Találatok a következő kifejezésre: Még csak hónapban (776 db)

A mostani babák miért fejlődnek ilyen gyorsan? Hogy lehet, hogy a többség jóval előbb csinálja azokat a mozgásokat amiket még csak hónapokkal később kéne tudnia?

Legjobb válasz: Szerintem régebben is voltak gyorsabban fejlõdõ babák, csak régebben nem mondogatták annyira az anyukák! :) Nekem egy gyerekorvos barátom mondta,hogy nagyon felgyorsult minden. Régen pl. az volt a ritka, ha valaki úgy ment elsõbe,hogy tudott olvasni. Manapság arra néznek "furcsán", aki nem tud.

Szerintem régebben is voltak gyorsabban fejlõdõ babák, csak régebben nem mondogatták annyira az anyukák! :) Nekem egy gyerekorvos barátom mondta, hogy nagyon felgyorsult minden. Régen pl. az volt a ritka, ha valaki úgy ment elsõbe, hogy tudott olvasni. Manapság arra néznek "furcsán", aki nem tud.
Szerintem azért, mert már jóval interaktívabb játékok veszik õket körül, minden színesebb, és nem egész nap a járókában vannak.
és a szülõknek is jóval több idejük van rájuk (pl nincs pelenkmosás-vasalás, kifõzés)
A kérdező hozzászólása: Amikor a lányom volt baba (2 éve), akkor még nem olvastam olyan sok kirívó esetet. Most meg lépten-nyomon ilyenekbe botlok. Pedig 2 éve sem mostak már túl sokan textilpelust.
Kedves kérdezõ! Sajnos elvárások is vannak a babákkal szemben. A játszóházban csodálkozott a gondozó, hogy a 10 hónapos babám még nem jár, nem gondoltam volna, hogy már kellene neki. Aztán olvastam egy cikket, hogy manapság a legtöbb baba elindul 9 hónaposan. Összezavarodtam, mert azt gondoltam, hogy jó ütemben halad a babám, aki kapaszkodva jár a bútorok mellett és néha már megáll kapaszkodás nélkül, aztán letottyan. Sokat foglalkozunk (anyukák) a gyerekekkel, igen rengeteg fejlesztõ játék van, zeneórák, internet ...stb. Viszont 30 évvel ezelõtt is fél évesen sokakat beadtak bölcsibe, ahol az idõsebb gyerekek motiválták a "fejlõdésre", most ugyanaz van, csak óradíjban kifizetve (játszóház, ringató...stb.). Egyébként egyre többen mosnak pelenkát, mert rádöbbentek mennyire káros az eldobható fajta. Viszont van hozzá mosógép, nem kell fõzni és vasalni, mert ezek modern mosható pelusok.
A kérdező hozzászólása: Igen... Én is mindig megdöbbenek amikor elvárásokkal jönnek a lányom irányába. Hogyhogy nem szobatiszta még 2 évesen? Miért nem beszél még több szavas mondatokban? Nem értem, hogy miért kéne? Én megteszek mindent azért, hogy õ fejlõdhesssen, de ha nem érett még meg rá, akkor hiába eröltetném, nem? A beszédet meg aztán abszolút nem tudom siettetni. Egyébként õ 9 hónaposan még szinte semmit sem tudott. Csak kúszott és kész. Aztán 9, 5 hónaposan 1 héten belül felült, felállt, mászott és lépegetett kapaszkodva. Pedig semmit sem csináltam másként, mint elõtte. Nagyon elkeserít a dolog, hogy már-már elvárás lett a korai mozgásfejlõdés!
Némely anyuka csodálkozva néz rám, amikor mondom, hogy az 5 hónapos lányom még csak a hasáról tud átfordulni és kúszik, repülõzik. Az övék pedig már fél évesen felállt és kapaszkodva lépegetett. Tény, én is láttam a saját szememmel, de azért még nem kellene lenézni a másik embert mert az õ kisbabája nem csinálja, most mit is tudnék tenni?! Nem erõltethetek rá semmit. Néha már tényleg dühítõ, ahogy dicsekszenek, ezért inkább el is kerülöm a lányommal egyidõs babák anyukáit.
errõl egy sztori jut eszembe, dédi mesélte, az õ idejében még poroszosan ment a gyereknevelés , mert muszáj volt. mivel egész nap, hajnaltól sötétedésig napszámba jártak kapálni papival, így mem tudták hová tenni a gyereket, sem õk, sem a többi mapszámos. így a kukoricaföld határában ástak egy nagy gödröt, és abba tették a gyerekeket, h. ne tudjanak elmenni, kárt tenni magukban. így reggeltõl estig 4-5 gyerek volt együtt egy gödörben. elég kiábrándító , és érthetõ h. nem volt akkora kiugró fejlõdési tendencia hisz elég imgerszegény környezet egy gödör. ..
Minden kisgyerek más, de tényleg manapság több a rohanósabb! 4, 5 éves kislányom is, 3 hósan fordulgatott, 5 hósan ücsörgött, rá egy hónapra felállt, de most is nem tudom hova siet, de nyáron váltotta a két alsó fogát!! A húga viszont totál régimódi, 5 hósan még csak nem is forog, fogacskák sehogy sem jelentkeznek :) a modern világnak és az elvárásoknak köszönhetõ szerintem, sok kisgyerek tudat alatt alkalmazkodik mindehhez...

Szerintetek ha folytatom a fogamzásgátló szedését akkor nem lesz bajom úgy, h még csak 1 hónapja szedem?

Volina fogamzásgátlót szedek. Tegnap este fogyott el az 1. adagom. Olvastam róla, hogy lehet olyat csinálni, h ha továbbszedem a gyógyszert akkor nem jön meg ebben a hónapban majd csak következőben amikor végigszedem a másik levél gyógyszert.

Legjobb válasz: Senki sem tudja megmondani, hogy lesz-e bajod vagy sem. Van akinek meg sem kottyan, van akinek annyira megzavarja a ciklusát, hogy hosszú hónapokig nem áll helyre. Szerintem mindenesetre nem jó ötlet ide-oda tologatni vele a ciklusodat, fõleg nem úgy, hogy még csak egy hónapja szeded és még az sem biztos, hogy jó neked ez a gyógyszer.(ez majd csak néhány hónap múlva fog kiderülni)

Senki sem tudja megmondani, hogy lesz-e bajod vagy sem. Van akinek meg sem kottyan, van akinek annyira megzavarja a ciklusát, hogy hosszú hónapokig nem áll helyre. Szerintem mindenesetre nem jó ötlet ide-oda tologatni vele a ciklusodat, fõleg nem úgy, hogy még csak egy hónapja szeded és még az sem biztos, hogy jó neked ez a gyógyszer.(ez majd csak néhány hónap múlva fog kiderülni)

Le akartam kérni a híváslistámat online (t-mobile) de azt irta, csak az utóbbi 3 hónapit lehet, nekem meg az e hónapi (júliusi) kellene. Meg lehet tudakolni valahogy, kiket hívtam, vagy csak hónap végén?

Azért kellene, mert keresek egy telefon számot (tudakozóban nincs. ) amit kitöröltem a telómból, smsek közül, híváslistából. Ezért szeretném megnézni. Esetleg van rá mód valahogy, hogy visszaszerezzem a kitörölt számot? Androidos telóra valami program esetleg?

Legjobb válasz: Csak a lezárt hónap híváslistáit tudod lekérni, tehát a júliusit még nem.Augusztus elején próbáld újra.

Csak a lezárt hónap híváslistáit tudod lekérni, tehát a júliusit még nem.Augusztus elején próbáld újra.

A legjobb barátnőim elítélték, mert 20 évesen elvesztettem a szüzességemet egy fiúval, akivel még csak egy hónapja voltam együtt. Igazuk volt?

Kiakadtak rajta,mert szerintük ez nagyon kevés id?.Õk 16 és 17 évesen már megtették,de 6 hónapot vártak.Az el?z? barátaimmal együtt voltam 6-7 hónapot is,de nem éreztem azt egyiknél se,hogy "? az igazi".Ezzel a fiúval akartam 1 hónap után.Kicsit rosszul esik a reakciójuk.

Legjobb válasz: Sose értettem ezt a nagy felhajtást. Ha azt vesszük, hogy õk milyen kis éretlen csitrik voltak mikor elõször lefeküdtek valakivel 6 hónap után, meg vesszük azt, hogy te 20 évese érett fejjel ágyba bújsz azzal a sráccal akit érdemesnek találsz rá..hát azt hiszem te nyertél. Sokkal többet "vártál", mint õk. Ne foglalkozz velük, higgyenek csak amit akarnak. Egyébként meg lehet csak irigyek. :) Õk hamar odaadták magukat, akivel lehet már együtt sincsenek, neked meg lehet õ lesz álmaid férfija és nekik ez így nem adatott meg. Lehet õk anno megbánták. Mondom ezt úgy hogy én is 16 évesen feküdtem le egy sráccal, akivel nem is jártam, csak szerelmes voltam, õ meg törõdõ és figyelmes. Soha nem bántam meg, és a mai napig ugyanígy tennék. :) Szóval ne foglalkozz velük. Neked így volt jó.

Sose értettem ezt a nagy felhajtást. Ha azt vesszük, hogy õk milyen kis éretlen csitrik voltak mikor elõször lefeküdtek valakivel 6 hónap után, meg vesszük azt, hogy te 20 évese érett fejjel ágyba bújsz azzal a sráccal akit érdemesnek találsz rá..hát azt hiszem te nyertél. Sokkal többet "vártál", mint õk. Ne foglalkozz velük, higgyenek csak amit akarnak. Egyébként meg lehet csak irigyek. :) Õk hamar odaadták magukat, akivel lehet már együtt sincsenek, neked meg lehet õ lesz álmaid férfija és nekik ez így nem adatott meg. Lehet õk anno megbánták. Mondom ezt úgy hogy én is 16 évesen feküdtem le egy sráccal, akivel nem is jártam, csak szerelmes voltam, õ meg törõdõ és figyelmes. Soha nem bántam meg, és a mai napig ugyanígy tennék. :) Szóval ne foglalkozz velük. Neked így volt jó.
Szerintem nincs igazuk. Biztosan nagyon szereted hogy neki adtad a szüzességed. Nem hinném hogy ezt így fel kéne fújni.
Nincs igazuk. Ne törõdj velük!
Szerintem ne halgass rájuk 20 évesen már te döntesz és az a fõ hogy neked jó legyen lehet a barátõid irigyek mert te szerelemböl õk meg divatbol adtad magad oda és ez õket frusztrálja
Nincs igazuk. A te szexuális életedrõl van szó, nekik ehhez semmi közük. Ha te egy hónap után érezted helyénvalónak, akkor az a te döntésed, és tiszteletben kéne tartaniuk. Ezt mondd meg nekik is. Nincs közük hozzá, ez a te életed, ha õk hónapokat várnak, az õ dolguk, te sem szóltál be nekik, hogy õk meg hónapokig várakoztattak egy pasit.
Ha szerelembõl volt, akkor nagyon jó, hogy most tetted meg! :) Sok boldogságot nektek! :)
Nem, felnõtt vagy, tudod mit akarsz. A barátnõid meg marhák, hogy ebbe bele akarnak szólni.
Hülyeség! 20 éves vagy, gondolom, el tudod dönteni, kivel akarsz lefeküdni, ha meg nem, akkor a te dolgod. Ha meg tényleg ezen pörögnek, akkor szûklátókörû idióták. Hidd el, õk sem azért vártak 6 hónapot, mert így látták jónak, hanem mert azt hallották, ennyit kell. Amúgy nekem ez gyanús; ha ennyire egybehangzó a vélemény, akkor elképzelhetõ, hogy valami más miatt baj ez nekik. Lehet, hogy a srác nem szimpatikus, csak nem merik mondani, nem tudom.
Nincs igazuk.. Én 16 évesen 2 hónap elteltével feküdtem le a barátommal és utána 4 évig voltunk együtt...Érzi azt az ember, hogy van e "értelme" megtenni. 21L
Túl nagy feneket kerítetek az egésznek. [email protected] kell és kész. Elsõ vagy második? Annyira nem számít.... Meg ez milyen elõírás már h várni kell? Ekkora baromságot. Egyébként a barátnõidnek semmi köze hozzá. Ennyi.

Miért van az, hogy egyik cikluban már mensi előtt 2 héttel feszül a cicim, máskor meg csak mensi előtt 1 héttel kezdem el érezni? 8 hónapja nem védekezünk, de minden ciklusom másként zajlott.

Legjobb válasz: Hát igen ez nekem is így volt már tobb mint 8 hónapja próbálkoztunk nem jott ossze, pedig nekem elég pontos ciklusom volt. A melleim 2 hétig fájtak, feszultek, szinte csomósnak éreztem. Nekem a mastodynon cesppek maximálisan segítettek ezen a problémán. 4. hónapja folyamatosan szedem és kb a 2. hónaptól egyátalán nem fájnak a melleim max.1-2 napot a menzi elott és alatt. Nem tudom hogy a prolaktinommal-e lehetett gondom vagy az osztrogén-progeszteron szintemmel, de a cseppektol sokkal jobban érzem magam megszuntek a kellemetlen tuneteim és nem vagyok annyira fáradt sem. Én csak ajánlani tudom mindenkinek. Baba még ugyan nincs de most egy kicsit szunetelunk már nagyon rágorcsoltem a projektre. De a pihi után remélem hamarosan végre pozitívat tesztelek.

Hát igen ez nekem is így volt már tobb mint 8 hónapja próbálkoztunk nem jott ossze, pedig nekem elég pontos ciklusom volt. A melleim 2 hétig fájtak, feszultek, szinte csomósnak éreztem. Nekem a mastodynon cesppek maximálisan segítettek ezen a problémán. 4. hónapja folyamatosan szedem és kb a 2. hónaptól egyátalán nem fájnak a melleim max.1-2 napot a menzi elott és alatt. Nem tudom hogy a prolaktinommal-e lehetett gondom vagy az osztrogén-progeszteron szintemmel, de a cseppektol sokkal jobban érzem magam megszuntek a kellemetlen tuneteim és nem vagyok annyira fáradt sem. Én csak ajánlani tudom mindenkinek. Baba még ugyan nincs de most egy kicsit szunetelunk már nagyon rágorcsoltem a projektre. De a pihi után remélem hamarosan végre pozitívat tesztelek.

Ha kiderülne, hogy halálos beteg vagy, elmondanád a barátodnak/barátnődnek, akivel még csak pár hónapja vagy együtt, vagy inkább szakítanál más indokkal? Csak egy elméleti kérdés

Legjobb válasz: De nem azért mert szégyellném, hanem mert nem akarnám, hogy sajnáljanak, szánjanak. Azt akarnám, hogy az utolsó hónapjaimat (ha oly súlyos) úgy tölthessem, mint ha minden rendben lenne és ne ez határozza meg. A végstádium idejét is sokkal könnyebb úgy átvészelni, hogy melletted vannak az emberek, akik csak nemrégiben értesültek errõl a "tragédiáról" és még zavartak, tehát nem tudják mit kezdjenek a helyzettel. Mellesleg pedig sokkal könnyebb úgy elfelejteni egy ilyet a "barát/barátnõ"-nek is, ha nem utólag tudja meg, hogy ezért szakítottak vele hirtelen... Könnyebb eltennie magában a dolgokat.

De nem azért mert szégyellném, hanem mert nem akarnám, hogy sajnáljanak, szánjanak. Azt akarnám, hogy az utolsó hónapjaimat (ha oly súlyos) úgy tölthessem, mint ha minden rendben lenne és ne ez határozza meg. A végstádium idejét is sokkal könnyebb úgy átvészelni, hogy melletted vannak az emberek, akik csak nemrégiben értesültek errõl a "tragédiáról" és még zavartak, tehát nem tudják mit kezdjenek a helyzettel. Mellesleg pedig sokkal könnyebb úgy elfelejteni egy ilyet a "barát/barátnõ"-nek is, ha nem utólag tudja meg, hogy ezért szakítottak vele hirtelen... Könnyebb eltennie magában a dolgokat.
Ez sok mindentõl függ.
Senkinek nem mondanám el.
Én elmondanám, bár nem tudom, hogy ha valóban az lennék, hogy reagálnék..
Én is elmondanám. És megkérném õt, hogy ne sajnáljon, viselkedjen velem úgy, mint elõtte, mert az utolsó idõt (ha visszafordíthatatlan) ki akarnám használni még az életbõl. Én megadnám a barátomnak is az esélyt, hogy felkészüljön (ha komoly a kapcsolat) vagy el is hagyhat emiatt (ha hosszúra terveztem, úgyis mindegy lesz, ha elhagy, nem?). Ha meg csak egy kicsi esély is lenne, és mindig van szerintem, ki dönti el, hogy nincs? és küzdenék a gyógyulásért.
Igazából Nekem volt ilyen.Akkor voltam pár hónapja együtt a Párommal, elmondtam Neki, jobban megértett, mint más..a többi ember folyton felhozta, és szörnyülködött, sírt körülöttem, de Õ nem, elfelejtette Velem.De mostmár minden oké, volt azért remény.Szerintem jobb az õszinteség.De ez véleményfüggõ.:)
Utolsó vagyok, jó azért nem nagyon tartozik a "halál" kategóriába az Én esetem, de azért leírtam.

19 éves vagyok, másfél hónapja élek rendszeres szexuális életet. A nőgyógyász a Lindynette 20 fogamzásgátlót írta fel. Még csak 8 napja szedem, de amióta elkezdtem, borzalmasan vagyok, ez átmeneti, vagy már végig ilyen lesz?

Er?s has-és derékfájás, intenzív émelygés, hányinger. Amikor rámtörnek ezek, órákig tartanak. Ez így volt az els? 3-4 napban, aztán 2 napig nyugi volt, nem fájt semmim, jól voltam. De most megint rámtörtek ezek a tünetek. El?z? éjjel semmit nem aludtam. A párom könyörög, hogy álljak le a szedésével, mert ki fog készíteni, de még csak nemrég kezdtem, érdemes abbahagyni, vagy szedjem végig min. ezt a hónapot? Változhat-e ez még? Egyáltalán, tényleg a tabletta okozza ezt az egészet?

Legjobb válasz: Igen, valtozhat. Altalaban a tabletta szedesenek elso 3 honapjaban szokik hozza a szervezet, barmilyen mellekhatas elofordulhat, kulonosen ha nem csinal az orvos vizsgalatot. Azt javaslom, vard meg az elso honapot, ha a masodikra nem mulnak ezek a tunetek, menj vissza az orvoshoz es kerj masikat, mert azert szenvedni nem erdemes. Azert nem ajanlom, hogy most abbahagyd, mert a ciklus kozepen ossze fog kisse zavarodni a szervezeted, verezhetsz egy ideig. Amikor en valtottam, mert hasonlo tuneteim voltak, az orvosom is azt ajanlott, valahogy szenvedjem vegig a honapot es utana valtsak.

Igen, valtozhat. Altalaban a tabletta szedesenek elso 3 honapjaban szokik hozza a szervezet, barmilyen mellekhatas elofordulhat, kulonosen ha nem csinal az orvos vizsgalatot. Azt javaslom, vard meg az elso honapot, ha a masodikra nem mulnak ezek a tunetek, menj vissza az orvoshoz es kerj masikat, mert azert szenvedni nem erdemes. Azert nem ajanlom, hogy most abbahagyd, mert a ciklus kozepen ossze fog kisse zavarodni a szervezeted, verezhetsz egy ideig. Amikor en valtottam, mert hasonlo tuneteim voltak, az orvosom is azt ajanlott, valahogy szenvedjem vegig a honapot es utana valtsak.
Nem akarlak elkeseriteni, de nekem ugyanilyen bajom volt egy másik tablettával. Mellette heti kétszer iszonyatos migrénem volt. 5 hónapig szedtem, a 3. hónap után még az orvosom javasolta, hogy szedjem tovább, majd elmúlnak a mellékhatások. Természetesen, ha lehet mindez csak rosszabb lett:S Szerintem szedd be az elsõ levelet, hogy ne boruljon fel nagyon a hormonháztartásod, aztán állj le vele, vagy kérj egy másik fajtát.
Ha bajod van, nem az orvossal kellene beszélni? Annyival könnyebb lenne a nõk helyzete, ha a megfelelõ emberekhez fordulnának adott helyzetekben.
Na akkor figyelj, elsõ vagyok. Mielõtt okoskodok, én gondolkozom is. Ha már felhívtad, miért nem mondtad el a problémádat 2 mondatban, arra hivatkozva, hogy nagyon szarul vagy, amíg kivizsgál, addig is abba hagyd-e. Gondolkozz.
A kérdező hozzászólása: A második válaszadónak köszönöm, hasznos választ adott. Az elsõnek meg üzenem, hogy mielõtt okoskodni kezdene: a kedves nõgyógyászhoz idõ, mire eljutok. Természetesen felhívtam, hogy idõpontot kérjek hozzá, de hetek kérdése, mire fogadni tud. Amikor mûtenie kellett, akkor is egy hónapot kellett várnom a beavatkozásra, mert nem volt idõpont elõtte. Errõl ennyit.
A kérdező hozzászólása: Mert annyira sem volt hajlandó ráérni, hogy végighallgasson. Elfoglalt, és még kõbunkó is, de ez van...a környéken nincsenek normális nõgyógyászok. :S
szia en is kerdeztem errol a dologrol es nekem sokan ajanlottak a NUVARING huvej gyurut es a PATHENTEX kupot.es ezek meg nem is hizlalnak es allitolag biztonsagos.kerdezz ra egy gyogyszertarban.ha erdekel le irom majd hogy mejiket hogy kell hasznalni. en meg nem vettem mert meg nem jutottam el de biztos fogok venni mind kettobol es ki probalom. sok szerencset es minden jot.

Mit vegyek a barátomnak karácsonyra? Tudom, hogy még csak október van, de nem szeretek az utolsó pillanatban kapkodni. Decemberben leszünk együtt 9 hónapja. Előre köszönöm.

Legjobb válasz: mintha magamat olvasnám:D mi is decemberben leszünk 9 hónapja együtt, és ezen a héten jutott eszembe, hogy vajon majd mit kéne vennem neki:) azt csak te tudhatod, hogy mit fogsz venni, hiszen te ismered. fülelj mindig, én csak ennyit tanácsolok. van olyan biztos, hgoy mondja, jaj ez tök jó, meg az, vagy azt akarok majd venni. rájössz majd.

mintha magamat olvasnám:D mi is decemberben leszünk 9 hónapja együtt, és ezen a héten jutott eszembe, hogy vajon majd mit kéne vennem neki:) azt csak te tudhatod, hogy mit fogsz venni, hiszen te ismered. fülelj mindig, én csak ennyit tanácsolok. van olyan biztos, hgoy mondja, jaj ez tök jó, meg az, vagy azt akarok majd venni. rájössz majd.
Igen ez tök jó abban az esetben ha a fiu szeret mindenféle kütyüt, aproságot. Mi már 3 éve vagyunk együt, de ez a mi esetünkben így nem jön össze! És ez gáz. Én már karácsony másnapján agyalok h jövöre mit kéne, de mindig semmi. Ugyanis én csak azt hallom h de jo az a kocsi dejo ez a kocsi, ilyen kocsit akarna, olyan kocsi de jo lenne. Na már most egy 6 milliás autora nincs pénzem fõleg h még tanulok! ja és a minden féle porfogo meg kizárt. ami aproság meg kellneki megveszi, persze ritkán kell neki vmi. na ilyenkor mivan?

38 éves kismamik, mennyi idő alatt sikerült a baba? Most döntöttük el a párommal, két hónapja probálkozunk még csak, de nagyon várom, ötleteket is szívessen fogadok a siker érdekében :-), barátcserjét már szedem

Legjobb válasz: Hát én csak 37 leszek januárban. De mi 4 hónapja próbálkozunk egy babával. Igaz,hogy Õ lesz a harmadik baba. Hát remélem,hogy hétvégére kiderül,hogy sikeres volt-e ez a hónap.A második babám most 11 hónapos Õ elsõre sikerült. Sajnos ugy látom a követzekõ egy kicsit várat magára.Sajnos ötleteket nem tudok adni de én is visszatérek ide hátha írnak valami okosat. Sok sikert azért neked is!

Hát én csak 37 leszek januárban. De mi 4 hónapja próbálkozunk egy babával. Igaz, hogy Õ lesz a harmadik baba. Hát remélem, hogy hétvégére kiderül, hogy sikeres volt-e ez a hónap.A második babám most 11 hónapos Õ elsõre sikerült. Sajnos ugy látom a követzekõ egy kicsit várat magára.Sajnos ötleteket nem tudok adni de én is visszatérek ide hátha írnak valami okosat. Sok sikert azért neked is!
Nekem 35 évesen a 3. hónapban sikerült az elsõ baba.Azt hittem tovább tart majd, mivel pajzsmirigyes vagyok, épp menni akartam kivizsgáltatni magam mikor sikerült-)Cickafark teát ittam amúgy, de szerintem bekevarta a ciklusomat és igy abba is hagytam.A következõ hónapban sikerült a baba.

Barátnőm elutazott pár hónapra. Még csak 3 napja utazott el de máris nagyon rosszul érzem magam egész nap csak rá gondolok, szomorú vagyok. Hogyan vészelhetném át?

nincs kedvem semmihez csak ?t akarom de még másfél hónap mire hazajön. mit csináljak? hogy túl tudjam élni valahogy ezt az id?szakot? nagyon nagyon rossz szörnyen érzem magam :(

Legjobb válasz: El tudja képzelni mindenki akinek hiányzott valaki pár hónapig milyen rossz, de kénytelen leszel rendet tenni a fejedben még ha ráereszkedett a szerelmes félhomály is. Hétvégente gondolom hazajön, de ha nem akkor rendszeresen hívd fel, mert az neki is jól esik. Meg lehet kicsit bárgyú dolog de segít levezetni ilyenkor a feszültséget ha intenzíven sportolsz, lefoglalod magad, meg maszturbálsz. Nem olyan súlyos a helyzet mint ahogy elképzeled.

El tudja képzelni mindenki akinek hiányzott valaki pár hónapig milyen rossz, de kénytelen leszel rendet tenni a fejedben még ha ráereszkedett a szerelmes félhomály is. Hétvégente gondolom hazajön, de ha nem akkor rendszeresen hívd fel, mert az neki is jól esik. Meg lehet kicsit bárgyú dolog de segít levezetni ilyenkor a feszültséget ha intenzíven sportolsz, lefoglalod magad, meg maszturbálsz. Nem olyan súlyos a helyzet mint ahogy elképzeled.
énis nemrég éltem át egy ilyet... barátnõm mindössze kb. 1 hétre utazott el és majd' megõrültem... de utána nagyon jó volt az újra találkozás:) járj el a haverjaiddal, barátaiddal csavarogni, sportolni és addig is kevesebbet gondolsz rá... de nyugi csak az elején ilyen rossz a helyzet, utána egyre könnyebb lesz elviselni a hiányt
Én is az egy hetes verziót éltem át, hát elég szar volt nekem is, de ne törprengj a csajon, úgyis jön majd, inkább tereld el a figyelmet, tudom nehéz, de ez a megoldás, haverokkal légy, minél kevesebbet légy egyedül, ez talán megoldás lehet, remélmem segítettem. Szerintem.
Szia. Igaz h en läny vagyok, de a barätommal pontosan ugyan ebben a cipöbe järunk. Mindig az elsö es az utolso het a legroszabb!!! Az szinte kibirhatatlan, de egy idö utän ugymond hozzäszoksz h csak akkor van veled amikor elszol. A telefonälässal kapcsolatban meg hidd el hogy nagyon jol fog esni ha felhivod, neki is.Azt nem irtad hogy hova utazott de ha az orszägon belül akkor meg szerencses is vagy, mert en külföldön vagyok es max heti egy alkalommal beszelhetek vele. Bocsi az ekezetek miatt de itt vhogy nincsenek:D Kitartäs!!!:D
probáljatok meg msn-en beszélni. nekem az segitett sokat. fél évig nem láttam a lányt. de minden nap beszéltünk msn-en, igy valahogy olyan volt mintha kicsit mégis itt lenne velem, mindig vittem a gépet a lakásban ahol épp voltam WC-re. :D tudom viccesen hangzik, de majd megõrültem. és a legrosszabb az egészben hogy már rég szakitottunk de még mindig hiányzik igy inkább megyek én is a világ másik végére csak hogy legalább mellette legyek.
nekem is nagyon rossz volt mikor elment egy hétre:( nem találtam a helyem...állandóan kijártam egy tóra ahol rágondoltam esténként..iszonyat nehéz volt mert mi elõtte össze is vesztünk sajna...de túléltem...és mikor hazajött nagyon jó volt:)
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat amúgy a szerelmem külföldre utazott... :(
Hû, nekem négy hete ment el a barátom, és még egy hét, míg újra láthatom. Borzasztó! Egyetértek. Nekünk most volt felújítás.. rendesen lefoglalt, rengeteget kellett dolgozni. Szerintem nézz valami melót.. csináld meg azokat a dolgokat, amikre már rég nincs idõd... BULIZZ, keress fel régi barátokat.. olvass... mást nem tehetsz szerintem. Tudomm milyen rossz, de kitartás! Annál jobb lesz, ha végre hazajön. Igazából egy idõ után megszokod.. megszokod a hiányát. Aztán meg már kapkodsz ide-oda majd, hogy mivel lepd meg, mert mindjárt itt van! :-)
Amúúgy, én eddig vele egyszer beszéltem telefonon, helyette vannak a romantikus e-mailek. Ezt tudom neked is ajánlani! Adhat némi erõt, fõleg ha kölcsönösen írtok egymásnak szép leveleket! A skype se rossz, ha már nagyon hiányzik! Hihetetlen megnyugtató hallani a hangját...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!