Találatok a következő kifejezésre: Még csak a barátommal, de nem (165 db)

4 napja feküdtünk le a barátommal de nem védekeztünk. Csak megszakítás volt. Tegnap délelőtt elkezdtem barnázni de mostmár vérzek erősen. Ez lehet a beágyazódási vérzés vagy csak megjött? Még annyit hogy nekem még soha nem volt menstruációm.

Legjobb válasz: anyám... más meg évekig próbálkozik hiába... 4 nap alatt kb semmi nem történik, valószínûleg menstruálsz. Ha szexelni van eszed, akkor normális védekezésre miért nem gondoltok?

anyám... más meg évekig próbálkozik hiába... 4 nap alatt kb semmi nem történik, valószínûleg menstruálsz. Ha szexelni van eszed, akkor normális védekezésre miért nem gondoltok?
Hány éves vagy kedves kérdezõ? Igazából elõször magamban azt mondom hogy Istenem milyen emberek vannak, de perc múlva azon gondolokozom, hogy borzasztó, hogy fûvel fával csinálják a fiatalok, lehet még csak nem is igazán szerelmes, lehet a túl korai szex örökre nyomoat hagy benne , mert pl. nem igy képzelte a dolgot. Ti mit gondoltok errõl?
Ha erõsen vérzel akkor valószínû menstruálsz. Attól még mert még nem menstruáltál simán lehetsz terhes, úgyhogy védekezzetek mindig! A megszakítás nem jó módszer!
Ha a vérzés erõs piros, akkor szerintem ez menstruáció. A beágyazódásos vérzés (ha egyáltalán van, nekem nem volt) csak pecsételés és barnás színû.
Hány éves vagy? Ez szerintem is csak menstruáció, mert 4 nap után még nem lehet (nagykönyv szerint) beágyazódás. Ha szexuális életet élsz, akkor VÉDEKEZZ!!!!
A kérdező hozzászólása: Ez volt az elsõ együttlétem és nagyon megbántam hogy nem védekeztünk, óriási hiba volt és az biztos hogy legközelebb mindig védekezni fogunk...
A kérdező hozzászólása: És ha ez most csak menstruáció akkor ugye nem lehetek terhes??
- 4 nap után nem tud beágyazódni semmi. - ha szexelsz, legyen annyi eszed, hogy védekezel. - nemileg éretlen tini miért akar szexelni, de most komolyan kérdezem, nem csesztetés, pusztuljakmeg, ha értem. ?
Kedves KÉrdezõ! Ez nem játék! Akár egyetlen együttlét is elég ahhoz, hogy teherbe ess. Ne hagyd magad hülyeségekre rábeszélni, a védekezés nagyon fontos, gondolj bele, nyilván nem szeretnél még babát... Ez nem versenyfutás, gondolom max 14 éves lehetsz, még rengeteg idõd lesz az életben a szexre, és ami fontos, hogy ahhoz megfelelõ, olyan partnert válassz, akit tényleg szeretsz, és amikor már érett leszel rá.
A kérdező hozzászólása: Én nagyon szerelmes vagyok ebbe a fiúba akivel megtörtént, de ezek után nem is foglalkozott velem úgyhogy kihasznált rendesen.Én meg itt vagyok egyedül és teljesen bele vagyok zúgva egy olyan srácba akinek csak a szexre kellettem nekem sem könnyû és nagyon megbántam.Nem elõször próbálkozott már egy párszor mondtam neki hogy ne, de most belementem de kár volt mert csak kihasznált...
Akkor remélem ez jó tanulópénz volt, ha valaki igazán szeret még akkor is kitart melletted ha évekig nem fekszel le vele. Hány éves vagy és hány éves ez fiú?
A kérdező hozzászólása: Én 16 leszek a fiú májusban töltötte a 18-at.

3 napja feküdtünk le a barátommal de nem védekeztünk. De nem élvezett. Még egyáltalán nem jött meg nekem. Lehetek terhes? És mennyi idő múlva jönnének elő a jelek? És nem 12-13 éves vagyok csak későnérő de azt mondták hogy ettől még szexelhetek.

Legjobb válasz: még is hány éves vagy? voltál már nõgyógyásznál, hogy miért nem jött meg? emigy, ha nem vérzel, nincs peteérés, elméletben nem lehetsz terhes....

még is hány éves vagy? voltál már nõgyógyásznál, hogy miért nem jött meg? emigy, ha nem vérzel, nincs peteérés, elméletben nem lehetsz terhes....
hanem 14, értem én
akkor 14-15 vagy?
A kérdező hozzászólása: 16 vagyok 17 leszek októberben de azt mondták hogy ez normális hogy még nem jött meg csak késõn érõ vagyok..Van olyan ismerõsöm akinek 19 éves korában jött meg..
oké, de attól még ideje elmenned az orvoshoz, hogy még miért nem jött meg, mert az 16-17 éves korodban legkésõbb meg kell, hogy jöjjön....attól még, hogy egy ismerõsödnek 19 éves korában jött meg nem biztos, hogy ez nálad normális!!! De te tudod...
Lehetsz terhes attól még hogy nem menstruálsz. Hogy miért? Mert az ELSÕ peteérés (értelemszerûen) megelõzi az ELSÕ menstruációt. És mivel fogalmad se lehet, hogy mikorra várhatod... érdemes lenne minden alkalommal védekeznetek, ha nem akarsz "meglepetés" babát! A megszakítás (=az ha nem benned megy el vagy egyáltalán nem megy el) NEM védekezés! Az elõváladék ugyanis tartalmazhat spermiumokat + még az óriási gyakorlattal rendelkezõ férfiakkal is bármikor elõfordulhat, hogy adott esetben nem tudja idõben kirántani. Terhesség jelei? Változó. Ha láttál már valaha egy részt a "Nem tudtam, hogy terhes vagyok" c. mûsorból, akkor tudhatod, hogy létezik, hogy valaki egyáltalán észre se veszi a terhességet, csak már akkor, mikor szülni viszik. Tesztelni minimum 2 héttel az aktus után lehet!
Igazuk van az elottem szoloknak. Menj el kerlek orvoshoz, s ha szexualis eletet elsz, ismerd meg a szervezeted mukodeset. Akkor tudsz vigyazni magadra. :-)
Nem értelek. Ha nincs problémàd, csinálsz magadnak?
CSALJA
"nem csalya meg" ez kemény!!
Tanulj, írni, elõfordulhat - így írják helyesen ;)
2. : te oktatsz ki mást a helyesírásról? :D "tanúlj", "irni", "elõfordúlhat" , mindezt 2 mondat alatt? :D :D :D
Elõbb tanúlj meg helyesen irni, utána gondolkodj a megcsaláson! Egyébként igen elõfordúlhat!
Úristen, úristen, ennyi ****** embert a világon! Hány évesek vagytok?!
pff nekem nem kell megengedjen senki semmit sem. ha ugy erzem helyes akkor megcsinalom, ha meg nem akkor nem. (28, fiu)
Tán most nézted meg az elhajlási engedélyt?
Emberek! Teljesen eltértek a témától... Szerintem nem a mi dolgunk, hogy megtanítsuk a helyesírása.. Arra ott vannak a tanárok. Inkább válaszoljatok a kérdésre neki. Minek akarod egyáltalán ezt csinálni???Nem értem a logikát. Miért csinálsz magaddal hülyeséget, vagy talán nem bízol benne? Egyébként ha szeret nem csalna meg sohasem, ha meg nem, akkor nem mindegy?!
Mi a problémád ezzel a 3 szóval? Ez komolyan érdekelne?
Rékácska inkább keresztrelytvényezzetek
ez a divat?:) aki olyan az úgyis akciózik ha lehet ha nem:D

Mit vegyek a barátomnak karácsonyra? Tudom, hogy még csak október van, de nem szeretek az utolsó pillanatban kapkodni. Decemberben leszünk együtt 9 hónapja. Előre köszönöm.

Legjobb válasz: mintha magamat olvasnám:D mi is decemberben leszünk 9 hónapja együtt, és ezen a héten jutott eszembe, hogy vajon majd mit kéne vennem neki:) azt csak te tudhatod, hogy mit fogsz venni, hiszen te ismered. fülelj mindig, én csak ennyit tanácsolok. van olyan biztos, hgoy mondja, jaj ez tök jó, meg az, vagy azt akarok majd venni. rájössz majd.

mintha magamat olvasnám:D mi is decemberben leszünk 9 hónapja együtt, és ezen a héten jutott eszembe, hogy vajon majd mit kéne vennem neki:) azt csak te tudhatod, hogy mit fogsz venni, hiszen te ismered. fülelj mindig, én csak ennyit tanácsolok. van olyan biztos, hgoy mondja, jaj ez tök jó, meg az, vagy azt akarok majd venni. rájössz majd.
Igen ez tök jó abban az esetben ha a fiu szeret mindenféle kütyüt, aproságot. Mi már 3 éve vagyunk együt, de ez a mi esetünkben így nem jön össze! És ez gáz. Én már karácsony másnapján agyalok h jövöre mit kéne, de mindig semmi. Ugyanis én csak azt hallom h de jo az a kocsi dejo ez a kocsi, ilyen kocsit akarna, olyan kocsi de jo lenne. Na már most egy 6 milliás autora nincs pénzem fõleg h még tanulok! ja és a minden féle porfogo meg kizárt. ami aproság meg kellneki megveszi, persze ritkán kell neki vmi. na ilyenkor mivan?

Még csak pettingelünk a barátommal, de nem fogja megunni, ha minden alkalommal kielégítem orálisan?

Minden nap találkozunk majdnem, és én szeretem neki csinálni, de félek h egy id? után már nem lesz számára annyira izgató! Ez lehetséges?

Legjobb válasz: Szerintem ezt egy pasi se tudná megunni,legalábbis én még nem hallottam ilyenrõl,aki megunta volna vagy nem lett volna számára izgató egy idõ után...

Szerintem ezt egy pasi se tudná megunni, legalábbis én még nem hallottam ilyenrõl, aki megunta volna vagy nem lett volna számára izgató egy idõ után...
Ezt sose unja meg egy pasi sem!
Bocs de ez a kérdés alapból hülyeség. Olyan ember a világon nincsen aki valaha is megunná, hogyha orálisan kielégítik viszonylag gyakran.
szerintem ahoz nagyon sok idõ kéne hogy megunja, a másik meg ha jól csinálod, akkor sosem fogja megunni:)
Szerintem egy férfi soha nem tudja az ilyesmit megunni, de elõfordulhat, hogy idõvel többet is szeretne. Egy kapcsolatban fontos a nemi élet, de ha még nem állsz rá készen beszéld meg ezt barátoddal.Ha nem érti meg nem is szeret igazán. PERSZE NAGYON FONTOS, HOGY AZ ÁGYBAN MIND A NÕ MIND A FÉRFI ÖRÖMET TUDJON SZEREZNI A MÁSIKNAK. De szívesen meghallgatnám errõl egy pasi véleményét is!!!!!!
ezt a paisdk sosem unják meg...ettõl nem kell félned. és ha eddig nem szolt semmmit akkor valószínüleg még jool is csinálhatod :D
A kérdező hozzászólása: Tervezzük, hogy lefekszünk, de még nem tudjuk mikor. Az orális kényeztetés meg kölcsönös, és figyel rám..
Egy idõ után többet fog akarni. Az újdonság varázsa is lekopik majd a dologról (ezért kell új trükköket kitalálni hozzá néha). De hogy megunja? Lehetségesnek lehetséges, csak példa nem igazán van rá :)
A kérdező hozzászólása: milyen új trükkökre gondolsz?? Van valami tipped?

Mit tegyek, ha nagyon rá vagyok izgulva a barátomra, de nem merek rámászni, mert még csak két hónapja vagyunk együtt?

Együtt fogunk aludni,és ilyenkor mindig nagyon kívánom őt,de nem merem neki mondani és tenni sem tudok semmit.Nem akarom,hogy könnyen kaphatónak gondoljon.Gáz lenne,ha olyan trikóban aludnék mellette,ami át is látszik,és majdnem hogy semmit nem takar?

Legjobb válasz: Pedig szerintem mássz rá :)

Pedig szerintem mássz rá :)
Örülne neki.:D
Ha együtt fogtok aludni, akkor nem mindegy minek gondol?:DD
Te ismered a barátod, biztos sejted azért, hogy miként reagálna. Ha tudod, hogy õ azért nem kezdeményez, mert félõs, akkor nyugodtan mássz rá (csak lassan). Egyébként mivel a barátod feltételezhetõen örülne neki! Szóval hajrá! 18L
Örülne neki :P
Ram is maszhatnal :P Gyere....
Két hónapja együtt vagytok és még nem próbálkozott be nálad? Nagyon érdekelne, hogy hogyan szedett tégedet. Semmi rosszindulat, tényleg érdekelne.
A kérdező hozzászólása: de, már egyszer ujjazott is, és ezen kívül is simogatott meg tapizott.én még nem mertem mást, mint hagyni magam, de szeretnék már én is valamit "adni" neki..nem tudom hogy hogy mászhatnék rá, hogy izgassam fel.azt mondta, hogy ha nadrágon keresztül simogatom neki, abból õ nagyjából semmit nem érez..
De hát könyörgöm ti már együtt vagytok. Nem fog téged könnyen kaphatónak gondolni, ha te is kedveskedsz neki... 26/F

Teherbe eshettem? Szeretkeztem a barátommal de nem védekeztünk, nekem ez volt az első neki mar nem, nem fajt se semmi meg csak el sem véreztem mit jelent ez h van ez? Nm értem

Legjobb válasz: Attól hogy neked az elsõ volt, még nagyon is lehetsz terhes. Amúgy meg nem mindenkinek fáj az elsõ. Örülj mert a pasid jól csinálta.

Attól hogy neked az elsõ volt, még nagyon is lehetsz terhes. Amúgy meg nem mindenkinek fáj az elsõ. Örülj mert a pasid jól csinálta.
Dehogy öli meg a babát...a beágyazódást akadályozza meg, nem a terhesség megszakítását jelenti. Lányom, gratulálok. elõttem szólóknak igaza van: attól, hogy elsõ, még lehet belõle baba. ha a pasi benned ment el, akkor irány a doki. amúgysem ártana. reménykedj..ennyi 19L
Ha a barátod belédélvezett, akkor bizony teherbeeshettél..(ilyenkor 50% az esélye a terhességnek).2hét múlva csinálj tesztet.(és addig ne szexelj).Igaza van az elõttemíróknak.
Ha nem védekeztetek akkor mindegy, hogy fájt vagy vérzett, így is úgy is teherbe eshetsz!Mikor történt az együttlét?Ha 72 órán belül akkor írass fel 72 órás tablettát.Az együttléttõl számolva 10-14 napra reggeli elsõ pisibõl csinálj egy tesztet. De ha még nem szeretnél babát és nem tudtok védekezni akkor inkább ne szeretkezzetek!
Utálom az ilyen értelmetlen válaszadókat. Nem õ volt/lesz az egyetlen, akivel megesik/eshet az ilyen. De ha már egyszer "kétségbe esve" segítséget kér valaki, akkor nem így kéne rá válaszolni.. Ha meg nem tudsz értelmesen válaszolni rá, akkor inkább ne is írjál!! Amúgy: Lehetsz terhes persze...mikor történt az együttlét? 72 órás tablettát vegyél a gyógyszertárban (nem vényköteles). Legközelebb meg használjatok gumit.Egyébként hány éves vagy, ha az publikus??? 19/L
Simán lehetsz terhes. Örülj neki, hogy ilyen rugalmas a szûzhártyád és nem fájt. A 72 órás tablettáról tudnod kell, hogy úgy mûködik, hogy ha terhes vagy, megöli benned a babát. Ezt persze sokan nem tartják gyilkosságnak, de vannak olyanok is, akiknek ez lelkiismereti gondot okoz, mert õk gyilkosságnak érzik. Remélem, nem vagy terhes, hacsak nem akarod. A jövõben mindenképp legyetek körültekintõbbek! A kérdésedbõl ítélve eléggé fiatal lehetsz, még ráérsz a szex-szel, inkább olvass róla minél többet, hogy elkerüld a rossz dolgokat. (Pl. egy sor betegség). Ha mégsem bírod ki, legalább használjatok óvszert, bár az sem 100%-os védelem. Beszéld meg a védekezés módját a szüleiddel vagy egy nõgyógyásszal.
A kérdező hozzászólása: 15 leszek!
szokásos válaszom: 8asikrek meglepõen alacsony IQval...
Eddig soha nem írtam az ilyen lehet-e terhes kérdésekhez, de már nem bírom. Ha már van vkinek annyi esze, hogy 14(!!!) évesen szexeljen, legyen már annyi esze is, hogy minimum védekezzen, de ha már a lány nem, legalább a pasi gondolkodhatna egy picit. Bocsi a letolásért, de remélem legközelebb gondolkodsz, mielõtt csinálsz vmit!
A kérdező hozzászólása: ja semmi baj!!!én nm haragszom v vmi elolvasom a válaszokat és amelyiket úgy gondolom h hasznos azt be is tartom meg minden szóval......akármit írhattok!!
11:50-nek: A MEGTERMÉKENYÍTETT petesejtet nem engedi beágyazódni! Nem pedig a megzápultat. Az ilyesmit az ateistákon kívül minden ember gyilkosságnak érzi. Ez tény, még ha sokan nem is értenek egyet vele. Egyébként pedig azt is odaírtam, hogy sokan nem tartják gyilkosságnak. Akkor meg nem értem, mi a gond... A 11:20-as válasz pedig nem nekem szólt, hanem annak, aki tömören lehülyézte ezt a lányt. Jelentettem is, törölték is, most meg úgy néz ki, én vagyok a bunkó. Föl kéne fogni, amit olvasol, mielõtt vakon nekiugrasz valakinek. ~~~~~~ ~~~~~~ ~~~~~~ "Kösz" a 45%-ot! (???) Mi is volt a gond a válaszommal? Az talán, hogy legyen körültekintõbb, esetleg az, hogy olvasson róla minél többet, hogy elkerülje a betegségeket, netán az óvszeres tippem? Szerintem ezek hasznos tanácsok!

Normális az, hogy próbálkoztunk a barátommal, de nem tudott teljesen behatolni? Kb. csak egy ujjnyira vagy még annyira sem? És utána nem ment tovább, mert nem tudott.

Mit?l lehet ez? Nem értem. Mindkett?nknek ez az els? próbálkozása. Másnap is megpróbáltuk, de nem ment, nem tudott behatolni. Lehet, hogy nem tudok kitágulni, vagy mi?

Legjobb válasz: Sokat kell gyakorolnotok, nem kell kétségbe esni. Ha már két újjal be tud hatolni, fájdalom nélkül, akkor menni fog pénisszel is.

Sokat kell gyakorolnotok, nem kell kétségbe esni. Ha már két újjal be tud hatolni, fájdalom nélkül, akkor menni fog pénisszel is.
háát..:S*-) elég nedves voltál?(tudom sokszor ezt kérdezik, de ez tényleg nagyon fontos, és ezt biztos érzed, márha tényleg eléggé nedves vagy!) meeeg..eléggé be voltatok izgulva? volt azért egy kis elõjáték?mert az is nagyon fontos..(szerintem) amikor ujjal elégített ki téged, hány ujja fért beléd?(vagy ha ezt nem tudod, akkor azt kérdezem, h amikor te csináltad magadnak, akkor hány..) egyelõre csak ez a két dolog jutott eszembe, amiknek a hiányától nem férhetett esetleg be..
nincsen semmilyen betegséged, csak még nem vagy elég tág. Elsõre csak ritkán sikerül. Próbálkozzatok két újjal.
Szia! Nem aggódtál vagy szorongtál vagy lehet hogy egyszerûen csak túlságosan izgultál? Csak mert van egy olyan dolog nálunk lányoknál hogy ha vmi hasonló érzésink vannak amikor a tárgyra térnénk odalent összehûzódik. Kellemetlen de talán ha eleget beszélsz a témáról a barátoddal nem lesz vele baj. Ja és tuti hogy nem betegség. Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: Igen, elég nedves voltam, ezt õ is észrevette. Volt elõjáték, egy ujja fért be. Én magamon nem szoktam ezt próbálgatni. De miért nem sikerült? Elvileg már elsõre is sikerülhetett volna, nem? Lehet, hogy valamilyen betegségem van?
Sszia, én nem igazán tudom, miért nem sikerült, nem akarok hülyeséget mondani, de ezzel nekem is volt tapasztalatom. Volt egy barátom, egy év után mi is "próbálkoztunk", de tényleg csak amolyan próba volt. És neki se ment.. és mi se értettük, de annyibahagytuk. (meg egyébként nem sokkal rá úgy alakult, hogy szakítottunk) . Viszont utána lett egy barátom, és vele (bõ idõ után) kb. majdnem elõszörre sikerült. Szóval én sem értem. Lehet, hogy.. ha elhatározod, és felkészülsz, akkor megy.
Vagy esetleg ha már elég tág leszel próbálkozzatok megfelelõ pozitúrában...

A mensim után pár nappal voltam együtt a barátommal, de nem tartott sokáig, max.5 percig. Azóta kétszer véreztem. Ez csak a "kemény menet" miatt van, v még nem szokott hozzá a szervezetem, h "van bennem vmi" v kezdhetek aggódni?

Nem mondom azt, hogy a leggyengédebb volt. Most a ciklusom második felében járok és elméletileg volt peteérésem is, de kétszer kicsit véreztem.

Legjobb válasz: Szia! Nem tudom, hogy Ti hogyan csináljátok de én még soha nem véreztem szex után. Nem hiszem, hogy normális dolog lenne. Lehet, hogy valami gyulladás vagy seb alakult ki. Érdemes lenne elmenned egy nõgyogyászhoz. Aztán lehet hormonális oka is a vérzésnek.

Szia! Nem tudom, hogy Ti hogyan csináljátok de én még soha nem véreztem szex után. Nem hiszem, hogy normális dolog lenne. Lehet, hogy valami gyulladás vagy seb alakult ki. Érdemes lenne elmenned egy nõgyogyászhoz. Aztán lehet hormonális oka is a vérzésnek.
A kérdező hozzászólása: Nem rögtön szex után véreztem, hanem ciklus félidõ után. És még csak kétszer csináltam. Szóval lehet h csak nekem volt kicsit erõs. Csak attól is félek, h terhes vagyok és emiatt vérezgetek, de lehet h most hülyeséget mondtam. Bár tudtommal ha az eset után volt peteérés, akkor elvileg nem lehetek az. Vagyis én így tudom, de lehet, h most is hülyeséget mondtam
Szia! A vérezgetés jelezheti a peteérést is. Ezt a vérzést közti vérzésnek szokták nevezni. Lehet hormonális oka is a vérzés. Vérvételbõl sok minden kiderülhet.
Szia! Még azt akartam irni, hogy a legtermékenyebb idõszak a peteérés elõtt 3 nap és az utána való 1 nap. Hiszen a spermiumok akár 72 óráig is életképesek.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat. Sokat segítettek.

Szerintetek milegyen? a barátommal már félig megvolt a petting mert lecumiztam de ö még csak a puncimat simogatta nem akarom neki engedni h kinyaljon mert milesz ha vmi nem jó fontoss a punci szag vagy valami?

értelmes válaszokat léccives nemnagyon vagyok az ilyenekkel tisztába:SS

Legjobb válasz: Ilyenek miatt ne izgulj: normális férfiembernek, ha azon bizonyos régió közelébe jut, semmi sem számít, a szag meg fõleg nem... Nem tudnak olyankor gondolkodni, mert az eredetileg az agyukba szánt vérmennyiség egészen máshol van (tapasztalat). Viszont sokat segítene, ha ezt a kérdést jó kategóriában tennéd fel, mert a biztosítás itt legfeljebb a gumióvszer képében merülhet fel... :-)

Ilyenek miatt ne izgulj: normális férfiembernek, ha azon bizonyos régió közelébe jut, semmi sem számít, a szag meg fõleg nem... Nem tudnak olyankor gondolkodni, mert az eredetileg az agyukba szánt vérmennyiség egészen máshol van (tapasztalat). Viszont sokat segítene, ha ezt a kérdést jó kategóriában tennéd fel, mert a biztosítás itt legfeljebb a gumióvszer képében merülhet fel... :-)
Hát bocsi de nálam az orális szex még nagyobb bizalmat feltételez, mint maga az aktus, nem sz*pkodok akárkit petting címén, de manapság ez megy csodaszámba nyilván.
Te mirõl beszélsz? Petting csak szûkebb értelembe jelenti a simogatást, csókot de tágabb értelemben beleveszik az orális kielégítést, szopást, nyalást. De te biztos nagyon okos vagy és tapasztalt.
Óvszerben pippantani, meg olyan mint harang nyelvére zsákot húzni :-)
Csak nehogy azt csináld amit a volt kavarós csajom, hogy befújta kölnivel és egy kicsit volt csak keserõ leis állt a cerka:(
Nincs kellemesebb illat a világon a punci illatnál!!!
Nõj fel és tanulj meg írni. Az orális SZEX-et meg nem nevezném pettingnek, az már szexuális érintkezés, a petting az ennél sokkal de sokkal kevesebb.
23:17 Épp azt akartam én is kérdezni, hogy az orális szex mióta petting?! Jó mondjuk manapság már nem tudom mit csodálkozok!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!