Találatok a következő kifejezésre: Még csak éves vagyok, de (244 db)

Albérletbe szeretnék költözni, de még csak 16 vagyok. Nem az érdekel, hogy úgyse fogom tudni összehozni, hanem hogy lehet-e 18 évesen albérletet bérelni, ha fizetek rendesen?

Legjobb válasz: 18 évesen lehet lakást bérelni, 16 évesen nem, hiszen korlátozottan cselekvõképes vagy, fiatalkorú, a tetteidért, az esetleges tartozásaidért a szüleid felelnek, mert Neked nincs hivatalos bevételed szerzõdést is csak 18 évesen köthetsz

18 évesen lehet lakást bérelni, 16 évesen nem, hiszen korlátozottan cselekvõképes vagy, fiatalkorú, a tetteidért, az esetleges tartozásaidért a szüleid felelnek, mert Neked nincs hivatalos bevételed szerzõdést is csak 18 évesen köthetsz
A legtöbb albérletnél nincs hivatalos szerzõdés. Szóval költözhetsz. Csak nagyon vigyázz hogy át ne vágjanak pénzzel!!! Kérj segítséget ha tudsz ismerõstõl.
Szerzõdést nem köthetsz, anélkül meg átvághatnak. Na meg nem biztos, hogy egy fiatal srácnak szívesen kiadnák.
18 köthet, ha cselekvõképes. Más kérdés, hogy normális ember érdeklõdni fog mibõl fizeted az albérletet.

Sajnos sovány vagyok, és szeretnék egy pár kilót magarmra szedni. Még csak 14 éves vagyok, de nem vagyok megelégedve az alakommal. A csímőm szélessége egyre csak nő, de a lábaim+ a csuklóm vékony.180 cm magas vagyok, és lány. Mit tegyek?

Legjobb válasz: 14 évesen 180 cm? Amúgy a tévében láttam egy mûsort, ott is ilyen vékony gyerekek voltak. Õket 3000 kalóriás étrenddel "hízlalták", meg zabálták a csokit. Irigyeltem õket a 80 kilómmal :D

14 évesen 180 cm? Amúgy a tévében láttam egy mûsort, ott is ilyen vékony gyerekek voltak. Õket 3000 kalóriás étrenddel "hízlalták", meg zabálták a csokit. Irigyeltem õket a 80 kilómmal :D
Szerintem egyél egészségesen, és bõségesen.Nem kell magad tömni.Ha elkezdesz hizlaló ételeket enni, attól valószínûleg csak a hasad, és a feneked fog nõni.(Lányok vagyunk, genetikailag így vagyunk kódolva...:D)Ha egészségesen, és eleget eszel, akkor vagy fogsz gömbölyödni, fõleg, mert tinédzser korban vagy, vagy nem.De sok sikert!:)
Szerintem a magasra növésed is állhat ez mögött. Valószínû, eddig hirtelen sokat nõttél, de most már formásodni fogsz! 30N

én sajnos lyukas szívvel születtem, amit én csak 8 évesen tudtam meg. Most jelenleg 12 éves vagyok. De mostanában annyira be szokott szúrni a szívem, hogy nem birok mozdulni! Szerintetek a szívem okozhatja? :O

a lyuknak (szakért?k szerint) 10 éves koromban be kellett volna forrnia. de amikor megyek az utcán, vagy fekszek váratlanul úgy belenyilal valami a szívembe, hogy még a könnyem is kicsordul, és 5 percig nem birok megmozdulni! :( szerintetek köze van a szívemnek ehhez? :(

Legjobb válasz: Ezt mindenképpen orvossal beszéld meg, ne laikusoktól kérj tanácsot. A szívtáji szúrásra viszont nekem azt mondta a kardiológus, hogy az nem szív, hanem ideg eredetû. Tudom, te fiatal vagy, nem vagy még "ideges", de azért az ideg benned is dolgozik. Sõt, a betegséged miatt nagyon is valószínû, hogy az nyugtalanít és ezért van ez a tünet. ORVOSHOZ!!!!

Ezt mindenképpen orvossal beszéld meg, ne laikusoktól kérj tanácsot. A szívtáji szúrásra viszont nekem azt mondta a kardiológus, hogy az nem szív, hanem ideg eredetû. Tudom, te fiatal vagy, nem vagy még "ideges", de azért az ideg benned is dolgozik. Sõt, a betegséged miatt nagyon is valószínû, hogy az nyugtalanít és ezért van ez a tünet. ORVOSHOZ!!!!
Gondolom mikor kiderült , hogy sövény hiányod van utána rendszeresen ellenõriztek. Kicsi lyuk nem okoz ilyen tüneteket. Szerintem a szív ultrahangos vizsgálatból tudjátok, hogy esetleg van még egy kicsi rés. Tartási rendellenesség, gerincferdülés, fejletlen hátizmok igen azok okozhatják, amikor is hirtelen egy egy akár kis mozdulatra is mint terül égbõl a villámcsapás egy éles, szúrójellegû fájdalom jön, még levegõt sem mersz szinte venni. A bordaközi ideg "csípõdik" be ilyenkor. Gyakorlatilag mintha egy bordádon futna a fajdálom.
A kérdező hozzászólása: igen persze ellenõriztek rendszeresen! viszont sportolok rendszeresen, és 1 hónapja voltam ekg-n azt mondták nagyon szépen ver a szívem. és, igen lehet el fogok meni orvoshoz, hogyha továbbra is ilyen rpssz lesz! köszi a válaszokat
Erre csak orvos tud teljesen biztos választ adni! Veszélyes lehet Rád nézve, ha az itt kapott "jó tanácsokra" hallgatsz!

Még csak 10 éves vagyok, de tudom, hogy mi szeretnék lenni. Szerintetek jó az elhatározásom, hogy hegedűtanár szeretnék lenni? Úgy gondolom, 10 évesen sem korai gondolkodni a jövőn. Vagy mégis? Segítség!

Legjobb válasz: Dehogy korai. Minden ember különbözõ. Valaki még az egyetemen sem tudja, mi akar lenni, valaki már gyerekkora óta tudja. Én 7 éves korom óta, tudom, hogy mi szeretnék lenni, és azért is tiplizek, hogy valóra váljon. Ha neked az a szíved vágya, hogy hegedûtanár légy, akkor valósítsd meg.

Dehogy korai. Minden ember különbözõ. Valaki még az egyetemen sem tudja, mi akar lenni, valaki már gyerekkora óta tudja. Én 7 éves korom óta, tudom, hogy mi szeretnék lenni, és azért is tiplizek, hogy valóra váljon. Ha neked az a szíved vágya, hogy hegedûtanár légy, akkor valósítsd meg.
Nem, nem vagyok rosszindulatú.
szerintem picit elkéstél, de ha elég szorgalmas vagy akkor menni fog. De csak, hogy tudd. Zenésznek lenni az egyik legnehezebb szakma, mind fizikálisan mint lelkileg, agyban. Hegedülés meg iszonyat nehéz. El kéne menni egy tanárhoz, megnézze milyen a zenei tehetséged.
A kérdező hozzászólása: szia halibel :) leírod az e-mail címedet?mert így tudok írni :)
az én nõvérem is hegedül, nekemis onnan jött, már vagy 5 éve hegedülök, ha nem több, magyarország egyik legjobb tanárához járok, hálaégnek :) ha beszélgetni támad kedved, nyugodtan írj privit :) ) ;)
szerintem ez tök jó :) én is évekkel ezelõtt már eldöntöttem, hogy én bizony színész akarok lenni :DD így legalább nem az utolsó percekben kell azon kapkodnom, hogy úristen, most hová menjek továbbtanulni, mert azt se tudom, mit kezdek majd az életemmel?! 13l
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen mindenkinek a szép választ!A nõvérem nagyon-nagyon ügyesen hegedül, ezért hegedülök én is, és szerinte átlagon felüli, ahogy játszok, én nem így gondolom, csak annyi, hogy azért annyira nem vagyok béna.Valóban nehéz pálya és valóban lehet, hogy meg fog változni a véleményem, viszont ezen 9 évesen kezdtem el gondolkodni, negyedik elején már, és harmadik év végén már.Még egyszer köszönöm, és kívánom, hogy mindenkinek beteljesedjen az álma!!!
Persze, nagyon jó! 10 évesen én is hegedûtanár akartam lenni:) De mostmár változtam, és már tényleg tudom, hogy mi akarok lenni, és ez nem a hegedûtanár :) ) Szerintem meg fog még változni a véleményed, de a hegedûtanár nagyon nehéz munka ám! Sok sikert!! :)
Szerintem jó, hogy van elképzelésed! :) A lényeg, hogy azért legyél tisztában vele, hogy ez változhat, tehát azt ne csináld, hogy most ezen felbuzdulva a zenén kívül semmivel sem foglalkozol többet. Ne vedd el magadtól a lehetõséget, hogy késõbb meggondolhasd magad. Ugyanakkor van egy álmod, ami szuper, tehát hajrá, és azért tegyél meg mindent, hogy sikerüljön! Tanulj hegedülni, szolfézst, gyakorolj sokat, figyeld a lehetõségeket... Ügyesen! :)
Hogy haladsz a hegedûléssel?

Miket egyek, hogy hízzak? Nagyon sovány vagyok és így nem akar megjönni.13 éves vagyok, de nekem már rég meg kellett volna jönni 10 évesen, csak sovány vagyok. Segít valaki?

Legjobb válasz: Miért gondolod hogy már 10 évesen megkellett volna jönnie?? Egyébként egyél sok kenyeret tésztát pl. attól biztos hízni fogsz.

Miért gondolod hogy már 10 évesen megkellett volna jönnie?? Egyébként egyél sok kenyeret tésztát pl. attól biztos hízni fogsz.
Mindenkepp valtoatos etrendet, kicsit tobb szenhidrattal es feherjevel. Mi az, hogy reg meg kellett volna jonnie 10 evesen? Anyudnak is akkor jott meg?
Nem feltétlen kell megjönni 10 éves korodban, sõt az talán még korán is van. Lehet, hogy késõn érõ típus vagy. Semmi baj, hogy 13 évesen még mindig nem jött meg. :) Linkelek Neked, hogy olvasgathass a hízókúráról http://www.hoxa.hu/?p1=forum_tema&p2=14841 http://www.maximanet.hu/cikk.php?id=3&cid=860
A kérdező hozzászólása: a családomban 4 generációra visszamenõleg mindenkinek 10-11 évesen jött meg, én is korán érõ lennék , már 11 évesen borotválnom kellett magamat stb 32 kg vagyok
32 kg, és hány cm?.
A kérdező hozzászólása: 155
szia, én is vékony vagyok, nekem is késön jött meg, 15 voltam, de hidd el nem maradsz le semmiröl, ez nem olyan jo dolog hogy várni kell.most 20 vagyok de már nagyon utálom ezeket a napokat.Ne izgulj majd eljön az ideje.
Nekem is úgy volt a családban hogy mindenkinek(lányoknak)10-12 évesen jött meg elõször és nekem meg 15 évese..:D Én is vártam már mert azt hittem hogy nem olyan rossz mit amilyennek a többiek mondták, azt hittem túloznak..de nem..:D Nem kell azon semmit sem várni, nem attól leszel nagylány.. Én is vékony vagyok de nem azért jött meg késõbb...a nõgyógyászom is mondta hogy ennek a kettõnek nincs köze egymáshoz...

Még csak 17 éves vagyok, de a melleim nagyon megereszkedtek, lógnak. Mit tegyek? Nagyon el vagyok szomorodva.

Valamiféle melleszesít? torna? Hatásos? Vagy kifejeztettem erre készített krémek,amik szintén jók? Milyen árban vannak, és Angliában (Londonban) hol szerezhet?k be?

Legjobb válasz: Utálom ezt most beírni mert tudom milyen érzés volt nekem elõször ezeket olvasni:lehet javítani, de csak kicsit!Mellizomerõsítõ gyakorlatok, tornával.Mûtét azért nem jó, mert hegek látszódni fognak az rosszabb!A bõrét ápold krémekkel,pakolásokkal mert ha nincs is a nyakadban legalább finom lesz a tapintása ami sokat ér!=) Én belenyugodtam 16évesen hogy nem akarok párt magamnak soha, mert ronda vagyok stb. erre itt vagyok 21évesen tartós kapcsolatban és nemhogy nem érdekel, elégedett vagyok a cicijeimmel.El kell fogadni hogy ez is egy típus mint az hogy valakinek telt az ajka vagy pont hogy vékony, nem szabad szégyellni, mert ez TERMÉSZETES nem mutáció,nem torz, természetes!Azt meg kell jegyeznem hogy a páromtól kaptam az egész meglévõ önbizalmamat (amit elõzõleg leírtak porig romboltak).Remélem segítettem!=)

Utálom ezt most beírni mert tudom milyen érzés volt nekem elõször ezeket olvasni:lehet javítani, de csak kicsit!Mellizomerõsítõ gyakorlatok, tornával.Mûtét azért nem jó, mert hegek látszódni fognak az rosszabb!A bõrét ápold krémekkel, pakolásokkal mert ha nincs is a nyakadban legalább finom lesz a tapintása ami sokat ér!=) Én belenyugodtam 16évesen hogy nem akarok párt magamnak soha, mert ronda vagyok stb. erre itt vagyok 21évesen tartós kapcsolatban és nemhogy nem érdekel, elégedett vagyok a cicijeimmel.El kell fogadni hogy ez is egy típus mint az hogy valakinek telt az ajka vagy pont hogy vékony, nem szabad szégyellni, mert ez TERMÉSZETES nem mutáció, nem torz, természetes!Azt meg kell jegyeznem hogy a páromtól kaptam az egész meglévõ önbizalmamat (amit elõzõleg leírtak porig romboltak).Remélem segítettem!=)
Vannak ilyenfajta edzések, de azok csak egy kicsit emelik meg a mellet. pl.: ha valaki konkrétan a mell feletti izmokra gyúr.
Nekem is megereszkedtek már, húszas éveim elején járok. mellfeszesítõ torna, picit javíthatna a helyzeten, mellfeszesítõ krémek, push up, merevítõs, mellfeltolós melltartó.

13 éves vagyok, de még nem volt első menstruációm, itt valami baj lehet, vagy csak későn érő típus vagyok?

Most 7. osztályos vagyok..már 3. osztály év végén elkezdett nőni a mellem..talán ez már gond vagy tényleg későn érő vagyok?..anyukámmal mindent meg szoktunk beszélni és erről is beszéltünk már..ő azt mondta, hogy 8. osztályt járta amikor megjött neki..és hogy amikor megjött neki a fájdalomtól hány is..ettől én nagyon tartok..Ti mit gondoltok? az iskolába egy felvilágosító program része ként tavaly kaptunk egy könyvet tampont és betétet.ebbe le van írva néhány dolog, de azért tapasztalatokat szeretnék hallani..Kérlek segítsetek!:D

Legjobb válasz: Ne aggódj ezen. Meg fog jönni, ha itt az ideje. Szegény unokatesóm jut eszembe, aki szintén úgy volt mint Te 13 évesen. Az anyja (anyám nõvére) egyébként sem teljesen komplett, így elvitte orvostól orvosig, hogy mi a baj a lányával, nem menstruál, sovány, fejletlen stb... Egy "kedves" doktornõ injekció kúrába kezdett, vitaminok, erõsítõk, nem tudom, mi... A menstruációja megjött ugyan, viszont úgy elhízott, mint egy medve, 90 és 100 kiló között van mára, és le sem tudja adni. Nem jobb lett volna megvárni, hogy a természet intézze a dolgot? Ne aggódj ezen, nincs semmi bajod, ez tök normális!

Szia! Nekem 14 évesen jött meg. Semmi, nem vagyok se kövér se sovány teljesen átlagos súly magasság. Mindenkiben másképp dolgoznak a hormonok valakinek késõbb jön meg valakinek hamarabb. Nekem nem fájt, kellemetlen de ellehet viselni.Ne aggódj én is stresszeltem miatta miért nem jött meg, annál jobb minél késõbb jön meg,
Ne aggódj ezen. Meg fog jönni, ha itt az ideje. Szegény unokatesóm jut eszembe, aki szintén úgy volt mint Te 13 évesen. Az anyja (anyám nõvére) egyébként sem teljesen komplett, így elvitte orvostól orvosig, hogy mi a baj a lányával, nem menstruál, sovány, fejletlen stb... Egy "kedves" doktornõ injekció kúrába kezdett, vitaminok, erõsítõk, nem tudom, mi... A menstruációja megjött ugyan, viszont úgy elhízott, mint egy medve, 90 és 100 kiló között van mára, és le sem tudja adni. Nem jobb lett volna megvárni, hogy a természet intézze a dolgot? Ne aggódj ezen, nincs semmi bajod, ez tök normális!
2-3 évig ne aggódj. Ha 16 éves korodig sem menstruálsz, akkor menj orvoshoz.
Nyugi!!! Addig örülj míg nem jön meg s nem kell ideje korán kellemetlenségekkel törédni!!! A ha 16 éves korig sem jön meg akkor van baj!!!!!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszod..:) ))
elõzõ vagyok: Én nekem nem is fájt a hasam, semmit nem éreztem csak mikor elmentem wc-re akk olyan volt a bugyim.:/
Szia! Én 15 vagyok és most jött meg elõször, ne aggódj ha 3 év múlva se jön meg akkor aggódhatsz.!
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm a segítséget mindenkinek, és a kedvességeteket is! Nagyon örülök, hogy nem volt senki olyan bunkó, hogy "hogy lehet ilyen hülye kérdést feltenni"..Ja és mindenkinek ment a zöld kezecske!:) ) Még egyszer köszönöm a kedvességeteket!:) )
Semmi baj sincs, ne pánikolj. Az elsõ menstruációnak 16 éves korig kell megjönnie, ha akkor sem jön meg, akkor van baj. Szóval még van idõd. Mindenki máskor kezd el menstruálni, van, aki már 11-12 évesen, van, aki késõbb. Úgy látszik, te az utóbbiak közé tartozol, de ez semmit sem vesz el az értékedbõl. Nyugi, neked is meg fog jönni, addig örülj, amíg nem kell vele kínlódnod minden hónapban :-)
Én 14 voltam, semmim nem fájt. Nyugi, minden a legnagyobb rendben van!
Tényleg 16 év az a korhatár, amíg meg kell jöjjön a menstruációd. Ha nem jön meg, valószínûleg vesznek vért, hogy lássák, milyen hormonális gondod van. Ne aggódj azon, hogy rosszul fogod magad érezni az elsõ nõi napodon, mert nem természetszerû, hogy ugyanaz fog történni veled, mint anyukáddal. Az õ akkori életkora sem mérvadó. Mamám 13, nõvérem 12, én 10 évesen lettem nagylány.
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm a választ!:D akkor már egyre nyugodtabb vagyok..:) )
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!:) )

Van egy 20 éves lány, akit szeretek, és hát én is bejövök neki. De én még csak 15 vagyok. Lehet ebből valami?

Legjobb válasz: Nem hiszem, hogy egy 20 éves csajnak te lennél az álmai netovábbja.. persze ha megrekedt 15 éves szinten, bármi lehet. de számíts arra, hogy max. 1-2 éjszakára kellesz neki, aztán jókat vihog az egészen a barátnõkkel.

Nem hiszem, hogy egy 20 éves csajnak te lennél az álmai netovábbja.. persze ha megrekedt 15 éves szinten, bármi lehet. de számíts arra, hogy max. 1-2 éjszakára kellesz neki, aztán jókat vihog az egészen a barátnõkkel.
:D
Lehet persze. Bár nem hiszem, hogy a lány járna veled. :) Túl fiatal vagy hozzá. Hosszú távon biztos nem mûködne a dolog.
Persze. Élvezd ki az egészet, de ésszel. Sok sikert!
Szerintem csak megakar rontani.xD Biztos leakar veled feküdni max.Komolyat semmiképpen. az én öcsém 15 éves, és vh nem tudom elképzelni h az õ korabeli haverjaival bmit csináljak.Túl éretlenek... 18/L
Persze, hogy lehet.
Szia.Szerintem, ha két ember szereti egymást, akkor a kor nem számít.Vagy van még más dolog ami miatt nem lehettek együtt?
Amúgy énis ugyanebben a cipõben járok, énis egy 20 éves lány vagyok és nekem is tetszik egy 15-16éves körüli srác, csak az én gondom az hogy nem tudom hogy én tetszek-e neki....
Hát ebbõl a kérdésbõl is látszik, hogy mennyi esélyed van. Ha már így megkérdezted, akkor már semmi. Rég meg kellett volna dugnod Te balfék !! De 15 évesen kérdezgetned kell még, hogy betedd végre neki ?

Még csak 16 éves vagyok, de állandóan minden pettingelés/aktus után az jár az eszembe, hogy terhes vagyok addig amig meg nem jön. Miért jár mindig az az eszembe, hogy terhes vagyok?

Minden hülye okra képes vagyok azt hinni, hogy terhes leszek t?le. Szeretkezésnél is használunk gumit, a barátom vigyáz rám, de se magam se senki nem tud meggy?zni abban, h nincs miért aggódnom. Hogyan tudnék mégis túl lépni rajta? Már teljesen idegroncs vagyok ett?l. Vagy csak korral ár? Talán még túl kezd? lennék, vagy még nem vagyok eléggé gyakorlott ahhoz, h azt higyjem semi okom az aggodalomra? :S Segítsetek. Várom a tanácsokat:( Amúgy, ne azt mondogassátok, h szedjek tabit, mert azt még nem akarok több okból sem. (Nem testi). És hüvelykúpot szoktunk használni szex közben, de van amikor elötte megmosom magam szappanos vízzel:S

Legjobb válasz: A megmosod elõtte magad szappanos vizzel, az nem fogamzásgátló!!!!!! Csak szólok. Azért jár a fejedben, mert nyugtalan vagy, felkészületlen a szexre, tele vagy izgalommal, gátlásokkal és nem tudod elengedni magad! Gumit használj szerintem, a te korodban még nem igazán ajánlatos mármint ha a fogamzásgátló kúpra gondolsz. Ha a gumi nem szakad ki akkor nem leszel terhes!!!

A megmosod elõtte magad szappanos vizzel, az nem fogamzásgátló!!!!!! Csak szólok. Azért jár a fejedben, mert nyugtalan vagy, felkészületlen a szexre, tele vagy izgalommal, gátlásokkal és nem tudod elengedni magad! Gumit használj szerintem, a te korodban még nem igazán ajánlatos mármint ha a fogamzásgátló kúpra gondolsz. Ha a gumi nem szakad ki akkor nem leszel terhes!!!
"mert valahol olvastam hogy magától is elkezdhet osztódni a petesejt, és így született Jézus." Akkor most felvilágosítalak: "Emlékezzünk vissza, hogy minden sejtnek 46 kromoszómája van, amelyek 23 párba rendezõdnek" AzaZ: 23 Apától, 23 Anyától. Nos, töprengj... 23 kromoszóma édeskevés az élethez, nemhogy egy Jézushoz... Amúgy én is 16 vagyok, s azt mondom, maradjatok a klasszikus megoldásnál, amit már említettek. A többiek meg ne ijjesztgessék ilyen "magától osztódó petesejttel" szegény lányt. Zaphira voltam.
Én két éve "ûzöm az ipart" állandó pasival, azóta szedek fogamzásgátlót, de ettõl függetlenül ha csak egy napot késik, kész vagyok... De én ilyen vagyok és maradok is, mert ettõl nagyon félek. Már a pasik elõtt egy évvel is paráztam, mert valahol olvastam hogy magától is elkezdhet osztódni a petesejt, és így született Jézus. Vagy kinövöd-komolyodod, vagy mantrázod hogy mindig rendesen védekezel (és persze rendesen védekezel).
én is 16éves vok és én is ilyen tipusú.probálom én ia nyugatatni magam mindig kisebb-nagyobb sikerrel.de rohadtul rettegem töle h terhes leszek.de probálok bizni a barátomba és ez segit.probáld meg teis
én vok az elözö válaszadó csak elég hülyén fejeztem ki magam, szóval azt kéne h nagyon biznod kell a barátodban
A kérdező hozzászólása: Bízok benne, de sajnos hajlamos vagyok mindig a legrosszabbra gondolni és amikor azzal próbálnám nugtatgatni magam, hogy õ vigyázott rám mindig az jut az eszembe, hogy mivan, ha véletlenül is kerülhetett belém sperma amit pl õ sem vett észre... De szerencsére már nem kell aggódnom, mert megjött :) ))
vagy lehetséges, hogy két petesejt áll össze. De az nem egy, nem A petesejt :D

Még csak 17 éves vagyok, de folyton fáj a derekam és nem tudom mitől lehet?

Gerincferdülésem van, de nem durva.Attól lehetséges? Csak az egyik oldala fáj a derekamnak.

Legjobb válasz: Ismertem korodbeli lányt annak be is csípõdött az ideg és olyankor üvöltött. A gerincferdülés másodlagos ok kérem szépen, az elsõdleges-kiváltó okot kell megtalálni. Általában a kevés mozgás, helytelen testtartás amirõl már papoltak gondolom eleget - a kiváltó okok. A lényeg, hogy meg kell edzeni a gerincet tartó elsatnyult izomzatot, erre kiváló az úszás és a hagyományos gimnasztikai gyakorlatok amelyek során a gerincet minden irányba megmozgatsz. A híd kiváló de amíg fájdalmat érzel addig csak elõvigyázatosan alkalmazd!

Ismertem korodbeli lányt annak be is csípõdött az ideg és olyankor üvöltött. A gerincferdülés másodlagos ok kérem szépen, az elsõdleges-kiváltó okot kell megtalálni. Általában a kevés mozgás, helytelen testtartás amirõl már papoltak gondolom eleget - a kiváltó okok. A lényeg, hogy meg kell edzeni a gerincet tartó elsatnyult izomzatot, erre kiváló az úszás és a hagyományos gimnasztikai gyakorlatok amelyek során a gerincet minden irányba megmozgatsz. A híd kiváló de amíg fájdalmat érzel addig csak elõvigyázatosan alkalmazd!
azért ha folyton fáj, akkor azt kivizsgáltatnám a helyedben, h nincs-e kialakulóban gerincsérvem...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, utánajárok a dolognak.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!