Találatok a következő kifejezésre: Még csak hónapban használtam (4 db)

Még csak február hónapban használtam a törpemikroszkópot, de még egy napon sem volt páfrányos! Megbízható ez a mikro?

Legjobb válasz: Szia! Nekem a dokim azt mondta. hogy õ nem tartja semmire a mikroszkópot, inkább az LH tezstet javasolta (igaz jóval drágább hosszú távon). Ettõl függetlenül nekem is van mikroszkópom is, amit kíváncsiságból szoktam nézegetni. Dec. óta nézem, de nem volt még páfrányos, mert nem volt pé-em. Most Clostyt szedtem, talán majd ebben a hónapban... Azért próbálkozz bátran! A hõmérõzést még nem próbáltad? Abból is tudsz következtetni a pé-re! Sok sikert!!! :o)

Szia! Nekem a dokim azt mondta. hogy õ nem tartja semmire a mikroszkópot, inkább az LH tezstet javasolta (igaz jóval drágább hosszú távon). Ettõl függetlenül nekem is van mikroszkópom is, amit kíváncsiságból szoktam nézegetni. Dec. óta nézem, de nem volt még páfrányos, mert nem volt pé-em. Most Clostyt szedtem, talán majd ebben a hónapban... Azért próbálkozz bátran! A hõmérõzést még nem próbáltad? Abból is tudsz következtetni a pé-re! Sok sikert!!! :o)
Hm...nem értelek benneteket.engem visszarendelt a doki és mondtam neki, hogy nem páfrányos a jmikroszkópom, megnéázett és nem volt peteérésem.azért kap az ember Clostybeget, hogy stimulálja az agyát ami aztán a petéjét.Szal az elõttem válaszolónak sem volt petetérése azért nem volt páfrányos.Neked is ajánlom, hogy menj el a dokihoz, és mond meg neki, hogy nem mutata peteérést a mikroszkóp.Õ úgyis látni fogja, hogy van-e volt-e...sok sikert 17 hetes kismami
A törpemikoroszkóp igenis jó, nekem mindkét gyerekem "azzal" jött össze csak akkor voltunk együtt amikor páfrányosat mutatott és meglett az eredménye.És sokkal olcsóbb mint az lh teszt na meg persze életed végéig használhatod ha nem töröd össze.Úgy hogy én mindenkinek csak ajánlani tudom mert nagyon jó.
Bocs..en semmi jot nem mondhatok rola..ez is olyan, hogy van akinek bevallik es van akinek nem...erdekes, hogy meg egy 6 eves kislany nyalaval is tokeletes pafranyokat mutat....No comment!Nekem a teszt valt be..tokeletes!
Jó a mikroszkóp de ne csak akkor legyetek együtt ha páfrányos, szerintem a peteérésen kívûl fontos hogy érezzétek egymást mindig jól.
Jó a mikroszkóp, de értsétek már meg, hogy a nyállal történõ vizsgálgatás nem az igazi.Akármilyen étel evése, vagy ital ivása után is mutathat tévesen páfrányosat, még ha 1 órát vártok is a teszteléssel az evés ivás után!Ezért mutathat egy 6 éves kislány nyálával is páfrányosat!A legmegbízhatóbb a cervixváladék, annak aztán mindegy, mit eszel-iszol!

Mennyiért tudnám eladni a Nokia 6500 slide telefonomat? 8 hónapja vettem és csak kb 4 hónapot használtam. Mennyiért éri meg eladni?

Legjobb válasz: ja azt elfelejtettem h a telefont unokanõvéremnek vettem elõfizetéssel az én nevemre és nem fizette be a számlákat ezért nincs hálózat.Ha kikódoltatom lehet használni más kártyával?Mert ugye e törlesztést nekem kell fizetnem mert õ nem tudja....jól kib.sztam magammal sajna:(

A kérdező hozzászólása: ja azt elfelejtettem h a telefont unokanõvéremnek vettem elõfizetéssel az én nevemre és nem fizette be a számlákat ezért nincs hálózat.Ha kikódoltatom lehet használni más kártyával?Mert ugye e törlesztést nekem kell fizetnem mert õ nem tudja....jól kib.sztam magammal sajna:(
pff, akkor nem kellett volna szegénynek elvenni a szüzességét. szóval csak arra kellett, mi?!
Dehogynem használtad ki. Mondhattad volna, hogy "nem, nem fekszem le veled amíg nem stabil a kapcsolatunk".
Mi nem tudjuk, hogy õ mit hihehet, de hívd fel, és mondd el neki, hogy nem csak a szex miatt kellett, ez csak véletlenül alakult így!!!
""Dehogynem használtad ki. Mondhattad volna, hogy" <- búzie vagy?" Igen az vagyok. És?
lol
17:45, mi az hogy õ kereste fel??? a lány nem egy utcaszéli, hanem a barátnõje volt és szerette a barátját!!!
Valószínûleg már akkor is érezted, hogy nem vagy szerelmes belé, és nem lesz tartós a dolog - így nem kellett volna szexelni vele. Miért nem hagytad, hogy olyasvalakivel élje át az elsõt, aki szereti is? Azért ez nagyon nem mindegy egy nõnek. Még fanyalogsz is, hogy nem volt jó, hát neki se lehetett így egy nagy élmény veled :S pfff...... Lehet örül, hogy megszabadult tõled.
Én a helyedben, írnék neki egy sms-t. Írd le benne hogy nem így tervezted és nem szeretnéd ha haragudna, meg mondd meg neki hogy ha megbánta sajnálod, de reméled késõbb egy szép emlék marad azaz éjszaka vagy nem tudom milyen napszak volt... Vagy valami hasonlót, ebben a helyzetben szerintem mindenkinek jól esne egy ilyen sms. Vagy nem?
hány évesek vagytok?
de nem érted a lényeget! Tudod, az a lány szeretett téged, és neked adta a kincsét! Te nem is tudod elképzelni, hogy most mit érez ilyenkor egy lány! Komolyan azt hiszed. hogy helyesen cselekedtél? Könnyû arra fogni, hogy õ akarta az egészet! Nincs ezen mit szépíteni! Tudtad h nem szereted, tudtad hogy szûz, mégis belementél! Tehát kihasználtad!!!!!! Mert ha nem így lett volna, akkor legalább szolidalitásból vele maradsz pár hónapig!!!
Hát ha ö keresett fel és ajánlotta akkor egyáltalán nme használtad ki Az elözönek: mocsok buzzancs
Hát, több mint egy hónap után persze, hogy azt hiszi a lány, hogy már házasodni akarsz -.-"
A kérdező hozzászólása: hát mondtam neki, de nem hitte el, szal nem tehetek semmit.meg minek hasznaljak ki egy szuz lanyt??nemvolt vmi élvezetes...mar gondolom a sex
"Dehogynem használtad ki. Mondhattad volna, hogy" <- búzie vagy?
minden nõ ezt hiszi. ha egy év telt volna el akkor is azt mondaná hogy kihasználás.
A kérdező hozzászólása: nem, nem arra kellett!ö akarta, szóval én nem érzem magam hibásnak.
A kérdező hozzászólása: 18.mert?


Nem. Nem szabad.
Hát, nem olvastam, de nem is érdekelt, mert amíg kellett használni nekünk akkor max.1.5 hétig volt elég 1 doboz.
Nekünk azt mondta a gyerekorvosunk, hogy nyugodtan használjuk ezeket a szereket tovább is, régen fél év volt rá a szavatosság csak az Európai uniós elõírás miatt lett rövidebb. Tedd be a hûtõbe és használt tovább.
Hát 1 hónapnál tovább nálunk sose bírta 1 doboz.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!