Találatok a következő kifejezésre: Még csak nap múlva (64 db)

A kérdező hozzászólása: Nem akarom megvárni amig kialakul nem szeretnék gyereket
elmaradt vérzés után 3-4nappal csinálhatod a tesztet!
Terhességi tesztre gondolsz? Azt akkor használod, ha nem jön meg a mensid vagy ha vérzés ellenére gyanud van a terhességre. Ha pedig már gyanud van a terhességre, akkor bizonyára kialakult a terhesség, tehát van embrió a pocakban.
Ha kimarad a menzesz, akkor kell használni. Ha meg nem marad ki, hanem megjön, akkor valószínû nincs szó terhességrõl. Legalább két hét az együttléttõl számítva, mire kimutatja. Ha gáz van, akkor a 72 órás tabletta a megoldás, akkor nem tud "kialakulni", hogy a szavaiddal éljek.
A kérdező hozzászólása: de akkor is ki tudja mutatni hogy mi van ha nincs elmaradva? ugyértem hogy nemrég múlt el és nem szeretnék várni hogy megjön-e
Kb 2-3hét múlva mutatja ki a teszt.Ha ennyire nem akarod a babát, írass esemény utáni tablettát.
Elõzõ vagyok, bocsi kihagytam, együttléttõl számított 2-3hét múlva mutatja ki a teszt!
Pedig várnod kell, mert értelemszerûen a teszt csak akkor mutatja a terhességet, ha már kialakult. Elõtte nem tudja jelezni, hogy márpedig az lesz, csak azt, hogy már van. Ha meg akarod elõzni, akkor védekezz, vagy pedig esemény utáni tabletta. Az aktust követõen kb. 2-3 hét múlva érdemes tesztelni.
ha most mult el akkor nem értem miért aggodsz már a következõn???megtermékenyítésre a két mensi között félidõben van a legnagyobb esély, tehát még peteérés elött akarnál tesztelni?minek ha nem volt pete ami megtermékenyülne?

Mi van akkor ha az egyik teszt pozitiv a második csak halványan a harmadik meg negativ? A dokim megvastagodott nyálkahártyát lát és 4 nap mulva kell visszamennem, de kétségek között vagyok, ha van valakink hasonlo tapasztalata, kérem irjon.

Legjobb válasz: Nekem is késett,pár nap után csináltam 2 tesztet,igaz,hogy egy nap,de mindegyik halványan pozitív lett. Elmentem dokihoz,megvastagodott nyálkahártyán kivül semmit nem tudott mondani,csak annyit,hogy terhes gyanus vagyok,menjek vissza 1 hét múlva. 1 hét múlva viszont megjött,csináltam egy tesztet ijedtségemben,még mindig pozitív volt,aztán elmentem laborba,ott pedig negatív... Én soha többet nem fogok hinni a halvány csíkoknak és kívánom,hogy nálad ne így történjen és tényleg baba legyen a dologban!!! :)

Nekem is késett, pár nap után csináltam 2 tesztet, igaz, hogy egy nap, de mindegyik halványan pozitív lett. Elmentem dokihoz, megvastagodott nyálkahártyán kivül semmit nem tudott mondani, csak annyit, hogy terhes gyanus vagyok, menjek vissza 1 hét múlva. 1 hét múlva viszont megjött, csináltam egy tesztet ijedtségemben, még mindig pozitív volt, aztán elmentem laborba, ott pedig negatív... Én soha többet nem fogok hinni a halvány csíkoknak és kívánom, hogy nálad ne így történjen és tényleg baba legyen a dologban!!! :)
Szia! Milyen teszteket használtál? Ha van kettõ pozitív, és az orvos megvastagodott nyálkahártyát látott, sztem baba van a dologban. Tuti babás vagy! Esetleg a teszt képeket feltennéd, többet tudunk mondani!
a csiknak minden keppen erosodnie kell mivel ahogy mullik az ido a hcg szint ugy novekszik , es nem halvanyodnia kell. Az a kerdes hogy ezt mind egy nap csinaltad vagy tobb nap is elmult a tesztek kozott? Megvastagodott nyalkahartya meg csak akkor lehet ha kialakuloban van a terhesseg.
igen...ha negatívra vált akkor szabadult ki a pete..de attól csak szorgalmasan legyetek együtt!!

Ha néhány nap múlva kell megjönnie de minden jel arra mutat, hogy terhes vagyok, vegyek tesztet, vagy tényleg csak a várt menstruáció napjától számítva 4-5 nap mulva, ha nem jön meg?

Legjobb válasz: azt csak Te döntöd el, hogy tudsz-e várni addig vagy sem. Minden esetre ha nagyobb eséllyel mutatja meg, hogy lesz-e pocaklakó, ha vársz kicsit.:)

azt csak Te döntöd el, hogy tudsz-e várni addig vagy sem. Minden esetre ha nagyobb eséllyel mutatja meg, hogy lesz-e pocaklakó, ha vársz kicsit.:)
A nemvárt napján már nyugodtan tesztelhetsz, az érzékeny tesztek simán kimutatják a babát. Ha tudod, mikor volt peteérésésed, adj hozzá 14-15 napot és tesztelhetsz (olyan tesztet vegyél, ami a beágyazódást követõ 3. napon már eredményt mutat) Sok sikert!!! :)
Szia! Nekem a nem várt elõtt 3nappal esti vizeletbõl már gyönyörû pozitívat mutatott. Én nem bírtam várni!:-))) Csak arra vigyázz, ha csinálsz mostanában tesztet és negatív lesz, ne keseredj el azonnal! Lehet abból még pozitív. Szorítok Érted! 16hetes kismama
Én is várok vele!Ugyanis én mára-holnapra nem várom.Ilyenkor már rohangáltam a tesztekért , persze feleslegesen , mert nemsokra rá megjött:(Szerintem ha tudsz várni, akkor a kimaradt mensid után tesztelj csak.Sok sikert(magunknak) A kismamiknak gratulálok!!!
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat, de, ha úgy érzem, még nem biztos, hogy terhes vagyok...ugye? bármi lehet, még az idegesség is...nem?

Hány nap múlva érdemes orvoshoz fordulni, ha késik a menzesz? Általában 30 napra jön meg, de ma már a 33. napom volt és semmi görcs, csak fájnak a melleim.

Görbém ilyen:

Legjobb válasz: Szia! 2 hetes késésnél fog látni az orvos valamit az ultrahangon :) Persze vér és vizeletvizsgálatot elõtte is tud csinálni, de én 5. nap késés elõtt nem mennék, na meg már lehet kapni otthoni teszteket, te is meg tudod csinálni, már kimutatja ha baba van, egyébként szép a görbéd :)

Ez a görbe elég babásnak néz ki, szerintem is csinálj egy tesztet! És oszd meg velünk is!:) ))
Ha biztos akarsz lenni benne, hogy terhes vagy, akkor menj el egy ultrahangra! A baba még nem látszik kb. két hétig, de a petezsák és a megvastagodott méhnyálkahártya már igen.
Szia! 2 hetes késésnél fog látni az orvos valamit az ultrahangon :) Persze vér és vizeletvizsgálatot elõtte is tud csinálni, de én 5. nap késés elõtt nem mennék, na meg már lehet kapni otthoni teszteket, te is meg tudod csinálni, már kimutatja ha baba van, egyébként szép a görbéd :)
húú, megnéztem a görbédet, szerintem tesztelj, nagyon úgy néz ki, hogy kisbabát vársz!!
A kérdező hozzászólása: Lehet, hogy meg fog jönni, bár nem görcsölök, hanem olyan tojásfehérjés bõ folyásom van. Bár én a menzi elõtt mindig száraz szoktam lenni. Még megvárom a hétvégét és jövõ héten tesztelek.
én egy hét késés után csináltam tesztet.
Szia! Tesztelj!
A kérdező hozzászólása: http://www.ciklus.hu/images/diagramok/f808bcec5374b98c5be257..
nem tudom megnyitni, linkeld be újra
A kérdező hozzászólása: Ma délután teszteltem egy pozitívat, egyforma sötét volt mindkét csík. És megvan minden tünetem hányinger, nem tudtam csak keveset enni, mert ha kimegyek a konyhába rosszul vagyok. Gyomorégés, gyomorsavam is feljött.

Barátommal együtt voltam kiszakadt a gumi és rá 18 órára vettem be esemény utánit . Ez volt 8 napja, tegnap véreztem de ma már nem, de még csak a 23 napba járok, múlthónapba 28 nap múlva jött meg lehetek terhes?

Legjobb válasz: Az esemény utáni 85%os. Szóval lehetsz. Az is lehet, hogy épp benne vagy a 15%ban. De az is lehet, hogy a 85%ban vagy benne és majd megjön rendesen, csak most egy ekkora bikás hormonadagot vettél be, hogy "Kissé" megzavarodott tõle a szervezeted. Sajnos nem látunk beléd, hogy mi van, így érdemben itt nem lehet válaszolni... Sajnálom.

Az esemény utáni 85%os. Szóval lehetsz. Az is lehet, hogy épp benne vagy a 15%ban. De az is lehet, hogy a 85%ban vagy benne és majd megjön rendesen, csak most egy ekkora bikás hormonadagot vettél be, hogy "Kissé" megzavarodott tõle a szervezeted. Sajnos nem látunk beléd, hogy mi van, így érdemben itt nem lehet válaszolni... Sajnálom.
En is ugyanigy jartam. en is kb. 18 orara vettem be, es utana egyaltalan nem vereztem, hanem mar csak akkor amikor meg kellett h jöjjön. en is izgulok h mi lesz most, de a napokban elmegyek egy nõgyogyaszhoz. az a legbiztosabb.
http://www.durexworld.com/hu-HU/SexualLifestyle/Contraceptio.. Az hogy egy hormonbomba, még nem azt jelenti, hogy hat is!
85%-os? Ilyent hol olvastál? Az esemény utáni egy hormonbomba. Gyakorlatilag "spontán vetélést" idéz elõ. Erõsen kétlem, hogy egyáltalán van hibahatára, ha idõben beveszik. A 18 óra pedig még bõven az idõben van. A tévedés jogát természetesen fenntartom magamnak, de hogy 15%-os hibahatár?

Normális, ha pár nap múlva 9 hónapos kisfiam már csak napi 2x1 órát alszik? Viszont este nagyon álmos. Most tanult meg felállni, mászni, ülni.

Legjobb válasz: Szia! Persze, normális. Sõt örülj neki, hogy még ennyit is alszik. Az én kisfiam ilyen idõs korában szokott rá arra, hogy jó esetben napi 1x kb 1 órát aludt, késõbb már nem is aludt napközben. :S Most kezd visszaszokni a napközbeni alváshoz, de még nem az igazi... Ált. délután alszik fél-egy órát a maradék idõben tesz-vesz, utánam járkál, pakolászik. Most nyugim van egy kicsit mert most aludt el :)

Szia! Persze, normális. Sõt örülj neki, hogy még ennyit is alszik. Az én kisfiam ilyen idõs korában szokott rá arra, hogy jó esetben napi 1x kb 1 órát aludt, késõbb már nem is aludt napközben. :S Most kezd visszaszokni a napközbeni alváshoz, de még nem az igazi... Ált. délután alszik fél-egy órát a maradék idõben tesz-vesz, utánam járkál, pakolászik. Most nyugim van egy kicsit mert most aludt el :)
Szia! Az én lányom már 8 hósan is csak 2x1 órát aludt egész nap(jó esetben). Este 9-tõl pedig reggel 7-ig húzza a lóbõrt. Neki ennyi elég. Tehát ha a te fiad nem nyûgös napközben, hanem szépen elvan, játszik, akkor neki is ennyi az alvásigénye, tehát semmi gond nincs azzal a napi 2x1 órával.
Enyém ma lett 9 hónapos, õ is ennyit alszik.
Az én lányom 9 hónapos korában szokott át a napi 1x alvásra Örülj neki amíg tartja a napi 2 alvást, mert hamar eljön az idõ, hogy nem igényli acsak az egy alvást:) )
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat!az a baj, hogy úgy veszem észre, nem elég neki.napközben nyügizik, éjjelt nem alussza végig.hajnalok hajnalán már felvan.

2 nap múlva nem kellene megjönni. A hőm 36, 9 (6 napon keresztül volt ennyi) reggel lement 36, 8-ra. Semmi nem fáj csak a mellem érzékenyebb, egy kicsit nagyobb és viszket, 1 napja sokat szédülök. Bizakodhatom még a babócában?

Lehet még reménykednem ha a h?m egy kicsit alacsonyabb.

Legjobb válasz: Szia! Ha a hõmérsékleted kezd leesni akkor sajnos meg fog jönni a mensid. Bár egyszer én is úgy jártam, hogy a hõm 36,8-ra lement aztán késni kezdett a mensi és a tesztem pozitiv lett.

Szia! Ha a hõmérsékleted kezd leesni akkor sajnos meg fog jönni a mensid. Bár egyszer én is úgy jártam, hogy a hõm 36, 8-ra lement aztán késni kezdett a mensi és a tesztem pozitiv lett.
Várdd meg azt a 2 napot, ha aztáûn sem jön meg, akkor még reménykedhetsz, de ne add fel, ha most nem sikerülne.
A kérdező hozzászólása: biztos hogy el fogok keseredni, mert Closti tablettát szedtem
Szia! Sajna elõttem íróknak valszín igaza van, ha a hõd kezd leesni, akkor meg fog jönni.Bár ne úgy legyen!!!A tablettától lehetnek mellfeszüléses tüneteid!Ne szomorodj el, sikerülni fog, én 29 hónapja várok 3 vetélés után!!!Egy öreg róka
A kérdező hozzászólása: Ma reggel 1 nappal a mensi elõtt a hõm 37, 05-re ment fel.
bettájban benne kell, hogy legyen, hogy mennyi idõ után véd, meg gondolom az orvosod is elmondta.
Ha a menstruációd elsõ napján kezdted el szedni, egy szemet sem hagytál ki, nem volt hasmenés/hányás, mindig bevetted idõben (...stb.), akkor szinte kizárt a terhesség.
A kérdező hozzászólása: Mensi elsõ napján kezdtem, és minden szemet beszedtem. Csak ma kellene bevennem a második levél elsõ darabját, de még nem jött meg. Igy nem vehetem be.

Ciklus.hu szerint 2 nap múlva Ovulációm van. Ha ma este vagyunk 1ütt esélyes a baba vagy csak akkor? Mert most tudnánk, a köv. Napokon meg nem, munka miatt! Segísetek!

Legjobb válasz: Esély az van rá, mivel nem is biztos, hogy a ciklus.hu jól mutatja, ráadásul a spermák több napig is életben maradnak.

Esély az van rá, mivel nem is biztos, hogy a ciklus.hu jól mutatja, ráadásul a spermák több napig is életben maradnak.
A kérdező hozzászólása: Értem, köszi a választ!!
Hát ez tényleg 2 esélyes! Csak az én példám tudom leírni. A ciklus.hu vagy pont eltalálja vagy 1-2 nap difiben van. Ahoz, hogy pontos legyen minimum 7-8 rögzített mensi kell neki. Nekem van már vagy 10, mindig a 14. napomon szokott lenni a pém(a program szerint is).Ezen a napon együtt is voltunk, erre meg a 15.napon éreztem nagyon erõs ovufájdalmat.Ekkor nem voltunk együtt, csak a 16.napon. Jelzem nem sikerült. Mi sem vagyunk egyformák, épp úgy ahogy a saját ciklusunk sem! Neked nagyon drukkolok, hogy sikerüljön!
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszod! Megnéztem, van 9 ciklus rögzítve, általában 24 naposak ezek, de van, h 1-1 nap eltérés van. Az ovut meg a 11 napra teszi.Most csináltam egy ilyen ovu tesztet csak kíváncsiságból, de természetesen -lett. Lehet, h akkor mégiscsak holnap után lesz, nem tudom, nem vagyok 1 nagy szakértõ, ezért is írtam nektek:) Mindenesetre ma megpróbáljuk, a többi nap nem lesz rá idõ:( Na, még annyit, h most azt olvastam, h 5 napig elvan benn a spermium? Tehát ha 2 nappal ovu elõtt kerül be akkor még késõbb megtudja termékenyíteni a petét?? nem vagyok 1szerû eset, elnézést:) Sok sikert neked is a továbbiakban a babásodáshoz!!!
Elsõ vagyok. Eszembe jutott, hogy mivel az írtad, hogy a munka miatt nem tudtok akkor együtt lenni, amikor esetleg jó lenne, talán próbáld meg az ovu tesztet. Az elõre mutatja, s lehet, hogy így könnyebben tudnátok a jó idõre tervezni. Mi is ebben a cipõben vagyunk, s most kipróbálom a tesztet is, hátha..., ha másra nem is lesz jó, arra talán igen, hogy nem idegeskedek annyit, hogy sikerült-e eltalálni az idõpontot vagy sem. Az ovu teszt mutatja egyértemûen. Ha nem jó az idõzítés, akkor megnyugszom, ha jó, akkor megy a drukk, hogy jön-e a baba.
A kérdező hozzászólása: Kedves 1 válaszóló! Igen, most kezdtem ezt az ovu tesztet, akkor mindennap csinálok 1et, de megesz az ideg ha pont akkor lesz pozitív mikor nem lehet majd szex, de legalább lesz tapsztalatom ebben is, ez is valami:) Sok sikert neked is!!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!