Találatok a következő kifejezésre: Még csak nap múlva nem (32 db)

2 nap múlva nem kellene megjönni. A hőm 36, 9 (6 napon keresztül volt ennyi) reggel lement 36, 8-ra. Semmi nem fáj csak a mellem érzékenyebb, egy kicsit nagyobb és viszket, 1 napja sokat szédülök. Bizakodhatom még a babócában?

Lehet még reménykednem ha a h?m egy kicsit alacsonyabb.

Legjobb válasz: Szia! Ha a hõmérsékleted kezd leesni akkor sajnos meg fog jönni a mensid. Bár egyszer én is úgy jártam, hogy a hõm 36,8-ra lement aztán késni kezdett a mensi és a tesztem pozitiv lett.

Szia! Ha a hõmérsékleted kezd leesni akkor sajnos meg fog jönni a mensid. Bár egyszer én is úgy jártam, hogy a hõm 36, 8-ra lement aztán késni kezdett a mensi és a tesztem pozitiv lett.
Várdd meg azt a 2 napot, ha aztáûn sem jön meg, akkor még reménykedhetsz, de ne add fel, ha most nem sikerülne.
A kérdező hozzászólása: biztos hogy el fogok keseredni, mert Closti tablettát szedtem
Szia! Sajna elõttem íróknak valszín igaza van, ha a hõd kezd leesni, akkor meg fog jönni.Bár ne úgy legyen!!!A tablettától lehetnek mellfeszüléses tüneteid!Ne szomorodj el, sikerülni fog, én 29 hónapja várok 3 vetélés után!!!Egy öreg róka
A kérdező hozzászólása: Ma reggel 1 nappal a mensi elõtt a hõm 37, 05-re ment fel.
a gyógyfürdõ elõrehozhatja mensit is....de h megnyugodj tesztelhetsz azért hátha...
Szerintem is tesztelj! Viszont ha tényleg baba, akkor a késõbbiekben kerüld a termálfürdõket!

Még csak 8 nap múlva nem kellene megjönnie, és máris úgy érzem mitha holnap jönne. Mi lehet az oka? Ilyet illetve ilyenkor még nem éreztem. Rossz jel?

Legjobb válasz: nem hinném, hogy rossz jel lenne. Ha kimarad tesztelj, semmi bajod nincsen max. pocaklakód lesz:)

nem hinném, hogy rossz jel lenne. Ha kimarad tesztelj, semmi bajod nincsen max. pocaklakód lesz:)
Nem rossz jel, semmi baj nincs.Ez lehet alapból is, vagy lehet tényleg bújkál benned valaki:-)
A kérdező hozzászólása: Jaj csak mindig hülyeségekre gondolok esetleg méhenkívüli vagy valami ilyesmi, tudom , tudom pozitív gondolkdás!!!:-)))
Én is így vagyok, csak nekem baromi alacsom a hõm...és minden nap ugyan annyi:(((-...36, 3:((( De még reménykedem, hátha így is lehet valaki babás, mondjuk én:) Drukkolok neked

Ha néhány nap múlva kell megjönnie de minden jel arra mutat, hogy terhes vagyok, vegyek tesztet, vagy tényleg csak a várt menstruáció napjától számítva 4-5 nap mulva, ha nem jön meg?

Legjobb válasz: azt csak Te döntöd el, hogy tudsz-e várni addig vagy sem. Minden esetre ha nagyobb eséllyel mutatja meg, hogy lesz-e pocaklakó, ha vársz kicsit.:)

azt csak Te döntöd el, hogy tudsz-e várni addig vagy sem. Minden esetre ha nagyobb eséllyel mutatja meg, hogy lesz-e pocaklakó, ha vársz kicsit.:)
A nemvárt napján már nyugodtan tesztelhetsz, az érzékeny tesztek simán kimutatják a babát. Ha tudod, mikor volt peteérésésed, adj hozzá 14-15 napot és tesztelhetsz (olyan tesztet vegyél, ami a beágyazódást követõ 3. napon már eredményt mutat) Sok sikert!!! :)
Szia! Nekem a nem várt elõtt 3nappal esti vizeletbõl már gyönyörû pozitívat mutatott. Én nem bírtam várni!:-))) Csak arra vigyázz, ha csinálsz mostanában tesztet és negatív lesz, ne keseredj el azonnal! Lehet abból még pozitív. Szorítok Érted! 16hetes kismama
Én is várok vele!Ugyanis én mára-holnapra nem várom.Ilyenkor már rohangáltam a tesztekért , persze feleslegesen , mert nemsokra rá megjött:(Szerintem ha tudsz várni, akkor a kimaradt mensid után tesztelj csak.Sok sikert(magunknak) A kismamiknak gratulálok!!!
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat, de, ha úgy érzem, még nem biztos, hogy terhes vagyok...ugye? bármi lehet, még az idegesség is...nem?

Barátommal együtt voltam kiszakadt a gumi és rá 18 órára vettem be esemény utánit . Ez volt 8 napja, tegnap véreztem de ma már nem, de még csak a 23 napba járok, múlthónapba 28 nap múlva jött meg lehetek terhes?

Legjobb válasz: Az esemény utáni 85%os. Szóval lehetsz. Az is lehet, hogy épp benne vagy a 15%ban. De az is lehet, hogy a 85%ban vagy benne és majd megjön rendesen, csak most egy ekkora bikás hormonadagot vettél be, hogy "Kissé" megzavarodott tõle a szervezeted. Sajnos nem látunk beléd, hogy mi van, így érdemben itt nem lehet válaszolni... Sajnálom.

Az esemény utáni 85%os. Szóval lehetsz. Az is lehet, hogy épp benne vagy a 15%ban. De az is lehet, hogy a 85%ban vagy benne és majd megjön rendesen, csak most egy ekkora bikás hormonadagot vettél be, hogy "Kissé" megzavarodott tõle a szervezeted. Sajnos nem látunk beléd, hogy mi van, így érdemben itt nem lehet válaszolni... Sajnálom.
En is ugyanigy jartam. en is kb. 18 orara vettem be, es utana egyaltalan nem vereztem, hanem mar csak akkor amikor meg kellett h jöjjön. en is izgulok h mi lesz most, de a napokban elmegyek egy nõgyogyaszhoz. az a legbiztosabb.
http://www.durexworld.com/hu-HU/SexualLifestyle/Contraceptio.. Az hogy egy hormonbomba, még nem azt jelenti, hogy hat is!
85%-os? Ilyent hol olvastál? Az esemény utáni egy hormonbomba. Gyakorlatilag "spontán vetélést" idéz elõ. Erõsen kétlem, hogy egyáltalán van hibahatára, ha idõben beveszik. A 18 óra pedig még bõven az idõben van. A tévedés jogát természetesen fenntartom magamnak, de hogy 15%-os hibahatár?
bettájban benne kell, hogy legyen, hogy mennyi idõ után véd, meg gondolom az orvosod is elmondta.
Ha a menstruációd elsõ napján kezdted el szedni, egy szemet sem hagytál ki, nem volt hasmenés/hányás, mindig bevetted idõben (...stb.), akkor szinte kizárt a terhesség.
A kérdező hozzászólása: Mensi elsõ napján kezdtem, és minden szemet beszedtem. Csak ma kellene bevennem a második levél elsõ darabját, de még nem jött meg. Igy nem vehetem be.

Ciklus.hu szerint 2 nap múlva Ovulációm van. Ha ma este vagyunk 1ütt esélyes a baba vagy csak akkor? Mert most tudnánk, a köv. Napokon meg nem, munka miatt! Segísetek!

Legjobb válasz: Esély az van rá, mivel nem is biztos, hogy a ciklus.hu jól mutatja, ráadásul a spermák több napig is életben maradnak.

Esély az van rá, mivel nem is biztos, hogy a ciklus.hu jól mutatja, ráadásul a spermák több napig is életben maradnak.
A kérdező hozzászólása: Értem, köszi a választ!!
Hát ez tényleg 2 esélyes! Csak az én példám tudom leírni. A ciklus.hu vagy pont eltalálja vagy 1-2 nap difiben van. Ahoz, hogy pontos legyen minimum 7-8 rögzített mensi kell neki. Nekem van már vagy 10, mindig a 14. napomon szokott lenni a pém(a program szerint is).Ezen a napon együtt is voltunk, erre meg a 15.napon éreztem nagyon erõs ovufájdalmat.Ekkor nem voltunk együtt, csak a 16.napon. Jelzem nem sikerült. Mi sem vagyunk egyformák, épp úgy ahogy a saját ciklusunk sem! Neked nagyon drukkolok, hogy sikerüljön!
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszod! Megnéztem, van 9 ciklus rögzítve, általában 24 naposak ezek, de van, h 1-1 nap eltérés van. Az ovut meg a 11 napra teszi.Most csináltam egy ilyen ovu tesztet csak kíváncsiságból, de természetesen -lett. Lehet, h akkor mégiscsak holnap után lesz, nem tudom, nem vagyok 1 nagy szakértõ, ezért is írtam nektek:) Mindenesetre ma megpróbáljuk, a többi nap nem lesz rá idõ:( Na, még annyit, h most azt olvastam, h 5 napig elvan benn a spermium? Tehát ha 2 nappal ovu elõtt kerül be akkor még késõbb megtudja termékenyíteni a petét?? nem vagyok 1szerû eset, elnézést:) Sok sikert neked is a továbbiakban a babásodáshoz!!!
Elsõ vagyok. Eszembe jutott, hogy mivel az írtad, hogy a munka miatt nem tudtok akkor együtt lenni, amikor esetleg jó lenne, talán próbáld meg az ovu tesztet. Az elõre mutatja, s lehet, hogy így könnyebben tudnátok a jó idõre tervezni. Mi is ebben a cipõben vagyunk, s most kipróbálom a tesztet is, hátha..., ha másra nem is lesz jó, arra talán igen, hogy nem idegeskedek annyit, hogy sikerült-e eltalálni az idõpontot vagy sem. Az ovu teszt mutatja egyértemûen. Ha nem jó az idõzítés, akkor megnyugszom, ha jó, akkor megy a drukk, hogy jön-e a baba.
A kérdező hozzászólása: Kedves 1 válaszóló! Igen, most kezdtem ezt az ovu tesztet, akkor mindennap csinálok 1et, de megesz az ideg ha pont akkor lesz pozitív mikor nem lehet majd szex, de legalább lesz tapsztalatom ebben is, ez is valami:) Sok sikert neked is!!

Az baj ha 10 nap alatt csak másfél kiló ment le? (72 kilóról indultam és 60 szeretnék lenni 90 nap múlva) Mit tegyek ha nem indult meg a fogyás gyorsan?

Legjobb válasz: Az nagyon jó, ha 10 nap alatt lepattintottál másfél kilót!!!!! Két hétig nem szokott történni semmi. A fogyási ütem sokmindentõl függ. Pl.menstruációs ciklus. Már, ha nõ vagy.:)) Menstruáció alatt a nõi szervezet akár másfél-két liter felesleges vizet is benntart. Szerintem nagyon ügyes vagy.

Az nagyon jó, ha 10 nap alatt lepattintottál másfél kilót!!!!! Két hétig nem szokott történni semmi. A fogyási ütem sokmindentõl függ. Pl.menstruációs ciklus. Már, ha nõ vagy.:) ) Menstruáció alatt a nõi szervezet akár másfél-két liter felesleges vizet is benntart. Szerintem nagyon ügyes vagy.
2 hétig ne foglalkozz a kilókkal: vagy csak víz volt (aminek örülhetsz) - vagy izom is ment le (ami viszont nem jó. Ugye mozogsz és tornázol is?) Zsír még egy gramm nem ment le rólad.
Van akinek az utolsó egy hónapban indul be a fogyása, szóval ne aggódj. Tornázz mellette sokat, fõleg célzott tornákat. (Ha megérkezik a leg magic-em, majd beszámolok róla, hogy jó-e.)
A leg magic sztem jó alakformálásra, de nem zsírégetésre, max ha csinálod egy óráig. De végül is sokkal jobb mint a semmi...
"2 hétig ne foglalkozz a kilókkal: vagy csak víz volt (aminek örülhetsz)" Mi ez szaharadiéta? Nem víz volt, de ebbe nem mennék bele mert engem itt megköveznek. Ha normális diétával adnál le ennyit akkor az pont megfelelõ,
irigyellek érte én már 20 napja csinálom és csak 2, 3 kg ment le

Még csak egy jó hét múlvára NEM várom, miért van ilyen elviselhetetlen fáradság rajtam napok óta?

Folyamatos cici fájás, néha has szurka, iszonyat hangulat ingadozás. Még csak ez az els? hónap, hogy próbálkozunk.12 éve szültem utoljára, nem emlékszem, hogy ilyen korán lennének tünetek. A cici fájás akkor is nagyon hasonló volt. Nem beszélek be semmilyen tünetet. Megérezhetem ilyen korán, hogy babám lesz?

Legjobb válasz: Biológiai értelemben nem érezheted meg. A terhességi tüneteket a terhességi hormonok megemelkedett szintje okozza. de egy héttel a nemvárt elõtt még nincsenek terhességi hormonok a véredben egy egészen picikét se, mert - ha volt is - a beágyazódás még nem zajlott le, a hormonok meg még csak az után kezdenek el termelõdni. ha vcalamit megérezhetsz, azt csakis lelki síkon teheted.

Biológiai értelemben nem érezheted meg. A terhességi tüneteket a terhességi hormonok megemelkedett szintje okozza. de egy héttel a nemvárt elõtt még nincsenek terhességi hormonok a véredben egy egészen picikét se, mert - ha volt is - a beágyazódás még nem zajlott le, a hormonok meg még csak az után kezdenek el termelõdni. ha vcalamit megérezhetsz, azt csakis lelki síkon teheted.
Lehet ettõl a nagy melegtõl is. Egy héttel menszi elõtt nem hiszem hogy ez jelentene bármit is. A cici fájás is jelezhet akár menszit is. Ilyen korán még semmi se biztos. Kívánom hogy baba legyen.
A fáradtság az idõjárástól van, akivel eddig beszéltem az mind kivan, és állva elaludna. A cicifájás normális peteérés után, és a hasszurka is. Ezek ilyenkor PMS tünetek. Ha megtermékenyült a petesejt, még csak most ér el a méhedig és csak most fog kezdeni beágyazódni ami azért pár nap! És mire lesz annyi hcg hogy tüneteket produkáljon az is jó pár nap még. De általában a nem várt napja után jönnek az igazi tünetek, addig szinte megegyeznek a menzis tünetekkel. Minden jót kívánok! És drukkolok a babához! 30 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat. Akkor még marad egy hét reménykedés.
Én is így vagyok. Remélem mindketten babásak vagyunk :) Drukkolok neked :)

A clearblue teszt milyen erzekenysegu teszt? 3 nap mulva kene megjonnie de mar nem birok varni. Reggel nem teszteltem, de most ugy tesztelnek egyet, erdemes most tesztelni vagy ilyenkor meg csak a reggelibol erdemes?

http://www.ciklus.hu/images/diagramok/a3f6ad53684bfb7ec6afcd..

Legjobb válasz: HÁÁÁÁÁÁT! Bocsi, de ebbõl a görbébõl aztán igazán nem olvasható le semmi. Én május 1-re nem várom. Itt a görbém: http://www.ciklus.hu/images/diagramok/2024b88e2a61bd722e04da.. De már Én se igazán bírok Magammal, úgyhogy meg tudlak érteni. Neked van valami tüneted? Nekem nagyon viszketnek a mellbimbóim, és szombaton fájt is a mellem. Sûrû krémes folyásom van, más nincs. Bocsi, csak ebbbõl a 2 napból még semmi nem állapítható meg. De a remény hal meg utolára. Drukkolok nagyon Magunknak.

HÁÁÁÁÁÁT! Bocsi, de ebbõl a görbébõl aztán igazán nem olvasható le semmi. Én május 1-re nem várom. Itt a görbém: http://www.ciklus.hu/images/diagramok/2024b88e2a61bd722e04da.. De már Én se igazán bírok Magammal, úgyhogy meg tudlak érteni. Neked van valami tüneted? Nekem nagyon viszketnek a mellbimbóim, és szombaton fájt is a mellem. Sûrû krémes folyásom van, más nincs. Bocsi, csak ebbbõl a 2 napból még semmi nem állapítható meg. De a remény hal meg utolára. Drukkolok nagyon Magunknak.
Mivel eddig nem mérted a hõdet, azt sem tudhatod biztosan, hogy mikor "nem kellene megjönnie" Hiszen nem tudod, mikor volt pé-d. Egyébkén a Clearblue 50-es érzékenységû, tehát a legkevésbbé érzékeny, de állítólag mivel más reagenst használ, mint a többi teszt, mégis ugyanolyan hamar kimutatja a pozitívat, mint a 20-25-ös érzékenységûek. Én még várnék
szia! nekem a hõm és egyebek alapján/méhszáj és nyálka vizsgálat/ 11-12.napon volt pé-m, a clearblue 28.nap délután simán kimutatta 23hetes pocis
Bocs hogy ezt mondom de szerintem most lehetsz 9 max 10. napon peteérés után. Lehet hogy lenne halovány csík, de többeknél ilyenkor még a nega teszt. Ha nem bírod tesztelj, de az eredmény még változhat a következõ napokban! És inkább reggel tesztelj ilyen kevés nap után, mert délután nem hiszem hogy pozit tesztelnék még. Na de ha mégis tesztelsz, írd meg mi lett!
A kérdező hozzászólása: Koszi a valaszokat! Tudom ebbol a gorbebol nem lehet semmit kovetkezteni, de koszi a tanacsokat. Szerintem akkor varopk meg es holnap reggel tesztelek egyet. Csak mar nagyon nem birok magammal. Amugy 16-an volt peteresem es mindig 28 naposak a ciklusaim. Az elso valaszolonak szerintem nagyon szepen alakul a gorbeje! Drukkolok! Neked hany napos a cuklusod es mikor fogsz tesztelni?
Szerintem még holnap is nagyon korai. Csak pénzkidobás lenne, majdnem biztos, hogy negatívat mutatna. Várj, minimum addig, míg már meg kellene jönnie, de inkább még a késés után is pár napot. Ha meg közben megjön, akkor nem használtál el feleslegesen egy tesztet. Tudom, hogy könnyû mondani, hogy türelem, de hidd el, mi itt mindannyian türelmetlenek vagyunk.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!