Találatok a következő kifejezésre: Még csak éves vagyok, de állandóan (2 db)

Még csak 16 éves vagyok, de állandóan minden pettingelés/aktus után az jár az eszembe, hogy terhes vagyok addig amig meg nem jön. Miért jár mindig az az eszembe, hogy terhes vagyok?

Minden hülye okra képes vagyok azt hinni, hogy terhes leszek t?le. Szeretkezésnél is használunk gumit, a barátom vigyáz rám, de se magam se senki nem tud meggy?zni abban, h nincs miért aggódnom. Hogyan tudnék mégis túl lépni rajta? Már teljesen idegroncs vagyok ett?l. Vagy csak korral ár? Talán még túl kezd? lennék, vagy még nem vagyok eléggé gyakorlott ahhoz, h azt higyjem semi okom az aggodalomra? :S Segítsetek. Várom a tanácsokat:( Amúgy, ne azt mondogassátok, h szedjek tabit, mert azt még nem akarok több okból sem. (Nem testi). És hüvelykúpot szoktunk használni szex közben, de van amikor elötte megmosom magam szappanos vízzel:S

Legjobb válasz: A megmosod elõtte magad szappanos vizzel, az nem fogamzásgátló!!!!!! Csak szólok. Azért jár a fejedben, mert nyugtalan vagy, felkészületlen a szexre, tele vagy izgalommal, gátlásokkal és nem tudod elengedni magad! Gumit használj szerintem, a te korodban még nem igazán ajánlatos mármint ha a fogamzásgátló kúpra gondolsz. Ha a gumi nem szakad ki akkor nem leszel terhes!!!

A megmosod elõtte magad szappanos vizzel, az nem fogamzásgátló!!!!!! Csak szólok. Azért jár a fejedben, mert nyugtalan vagy, felkészületlen a szexre, tele vagy izgalommal, gátlásokkal és nem tudod elengedni magad! Gumit használj szerintem, a te korodban még nem igazán ajánlatos mármint ha a fogamzásgátló kúpra gondolsz. Ha a gumi nem szakad ki akkor nem leszel terhes!!!
"mert valahol olvastam hogy magától is elkezdhet osztódni a petesejt, és így született Jézus." Akkor most felvilágosítalak: "Emlékezzünk vissza, hogy minden sejtnek 46 kromoszómája van, amelyek 23 párba rendezõdnek" AzaZ: 23 Apától, 23 Anyától. Nos, töprengj... 23 kromoszóma édeskevés az élethez, nemhogy egy Jézushoz... Amúgy én is 16 vagyok, s azt mondom, maradjatok a klasszikus megoldásnál, amit már említettek. A többiek meg ne ijjesztgessék ilyen "magától osztódó petesejttel" szegény lányt. Zaphira voltam.
Én két éve "ûzöm az ipart" állandó pasival, azóta szedek fogamzásgátlót, de ettõl függetlenül ha csak egy napot késik, kész vagyok... De én ilyen vagyok és maradok is, mert ettõl nagyon félek. Már a pasik elõtt egy évvel is paráztam, mert valahol olvastam hogy magától is elkezdhet osztódni a petesejt, és így született Jézus. Vagy kinövöd-komolyodod, vagy mantrázod hogy mindig rendesen védekezel (és persze rendesen védekezel).
én is 16éves vok és én is ilyen tipusú.probálom én ia nyugatatni magam mindig kisebb-nagyobb sikerrel.de rohadtul rettegem töle h terhes leszek.de probálok bizni a barátomba és ez segit.probáld meg teis
én vok az elözö válaszadó csak elég hülyén fejeztem ki magam, szóval azt kéne h nagyon biznod kell a barátodban
A kérdező hozzászólása: Bízok benne, de sajnos hajlamos vagyok mindig a legrosszabbra gondolni és amikor azzal próbálnám nugtatgatni magam, hogy õ vigyázott rám mindig az jut az eszembe, hogy mivan, ha véletlenül is kerülhetett belém sperma amit pl õ sem vett észre... De szerencsére már nem kell aggódnom, mert megjött :) ))
vagy lehetséges, hogy két petesejt áll össze. De az nem egy, nem A petesejt :D

16 éves vagyok és szeptember elején 53kg voltam most már 56kg vagyok. Szoktam futni meg tornázni de mostanában annyit eszek hogy hiába futok vagy tornázok. De az a baj h nem is vagyok éhes csak állandóan ehetnékem van! Mit csináljak ellene?

Legjobb válasz: Szerintem próbáld meg rávenni magad, hogy ha nem vagy éhes akkor ne egyél. Mostanában egyébként velem is ez történt... 17 éves vagyok eddig 52 voltam, aztán olyan 54-55 kiló lettem, de mostanában már odafigyelek arra, hogy fõleg édességet ne egyek nagyon sokat, én azt vittem túlzásba.

Szerintem próbáld meg rávenni magad, hogy ha nem vagy éhes akkor ne egyél. Mostanában egyébként velem is ez történt... 17 éves vagyok eddig 52 voltam, aztán olyan 54-55 kiló lettem, de mostanában már odafigyelek arra, hogy fõleg édességet ne egyek nagyon sokat, én azt vittem túlzásba.
A kérdező hozzászólása: lány vagyok és 169 cm :) és köszi a válaszokat
Bocs, de 169 cm-hez még talán picit kevés is az 56 kg! Inkább fel kéne szedned még 3-4kgt!
drágám! Ez függ attól is, hogy hány cm vagy és milyen alkat.:) Én 16 évesen 50-53 kg körül mozogtam, pedig nem sportoltam! Egyet azonban sose felejts! Ne akarj csont sovány lenni, az sem jó! Még növésben vagy, sõt, most jön el az a néhány év, úgy 19-20 éves korodig, amikor úgy fogsz nyúlni, mint akit húznak, bár itt is hangsúlyoznám, hogy alkat kérdése(meg persze a szülõk magasságáé) Az ehetnéked is valószínûleg ösztön, hiszen a szervezeted - mint már írtam, növésben van. Plusz még azt sem tudjuk, hogy fiú vagy-e, vagy lány?
Hát én nekem ha nagyon ehetnékem van és tudom nem vagyok éhes akkor iszom... :) :D:D citromos víz.. stb stb :D
Ilyenkor azt kell csinálni hogy eletereled a fiygelmed! Csinálj vmi kreatívat, vagy írj házit, tanulj, kösd le magad. Esetleg rágózz vagy nyalókázz, az nem sok kalória és egy idõre leköti a szádat. Ha már télleg nem bírsz kajálás nélkül meglenni otthon akkor menj sétálni és ne vigyél pénz, nehogy kísértésbe ess egy meki vagy fornettis elõtt. Ne menj éhesen bevásárolni a szüleiddel mert oylan dolgokat is megvetetsz majd velük (csoki csipsz, csemege) aminek jóllakottan könynebben ellenállsz. Beszéld meg anyuddal, hogy ha látja hogy kint motoszkálsz a konyhában kaját keresve akkor szóljon rád: Emlékszel? Három kiló! vagy ilyesmik. Vagy találj ki vmi bünetetést magadnak minden nasi után mondjuk 20 felülés/csoki. Vagy ha nem is a nasikkal van a baj, akkor meg igyekezz sovány kajákat enni. Vagy igyál étvágycsökkentõ teát. Biztos van oylan is de konkrétan nem tudom miylen. A túlevés lehet hormonok miatt is, azzal nem tudsz mit csinálni, majd elmúlik, de lehet hogy hiányolsz vmit az életedbõl(mondjuk több szeretetre lenne szükséged). Próbálj rá jönni mi az. Ez vmi pszichológiai könyvben olvastam: Az agy küldi az üzenetet neked, hogy kell, kell vmi nagyon kell, de azt már nem érted hogy mi. És iylenkor sok ember a kajához nyúl mert az olyan kézzelfogható, közeli, egyértelmû, meg aztán ki nem szeret enni? Nah ez jó hosszú lett, rem segíttettem:) 17/lány
A kérdező hozzászólása: Köszi a tanácsokat(K)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!