Találatok a következő kifejezésre: Még csak 11. napon (28 db)

Peteeres utan a 11. napon vagyok. Meg csak par napja kezdtem el merni a homet es 36.75 3 napja. Az most alacsonynak vagy magasnak mondhato?

Legjobb válasz: A peteérés elõtti hõkkel lehetne összevetni és az alapján lehetne mondani hogy alacsony. Valakinek peteérés elõtt az átlaghõje 36,1-36,3 annak a 36,75 abszolút nem kevés. Remélem csipogás után is mérsz :)

A peteérés elõtti hõkkel lehetne összevetni és az alapján lehetne mondani hogy alacsony. Valakinek peteérés elõtt az átlaghõje 36, 1-36, 3 annak a 36, 75 abszolút nem kevés. Remélem csipogás után is mérsz :)
Az elõzõ vagyok pontosítok: az alapján lehetne mondani, hogy alacsony, vagy jó érték.

Amióta elkezdtem a 90 napos diétát (8 napja), azóta vérzek. Fogamzásgátlót szedek, és a mostanihoz képest csak 11 nap múlva kellene megjonnie, ezzel szemben már 8 napja tart. Ez normális, betudható még mindig a diétának vagy mi a csízió?

Legjobb válasz: Szia!Ahogy megváltoztattad az étrendedet valószinü, hogy a hormonok felkavarodtak... szerintem menj el orvoshoz és kérjél tanácsot .. õ többet mondhat :)

Szia!Ahogy megváltoztattad az étrendedet valószinü, hogy a hormonok felkavarodtak... szerintem menj el orvoshoz és kérjél tanácsot .. õ többet mondhat :)

Lehetséges, hogy HSG miatt elcsúszik a peteérés néhány nappal, illetve a ciklus is megnyúlik? A 11. napon volt a HSG, ma a 18. napom van. Úgy érzem, hogy még csak most lesz. A ciklusaim 28-29 naposak és a 14-15. napon szokott lenni pé.

Legjobb válasz: Jó kérdés, én is agyaltam már rajta, de nem hiszem. Nekem két hónapja volt, a következõ ciklusban két nappal korábban jött meg. Most (azóta a második ciklus) meg a 14. napon vagyok, de semmi jele a peteérésnek... Bár nagyon-nagyon nem hiszem, hogy egy ilyen vizsgálat be tud zavarni a hormonok mûködésébe, én inkább arra tippelek, hogy a palástfû-cickafark tea kicsit megzavarta a szervezetem. Neked nem lehet más a háttérben?

Jó kérdés, én is agyaltam már rajta, de nem hiszem. Nekem két hónapja volt, a következõ ciklusban két nappal korábban jött meg. Most (azóta a második ciklus) meg a 14. napon vagyok, de semmi jele a peteérésnek... Bár nagyon-nagyon nem hiszem, hogy egy ilyen vizsgálat be tud zavarni a hormonok mûködésébe, én inkább arra tippelek, hogy a palástfû-cickafark tea kicsit megzavarta a szervezetem. Neked nem lehet más a háttérben?
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ! Én csak erre gyanakszok.
Ha megkérdezhetem, nagyon kellemetlen volt a vizsgálat?
ha megengeded én is válaszolok a kérdésedre: nem volt életem legjobb élménye, az eleje kellemetlen, amikor a kontrasztanyagot fecskendezik be, az nagyon rossz, feszítõ érzés, de nem tart sokáig, és utána nekem már semmi bajom nem volt.
A kérdező hozzászólása: Nekem eléggé fájdalmas volt, de én nem is bírom az ilyesmit. Feszít rettentõen, pedig átjárható vagyok. Adnak valami fájdalomcsillapítót elõtte, ami szerintem nem nagyon ér semmit. Na, de azért ne izgulj, ki lehet bírni. :-))
A kérdező hozzászólása: Ja, és másfél napig véreztem utána.
A kérdező hozzászólása: Az már biztos, hogy 4 nappal késõbb volt ovum.

Okt 11. én jött meg.18-án pozitív lett az ovutesztem. Tegnap nagyon sok sűrű kissé rózsaszines folyásom volt, most csináltam egy ovu tesztet, és megint pozítívat mutat. Mitől lehet ez? A 18. i csak az nap volt pozitív.

4 hónapja tesztelek és mindig 2 nap volt pozítiv az ovu tesz.lehet babó? vagy megint megérett még 1 petesejt? Most akkor tényleg nem tudom mikor kell megjönnie.

Legjobb válasz: megjönnie majd csak 7-10 körül kellene. lehet hogy kétszer volt peteérésed. babát nem hinném hogy még kimutatná, ha esetleg 19 körül meg is fogant akkor is még csak most vagy túl a beágyazódáson. azt az ovu teszt is csak jó pár nappal a beágyazódás után mutatja ki.

megjönnie majd csak 7-10 körül kellene. lehet hogy kétszer volt peteérésed. babát nem hinném hogy még kimutatná, ha esetleg 19 körül meg is fogant akkor is még csak most vagy túl a beágyazódáson. azt az ovu teszt is csak jó pár nappal a beágyazódás után mutatja ki.
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm a válaszodat!! :) Valakinek esetleg van még tapasztalata amit megosztana velem?
A 13. napi szeretkezés tökéletes idõzítésû volt. Másnap reggelre már meg is volt az ovuláció, ezt mutatja a megemelkedett hõ.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ, remélem sikerült is a babó!!!

11 hetes babám 4 dik napja nem kakilt, segitsek neki vagy várjak még csak anyatejes?

Legjobb válasz: Azt mondják ha anyatejes akkor lehet napi több kaki de az sem gond ha 5-6 napig nincs. Szerintem ha nem fáj a pocija és látod, hogy elvan mint eddig várj még!

Azt mondják ha anyatejes akkor lehet napi több kaki de az sem gond ha 5-6 napig nincs. Szerintem ha nem fáj a pocija és látod, hogy elvan mint eddig várj még!
Látszik rajta, hogy már zavarja? Mert , ha küszköd, nem érzi már jól magát, akkor segíts neki. Ha még nem zavarja, akkor várhatsz vele.Mi heti egyszer hõmérõztük, mindennap megtornáztattuk, hátha, de az sosem segített.Csak a hozzátáplálással oldódott meg a mindennapi kaki.
A kérdező hozzászólása: eddig mindig kétnaponta volt kakasi de most valahogy nincs puki van ezerrel hason alszik ma estig várok remélem lesz kaksi mert kezdi zavarni
Az én babám 4 hós koráig kínszenvedve kakilt. Ha zavarja, adj neki egy kis cukros kamillateát, az egy kicsit meghajtja. Nekünk bevált, persze nem napi rendszerességgel. De nekünk majdnem 4 hós koráig szinte naponta hõmérõzni kellett. Azóta már minden rendben.
Az enyém kb 2 hónapos korától 6 hónapos koráig, amíg elkezdett enni, szinte menetrendszerint hetente kakilt, azt mondta a védõnõ, teljesen normális, nyugi, várjál még.
Nem haragudjatok, de nem értek egyet. Gondoljatok már bele, TE SEM ÉRZED JÓL MAGAD ha 4 napig nem vécézel, Neki sem jó ez! Igen anyatej, felszívódik stb.stb, de próbáld csak ki te nem mész el annyi ideig! Segíts neki hõmérõvel, nem normális akárki akármit mond, 1-2 naponta KELL kakinak lenni!
http://www.babatippek.hu/index.php/a-baba-szeklete gyakorisága pont... reméljük azóta már rakott oda egy nagy adagot... :D
Nekünk is azt tanácsolták 1 hét az még belefér, nálunk is az elején még kakilgatott, aztán már kúppal sem, aztán már 10. napja és végre, de iszonyatosan szenvedett és kiderült tejallergiás. Sokat pukizott és görcsölt, sokat sírt, feszített.Szóval a szélcsõ is bevált még, ugyanaz mint a lázmérõ, csak biztonságosabb, használat elõtt be kell kenni olajjal mindkettõt, és a szélcsövet a vastag rézéig bedugni, forgatni óvatosan, míg nem kakil, ez lehet 20 perc is. nekünk ezzel a módszerrelés gyógyszerrel és diétával majd a szoptatás elhagyásával rendezõdött a gyerek.Most 7 hós, de annyira kevés dolgot ehet, mert mindentõl szorulása van, s azt nem adhatom neki, hiszen így is ki vannak nyírva a belei.

Azt hiszem a mult honapban jokor voltunk egyutt, januárban a mensim 11 nap késés után jott meg, de más volt mint szokott. Most csak 4 napig volt meg és ebbol 3 nap sotét barna volt. Reménykedhetek, hogy baba van a pocakomban?

De azota is fájdogál a hasamalja,megnott és néha szúr a bal petefészkem. Folyton álmos vagyok és éhes. Nagyon ingerlékeny is lettem. Még 11 nap a kov mensiig, de vhogy ugy érzem, babánk lesz.

Legjobb válasz: Sztem tesztelj egyet, mert mint írod a januári mesid fura volt, akkor ki kell már mutassa ha akkor teherbe estél.Sztem babás vagy, de inkább csinálj tesztet,és utána újságold el nekünk, szorítok!

Sztem tesztelj egyet, mert mint írod a januári mesid fura volt, akkor ki kell már mutassa ha akkor teherbe estél.Sztem babás vagy, de inkább csinálj tesztet, és utána újságold el nekünk, szorítok!
szia! lehet hogy babás vagy de ha mégsem szerintem ne számolgasd annyira a napokat, legytek csak spontán együtt a pároddal, hidd el hamarabb sikerül a baba. tapasztalatból mondom! sok sikert
A kérdező hozzászólása: Koszonom a válaszokat! Tudom, h az a legjobb, ha nem is gondolok rá, de olyan nehéz!! Foleg, mert akárhova megyunk, mindenutt boldog anyukák a babával vagy várandos kismamak. A tesztben nem nagyon bízok, de holnap csinalok 1-et. És ha csak nagyon halványan fog látszani, vagy ha nega? Menjek orvoshoz?
Igen, ha van két csík, sztem elmehetsz dokihoz, bár nem írtál dátumot utolsó mensidre, ha vagy 5 hetes, akkorinkább.
Ha a következõ nap nem megy felfelé a hõd, akkor meg fog jönni.
Mensizni fogsz....
Be tudnád linkelni a görbédet? Csak mert még a 11. napon vagy a luteális fázisban és ha csak egy picit ment le a hõd, és nem ment le a cover line alá, akkor ez lehet ösztrogénhatás miatt is, és nem feltétlenül zárja ki a babát. Ált. a hõ a mensi elött 1 nappal v. aznap megy le, neked meg ahhoz még van 3-4 napod, kicsit korai lenne ez a hõ leesés a mensi jeleként.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm az eddigi válaszokat. Belinkelem a görbémet! Olyan sok össze-vissza görbét láttam már ami babás volt és azért reménykedem még!!! http://www.ciklus.hu/images/diagramok/5a76f18c3c6c5cc579fd50..
Háát, nagyon 2 esélyes, de sztem nem kizárt a baba.Ha holnap megint felmegy, akkor minden ok, ha viszont továbbra is lefelé tendál a hõd, akkor lehet h mensi lesz a vége. De azért szurkolok.
A kérdező hozzászólása: laparon nem találtak semmi problémát. Átjárható volt a vezeték és minden a helyén
A kérdező hozzászólása: a lapart amúgy a ciklus 25. napján csinálták, mert mostanában 40 naposak voltak, de pont ebben a hónapban korábban megjött, de a mûtét idõpontját már nem lehetett áttenni
Nekem a rendes idõben jött meg a lapar után. Te azt irtad a 25 napon volt a lapar 11 napra megbetegedtél(25+11=36)szerintem normális ha megjött, általában a ciklusok 28-32 naposak.Jó a tied ált hosszabb, lehet, hogy most beáll rövidebre.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!