Találatok a következő kifejezésre: Még csak nap múlva nem kellene (2 db)

2 nap múlva nem kellene megjönni. A hőm 36, 9 (6 napon keresztül volt ennyi) reggel lement 36, 8-ra. Semmi nem fáj csak a mellem érzékenyebb, egy kicsit nagyobb és viszket, 1 napja sokat szédülök. Bizakodhatom még a babócában?

Lehet még reménykednem ha a h?m egy kicsit alacsonyabb.

Legjobb válasz: Szia! Ha a hõmérsékleted kezd leesni akkor sajnos meg fog jönni a mensid. Bár egyszer én is úgy jártam, hogy a hõm 36,8-ra lement aztán késni kezdett a mensi és a tesztem pozitiv lett.

Szia! Ha a hõmérsékleted kezd leesni akkor sajnos meg fog jönni a mensid. Bár egyszer én is úgy jártam, hogy a hõm 36, 8-ra lement aztán késni kezdett a mensi és a tesztem pozitiv lett.
Várdd meg azt a 2 napot, ha aztáûn sem jön meg, akkor még reménykedhetsz, de ne add fel, ha most nem sikerülne.
A kérdező hozzászólása: biztos hogy el fogok keseredni, mert Closti tablettát szedtem
Szia! Sajna elõttem íróknak valszín igaza van, ha a hõd kezd leesni, akkor meg fog jönni.Bár ne úgy legyen!!!A tablettától lehetnek mellfeszüléses tüneteid!Ne szomorodj el, sikerülni fog, én 29 hónapja várok 3 vetélés után!!!Egy öreg róka
A kérdező hozzászólása: Ma reggel 1 nappal a mensi elõtt a hõm 37, 05-re ment fel.

Még csak 8 nap múlva nem kellene megjönnie, és máris úgy érzem mitha holnap jönne. Mi lehet az oka? Ilyet illetve ilyenkor még nem éreztem. Rossz jel?

Legjobb válasz: nem hinném, hogy rossz jel lenne. Ha kimarad tesztelj, semmi bajod nincsen max. pocaklakód lesz:)

nem hinném, hogy rossz jel lenne. Ha kimarad tesztelj, semmi bajod nincsen max. pocaklakód lesz:)
Nem rossz jel, semmi baj nincs.Ez lehet alapból is, vagy lehet tényleg bújkál benned valaki:-)
A kérdező hozzászólása: Jaj csak mindig hülyeségekre gondolok esetleg méhenkívüli vagy valami ilyesmi, tudom , tudom pozitív gondolkdás!!!:-)))
Én is így vagyok, csak nekem baromi alacsom a hõm...és minden nap ugyan annyi:(((-...36, 3:((( De még reménykedem, hátha így is lehet valaki babás, mondjuk én:) Drukkolok neked


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!