Találatok a következő kifejezésre: Még csak 11. napon vagyok (10 db)

Peteeres utan a 11. napon vagyok. Meg csak par napja kezdtem el merni a homet es 36.75 3 napja. Az most alacsonynak vagy magasnak mondhato?

Legjobb válasz: A peteérés elõtti hõkkel lehetne összevetni és az alapján lehetne mondani hogy alacsony. Valakinek peteérés elõtt az átlaghõje 36,1-36,3 annak a 36,75 abszolút nem kevés. Remélem csipogás után is mérsz :)

A peteérés elõtti hõkkel lehetne összevetni és az alapján lehetne mondani hogy alacsony. Valakinek peteérés elõtt az átlaghõje 36, 1-36, 3 annak a 36, 75 abszolút nem kevés. Remélem csipogás után is mérsz :)
Az elõzõ vagyok pontosítok: az alapján lehetne mondani, hogy alacsony, vagy jó érték.

Amióta elkezdtem a 90 napos diétát (8 napja), azóta vérzek. Fogamzásgátlót szedek, és a mostanihoz képest csak 11 nap múlva kellene megjonnie, ezzel szemben már 8 napja tart. Ez normális, betudható még mindig a diétának vagy mi a csízió?

Legjobb válasz: Szia!Ahogy megváltoztattad az étrendedet valószinü, hogy a hormonok felkavarodtak... szerintem menj el orvoshoz és kérjél tanácsot .. õ többet mondhat :)

Szia!Ahogy megváltoztattad az étrendedet valószinü, hogy a hormonok felkavarodtak... szerintem menj el orvoshoz és kérjél tanácsot .. õ többet mondhat :)
szerintem lehet.
Lehetsz, de ne vedd tutira. A biztos ha idõn belül jelenik meg. Ebbõl még bármi lehet. Drukk!
A clear blue 50es! Használj 10est vagy 20ast! Sok sikert:)
ezek a tesztek mennyibe kerûlnek a gyógyszertárban?
Lehet, de a 20 perc picit sok. Mondjuk még csak a 11. nap, szóval erõsödhet is késõbb a második csík is. Remélem fog is! Minden jót neked! Szorítok!
Nekem a 11. napon kezdõdött a hányingerem, rá 3 napra pozitívat teszteltem. ( szerintem már akkor poz. lett volna, ha megcsinálom.)
Próbálj ki egy érzékenyebb tesztet, szerintem a Cleablue 25-ös vagy 20-as, nálunk a gyógyszertárban lehet 10-est is kapni. Kérdezz rá. Ha az, akkor tutira mutatja. Sajna jártam már így én is, és csak szellemcsík volt. Minnél többet tesztelsz, annál biztosabb! Sok sikert!
Na mi újság? Teszteltél még?
A kérdező hozzászólása: Teszteltem úrja de sajnos neg. Ma megyek dokihoz.

Még csak a 11. napon vagyok a hőm eddig 36, 5 körül volt, ma reggel pedig felment 36, 8-ra! Akkor ez azt jelenti, hogy peteérésem van?

A ciklusaim általában 29-33 naposak szokatak lenni! Most akkor hogy is van ez?

Legjobb válasz: Hol mérted a hõdet? Higanyos hõmérõvel? Ovuteszttel nem nézted? Szerintem nincs peteérésed, túl korai lenne, és viszonylag keveset ment fel a hõd. Persze bármi elõfordulhat, ezért lenne jó teszttel is megnézni.

Hol mérted a hõdet? Higanyos hõmérõvel? Ovuteszttel nem nézted? Szerintem nincs peteérésed, túl korai lenne, és viszonylag keveset ment fel a hõd. Persze bármi elõfordulhat, ezért lenne jó teszttel is megnézni.
A kérdező hozzászólása: Szia! Én is korainak tartom. A hõmet mérem higanyossal hüvelyben reggel mielõtt felkelek! Ovu teszttel még nem próbálkoztam! A nyálkám kezd több lenni, mint eddig! Én arra gyankszom, hogy hamarosan itt az idõ! Te mit gondolsz?
Nekem a ciklusom 28-30 naposak és volt már peteérésem a 9. és 10. napon is, ovu teszt hõmérséglet mérés is igazolta.
Az én ciklusom 28 napos és a hõmérõzés mellett ovu tesztet is használtam. A 11. és 12. napon volt a teszt szerint a peteérésem, amit a hõmérõ segítségével nem tudtam volna megállapítani, mert 36, 9-37, 7 között ingadozik.
Szia! A tüszörepedés az utolsó alacsony hõmérsékletû napon van. Figyeld továbbra is a hõmérsékletedet. Ez a módszer azért nem a legjobb mert csak utólag derül ki, hogy mikor volt a peteérés. Ezért azt szokták az orvosok kérni, hogy legalább 3 hónapon keresztül nézd a hõmérsékletedet. Én ovutesztet használtam, aznap amikor pozitiv volt együtt voltunk a párommal. Ma 7 hetes terhes vagyok.

11 hetes babám 4 dik napja nem kakilt, segitsek neki vagy várjak még csak anyatejes?

Legjobb válasz: Azt mondják ha anyatejes akkor lehet napi több kaki de az sem gond ha 5-6 napig nincs. Szerintem ha nem fáj a pocija és látod, hogy elvan mint eddig várj még!

Azt mondják ha anyatejes akkor lehet napi több kaki de az sem gond ha 5-6 napig nincs. Szerintem ha nem fáj a pocija és látod, hogy elvan mint eddig várj még!
Látszik rajta, hogy már zavarja? Mert , ha küszköd, nem érzi már jól magát, akkor segíts neki. Ha még nem zavarja, akkor várhatsz vele.Mi heti egyszer hõmérõztük, mindennap megtornáztattuk, hátha, de az sosem segített.Csak a hozzátáplálással oldódott meg a mindennapi kaki.
A kérdező hozzászólása: eddig mindig kétnaponta volt kakasi de most valahogy nincs puki van ezerrel hason alszik ma estig várok remélem lesz kaksi mert kezdi zavarni
Az én babám 4 hós koráig kínszenvedve kakilt. Ha zavarja, adj neki egy kis cukros kamillateát, az egy kicsit meghajtja. Nekünk bevált, persze nem napi rendszerességgel. De nekünk majdnem 4 hós koráig szinte naponta hõmérõzni kellett. Azóta már minden rendben.
Az enyém kb 2 hónapos korától 6 hónapos koráig, amíg elkezdett enni, szinte menetrendszerint hetente kakilt, azt mondta a védõnõ, teljesen normális, nyugi, várjál még.
Nem haragudjatok, de nem értek egyet. Gondoljatok már bele, TE SEM ÉRZED JÓL MAGAD ha 4 napig nem vécézel, Neki sem jó ez! Igen anyatej, felszívódik stb.stb, de próbáld csak ki te nem mész el annyi ideig! Segíts neki hõmérõvel, nem normális akárki akármit mond, 1-2 naponta KELL kakinak lenni!
http://www.babatippek.hu/index.php/a-baba-szeklete gyakorisága pont... reméljük azóta már rakott oda egy nagy adagot... :D
Nekünk is azt tanácsolták 1 hét az még belefér, nálunk is az elején még kakilgatott, aztán már kúppal sem, aztán már 10. napja és végre, de iszonyatosan szenvedett és kiderült tejallergiás. Sokat pukizott és görcsölt, sokat sírt, feszített.Szóval a szélcsõ is bevált még, ugyanaz mint a lázmérõ, csak biztonságosabb, használat elõtt be kell kenni olajjal mindkettõt, és a szélcsövet a vastag rézéig bedugni, forgatni óvatosan, míg nem kakil, ez lehet 20 perc is. nekünk ezzel a módszerrelés gyógyszerrel és diétával majd a szoptatás elhagyásával rendezõdött a gyerek.Most 7 hós, de annyira kevés dolgot ehet, mert mindentõl szorulása van, s azt nem adhatom neki, hiszen így is ki vannak nyírva a belei.
Ha a következõ nap nem megy felfelé a hõd, akkor meg fog jönni.
Mensizni fogsz....
Be tudnád linkelni a görbédet? Csak mert még a 11. napon vagy a luteális fázisban és ha csak egy picit ment le a hõd, és nem ment le a cover line alá, akkor ez lehet ösztrogénhatás miatt is, és nem feltétlenül zárja ki a babát. Ált. a hõ a mensi elött 1 nappal v. aznap megy le, neked meg ahhoz még van 3-4 napod, kicsit korai lenne ez a hõ leesés a mensi jeleként.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm az eddigi válaszokat. Belinkelem a görbémet! Olyan sok össze-vissza görbét láttam már ami babás volt és azért reménykedem még!!! http://www.ciklus.hu/images/diagramok/5a76f18c3c6c5cc579fd50..
Háát, nagyon 2 esélyes, de sztem nem kizárt a baba.Ha holnap megint felmegy, akkor minden ok, ha viszont továbbra is lefelé tendál a hõd, akkor lehet h mensi lesz a vége. De azért szurkolok.

Már 2 hónapja nem szedek fogamzásgátlót. Kb 10-11 napja voltam együtt a férjemmel. Volt egy olyan női megérzésem, hogy terhes vagyok, de ma vettem egy tesztet és az negatív volt. Lehet, hogy a hormonszintem nem elég magas még? Vagy csak bebeszélem?

Legjobb válasz: hát elvileg 3hónapnak kéne eltelni, hogy terherbe essél a fogamzásgátló abbahagyása után.de ha nagyon szeretnéd tudni, akkor az együtt lét után 21.napon vegyél terhességi tesztet, mivel akkor mutatható ki hogy az vagy e!

hát elvileg 3hónapnak kéne eltelni, hogy terherbe essél a fogamzásgátló abbahagyása után.de ha nagyon szeretnéd tudni, akkor az együtt lét után 21.napon vegyél terhességi tesztet, mivel akkor mutatható ki hogy az vagy e!
Fogamzásgátlója válogatja, hogy mennyi idõnek kell eltelnie az abbahagyása után ahhoz, hogy bátran bevállalhassatok egy kicsit. Én 6 évig szedtem. Az abbahagyása után, még abban a hónapban terhes lettem, és ezt nem találta problémának az orvos. Ami a teszetet illeti, nekem csak az 5. héten mutatott poz. eredményt.
Én is hasonló helyzetben vagyok a fogamzásgátlóval kapcsolatban. Melyiket szedted?
Az elsõ terhességem elõtt Tri Regolt szedtem 9 évig. 1 év kellett hogy terhes legyek. A második terhességem elõtt Yadine-t szedtem 5 évig, 9 hónap kellett hogy terhes legyek.Most 36 hetes kismama vagyok.
Ha lány vagy ne is végyél
A kérdező hozzászólása: fiú vagyok:D
Akkor vagy 1 millió forintot :(
A kérdező hozzászólása: a buli alatt nem a [email protected]ást értettem:D
nem mindegy, hogy 7 napra mesz vagy 11 re. elobb tisztazzatok le, aztan jobban lehet kalkulalni. Eloljaroban annyit, hogy 11napra majdnem a duplajat, mint amennyit 7 napra vinnel.
A kérdező hozzászólása: 7 napra megyünk
Ha még nem mentettek. Sokat kell vinni. Úgy emlékszem, hogy utóbbi idõben eléggé szeretik kicsalni a pénzt az emberek zsebébõl. Bár 2 éve voltunk utoljára. /Nagyon sokat drágult/ 6x voltunk ott nyaralni. 1. alkalommal akkor voltunk mikor 7 éves voltam és folyamatosan minden évben voltunk 12 éves koromig utána két év múlva voltunk. Eleinte jó volt mert nem volt valami felkapott hely. Viszont utoljára mikor voltunk zsúfolásig tele volt a strand. Régen mindig egy plédet és két törülközõt terítettünk le, hogy kényelmese elférjünk. Legutoljára annyira zsúfolásig volt, hogy 1 törülközõt alig bírtunk leteríteni. Szóval mi azóta nem voltunk és egy ideig nem is akarunk menni.
bizony lehet az ülõmunkától, viszont szerintem lehet jót tenne egy kis mozgás. illetve az 5 nap 10 óra sem túl jó a szervezetednek.
Egy jó tanács ne menjél dolgozni nem ér annyit, pihenj!
Tényleg sok a napi 10 óra ülõmunka.Lehet a veséd is, igyál több folyadékot (kamilla teát)mozogj egy picit napközben is, ha megteheted.Hogyha nem múlik tegyél rá meleg törölközõt.A doki is csinálhat egy ultrahangot, de nem hiszem, hogy nagy baj lenne.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszaitokat! Az elõbb sétálgattam és mintha jobb lenne egy kicsivel! Dolgoznom még muszály lesz március végéig!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!