Találatok a következő kifejezésre: Még csak leszek. Lehetséges, hogy (8 db)

Még csak 14 leszek. Lehetséges, hogy terhes vagyok?

1-2 hete folyton hányingerem van, van hogy hányok is [ma már kétszer...], különböz? szagoktól rosszul vagyok, pl most anya spagettit csinál, és rosszul vagyok az illatától, pedig mindig szerettem... van, hogy szédülök is. 16.-án kellett volna megjönnie, de nem aggódtam miatta, mert egyébként is összevissza szokott lenni, sokszor ki is marad, pedig már 3 éve megvan, megszoktam, hogy nem rendszeres... a barátommal egyszer lefeküdtem, amit meg is bántam... használtunk gumit, lehet, hogy kiszakadhatott vagy kilyukadhatott úgy hogy nem vettük észre? lehet hogy terhes vagyok? és légyszi ne kurvázzatok le...

Legjobb válasz: Ezek a jelek mind utalhatnak terhességre. Tesztelj reggeli elsõ vizeletbõl, az mutaja a legbiztosabb eredményt!

Ezek a jelek mind utalhatnak terhességre. Tesztelj reggeli elsõ vizeletbõl, az mutaja a legbiztosabb eredményt!
Nah terhes vagy?
Mostanra már biztosan kiderültek a dolgok. Remélem még egyenlõre nincsen babód :) Leírod, hogy mi volt? :)
Miért lennél kurva? Kicsit korn kezdted, de ez a mai világba már nem ujdonság. Lehetsz terhes persze. Vegyél egy tesztet, nehogy ki fus az idõbõl, mert gondolom megtartani nem akarod.12 napja késik a mensid, ha terhes vagy csak pár hetes lehetsz, de mire elmondod otthon az is idõ, mire a gyermekvédelmishez el mentek anyuddal az is idõ, mire a korházba mész az is idõ, ugy hogy ne halogasd. És lehet hogy nem is vagy terhes, csak az ideg miatt hánysz, ha negatív a teszt majd megnyugszol.Sok sikert
Figy ha nem tod pontosan mikorra jön meg lehet a mensi elõjelzése.. pl.: és elötte egy héttel olyanrosszul vagyok szegoktól amit egyébként nem is veszek észre, h csak na. Ilyenkor ajánlatos valami olyan illatú krémet az orrod és a szád közé kenni amit szeretsz (vagy ilyenkor birod), és aszegoktól való rosszul lét el is múlik.... bár ez csak fél megoldás DE ha aggódsz menj el nõgyógyihoz.
A kérdező hozzászólása: akkor csinálok tesztet másodiknak: de nekem sosem voltak ilyen tüneteim mensi elõtt, csak a hasam szokott fájni...
Az egyik németes, a másik pedig angolos. Az órák megtartása érdekében ez így célszerû.
A kérdező hozzászólása: Mert en csak szkiskolaba megyek es 52 gyereket vettek fel az 56bol.es akkor kulonvalogatjak a nemeteseket az angolosoktol?
Ha a tanult szakma ugyan az, akkor valószínûleg igen. Ha nem, akkor az egyik szakmát tanulók lesznek az egyik osztály, a másik szakmát tanulók pedig a másik. Nyelvórákon pedig a tanult nyelvek szerint osztanak titeket csoportba.

39 (+3 nap) hetes terhesen még nem volt jóslóm. Lehetséges hogy már nem is lesz, csak az "igazi" fájások? Vagy lehet hogy még ezután lesz jósló?

Már elég türelmetlen vagyok, és most mintha kicsit fájdogálna a hasam, de csak nagyon gyenge mensi-szer?. Ez most mi lehet?

Legjobb válasz: Szia! Ez is lehet most jósló, de olyan is elõfordul hogy nincs jóslófájás és egyszercsak szépen megindul rendes rendszeres fájásokkal a szülés. Van aki hetekig elvan jóslófájásokkal a szülésig, valaki egybõl a rendes fájások közé "csöppen".

Szia! Ez is lehet most jósló, de olyan is elõfordul hogy nincs jóslófájás és egyszercsak szépen megindul rendes rendszeres fájásokkal a szülés. Van aki hetekig elvan jóslófájásokkal a szülésig, valaki egybõl a rendes fájások közé "csöppen".
19-13as vagyok, könnyû szülést kívánok!
Szia! Nekem egyáltalán nem voltak jósló fájásaim.A fájások csak a magzatvíz elfolyása után 10 percel kezdõdtek, de akkor rögtön 5 percesek lettek! Gyors szülést kívánok! 4, 5 hós kislány anyukája
Szia!Nekem se volt fájásom.Elfolyott a magzatvízem és rá kb.10 órára kezdtek csak lenni! Szerintem õrülj, hogy ilyen szerencsés vagy te is, hogy nem fáj semmi! 5hetes kislány anyukája

Van még remény? Lehetséges, hogy később lesz csak pozitív?

Nemvárt másnapján reggeli teszt negatív. 15. nap pé. után. Reménykedhetek még, hogy baba lesz?

Legjobb válasz: Igaza van az elsõnek, amíg nem jön meg, van remény. Nekem a nemvárt után 1 héttel lett csak pozitív (aztán kiderült, hogy UH alapján valószínûleg késõbb készült manóka mint középidõ). Drukkolok!

Igaza van az elsõnek, amíg nem jön meg, van remény. Nekem a nemvárt után 1 héttel lett csak pozitív (aztán kiderült, hogy UH alapján valószínûleg késõbb készült manóka mint középidõ). Drukkolok!
Amíg nem jön meg, addig még van remény! Ha nem jön meg még 5 napig, akkor tesztelj újra! Drukkolok! 26/N
Kicsit elsietted a tesztet. várj még pár napot. Szorítok neked!
A kérdező hozzászólása: Tényleg korai lenne ilyenkor a teszt? Én azt hittem, az elmaradt menzesz után már ki kellene mutatnia. De nagyon örülök neki, ha van még remény:-)
ha tuti hogy felidoben volt peteeresed ( homeroztel vagy teszteltel vagy tapasztaltad a tojasfeherjes folyast) es meg most sem pozitiv akkor szerintem nem vagy terhes...nem azt mondom hogy lehetetlen de nem valoszinu...addig viszont amig nem jon meg addig meg nem veszett az ugy...tesztelj par nap mulva...szoritok neked

Lehetséges, hogy HSG miatt elcsúszik a peteérés néhány nappal, illetve a ciklus is megnyúlik? A 11. napon volt a HSG, ma a 18. napom van. Úgy érzem, hogy még csak most lesz. A ciklusaim 28-29 naposak és a 14-15. napon szokott lenni pé.

Legjobb válasz: Jó kérdés, én is agyaltam már rajta, de nem hiszem. Nekem két hónapja volt, a következõ ciklusban két nappal korábban jött meg. Most (azóta a második ciklus) meg a 14. napon vagyok, de semmi jele a peteérésnek... Bár nagyon-nagyon nem hiszem, hogy egy ilyen vizsgálat be tud zavarni a hormonok mûködésébe, én inkább arra tippelek, hogy a palástfû-cickafark tea kicsit megzavarta a szervezetem. Neked nem lehet más a háttérben?

Jó kérdés, én is agyaltam már rajta, de nem hiszem. Nekem két hónapja volt, a következõ ciklusban két nappal korábban jött meg. Most (azóta a második ciklus) meg a 14. napon vagyok, de semmi jele a peteérésnek... Bár nagyon-nagyon nem hiszem, hogy egy ilyen vizsgálat be tud zavarni a hormonok mûködésébe, én inkább arra tippelek, hogy a palástfû-cickafark tea kicsit megzavarta a szervezetem. Neked nem lehet más a háttérben?
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ! Én csak erre gyanakszok.
Ha megkérdezhetem, nagyon kellemetlen volt a vizsgálat?
ha megengeded én is válaszolok a kérdésedre: nem volt életem legjobb élménye, az eleje kellemetlen, amikor a kontrasztanyagot fecskendezik be, az nagyon rossz, feszítõ érzés, de nem tart sokáig, és utána nekem már semmi bajom nem volt.
A kérdező hozzászólása: Nekem eléggé fájdalmas volt, de én nem is bírom az ilyesmit. Feszít rettentõen, pedig átjárható vagyok. Adnak valami fájdalomcsillapítót elõtte, ami szerintem nem nagyon ér semmit. Na, de azért ne izgulj, ki lehet bírni. :-))
A kérdező hozzászólása: Ja, és másfél napig véreztem utána.
A kérdező hozzászólása: Az már biztos, hogy 4 nappal késõbb volt ovum.
Tölts fel róla pár képet!
A kérdező hozzászólása: már rá jöttem és nõstény kár , hogy nehezebben fog megtanulni beszélni , de mutatványokat elvileg lehet neki tanítaní :P
Van ilyen, és sajnos eléggé gyakori, ökör hiba!
A kérdező hozzászólása: Hát ezt próbáltam csinálni, de ugye nagyon változó. Egyik pillanatban úgy érzem igen, aztán meg azt, hogy nem tetszek neki. És elég nehéz úgy csinálni, hogyha tetszek neki, akkor bátorító legyek, de ha nem tetszek neki, akkor ne legyen nyomulós. Egyébként az egyik haverja is segített neki többször is, de nem jött oda, a haverja meg mindig mérges lett. Egyébként a helyzetet nehezíti, hogy a suliban õk szeretnek szórakozni (magukból hülyét csinálni)... és ezért sem merek lépni.
Nyugodtan közeledj felé. Lehet bátortalan, add meg a kezdõ lökést, ha látja hogy valószínûleg nem utasítod el, mivel hogy közeledtél hozzá, ezért több önbizalma lesz és onnantól már õ fog lépni.
A kérdező hozzászólása: Valakinek van valami tanácsa?
A kérdező hozzászólása: Sajnos tapasztaltam :S
Ajjajj!!! Ezek a mûvészfélék eléggé gázos lények! Sosem lehet kiigazodni rajtuk...
A kérdező hozzászólása: Õ egyébként egy kicsit olyan, mintha álomvilágban élne. Szóval nevezhetném mûvészléleknek vagy gyereklelkûnek is. Valamikor néz rám, de nem is fogja fel, hogy õ kit lát. Máskor meg meglát és észrevehetõen zavarban van.
Ne hidd, hogy ribancnak fog nézni! FONTOS, hogy ne akkor menj oda, amikor a haverjaival van, mert akkor játszani fogja a nagymenõt és bunkó lesz.
A kérdező hozzászólása: Értem, de ez nem olyan egyszerû. Tudom, hogy hülye kifogás.
Kezdeményezz te! Ha akkor is elutasít, akkor tényleg nem érdekled. Ennyi.
A kérdező hozzászólása: Azért kérdeztem, mert az én barátnõim mindig azt mondják nekem, hogy ha akart volna lépett volna :S
Lehetséges. Sõt, szinte biztos, hogy nem mer lépni. Ami nem azt jelenti, hogy biztosan tetszel neki, de ebben a korban nagyon gyávák a srácok.

Állítólag egy híres hazai híres meteorológus szerint (meg nem mondom hogy ki) azt állította, hogy ebben a térségben már csak 2 évszak lesz a 4 helyett (tél és nyár). Ez tényleg lehetséges?

Legjobb válasz: A föld éghajlata nem kötött, állandóan változik, de aki 2 hétnél távolabbi 100%ig pontos elõrejelzést tud adni Nobel díjat kapna. Túl sok a változó. Szóval csak tippelgetnek, hogy mi lesz.

A föld éghajlata nem kötött, állandóan változik, de aki 2 hétnél távolabbi 100%ig pontos elõrejelzést tud adni Nobel díjat kapna. Túl sok a változó. Szóval csak tippelgetnek, hogy mi lesz.
"...Szóval csak tippelgetnek, hogy mi lesz..." Azért a tippelgetésnél egy fokkal jobb, amikor a sokévi átlagot figyelembe véve próbálkoznak... Mert hogy bizony így mûködik. (Hiszen a tippelgetésbe egy júniusi havazás is simán belefér épp olyan valószínûséggel, mint mondjuk egy 35°C-os hõhullám...) maci
Azért nem tippelgetnek, hanem klimatikus modelleket futtatgatnak szép számmal. Valóban arra lehet számítani, hogy az átmeneti évaszakok hossza csökken. Azt azért nem mondanám, hogy eltûnik, de rövidebbek lesznek.
Igen futtatgatnak modelleket ami köszönhetõen a változóknak mindig más és más eredményt ad ki, melybõl a végén vonnak egy átlagot. Az azért nem halálbiztos.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!