Találatok a következő kifejezésre: Még csak 10 (423 db)

Hogyan lehet jó a 18 kg-ig való gyerekülés 18 kilóig, mikor még csak 10 kg a lányom, de a feje már az ülés tetejéig ér?

Meddig használhatom? Gondolom ha már túlér a feje a fejtámlán, nem lesz biztonságos? Mikor vettetek másikat?

Legjobb válasz: Ezért is vettünk rögtön 9-25-öset. Olyan picinek láttam már akkor a másikat, hogy olyan érzésem volt, azt pár hónap múlva már nem fogjuk tudni használni. Fogalmam sincs, hogy ezeket hogy mérik, mi alapján... A 9-25-ös sem tûnik nekem böszme nagynak, pedig még csak 10,5 kg a fiam, nem hiszem, hogy azt 25 kg-os koráig tudnánk használni.

Ezért is vettünk rögtön 9-25-öset. Olyan picinek láttam már akkor a másikat, hogy olyan érzésem volt, azt pár hónap múlva már nem fogjuk tudni használni. Fogalmam sincs, hogy ezeket hogy mérik, mi alapján... A 9-25-ös sem tûnik nekem böszme nagynak, pedig még csak 10, 5 kg a fiam, nem hiszem, hogy azt 25 kg-os koráig tudnánk használni.
Rendõr ismerõsöm mondta, hogy addig jó, amíg a tarkója meg van támasztva. Remélem érthetõen leírtam. Egyébként mi is ebben a cipõbe járunk, majd akkor cserélünk, ha már nem támasztja stabilan a tarkóját.
Ra van irva a hasznalati utasitasra, hogy x kiloig, de max x cm magas gyereknel. A teherbiras es az atlagos gyerek fejlodese nem sokat mond a gyartoknak altalaban.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!

Még csak 10 éves vagyok, de tudom, hogy mi szeretnék lenni. Szerintetek jó az elhatározásom, hogy hegedűtanár szeretnék lenni? Úgy gondolom, 10 évesen sem korai gondolkodni a jövőn. Vagy mégis? Segítség!

Legjobb válasz: Dehogy korai. Minden ember különbözõ. Valaki még az egyetemen sem tudja, mi akar lenni, valaki már gyerekkora óta tudja. Én 7 éves korom óta, tudom, hogy mi szeretnék lenni, és azért is tiplizek, hogy valóra váljon. Ha neked az a szíved vágya, hogy hegedûtanár légy, akkor valósítsd meg.

Dehogy korai. Minden ember különbözõ. Valaki még az egyetemen sem tudja, mi akar lenni, valaki már gyerekkora óta tudja. Én 7 éves korom óta, tudom, hogy mi szeretnék lenni, és azért is tiplizek, hogy valóra váljon. Ha neked az a szíved vágya, hogy hegedûtanár légy, akkor valósítsd meg.
Nem, nem vagyok rosszindulatú.
szerintem picit elkéstél, de ha elég szorgalmas vagy akkor menni fog. De csak, hogy tudd. Zenésznek lenni az egyik legnehezebb szakma, mind fizikálisan mint lelkileg, agyban. Hegedülés meg iszonyat nehéz. El kéne menni egy tanárhoz, megnézze milyen a zenei tehetséged.
A kérdező hozzászólása: szia halibel :) leírod az e-mail címedet?mert így tudok írni :)
az én nõvérem is hegedül, nekemis onnan jött, már vagy 5 éve hegedülök, ha nem több, magyarország egyik legjobb tanárához járok, hálaégnek :) ha beszélgetni támad kedved, nyugodtan írj privit :) ) ;)
szerintem ez tök jó :) én is évekkel ezelõtt már eldöntöttem, hogy én bizony színész akarok lenni :DD így legalább nem az utolsó percekben kell azon kapkodnom, hogy úristen, most hová menjek továbbtanulni, mert azt se tudom, mit kezdek majd az életemmel?! 13l
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen mindenkinek a szép választ!A nõvérem nagyon-nagyon ügyesen hegedül, ezért hegedülök én is, és szerinte átlagon felüli, ahogy játszok, én nem így gondolom, csak annyi, hogy azért annyira nem vagyok béna.Valóban nehéz pálya és valóban lehet, hogy meg fog változni a véleményem, viszont ezen 9 évesen kezdtem el gondolkodni, negyedik elején már, és harmadik év végén már.Még egyszer köszönöm, és kívánom, hogy mindenkinek beteljesedjen az álma!!!
Persze, nagyon jó! 10 évesen én is hegedûtanár akartam lenni:) De mostmár változtam, és már tényleg tudom, hogy mi akarok lenni, és ez nem a hegedûtanár :) ) Szerintem meg fog még változni a véleményed, de a hegedûtanár nagyon nehéz munka ám! Sok sikert!! :)
Szerintem jó, hogy van elképzelésed! :) A lényeg, hogy azért legyél tisztában vele, hogy ez változhat, tehát azt ne csináld, hogy most ezen felbuzdulva a zenén kívül semmivel sem foglalkozol többet. Ne vedd el magadtól a lehetõséget, hogy késõbb meggondolhasd magad. Ugyanakkor van egy álmod, ami szuper, tehát hajrá, és azért tegyél meg mindent, hogy sikerüljön! Tanulj hegedülni, szolfézst, gyakorolj sokat, figyeld a lehetõségeket... Ügyesen! :)
Hogy haladsz a hegedûléssel?
Ne aggódj, meg fognak nõni a tüszõk. Szerintem a 10 mm az jó.
A kérdező hozzászólása: Erdekes, mert szinte mindenkinek az a velemenye, hogy KF nagyon emberseges. En mar megjartam tobb dokit es nala kedvesebbet, megertobbet meg en nem lattam. Mindig biztat, es a remenytelen esetekkel is szivvel lelekkel foglalkozik. Lehet, egy nagyon rossz napjat fogtad ki. Sajnalom, hogy mar te is ilyen regota probalkozol. Ti hova jartok? Mikor mesz legkozelebb? Kedves utolso valaszolo! Gratulalok neked, talan mindig azok a teherbeesesek a legszebbek amik csodakent erkeznek.
Èn már nem megyek többször. Kiöregedtem.
A kérdező hozzászólása: Sajnalom, tiszta szivbol, ezek szerint feladtad? Mas lehetosegekkel nem probalkoztatok, pl orokbefogadas, donor? Amugy mar en is kioregedtem de meg nem adom fel!!! 38 eves vagyok, 13 eve szeretnek kisbabat, mar volt 2 mehen kivuli es egy iker vetelesem :-(((((
Nem szabad feladni! Kedves kérdezõ! Hányadik héten volt az iker vetélésed?
A kérdező hozzászólása: A 9dik heten, uresek voltak a petezsakok, szoval meg nagyon az elejen de borzasztoan megviselt.
Gondolom hogy megviselt! Sajnálom!
A kérdező hozzászólása: Mai uh-on a a 3 db tuszo merere: 17, 15 es 12. Vasarnap leszivas, tovabbra is bizom a csodaban!!!
A kérdező hozzászólása: 4 petesejtem lett!!!!!!
drukkolok. (14es vok) Mi mindenképpen saját gyerekeket akartunk. Nekünk 1 lombik sikerült a 8ból, így van egy majd 2, 5 éves fiunk szerencsére. De tesó már nem lehetett.
Nem tudom lombiknál mekkora tüszõ kell nekem inszem volt, amikor a baba sikerült 16 mm-es volt 17. napon, úgy hogy a doki erre is azt mondta elég felejtõs, és mégis baba lett :)
Krizsa valóban jó doki, én egyszer voltam nálam konzin, de mondjuk nekem emberileg nagyon nem jött be, nagyon le akart húzni, úgyhogy nem mentünk vissza, másik intézetbe mentünk. Én 8 lombikon vagyok túl. Nekem mindig elég sejtem van, de nem osztódnak.
az teljesen jó
A kérdező hozzászólása: Köszi, aranyosak vagytok. A dokim nem nagyon volt megelégedve, azert kerdeztem, szerinte ezek a méretû tüszõk pont azok amik vagy megindulnak vagy sem, szóval csütörtökön majd meglátjuk. Még egyszer köszi, hogy írtatok.
hát nálunk6. napon volt uh és mindig 8-9mmesek voltak akkor a tüszõim és még is mindig megért mindegyik és mindig azt mondták, hogy ez a méret teljesen jó.. Hova jársz?
nekem is kb. ekkorák voltak. Általában a 14. napon volt a leszívás, és kb. 1-2 mm-t nõnek naponta. Ne aggódj :)
A kérdező hozzászólása: A budapesti Kááliba járok. A dokim elsõ megszólalása uh közben az volt, hogy : borzasztóan kicsik :-(
ne aggódj, nekem is emeltek az adagon, tényleg megnõttek szépen. Én be voltam tojva, mert utoljára nagyon nagy eltérések voltak a tüszõk méretei között, de a leszívásra behozták szépen egymást
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen. Ez a 4dik lombikunk, sajnos nagyon nehezen vagyok stimulálható, most is csk 3 db tüszöcském van.
Akkor inkább az a gond, hogy csak 3 van. Ki a dokid?
A kérdező hozzászólása: K. Ferenc, nagyon jó és elismert doki. Mindegyik lombiknál nagyon kevés tüszõm volt, 1, 2 és 3 embriòt tudtak beültetni. Sajnos a petefészkem kimerülõben van. :-(
Sikerült??

Viszket a végbelem. Még csak 10 hetes vagyok, nem hiszem hogy aranyér. Mi lehet ez? Mit tudok tenni ellene?

Legjobb válasz: Attól még, hogy 10 hetes vagy lehet aranyér. A terhességi hormonok, amik ellazítják a méh izmait, ellazítják ott lent is a dolgokat, így hamar kialakulhat a viszértágulat (aranyér). Inkább erre gondolok, mert a másik, ami okozhat viszketést a bélféreg. Ez ritkább.

Attól még, hogy 10 hetes vagy lehet aranyér. A terhességi hormonok, amik ellazítják a méh izmait, ellazítják ott lent is a dolgokat, így hamar kialakulhat a viszértágulat (aranyér). Inkább erre gondolok, mert a másik, ami okozhat viszketést a bélféreg. Ez ritkább.
Ha tényleg aranyér, akkor használhatsz rá krémet!

Ha regisztrált pályakezdő álláskereső vagyok, de még csak 10 hónapja vagyok bejelentve, kap valami támogatást utánam a munkáltató?

Azt mondták csak akkor vesznek fel, ha kapnak. Még nem volt bejelentett munkahelyem.

Legjobb válasz: Ha már 10 hónapja, akkor a munkaügyi központ ad valami kisebb támogatást az biztos. A munkáltató kap-e? Hát, a start kártyát ha jól tudom eltörölték, tehát nem...

Ha már 10 hónapja, akkor a munkaügyi központ ad valami kisebb támogatást az biztos. A munkáltató kap-e? Hát, a start kártyát ha jól tudom eltörölték, tehát nem...
A Start plusz és a Start Extra kártya kiváltásának lehetõségét szüntették meg. Te Start kártyát (mivel még nem volt munkahelyed, és gondolom a korod sem kizáró ok), vagy Start bónusz kártyát (mivel több, mint 3 hónapja regisztrált álláskeresõ vagy) igényelhetsz. Választhatsz, hogy melyiket, de csak az egyiket. A startnál az elsõ évben 10%, a második évben 17% járulékot kell fizetnie a munkáltatódnak (a 27% + 1, 5%) helyett) (feltéve, hogy max.középfokú végzettséged van) A Start bónusz csak 1 évig érvényes, viszont az alatt az egy év alatt egyáltalán nem kell a 27% + 1, 5%-ot megfizetni. http://munkanelkuli.hu/page.php?20 http://hitelkalkulator.szeghalom.eu/2012/01/19/adokedvezmeny.. A munkaügyitõl is igényelhet támogatást a munkáltató, de akkor a munkáltatónak is meg kell felelnie különbözõ feltételeknek (a támogatás fajtájától függõen) és továbbfoglalkoztatási kötelezettsége is van. Azt, hogy a Start-ot, vagy a Start bónuszt váltsd ki, beszéld meg a munkáltatóddal.

Előfordulhat, hogy a még csak 10 hónapos baba már "tud" hisztit rendezni? Mi ilyenkor a teendő, ami nekem és neki is jó lehet?

Kicsit aggódom, mert néhány napja, ha valamire azt mondom, hogy nem szabad, és elveszem, vagy "segítem abbahagyni" amit nem szabad, akkor leborul a földre és zokog. Korábban tudomásul vette, ha elvettem t?le a dolgokat. Általában szoktam hagyni, hogy sokmindent megtapogasson, megnézegessen a felügyeletem mellett, csak sajnos el?bb-utóbb minden a szájában landolna, amit viszont nem lehet. F?leg ilyen a papír, m?anyag zacsi. Ma nem is akarta abbahagyni a hisztit, úgy felhergelte magát, hogy még az ölemben sem nyugodott meg, csak vagy 10 perc múlva. Akkor is cirkusz van, ha fél órás kézenfogós séta után elengedem, mert csak rá kell néznem az ebédre. Mit tudok tenni, hogy a babám ne fogja fel olyan tragikusan, hogy nem mindig minden mehet az ? akarata szerint? Nem szeretném, ha hisztis lenne, mert már magam el?tt látom a szerencsétlen anyukát aki az utcán húzza az üvölt?-toporzékoló gyerekét, és akikr?l eddig azt gondoltam, hogy elrontottak valamit. Lehet, hogy el is rontottak valamit, csak nem tudom, hogy mit. Mi ilyenkor a teend?? Helyes, ha fogom és magárahagyom, hogy majd abbahagyja? Vagy ehhez még pici? Tapasztalt anyukák kérlek adjatok tanácsot!

Legjobb válasz: Szia! Nekem 3 gyermekem van, mindegyim fiú. A két "szélsõ" hisztis, és erõszakos, a középsõ egy angyal. Szóval, igen, már 10 hónapos korban is elõfordulhatnak a "hisztik", fõleg az akaratosabb babáknál. De ezt ne bajnak fogd fel, hanem pozitívumnak, mert a késõbbiekben, pl. sokkal talpresettebb lesz, ill. nem õ lesz akit a homokozóban a többi gyerek, fejbe veri ill. elveszik a játékát. Nálunk a középsõt 1,5 éves korától, kb. 3 éves koráig a vele egyidõs , ill. egy kicsit idõsebb gyerekek, minden alkalommal bántották. Arra gondoltam, hogy megérezték rajta, hogy túl szelíd. Viszont a folyamatos bántásnak az lett a vége, hogy mostanra nagyon jól alkalmazkodik a konfliktusos helyzetekbe, és messze elkerüli a "balhékat". Szóval mindennek megvan a maga elõnye és hátránya. Kellemes babázást!!!

Szia! Nekem 3 gyermekem van, mindegyim fiú. A két "szélsõ" hisztis, és erõszakos, a középsõ egy angyal. Szóval, igen, már 10 hónapos korban is elõfordulhatnak a "hisztik", fõleg az akaratosabb babáknál. De ezt ne bajnak fogd fel, hanem pozitívumnak, mert a késõbbiekben, pl. sokkal talpresettebb lesz, ill. nem õ lesz akit a homokozóban a többi gyerek, fejbe veri ill. elveszik a játékát. Nálunk a középsõt 1, 5 éves korától, kb. 3 éves koráig a vele egyidõs , ill. egy kicsit idõsebb gyerekek, minden alkalommal bántották. Arra gondoltam, hogy megérezték rajta, hogy túl szelíd. Viszont a folyamatos bántásnak az lett a vége, hogy mostanra nagyon jól alkalmazkodik a konfliktusos helyzetekbe, és messze elkerüli a "balhékat". Szóval mindennek megvan a maga elõnye és hátránya. Kellemes babázást!!!

6 hetes a babám. Mért van az hogy valamikor 140-et eszik máskor meg csak 90-et. Meg van hogy lefejek szopi után 50-et valammikor meg csak 10-et. Nem termelődik mindíg annyi? És meddig szopnak 3 óránként a babák?

Legjobb válasz: A felnõttek sem egyforma adagokat esznek mindig.. Gondolj bele, nem mindig ugyanazt a mennyiséget eszed :)) 4-5 kilósan már ehet 4 óránként, ahoyg érzed, hogy mi az igénye :)

A felnõttek sem egyforma adagokat esznek mindig.. Gondolj bele, nem mindig ugyanazt a mennyiséget eszed :) ) 4-5 kilósan már ehet 4 óránként, ahoyg érzed, hogy mi az igénye :)
Te sem eszel mindig grammra ugyanannyit, gondolom. Nem kellene minden evést méregetni, pláne nem 6 hetesen már. Ha jókedvû, nyugodt, jól alszik, feszes, fényes a bõre, van elég pisis, kakis pelus, akkor eleget evett, mindegy, hogy épp akkor hány grammot. A legjobb tejserkentõ a baba maga. Minél többet és gyakrabban szopizik, annál több tej termelõdik. Mert a tej, szopizás közben termelõdik (akkor éri inger a mellbimbót, ami üzenet az agynak, hogy indítsa be a tejtermelést), nem két szopi közt, mikor üresjárat van. Az én gyerekeim sose 3 óránként szoptak, hanem amikor éhesek voltak. Volt, hogy akár másfél-két óránként. Ha függõlegesen magad elé tartod az öledben, és a fejével elkezdi böködni a mellkasod, keresi a cicit, mert éhes. Mindegy, ez hány órával az elõzõ szopi után van.
Így nem lehet megállapítani, hogy mennyit evett (a "maradékból"), mert nem mindig ugyanannyi termelõdik. Csak ha méregeted a babát, akkor tudod meg pontosan. Nálunk volt amikor 50-et evett, volt amikor 150-et. Jelzi majd, ha még éhes.
Akkor etesd amikor kér, ne állítsd rá a 3 órára 6hetesen, mert majd úgy jársz mint én. A korházba mondták, mivel nagy a babám ritkábban etessem, 3óránként ha tudom, addig babázzak vele, Szerinted, mit lehet egy pár hetes csecsemõvel babázni. Már volt, hogy vattát köptem, annyit verseltem, meg mondókáztam, énekeltem. Szépen a sok stressztõl meg attól, hogy a Babám nem igény szerint szopott, el is apadt a tejem.A következõnél, tuti akkor etetem ha kér enni. Ez csak egy eset és jótanács :)

18 hónapos hord még rugdalózót? Most kaptam 4 pizsamát, amúgy szépek, de fogalmam sincs, ilyen idős korban felvesz-e még a gyerek ilyen lábfejes ruhát. Praktikus? Megtartsam? Kezdő vagyok, még csak 10 hetes a lányom.

Legjobb válasz: A lányom 2,5 évesen is pizsirugiban aludt. Szerintem praktikus, nincs kint a dereka, nem nyomja gumi. Alá adtam még rövid ujju bodyt. Amióta szobatiszta, azóta használ rendes pizsamát, hogy könnyeben le tudjuk kapni, ha bilire ül. Szerintem tartsd meg!

A lányom 2, 5 évesen is pizsirugiban aludt. Szerintem praktikus, nincs kint a dereka, nem nyomja gumi. Alá adtam még rövid ujju bodyt. Amióta szobatiszta, azóta használ rendes pizsamát, hogy könnyeben le tudjuk kapni, ha bilire ül. Szerintem tartsd meg!
szia! utolsóval értek egyet az én fiam is hordott 20-hósan pizsirugit szerintem nagyon kényelmes és praktikus pláne ha nem nyáron lesz ekkora :-)
Pizsamának nagyon jó! Nem kell zokni a pizsihez, nincs ki a dereka! Meg nem is olcsó, tescoban 3 db 3700 ft!
Nekem nem. Most 20 hónapos és Õ csak az elsõ 3-4 hónapban hordott rugdalózót. Nekünk jobb volt a body+nadrág összeállítás zoknival.
Hát az én fiam tuti nem viselné el magán. Már 1 évesen is utálta a lábfejes rugi pizsamát, mindig azt nézte, hol dughatja ki a lábát, reggelre nem is volt benne a lába. Viszont a lábfej nélkülit szereti, olyan pizsije van, 16 hónapos.
Az en lanyom ugyan meg csak 14 honapos, de en szeretem a labfejes dolgokat, mert o minden zoknit leszed a labarol. A harisnyat is probalja, de eddig meg nem sikerult neki kibujnia belole:-) Alvashoz hasznaljuk mi is. En megtartanam. Arrol nem beszelve, hogy amire 18 honap van irva, nem biztos, hogy akkor lesz ra jo, lehet, hogy kesobb, de lehet, hogy elobb. Az en lanyomra mar most jo sok olyan ruha, aminek "18 honapos" merete van, illetve ahogy egy elozo valaszolo is irta, ha pont telen lesz ra jo, akkor meg praktikus is.
A kérdező hozzászólása: Köszi! Akkor megtartom és kipróbáljuk. :-)

Szerintetek is csodálatos a hangja? :O:O ( és még csak 10 éves:O! )

http://www.youtube.com/watch?v=FVvEtHnaDLo

Legjobb válasz: Hát nem is tudom. A hangja szerintem egész jó. Nekem igazából csak az a bajom hogy kár hogy nem magyarul énekel. Mert így elég vicces.

Hát nem is tudom. A hangja szerintem egész jó. Nekem igazából csak az a bajom hogy kár hogy nem magyarul énekel. Mert így elég vicces.
Igen, ahhoz képest, hogy 10 éves jó hangja van:) És olyan aranyos kislány:) A hangja olyan, mint az alvin és a mókusok c. filmben a mókusoknak:)
[email protected] aszittem broki van a kezébe..
a hangja jó:) de ha nem tud anngolul mért angol számot énekel?:D de amúgy aranyos:D a 7 éves ügyes. a 4 éves. hááát valami eszméletlen:D jajj a végém elsírtam magam, féltem hogy a zsûri kiszavazza:D nagyon ügyes:D jajj beleszerettem:D
Szerintem olyan messze van a csodálatostól mint Makó Jeruzsálemtõl. De még fejlõdhet...
ügyes:) de ne nézd meg ezt: õ csak 7 éves http://www.youtube.com/watch?v=i1Vfo1kr3y0 és õ csak 4! http://www.youtube.com/watch?v=wfCqpzQSyuQ
A kérdező hozzászólása: még nincs
A kérdező hozzászólása: szerintem 10 évesen nem mindenki tudna igy énekelni nekem nagyon teccik;)
Hát tényleg jó hangja van ahoz képest hogy 10 éves :D Nincs tõle valami magyar is :D ?
http://www.youtube.com/watch?v=IOfKAPGfd6k http://www.youtube.com/watch?v=hkcE6Vy-e6c Õ ekkor alig volt alig 6 éves, és bejutott a BGT döntõjébe. http://www.youtube.com/watch?v=XcEo5H97CLM Õ ekkor volt alig 1 évvel idõsebb a kérdezõ által mutatott kislánynál, és megnyerte az AGT-et. http://www.youtube.com/watch?v=blNYrjs61EM Õ szintén 11 éves... Vélemény:Használható hangja van a kérdezett kislánynak, de még nem tudja a hangját használni.Ehhez kell egy jó énektanár.Máskülönben jó az alapanyag, de sokat kell vele törõdni.Akiket linkeltem, velük nem kellett törõdni.Õk az õstehetségek.

Ahogy kiderult, hogy babas vagyok azonnal letettem a cigit, de azota feljott mar 6kg es meg csak 10 hetes vagyok?

Nagyon felek ha mar ez van mi lesz kesobb!igaz egy par napja ez magallt most,nem jott +kg fel.mar most is alig jon ram valami a regi ruhaimbol amiert sirni tudnek,mert kisbalnanak erzem magam.Mit tegyek,hogy ne hizzak el jobban?

Legjobb válasz: Próbálj jobban odafigyelni az étkezéseidre.Itt a gyümölcsszezon, válogass a finomabbnál finomabb gyümik között.Egyél mindent amit megkívánsz a salátától kezdve a sült csülökig, csak mértékkel.Én is pár napja abba a hiubába estem hogy amit megkívántam mindent felzabáltam, de annyira hogy rosszul voltam ,annyira tele lettem, és hát nagyon nem jó.Akkor pillanatnyilag jólesik "zabálni" de utána borzalom.Ugyhogy nekem is mostmár jobban oda kell figyelnem a kajálásra, mert én már 20 hetes vagyok és ha jüól tudom innentõl kb fél kiló jön fel hetente!!!!!Boldog babavárást.

Próbálj jobban odafigyelni az étkezéseidre.Itt a gyümölcsszezon, válogass a finomabbnál finomabb gyümik között.Egyél mindent amit megkívánsz a salátától kezdve a sült csülökig, csak mértékkel.Én is pár napja abba a hiubába estem hogy amit megkívántam mindent felzabáltam, de annyira hogy rosszul voltam , annyira tele lettem, és hát nagyon nem jó.Akkor pillanatnyilag jólesik "zabálni" de utána borzalom.Ugyhogy nekem is mostmár jobban oda kell figyelnem a kajálásra, mert én már 20 hetes vagyok és ha jüól tudom innentõl kb fél kiló jön fel hetente!!!!!Boldog babavárást.
Egyetértek az elsõ válaszolóval az étkezéssel kapcsolatban, de... Mint dohányos, tudom, hogy milyen nehéz egyik pillanatról a másikra letenni a cigit. Hiányzik maga a mozdulat, meg minden. Ma már lehet kapni elektromos cigarettát, olyat is ami nikotin mentes. Amikor én szoktam le (fél évre sikerült) akkor egy kis szívószálat szívtam. Persze, meg lehet mosolyogni, de ez is segíthet.
Ismerõs a helyzet: én 10 hetesen voltam a védõnõnél, hivatalosan 63 kg-ról indult a súlyom, de valójában akkor már 5 kiló volt rajtam ugyanezen okból. Mivel volt a beágyazódásnál bevérzés, a sportot is abba kellett hagynom, így a vége 30 kiló plusz lett, brutális vizesedéssel. Annyit tudsz tenni, h' nagyon megfogod a szénhidrát fogyasztást, és ha nem vagy veszélyeztetett, akkor rendszeresen mozogsz, ami lehet napi egy óra intenzívebb séta is, ha korábban nem edzettél rendszeresen. Sajnos nekem nem volt lelkierõm az étkezést kordában tartani (elõtte évekig nem ettem kenyeret, édességet), ezért ezekbõl a kajákból a normál mennyiségektõl is rengeteget híztam. Az enyém azért extrém eset, nekem szigorú étrend és heti 5 edzés mellett volt 58 kg a súlyom, úgyh' ilyen változásokkal borítékolható volt az elhízás. Most napi két tornával és a korábbi diéta mellett próbálom visszanyerni a formám, de csak a szoptatás befejezésével kezdett változni valami, és nagyon lassan.
Szia! Az étkezéssel tudod kontrolállni a hizásod! Én is egyböl letettem, az elsö 3 hónapba 7 kiló+ volt már rajtam. Aztán megállt a hizás, ahogy elkezdtem odafigyelni arra hogy mit és mennyit eszem. De mostanában megint elszaladt a ló... =) Még van 7 hetem, 20 kiló alatt tuti nem állok meg. :(
én fogpiszkálóval a számban mentem mindenhová. azóta 3 éves a gyerek, nem gyújtottam rá, de fogpiszkáló után sokszor nyúlok. rászoktam a szájrágásra, de a cigifüst már zavar. tényleg a mozdulattól nehéz csak megszabadulni.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!