Találatok a következő kifejezésre: Még csak 11 (168 db)

169 cm, 73kg-os kismama vagyok. Még csak 11 hetes. Szerintetek sokat fogok hízni a terhesség alatt? Duci kismamák mik a tapasztalataitok?

Legjobb válasz: Azért nem mondanálak ducinak :) Egyáltalán nem biztos , hogy sokat fogsz hízni. Én 174cm-hez 90kilóval kezdtem a terhességet- na ez sok :) Az elején étvágytalanság miatt leadtam 5 kilót, most töltöm nemsokára a 37ik hetet, és mostanra híztam vissza ezt az 5 kilót. Kb. annyi vagyok, vagy 1-2 kilóval több mint amkivel kezdtem. Ha beleszámolom azt h leadtam 5 kilót, akkor is csak 5-6 kilót híztam eddig. Nem éheztettem magam, egyszerûen csak számûztem az édességet. Fagyi, és néha süti-ezeket megengedtem magamnak! De ha nassolhatnék jött rám, inkább gyümölcsöket ettem. És tény, hogy odafigyeltem! Szóval egyáltalán nem biztos hogy annyit fogsz hízni! ne aggódj ezen! 36+5hkm

Azért nem mondanálak ducinak :) Egyáltalán nem biztos , hogy sokat fogsz hízni. Én 174cm-hez 90kilóval kezdtem a terhességet- na ez sok :) Az elején étvágytalanság miatt leadtam 5 kilót, most töltöm nemsokára a 37ik hetet, és mostanra híztam vissza ezt az 5 kilót. Kb. annyi vagyok, vagy 1-2 kilóval több mint amkivel kezdtem. Ha beleszámolom azt h leadtam 5 kilót, akkor is csak 5-6 kilót híztam eddig. Nem éheztettem magam, egyszerûen csak számûztem az édességet. Fagyi, és néha süti-ezeket megengedtem magamnak! De ha nassolhatnék jött rám, inkább gyümölcsöket ettem. És tény, hogy odafigyeltem! Szóval egyáltalán nem biztos hogy annyit fogsz hízni! ne aggódj ezen! 36+5hkm
Még pár hónap és vágósúlyban leszel ;)
jo kérdés elsö babámnél ugy volt hogy 170 cm 60 kg keztem 70 nel mentem szülni 60na jöttem ki második baba 69 el kezdtem eddig egy lg ment fel 16 hetes vagyok remélem max 10 szedek fel
Én 163 cm, 78-al keztem, 100-al szültem, most 4 évvel a szülés után vagyok 67. Elég sok feljött rám, de azt ettem, amit kívántam, semmit nem vontam meg magamtól. Utána meg szinte magától ment le a felesleg, kifejezettem nem fogyóztam.
szia. Én 2. terhességem taposom jelenleg. 73, 5 kg kezdtem 34+1 hetes vagyok ma és +13, 5 kg tartok. elsõ lányomat viszonyítás képpen (de hozzáteszem nagyon nem figyeltem oda) 65 kg kezdtem és közel 92 kg mentem szülni. na ehhez képest tök jó most. Hát szülés és szoptatás után lesz mit leadnom hisz az elsõ gyerek után is maradt rajtam bõven, de megkûzdök vele :) figyelj a táplálkozásra, sokszor keveset, ne jóllakásig ed tele magad és a babára koncentrálj ne arra hogy mennyit hízol. boldog babavárás :)
Szia! Én 169 74.40 kg-al kezdtem és most vagyok 88kg :( Rengeteg! és tele csíkokkal! Pedig soha nem volt egy csíkom se :S de ez nem törvényszerû mindenkinek :) nyugi
171/71-el kezdtem a terhességet. Most 75kg vagyok. Szerintem ha picit is odafigyelünk, nem lesz gond. Nálunk olyan 10-12kg körüli hizás lenne a normális. 19hkm

Ki tud bmx-es trüköket még csak 11 éves vagyok ezért könyüket lécci?

nincs semi trüköm é a interneten elég nehezek vannak??????

Legjobb válasz: Nincsenek amúgy nehéz trükkök csak biztos van egy olcsó bmxed amivel semmit nem tudsz meg amúgy is kicsi vagy hozzá majd pár év múlva

Nincsenek amúgy nehéz trükkök csak biztos van egy olcsó bmxed amivel semmit nem tudsz meg amúgy is kicsi vagy hozzá majd pár év múlva
Szerintem elõször tanulj meg helyesen írni. Én tudok trükköket
Szia! Hat nem mondom tenyleg kicsi vagy... :D de probalkozhatsz, egykerekezes, barspin ilyesmiket probald meg :D en ezeket ajanlom inkabb.
A kérdező hozzászólása: kösz de ne zavarjon hogy ez nem segit
Tedd ra mindket labadat a pedalra, es tekerd.

Praktikákat szeretnék hogy lehet bilire szoktatni a babákat? Még csak 11 hónapos a kislányom, de szeretném elkezdeni szoktatni hozzá. Nem nagyon bír 2 másodpercnél hosszabb ideig nyugton maradni

Úgy gondoltam hogy ha most elkezdem, akkor mire itt les valójában az ideje, addigra ki tudja majd várni a bilin vagy a wc-n mire kijön aminek ki kell. És ha bilivel kezdünk nem lesz nehéz átszoktatni wc-re?

Legjobb válasz: Az enyém 21 hónapos,mi még csak most kezdtük. Szerintem várj vele kicsit.

Az enyém 21 hónapos, mi még csak most kezdtük. Szerintem várj vele kicsit.
A szakirodalom szerint egy éves kor elõtt (akár 8 hónapos kortól is) akkor sikeres a szoktatás, ha kiszámítható, mikor kakil a kislányod. Pl. a babák többsége reggeli után kb. negyed órával kakil. Ha ekkor a bilire ülteted, nagy valószínûséggel "elcsípheted" anélkül, hogy sokat kellene ülnie rajta, addig meg el tudod terelni a figyelmét. Több ilyen sikeres akció után akár a feltételes reflex is kialakulhat. De ez nem végleges, pár hónap múlva megmakacsolhatja magát 12-18 hónap között. 18-24 hónapos korig érdemes elkezdeni, ha az elsõ fogékony idõszakot kihagytátok, ennek már végleges eredménye lesz. Hangsúlyozom, ez csak a szakirodalom, a tapasztalatok ettõl eltérõek lehetnek. Kislányom 9 hónapos, 1-2 hete figyeltem meg hogy reggeli utáni kb 1 órával kakil, ha beáll ez a rendszer, lehet, hogy megpróbálom én is a korai szoktatást, csak a móka kedvéért :)
Én is ráültettem ennyi idõsen már a bilire. Tudom, hogy korai még, hogy szobatiszta legyen, de szerintem nyugodtan szokhatja. Illetve én, ha jó idõ volt sokszor levettem róla a pelenkát és rohangálhatott csak bugyiban. Én is kaptam lehurrogásokat, hogy minek erõltetem (szerintem ez attól messze volt), korai még ez. Én nem úgy látom, 20 hónaposan a gyerek teljesen szobatiszta volt, éjjel se kellett rá pelenka.
korai!
9 hónapos a lányom néha leveszem róla a pelust az udvaron és ráültetem a bilire, eddig még nem pisilt kakilt a naciba csak a bilibe. Ha belepisil akkor megtapsolja magát , nagyon még nem erõltetem csak 1-2 órát naponta , hogy szokja! Anno a fiam 1, 5 éves volt mikor szobatiszta lett, a wc- be elõször 2, 5 évesen pisilt odaraktuk a fellépõt és egyszer csak magától berohant és belepisilt!
A kisfiam is most lesz 1 éves és most kapott vmi hasmenést ami kicsípte a seggét. A doki mondta, hogy napközben itthon legyen kicsit szabadon csak alsónaciba, hogy szellõzzön. Mi odatettük mellé a bilit és ha láttam, hogy legugol gyorsan tettem alá, hogy oda kell. A pisinél még nem jön be, mert akkor nem gugol le, de kakinál már jó:)
Az én kincsem már 8 hónapos kora óta ha nyom már teszem a bilire, mindíg sikerül.Ha csak nem vagyunk itthon mert akkor a pelusba megy.Szerintem ez nem eröltetés.Sõt...könyebb neki a bilibe kakálni, mint a pelusba lapogatni.Most 14 hónapos és mondja hogy kaka amikor elkezdi.
Megpróbálhatod, azzal nem ártasz. Minden gyerek más. Van egy ismerõsöm akinek a lánya 1 évesen nappalra szobatiszta lett. Ezen felbuzdulva mi is megpróbáltuk 1 évesen. Semmi eredmény. Most 2 éves és egyáltalán nem szól se kaka, se pisi esetén. Kérdezte a védõnõ, hogy leguggol e amikor pisil, kakál. Mondtam, hogy nem. Erre azt mondta, hogy akkor még nem érett rá. Szóval én nem is kínzom vele. Van aki egyik napról a másikra lesz szobatiszta. Remélem mi is ebbe a kategóriába tartozunk majd. Amúgy teljesen értelmes kislány, már mondatokban beszél.
11:57!!! Valamit nagyon félre értettél, nem 1-2 órát ül a gyerekem a bilin nem kötözöm oda órákig! 1-2 órát hagyom szabadon pelus nélkül és úgy biliztetem! Nem erõltetés, nem tartóm korainak, a fiamnál már bevált. Azt vettem észre , hogy itt az anyukák elõszeretettel hurrogják le azokat akik mondjuk már 8 hónaposan szoktatják a gyereket a bilihez! Aki meg 1, 5 évesen szobatiszta arrol már nem is beszélve!
Majd akkor kezd ha tud szólni.... Még korai!!! A lányom 16 hónapos, 2 hete szól, hogy "kaka"mikor már a pelusban van.... Èn nem is fogom biliztetni, csak wc szükítöt veszek neki.
A kérdező hozzászólása: A kakilás az már nagyrészt kialakult. Éjszaka semmi, az elsõ reggel 9kor, aztán délután 5körül. Nagyon ritka ha más idõpontban csinálja. A pisilés még annyira nem, de sokszor van hogy tiszta pelussal ébred napközben is.
A biliztetéshez, szobatisztasághoz agyi érettség kell, nem egy reflexet kell begyakorolni. Igy akkor kell elkezdeni, amikor látszik, hogy fogékony már rá, zavarja a kakis/pisis pelus, illetve komoly jel, ha napközben/éjjel már hosszabb idõkre nincsen semmilyen "kimenet", mert az azt jelenti, hogy kezdi tudni tartani. Ja, és nem szabad frusztrálni vele, lehordani, ha nem sikerül!! Szóval szerintem ti még nagyon korán vagytok ehhez képest.
Ha mindenáron biliztetni akarod, hát tedd. Rá fogsz úgyis magadtól jönni, hogy még KORAI! Adj a kezébe kis játékokat, azzal elücsörög egy jó ideig a bilin. Az enyém 26 hónapos és még mindig nem akaródzik biliznie. Viszont sokat van meztelenül, a bili mindig a látótérben van, kint meg ott a "nagy közös". Mire oviba megy úgyis szobatiszta lesz így.
A biliztetés téma minket is kezd érdekelni (16 hósak vagyunk), és állítólag még jó idõben vagyunk. Eddig én még nem próbáltam, de aggaszt, hogy valaki itt azt írta, hogy nem erõlteti, csak napi 1-2 órát???? Ez nem sok egy kicsit? Az én fiam két percig nem marad egy helyen???? Kérlek írjátok, hogy nem kell naponta ennyit biliztetni?
A kérdező hozzászólása: Csak azért kérdeztem, mert sokat olvastam itt, hogy 8, 9 hónapos kortól már elkezdték az anyukák.
A kérdező hozzászólása: 15:01 sajnos én is azt tapasztalom hogy akik "korán" kezdték, azokat valahogy nem tudják elfogadni a többiek. Én úgy döntöttem elkezdem vele megismertetni a bilit. Max nem fog menni még. Hogy öszínte legyek igazából én nem is kérdeztem olyat hogy korai-e, csak hogy hogy csináljam.

Nagyon nehezen jutok levegohoz, meg csak 11. hetet toltottuk be, de ez a nehez legzes az elejetol fogva velunk van. Ugy erzem nem jut eleg levego a tudombe! Mit tegyek?

Masik dolog : korabban mindig szorulasos voltam, amiota terhes vagyok inkabb az ellenkezoje van, ha mennem kell, akkor mennem kell, ....ertitek? ! Nem konkret hasmenesrol van szo, de eleg hasonlo erzes! Magneziumot mar nem is merek szedni emiatt! Ezek normalis dolgok vajon?

Legjobb válasz: A levego vetellel en kb. a 12 hetig voltam igy(Ugye ilyenkor a tudo is 2x annyit dolgozik.), raadasul az orrom is mindig bedugult. Aztan hirtelen elmult es megint tudok rendesen mozogni,meg uszni is, es egy kis lepcsozestol sem fulladok meg :)A wc-re visszaterve, ha menni kell hat menni kell, nekem tok ugyanezvan :)

A levego vetellel en kb. a 12 hetig voltam igy(Ugye ilyenkor a tudo is 2x annyit dolgozik.), raadasul az orrom is mindig bedugult. Aztan hirtelen elmult es megint tudok rendesen mozogni, meg uszni is, es egy kis lepcsozestol sem fulladok meg :) A wc-re visszaterve, ha menni kell hat menni kell, nekem tok ugyanezvan :)
Nem baj, fog.
A kérdező hozzászólása: Fel lélegezhettem :) köszi a választ :D
örülj neki hogy 13 évesen akkora más hidd el örülne akkorának amúgy véleményem szerint pont jó méret és még nõni fog az enyém 15 16 éves koromba indult meg 17 éves vagyok nöl még mindig de már fõleg inkább vastagságra
Inkább nézd át az igekötõs szavakat!
Fog még nõni, 50 éves korodra 48 centis lesz.

Még csak 11. osztályos vagyok, de nem tudom, mire feküdjek rá, valakinek van kedve erről beszélgetni velem?

Szóval a fels?oktatás dzsungeléb?l még egy f?szálat sem ismerek szinte. Amiket szeretek, és érdekel, els? sorban a földrajz (ezen belül a természetföldrajz, kozmológia), a többi kb egy szinten, a történelem, a magyar, és az angol ami szerintem érdekes, de nem igazán megy, az a fizika ami nem az er?sségem, az a matek (már 2-3 éve csak hármast tudok produkálni). Teljesen tanácstalan vagyok, szeretnék továbbtanulni, de mindenki kínoz, hogy menjek szakmát tanulni, és dolgozzak, meg minek mentem gimnáziumba.. az a baj, hogy nem látom reálisan a helyzetet. érdekel a földrajz, a földrajz szak, de nem tudom, hogy van-e hozzá képességem, hogy mennyire elvárás a penge fizika, és matek. mert ha az, err?l sajnos le kell mondanom, és nem is teszek el?rehozott emeltet föcib?l. szorgalmas vagyok, de nem tudom, mennyire tanulható ez. tehát ha ezt ki kell húznom a listáról, se kép, se hang. nincs nagyon más érdekl?dési köröm, nem kifejezetten élvezem a többi tantárgyat, legalábbis nem úgy, mint ezt. tudnátok valamilyen tanácsot adni?

Legjobb válasz: Bár én kicsit messzebb állok a földrajztól, megpróbálok segiteni (én anyagtudomány területen vagyok). Szerintem hajrá, próbáld meg! Mindenhez szükség lesz fizikára, de nem feltétlenül annyira erõs matematikai oldalra. Mondjuk szerintem kozmológiánál igen erõs matek szükségeltetik, a téma jellege miatt. Természetföldrajz esetén viszont szerintem kevésbé erõs matek is elég. Arra viszont számits, ha továbbtanulsz, lesznek nehéz matematika tantárgyak amit túl kel élni bármiáron, akármilyen irányba is döntesz, fõleg az elsõ 1-2 évben.

Bár én kicsit messzebb állok a földrajztól, megpróbálok segiteni (én anyagtudomány területen vagyok). Szerintem hajrá, próbáld meg! Mindenhez szükség lesz fizikára, de nem feltétlenül annyira erõs matematikai oldalra. Mondjuk szerintem kozmológiánál igen erõs matek szükségeltetik, a téma jellege miatt. Természetföldrajz esetén viszont szerintem kevésbé erõs matek is elég. Arra viszont számits, ha továbbtanulsz, lesznek nehéz matematika tantárgyak amit túl kel élni bármiáron, akármilyen irányba is döntesz, fõleg az elsõ 1-2 évben.
A kérdező hozzászólása: nagyon köszönöm!:)
feküdj rám, de csak, ha lány vagy!
A kérdező hozzászólása: unatkozol?
hallod én is most ilyen helyzetben vagyok mint te, ugyanúgy 11.es vagyok, akarokfõsulira/egyetemre menni bár gõzöm sincs róla hogy mit akarok érettségi után egyik órán beszéltük of.fel annyit mondott rá hogy az érettségi tárgyakkal erõlködjek /tehát ezt legalább 3-4esre hozzam/ a többibõl meg bõven elég ha épp át suhanok és ha ott leszek akkor kezdjek el azon aggódni hogy milesz
A kérdező hozzászólása: csak azzal meg az a gáz, hogy akkor nem lesz sok pontunk.. :/ úgyhogy úgy döntöttem megyek emelt föcire, aztán ha kell kell, ha nem nem, jövõre így csak 4 tantárgy marad. nameg mostantól számítanak a jegyeink!
elõzõ vagyok azt annyira nem nézik mármint nézik az érettségit nyelvvizsgát a mitudomén milyen verseny eredményeket /asszem országos és nemzetközi 1-3/ ha van már szakmád meg stb a jegyeink nem nyomják annyira inkább érettségi jobban
Ha a földrajzból esetleg a földtani rész érdekel, azt ajánlom menj geológusnak. Én is az leszek, ha minden jól megy. :)

Én egy 14 éves fiú vagyok lent és még egyéb más helyeken szörös vagyok de a péniszem még csak 11 cm hány éves korbann lesz legalább . cm?

Legjobb válasz: számold össze a szõrszálaidat ott lent, vonj belõle gyököt add hosszá a testsúlyodat, és oszd el kettõvel. na akkor. Dr. Traktor

számold össze a szõrszálaidat ott lent, vonj belõle gyököt add hosszá a testsúlyodat, és oszd el kettõvel. na akkor. Dr. Traktor
A kérdező hozzászólása: XD
A legfontosabb, hogy ne idegelj miatta. Majd kialakul.
Ahogyan te nõsz, az is nõni fog veled együtt... de nem a végtelenségig, ennek ne örülj, akkora csak nem lesz. Ha meg igen, dührohamot fogok kapni...
Hát lehet segíteni, hogy nagyobb legyen. Ha dobsz egy privit mesélek, de írd h innen írtál.Mármint ebbõl a topicból
Mert gyerekek vagytok. Majd ha felnõtök, õ is másképp fogja látni a dolgokat, meg te is. üdv
szerintem még félõs próbálkozz az arcra puszival inkább... még ráértek:)
jaaj hát még kicsik vagytok(nem rossz indulatból mondom) 11 évesen még ne ezen járjon az eszed, majd inkább 14-15 éves korod körül. ne akarj gyorsan felnõni :) 16/L
dugni nem akartok 11 évesen? tiszta gáz
hallottál már arról hogy a fiúk késõbb érnek?:D valószínüleg õ még nem is gondolkodik ienen... ha gondolod várj ha sokáig együtt vagytok még úgyis õ is akarni fogja nyugodj meg
sütijabjóó gyeje baszni Ike 5 éves
"valószínüleg õ még nem is gondolkodik ienen..." 13:40-es, "ienen"??? Nem ég le a pofádról a bõr, egy 11 éves gyereknek ilyen helyesírással válaszolni, példat mutatni?
Szerintem se siettess semmit, addig örülj, míg gyerek lehetsz! Egyébként is, szerintem sem érett még rá egyikõtök sem.A srác ráadásul még fél is, tart a dologtól, ami érthetõ ebbe a korban.
nyúlj be a pöcijéhez én mikor 11 voltam gerjedtem már a csajokra ha velem ezt csinálta volna vki akkor én örültem volna
MIÉÉÉÉÉÉRT!! MIÉÉÉÉÉÉRT?!!!! akar mindenki 11 évesen pasit meg b***ni? NE akarj már felnõni , könyörgöm ;) u.i gyerek vagy !!
uh most nézem csak h mikori az utolsó komment. Megvan még neked az a fiú egyáltalán?
Ohát 11 évesen én már 6 kocsit összetörtem te meg még nem is csókolóztál?? nemám csak viccelek. Szerintem azzal a fiúval te nem is fogsz soha csókolózni mert hamarabb ott fogod hagyni :) várj minimum 14-éves korodig azzal a csókkal akkor már sokkal jobban fogod élvezni mint most. 14/F
11 évesen barátod van?? :S Ez önmagában is elég durva, nemhogy a csók... Egyre gázabbak a mai , , kisgyerekek". Ez elég visszataszító. Szerintem nem csókolóznod kéne, hanem beszélgetni az anyukáddal, kiváncsi lennék, hogy õ mit mondana erre. :D
Nem a rosszindulat fog belõlem beszélni!:-) Tudom, most sem vagyok nagykorú és tapasztalt, de amikor én is ekkora voltam, mint te, akkor én se mertem semmit se csinálni a "barátnõmmel". Várjatok még egy kicsit! Ráértek még a csókolózással. Ha nem mer a szemedbe nézni, akkor ne erõltesd. Remélem segítettem. 14/F
de aranyosak :D
Lehet, hogy õ barátnak tekint téged. Bõven ráérsz még ezzel szerintem, ne célozgass rá, mert még elijeszted szegényt :)
jaj :D milyen világrengetõ problémaa... gyerekek vagytok még , azért :)
Én is 11 éves (lány) vagyok.Nekem is van barátom.Minden barátnõm azt mondja hogy csókolózzak vele.De én nem tudom okos döntés lenne e.Mert még csak 2 hónapja vagyunk együtt. Kérlek segítsetek, hogy télleg meg tegyem e.
mi van??????
Úgy kell a deszkát osztani mint minecrafton. Bal oldalt legalsó gomb move rész fölött kell megnyomni azt a nagy kockát ami 4 kis kockábol áll. Miután beléptél a világba megnézheted hogy mit hogy lehet csinálni hogy megnyomod a vissza gombot>help>Recipaedia és arra mész amit csinálni akarsz. De a legtöbhöz barkácsolóasztal kell. Ha jól tudom crafting table a neve. Ezt is meg lehet nézni hogy kell.
A kérdező hozzászólása: Köszi tényleg jófej vagy Jófej:D.
Orson
a 12. rész elvileg lement a TV2-n, mert én láttam a reklámot hozzá múlt héten. viszont sehol nincs fenn még mindig a 12. rész szinkronosan, ami fura, mert mindig fenn szokott lenni cinemastore-on vagy pedig a sorozatok.us oldalon már pénteken... szóval nem értem hogyhogy nincs fenn sehol :/
A kérdező hozzászólása: Jajj rosszul írtam!Össze keveredtem!...Ami a tv-ben is megy az magyar szinkronos!Csak az nem amit nem M.o-on vetítenek!
Azért nem rakják fel magyarul, mert nincs mit. Amíg a csatorna nem adja ki a szinkronos epizódot, addig nem tudják felrakni, csak felirattal.
hát ezt nem tom... de ma megnéztem az uccsó évad uccsó részét...majdnem elsírtam magam vagy 20x :) :O :) sajnálom hogy vége lett :(
A kérdező hozzászólása: Én is próbálom magyarul letölteni de nem találok!De ezt nem értem ha a tv-ben magyar akkor a feltöltõk miért nem magyar szinkronnal töltik fel?
Tom rájött hogy szereti a Lynettet és dobta az új csaját...el is akart menni hogy megmondja Neki hogy még mindig szereti, de az ajtóba megtorpant mert az ablakból látta hogy a Lynett egy csini ruhában van és egy pasas húzza le a cipzárt a hátánál...a csávó háttal volt...a Tom meg azt hitte van valakije mert a fõnöke azt mondta...közbe az a csávó a Lee volt csak ezt nem látta...szal az esély hogy összejöjjenek megint kicsire csúszott...de ki tudja mi lesz :) nekem már le van töltve az utolsó 2 rész (mert ezt egybe adták le) már csak feliratot vadászok hozzá...de még semmi :/ elkezdtem angolul de van pár dolog amit nem értek így nem sok értelme van :/
A kérdező hozzászólása: Ahhhj nem akarom h vége legyen!Annyira jó sorozat!És szerintem sok igazság és tanulság szûrhetõ le belõle! Sokx a végén levõ idézetek adnak erõt, hogy ne kerüljek padlóra!
23 Hát, eddig még nem hízott. :)
A kérdező hozzászólása: Hány részes a 8.évad?És miért lesz vége? És igaz hogy Susan elfog hízni?Ezt még régebben olvastam h a film kedvéért hízókúráznia kell!
Biztos ki fognak. Legalább nekik legyen már happy end.
még eddig nem békültek ki am, de sztem tuti kifognak a kövi résznél, mert ugye már nem is lesz több:/
A kérdező hozzászólása: Durva!:) És Tom & Lynette nem békülnek ki?Olyan rossz így látni õket!:(
De visszajön...megint. És õ írta a leveleket is, kinyírta a zsarut is. És amikor Bree visszautasítja feljelenti a csajokat (nyomot hagy a rendõrségnek). Mike-t meg az építész faszi "üzlettársa" nyírja ki, mert fellép ellene. July pedig visszatér terhesen. Szóval még sok minden fog történni. :)
A kérdező hozzászólása: Orson?Azzal azt se tudom mi lett!Lelépett a gondozó csajjal mikor tolószékes volt!Nem?...Uhh na ne máár!Miért hal meg?Mi lesz vele?Szegény Susan!:(
igen Orson az:D Mike meghal majd:////, vagy ezt nem akarod tudni ?:O ja bocsi akkor
A kérdező hozzászólása: Lehet direkt húzzák az agyunkat a feltöltõk vagy nem tudom!Én is minden nap nézem a t.oldalakat de sehol!:-S

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!