Találatok a következő kifejezésre: Még csak 10. hét (26 db)

8+5hetes kismama vagyok, két hete voltam uh. Minden rende taltált a dokim, de csak 10+5hetesen rendelt vissza, máj 31-én. Nincs ez sokára? Utána meg 12hetesen is vissza rendel?

Legjobb válasz: Szia! egyáltalán nincs sokára szerintem, van akit a 8.hét után csak a 12.héten rendel vissza legközelebb a doki és igen a 12.héten visszafog rendelni, mert akkor van a genetikai ultrahang! :) jó babavárást! :) 19h km

Szia! egyáltalán nincs sokára szerintem, van akit a 8.hét után csak a 12.héten rendel vissza legközelebb a doki és igen a 12.héten visszafog rendelni, mert akkor van a genetikai ultrahang! :) jó babavárást! :) 19h km
A kérdező hozzászólása: Ezért is kérdeztem, mert tudtam, hogy genetikai vizsgálat lesz.Csak aggodom mert nincs terhességi tüneteim.Attól félek, hogy már nincs baba.
Elsõ vagyok, mért gondolsz ilyenekre? :S ha ilyen félelmem lenne akkor elmennék abba a kórházba ahova tartozom és megnézetném ultrahangon... mért nem mész el? nem tesz jót az aggodalmaskodás, legalább megnyugodnál.
Egyáltalán nincs sokára. Ami kötelezõ: 12-18-26-32-38
nekem hetente kell mennem de énegy éve vetéltem és most 1x véreztem is...most vagyok 8+5 ha igaz és ezalatt 4-5 UH-m volt már... de ha minden rendben lenne akkor is minimum 2-3nál járnék már mert annál nincs rosszabb mint otthon rettegni hogy mi van!

Hová jelentkezzek kivizsgálásokra 4 vetélés után? Egy hete volt mised ab.10 hetesen. 35 multam, még nincs gyermekünk, és az orvosom csak annyit mond, hogy 10 hét múlva próbálkozhatunk ismét.

Legjobb válasz: Sajnálom ami történt. Keresni kellene valakit aki az alkati vetélések ügyében az átlagnál jobban otthon van, de a lakhely ismerete nélkül nem nagyon lehet konkrét orvost ajánlani. Ez az oldal egy picit másról szól, de többszörös vetélés ügyben is van néhány érintett. http://www.angyalokszulei.hu/

Sajnálom ami történt. Keresni kellene valakit aki az alkati vetélések ügyében az átlagnál jobban otthon van, de a lakhely ismerete nélkül nem nagyon lehet konkrét orvost ajánlani. Ez az oldal egy picit másról szól, de többszörös vetélés ügyben is van néhány érintett. http://www.angyalokszulei.hu/
Szia! Feltétlenül javaslom a hozzátok legközelebbi Kaáli Intézetet. Lehet, hogy egy egyszerû gyógyszeres kezelést kapsz, s a következõ babád már megmarad, lehet, hogy komolyabb beavatkozásra lesz szükség, a doki megmondja. Sajnálom, ami történt. Ne várj tovább! Igaz, hogy ez fizetõs, de "megéri" elmenni.
Én a Budai Meddõségi Centrumot ajánlanám. Ingyenes, alaposak és segítenek. Félre ne értsd, nem azért ingyenes, mert a csórók, lepukkantak járnak oda, hanem mert az a doki, aki alapította, erre tette fel az életét. Novemberben kerültem oda, most lesz az inszem. Teljes hjormonvizsgálattal követik a ciklust is és majdan a terhességet is.
Szia !Mindenkèppen orvost kell vàltanod! 4 vetèlès utàn csak ennyit mondani egy orvosnak nagyon szànalmas dolog ès szakmai felkèszületlensègre utal. Szerintem is pròbàlj meg egy Meddôsègi központot ès genetikai vizsgàlat sem àrtana.
Én a 2. válaszoló vagyok. Azért ajánlottam Kaálit, mert nem derült ki, hogy Bp-i vagy-e. Természetesen a Budai Meddõségi Központ is nagyon jó! Sajnos, hasonló cipõben járok, én Debrecenben lakom. Ha mégis Kaáliba tudsz menni, minél hamarabb egyeztess idõpontot velük, mert van úgy, hogy több hónapot kell várni, mire fogadni tud a doki. Mielõbbi gyermekáldást, mindent jót!!
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm a válaszaitokat. Bp-i vagyok és megpróbálom a budai meddõségi centrumot. Sok sikert Mindnyájatoknak!

Hogy tudnék nagyobbat ugrani deszkával? Még csak 2 hónapja deszkázom, 2 hete próbálgatom az olliet de csak 5-10 cm-re emelkedik fel ) :

Legjobb válasz: "Csak"? xD Örülj neki, hogy két hét után már egyáltalán felemelkedik. :)

"Csak"? xD Örülj neki, hogy két hét után már egyáltalán felemelkedik. :)
A kérdező hozzászólása: örülök is :)
Minél hátrébb van a húzó lábad, annál nagyobbat tudsz ugrani.
gyakorold sokat és mennifog..


Elkezdtem futni. Heti 3x, először még csak futás és séta váltakozása amit folyamatosan emelek. Szeretnék kb 8-10 kg t fogyni de nem kell hogy gyors legyen. Mennyi idő után fog változás látszódni?

Legjobb válasz: Ez sok mindentõl függ, és pláne ember függõ. Mert amíg én 2-3 nap alatt letudok dobni 1,5 kg-t futással és biciklivel, addig másnak ez van hogy egy hétig is el tart. A heti 3x-i futás az jó, de kérdés hogy mennyit futsz távban és idõben? A séta is hasznos, de nem a sima sétálgatás, hanem ott is a gyors séta ami ér valamit, de abból is kb 2 órányit kell. Szerintem ha folyamatosan csinálod, akkor 2-3 hónapon belül már látható lesz a fogyás :)

Ez sok mindentõl függ, és pláne ember függõ. Mert amíg én 2-3 nap alatt letudok dobni 1, 5 kg-t futással és biciklivel, addig másnak ez van hogy egy hétig is el tart. A heti 3x-i futás az jó, de kérdés hogy mennyit futsz távban és idõben? A séta is hasznos, de nem a sima sétálgatás, hanem ott is a gyors séta ami ér valamit, de abból is kb 2 órányit kell. Szerintem ha folyamatosan csinálod, akkor 2-3 hónapon belül már látható lesz a fogyás :)
Elõször is...inkább találd meg azt a távot, amit VÉGIG bírsz futni, törekedj arra, hogy ne sétálj közben.Ezt fusd addig, amíg nem érzed, hogy már könnyû, és akkor emeld a távot.Ha már belejöttél, néha betehetsz egy sprintes vagy egy intervallumos(váltakozó terhelésû) edzést. Mellette nem ártana a súlyzós edzés, ha meg tudod oldani, heti 2x eljárhatnál, hogy ne izomból veszíts tömeget. Valamint a fogyás titka: a kaja.Szóval valami diétát dobj össze, body.builder.hu-n vannak mintaétrendek, nézz ki egyet magadnak, mert a kaja NAGYON fontos, tulajdonképpen a fogyás kulcsa. Sok sikert;)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm:) 25 L vagyok az edzettségi szintem nem a legjobb 30-40 percig csinálom az 1 perc futás egy perc sétát és így van a pulzusom 130-145 között.
A módszer jó, ha bírsz többet, mint 40 perc, akkor csináld, ha legalább 1 óra hosszáig csinálod, akkor sokkal hatékonyabb.

Még csak a 10. hét végefelé járok, de akkorára fel van puffadva a hasam, hogy mindenki észreveszi rajtam, s legalább 4-5 hónapos terhesnek nézek ki. Mitől van ez? S el fog múlni valamikor? Van ellene valami megoldás?

Legjobb válasz: Ez a terhességgel jár, ne félj. Nekem is 10 hetesen kezdett "nõni" a hasam, de most 20 hetesen is ugyanakkora, mérni szoktam. Valószínû, akkor még én is felfujódva voltam, most meg a baba tölti inkább ki.-) Lehet olyan ételeket kerülni, ami fúj, ez mindenkinél más (nálam a hagyma és a párolt káposzta), és vehetsz be Espumisant, azt szabad terhesen. De igazán egyénenként változó, nagyobb bajod ne legyen, fõleg ha nem okoz fájdalmat:-)

Ez a terhességgel jár, ne félj. Nekem is 10 hetesen kezdett "nõni" a hasam, de most 20 hetesen is ugyanakkora, mérni szoktam. Valószínû, akkor még én is felfujódva voltam, most meg a baba tölti inkább ki.-) Lehet olyan ételeket kerülni, ami fúj, ez mindenkinél más (nálam a hagyma és a párolt káposzta), és vehetsz be Espumisant, azt szabad terhesen. De igazán egyénenként változó, nagyobb bajod ne legyen, fõleg ha nem okoz fájdalmat:-)
Én is fel voltam fúfódva, és most is nagyjából akkora a pocim, mint a 10-11. héten.A rendes babapocak nekem a 17.-18. héten kezdett látszani.Kerülheted a puffasztó ételeket, de nekem nem nagyon vált be.
Én 4 hetesen látványos pocakot növesztettem már. Semmi baj, most 36 hetes vagyok, hááát iszonyú nagy a hasam:)
Szia En meg csak a 7 het vegen jarok, de ugyan ez a problemam, borzalmas nagy a pocakom, es termeszetesen nem a babatol, hanem h fel vagyok puffadva.Nekem azt mondtak sokan, h ez a terhesseggel jar , es van akinel jobban kijon ez a "problema".De szerintem ez legyen az egesz 9 honap alatt a legnagyobb gondunk. Egeszsegess babavarast kivanok

7 hetes terhes vagyok, még nem voltam orvosnál, és csak addigra kaptam időpontot, amikor már 10. hétben leszek. Ez okozhat problémát, hogy korábban nem lát orvos?

El?bre nem volt id?pont és félek, hogy kés? már a 10. hét. valaki nyugtasson meg :)

Legjobb válasz: ugyan, dehogy!Nem attól fejlõdik a baba, hogy látja a doki:) Szóval nyugi, csak gondolkozz pozitívan, minden oké lesz, és mire mész már nagyon szépen fog látszódni:)

ugyan, dehogy!Nem attól fejlõdik a baba, hogy látja a doki:) Szóval nyugi, csak gondolkozz pozitívan, minden oké lesz, és mire mész már nagyon szépen fog látszódni:)
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat, énis azért félek, mivan, ha valami baj van vele és késõn veszik észre...dehát nemtudok mitcsinálni sajnos, az idõpont az idõpont ....:) egyébként a hasam fájdogál meg hát hányingerem van, de gondolom az nem nagy gond nem? mármint természetes a mindjárt megjön hasfájás?
Én egyetlen egy dolog miatt nem értek egyet a késõ uh-al, mégpedig a méhenkívüli veszélye miatt. Nem mindegy, hogy mikor veszik észre, ha Isten ne adja, nem jó helyen van.
en ezt a 6 hetes dolgot csak azert irtam mert itt millio a sirankozo kismama akik elkapkodva mentek orvoshoz...alltalaban van 6 hetesen szivhang de alenyeg az hogy e miatt a kerdezonek baromira nincs oka aggodni hoszen mar reg tul lesz rajta...sokan nagyon kotekedo hangulatban vannak ezen az oldalon...neha nem lattok at egy valaszon es maris jon a "de ez nem igy van kedves elozo valszolo" replika
a lanyomnAL en is 6 hetesen voltam eloszor UH. on es mar volt szivhang:) kerdezo! nyugi minden rendben lesz:)
Én 6 hetesen voltam, mert elkezdtem vérezni. 2 doki nem látott semmit, kinevettek. Rá két napra a sürgõsségin egy 3-dik doki mondta, hogy ne aggódjak, mert a babával minden rendben. Csak jó orvost kell kifogni. Én legközelebb csak legfeljebb 8 hetesen megyek majd dokihoz, de Vácra, ha összejön, mert addigra már tutira látszódik, ha meg akkor sem látják vakok.
Értem..., akkor én és az ismeretségi köröm szerencsések vagyunk, mert mindannyiunknál volt szívhang ez idõben. Köszönöm a tájékoztatást, mindenképpen hasznos.
Kedves Kerria, a barátnõmnek a 6 hetes UH-n még alig látszódott valami, szóval utána pár hétig annyira izgult, hogy nemigaz!Én mondtam neki, hogy ráér elmenni, de elment, izgult is rendesen...azóta persze megszületett az egészséges lánya. Kedves kérdezõ, bõven ráérsz elmenni!gratula, és boldog babavárást:)
az utolsó hozzászólóhoz jelezném, én a 6. hetes voltam az elsõ vizsgálatnál, és látszódott a szívverése a hüvelyi UH-on. Bár gondolom ez mindenkinél másképp van, fejlõdéstõl függ, de ekkor már látszódhat. Kérdésre a válasz: semmi gond, amíg nincs panaszod, görcsöd, addig teljesen jó idõpont ez. :) Jó babavárást Neked is!
nem okoz semmi problemat sott igy legalabb nem kell atelned a "jaj meg nem dobog a szive" korszakot
Szia , gratulalok neked es ne aggodj. En a 6. hetben vagyok es engem is a 10.hetben kuldenek el ay elso vizsgalatra.Az mondtak amikor idopontot kertemh ha jol vagyok es nincs semmi baj vagy fajdalom valami akkor nyugodtan varjam ki a 10.hetet, bar mar nagyon izgulok en is. Ne aggodj a 10. heten valo vizsgalat normalis. Boldogsagot
Egyáltalán nem leszel elkésve, ne aggódj! Az elsõ fontos uh vizsgálat a 12. héten van. Védõnõhöz is bõven ráérsz elmenni a 10. héten. Úgyhogy nyugi! Gratula a babához!! :)
Igen, nekem is az volt. Most meg már a tünetek elmúlását várom itt a 12. héten... de persze nem biztos, hogy elmúlik... Kitartást!

Babát szeretnénk, Julis 9. en kellett volna megjöjjön, csináltam tesztet 10. en meg 12. én de negativ lett, szerintetek lehetek mégis terhes? Dokim csak jövő héten fogad

Legjobb válasz: Igen, lehetsz terhes. Lehet késõbb volt peteérés, ezért nem mutatta ki akkor még a teszt. Szerintem jó esélyed van.

Igen, lehetsz terhes. Lehet késõbb volt peteérés, ezért nem mutatta ki akkor még a teszt. Szerintem jó esélyed van.
A kérdező hozzászólása: persze mindenképp, babát akarunk ugyhogy tudni szeretném hogy minden ok e
Sajnálom! Azért mész nõgyógyászhoz jövõ héten, ha addig nem jönne meg?
A kérdező hozzászólása: negativ lett, ugyhogy már biztos nem vagyok terhes :(
A kérdező hozzászólása: én is remélem de igazából nem sok esély van rá, de hátha.Holnap reggel megiro mi lett a teszt eredménye
Hát, ha máskor sosem késik akkor szerintem még a holnapi esetleges negatív teszt után is reménykedhetsz. Majd írd meg az eredményt! Remélem + lesz!
A kérdező hozzászólása: azt hiszem megvárom a holnap reggelt biztos ami biztos reggeli elsõ vizeletbõl csinálom meg, de ha ez is negativ akkor már biztos nincs baba, ugye?nem lehet?!
Nekem 5 nap után mutatta ki a teszt a pozitív eredményt, szerintem ma már próbálkozhatsz egy újabb teszttel. Szorítok Neked!
A kérdező hozzászólása: jaj nagyon remélem, szerintetek csináljak ma egy tesztet?ugye már 9napja késik....amugy semmi tünetem nincs csak a petefészkeim fájnak néha meg a hasam allja, nem merek bizakodni, sem hányingerem sem mellfeszülés
Nekem se mutatta ki egyszer se a teszt a babát mégis összejött. Már a 23. hétben vagyok. Neked is összejöhet, Szorítok. Majd írd meg hogy sikerült-e.
Igen, jól teszed, ha elmész, és szurkolok neked, hogy minden rendben legyen, és a következõ ciklusban már pozitívat tesztelj. Nem tudom mióta próbálkoztok a babával, sajnos nekünk elég sokat kellett várni rá (majdnem 2 évet, most vagyok 28 hetes) de remélem nektek hamarabb összejön.

Ma voltam uh-on ott kiderült, hogy még nem vagyok 12 hetes csak 10 de az utrogestan kapszula nem lesz elég még 2 hétig. Mennyek vissza az orvosomhoz feliratni megint? Az uh-ot nem ő csinálta.

Legjobb válasz: minden képpen ha 12 hetes korodig mondta hogy szedned kell és kérjed hogy írjon több adagot ha estleg tovább kéne szedjed ne mindig keljen menjél gyógyit írítni .De azért remélem nem lesz rá szükség szép baba várást

minden képpen ha 12 hetes korodig mondta hogy szedned kell és kérjed hogy írjon több adagot ha estleg tovább kéne szedjed ne mindig keljen menjél gyógyit írítni .De azért remélem nem lesz rá szükség szép baba várást
nekem maradt 25 szem, ha az elég, szívesen elküldöm Neked
Nekem azt mondták, h fokozatosan kell elhagyni. Mennyit szedsz belõle? Lehet, h ha fokozatosan kezdenéd elhagyni, elég lenne?
18:04-es vagyok. Ha nem, akkor kérd meg a dokidat, h írjon még fel!

Tisztelt Doktor Úr! Néhány hete egyik pillanatról a másikra hirtelen nagyon melegem lesz, kiver a víz, ez eltart 5-10 percig, majd hirtelen elmúlik. Elképzelhető, hogy klimaxolok? Még csak 42 éves vagyok, bár az utóbbi időben erre a tünetre éjjel is feléb

Tisztelt Doktor Úr! Néhány hete egyik pillanatról a másikra hirtelen nagyon melegem lesz, kiver a víz, ez eltart 5-10 percig, majd hirtelen elmúlik. Elképzelhető, hogy klimaxolok? Még csak 42 éves vagyok, bár az utóbbi időben erre a tünetre éjjel is felébredek /jó alvó vagyok,/ és egy kicsit nehezebben alszom el mostanában, a mensesem is rendszeres, de az elmúlt hónapokban hüvelyszárazság is megjelent. Nem tudom ezeket a dolgokat hova tenni, mivel teljesen egészséges vagyok.

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Bizonyos esetekben a változókor kissé előbb is jelentkezhet az átlagosnál.  A hirtelen kimelegedések, hőhullámok hátterében gyakran áll úgynevezett érrendszeri labilitás, amely a hormonális zavarok miatt alakul ki. Javaslom a Remifemin plus tabletta szedését, amely segít a hőhullámok megszüntetésében. A hüvelyszárazság kezelésére a Cikatridina kúp rendszeres alkalmazását ajánlom. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Bizonyos esetekben a változókor kissé előbb is jelentkezhet az átlagosnál.  A hirtelen kimelegedések, hőhullámok hátterében gyakran áll úgynevezett érrendszeri labilitás, amely a hormonális zavarok miatt alakul ki. Javaslom a Remifemin plus tabletta szedését, amely segít a hőhullámok megszüntetésében. A hüvelyszárazság kezelésére a Cikatridina kúp rendszeres alkalmazását ajánlom. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Doktor Úr! Néhány hete egyik pillanatról a másikra hirtelen nagyon melegem lesz, kiver a víz, ez eltart 5-10 percig, majd hirtelen elmúlik. Elképzelhető, hogy klimaxolok? Még csak 42 éves vagyok, bár az utóbbi időben erre a tünetre éjjel is feléb

Tisztelt Doktor Úr! Néhány hete egyik pillanatról a másikra hirtelen nagyon melegem lesz, kiver a víz, ez eltart 5-10 percig, majd hirtelen elmúlik. Elképzelhető, hogy klimaxolok? Még csak 42 éves vagyok, bár az utóbbi időben erre a tünetre éjjel is felébredek /jó alvó vagyok,/ és egy kicsit nehezebben alszom el mostanában, a mensesem is rendszeres, de az elmúlt hónapokban hüvelyszárazság is megjelent. Nem tudom ezeket a dolgokat hova tenni, mivel teljesen egészséges vagyok.

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Bizonyos esetekben a változókor kissé előbb is jelentkezhet az átlagosnál.  A hirtelen kimelegedések, hőhullámok hátterében gyakran áll úgynevezett érrendszeri labilitás, amely a hormonális zavarok miatt alakul ki. Javaslom a Remifemin plus tabletta szedését, amely segít a hőhullámok megszüntetésében. A hüvelyszárazság kezelésére a Cikatridina kúp rendszeres alkalmazását ajánlom. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Bizonyos esetekben a változókor kissé előbb is jelentkezhet az átlagosnál.  A hirtelen kimelegedések, hőhullámok hátterében gyakran áll úgynevezett érrendszeri labilitás, amely a hormonális zavarok miatt alakul ki. Javaslom a Remifemin plus tabletta szedését, amely segít a hőhullámok megszüntetésében. A hüvelyszárazság kezelésére a Cikatridina kúp rendszeres alkalmazását ajánlom. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!