogy nem a fészekben alszanak?
Szárított fû vagy feldarabolt manilla vagy csíkokra vágott szalvéta. Eltart néhány napig, de akkor is adagold nekik az anyagot, ha már kikeltek a fiókák, mert mindig alakítgatják, tisztogatják a fészket.
A kérdező hozzászólása: köszike!!!!!!
A kérdező hozzászólása: és honnan tudom hogy tetszik-e a lánynak a fészek????
Én mindig elteszem a ki hullot madaraim tollat ha költenek be rakom h tegyék be és be teszik ha lehet ha már nem költenek sztem rakd el a kihullot tollaikat :D meg tenyél be puha szalmát ugy értem nem a szárat ami kemény ha nem aztat amilyen ilyen kisvékony és puha xD
A kérdező hozzászólása: köszi!hasznos voltak a válaszok és köszi még 1szer hogy ilyen gyorsan válaszoltatok!

Angolból van egy sikeres írásbeli ECL-es vizsgám, illetve szintúgy rendelkezem egy szóbeli nyelvvizsgával, ez azonban TELCES. Ezzel együtt nekem meg is van a nyelvvizsgám, vagy kell még ezekkel vmit csinálnom?

Szóval ha majd diplomát akarok kapni, akkor elég ha oda adom az írásbeli és a szóbeli bizonyítványomat, vagy ezen felül is kell még valamit csinálnom, hogy hivatalosan is elismerjék a nyelvvizsgám?

Legjobb válasz: nem hiszem,h. így össze lehet kombinálni a kettõt..

nem hiszem, h. így össze lehet kombinálni a kettõt..
szerintem megvan a nyelvvizsgád, ez nem olyan idióta rendszer, mint a német.
A kérdező hozzászólása: Hm.. két eltérõ választ kaptam. :D Na most akkor mi az igazság? Esetleg valaki biztosra nem tudja?
Nem kell semmit csinálnod, de csinálhatsz ha akarsz. Van egy honlap nyak.hu Ez a hivatalos honlap itt elovashatod a részleteket. Bármely nyelvvizsgát lehet bármivel kombinálni de hosszú lenne itt leírni, menj fel a honlapra nézd meg és ha van kérdésed azok után írd le és segítek.
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm a válaszod! :)

Van egy ajakpiercingem jobb oldalt alul, szeretnék még egyet, csak a másik oldalt felülre. Jól néz ki az ilyen?

Legjobb válasz: Hát már bocsi, de szerintem undorító még az 1 is, nemhogy 2 legyen belõle!

Hát már bocsi, de szerintem undorító még az 1 is, nemhogy 2 legyen belõle!
Az nem mindegy, hogy karika vagy bogyó! :D A bogyónál szerintem nagyon jól néz ki :)
Ha neked az tetszik akkor csináltass, végül is nem másnak kell hogy tetsszen. Én viszont inkább alulra tetetnék még egyet, szerintem az sokkal jobban néz ki.
A kérdező hozzászólása: bogyós. a karika egyáltalán nem tetszik... amúgy igen, alul 2 tök jól néz ki, csak az már elég sok embernek van...szerintem az olyan túl 'divatpc'. nemsokára meglesz felül a másik, remélhetõleg jól fog kinézni. :) ha nem, akkor buktam pár ezret. :D
hát én mégis csak azt mondanám hogy kettõ legyen alul mer nekem afc tomi jut eszembe róla és az övé egyáltalán nem jó
A kérdező hozzászólása: nekem is õ jut róla eszembe, ami nálam nem baj, mivel szeretem :D és szerintem neki jól áll:P de hát ízlések és pofonok :)
Anti Fitness Tominak is úgy van, és nekem nagyon tetszik! Nekem van 1 alul(bal oldalon) és nyáron fogom csináltatni a másikat a jobb oldalra, de még nemtom h felülre vagy alulra! Szal...ha nekem tetszik, más vélemyénye ne érdekeljen!
sztem k*va jó =) ha teccik nyugodtan csináltasd meg =)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!