Találatok a következő kifejezésre: Még csak éves vagyok, (680 db)

Van egy lány akit nagyon kedvelek, csak egy kis gond van hogy Õ 14-éves Én meg 20-éves vagyok komoly kapcsolat lehet köztünk, nem ciki vagy zavaró a kórkülömbség?

Legjobb válasz: "korkülönbség" hát hogy ciki vagy zavaró e nem is tudom. Én is 20/f vagyok, de ha a 15 éves hugom 20 évessel állna össze kitekerném a nyakát mindkettõnek (persze nem szószerint csak átvitt értelemben)

Az a ciki, hogy eleve nem tudsz helyesen írni 20 éves létedre!
"korkülönbség" hát hogy ciki vagy zavaró e nem is tudom. Én is 20/f vagyok, de ha a 15 éves hugom 20 évessel állna össze kitekerném a nyakát mindkettõnek (persze nem szószerint csak átvitt értelemben)
miért ne? majd járhattok együtt nyelvtanórára:D
20 éves létedre leirtad hogy kórkülömbség... juj... szellemi szinten biztos nem vagy érettebb nála. ha az nem zavar hogy mások mit gondolnak akk hajrá
Én is 20 éves vagyok és sosem kezdenék egy 14 éves lánnyal. Inkább a 16-18 éves lányoknál kellene keresgélni én legalábbis így gondolom, de kinek hogy.
Ismerek 17-23-at.* Az idõ lemorzsolta a korkülönbságet. Csak 3 év, és már szabad a vásár. :) *Mármint az összeismerkedés idején voltak ennyi idõsek. De már hosszú évek óta boldog házasok.
Nem ciki, nem is zavaró szerintem :) Én 15vagyok, és 21éves barátom van.5hónapja vagyunk együtt, imádjuk egymást :) Lehetnek pici úgymond "problémák", szex téren :) Gondolom a 14éves lány még szûz, ezt is meg kell vele beszélned, mennyi idõ után akarja, ne "kényszerítsd" rá :) Mi is így voltunk, megbeszéltük, aztán amikor felkészültem megtörtént.:) Szorítok nektek:)
Én, mint egy 14 éves lány írom a választ. Ha õ is kedvel téged, akkor úgy gondolom, hogy nem annyira durva ez a korkülönbség, fõleg ha elég érett hozzád a lány, akkor akár mûködhet is a dolog. Bár azt hozzáteszem, lehet, hogy lesz 1-2 ember, aki le pedofil-oz téged, majd emiatt, mert te már felnõtt vagy, a lány pedig még gyerek. És én simán "összejönnék" egy 20 évessel. 14/L
Amíg nem próbáljátok meg, nehéz találgatni. Szerintem ne a kora befolyásoljon, hanem az életfelfogása.
00:08 vagyok a viccet félretéve, én a 20/f válaszoló-hoz hasonlóan gondolom...
Nem ciki, de sok.
Nem igaz! Hagyjátok már! Megkérdez valamit amit szeretne megtudni ti meg egyböl a helyesírását kritizáljátok ahelyett hogy valami értelmes és hasznos válaszon törnétek az agyatokat! Pff...Ez egy kérdés-válasz oldal, itt nem az irás a lényeg! De ha nem tetszik akk se szoljatok be!! :) )

Albérletbe szeretnék költözni, de még csak 16 vagyok. Nem az érdekel, hogy úgyse fogom tudni összehozni, hanem hogy lehet-e 18 évesen albérletet bérelni, ha fizetek rendesen?

Legjobb válasz: 18 évesen lehet lakást bérelni, 16 évesen nem, hiszen korlátozottan cselekvõképes vagy, fiatalkorú, a tetteidért, az esetleges tartozásaidért a szüleid felelnek, mert Neked nincs hivatalos bevételed szerzõdést is csak 18 évesen köthetsz

18 évesen lehet lakást bérelni, 16 évesen nem, hiszen korlátozottan cselekvõképes vagy, fiatalkorú, a tetteidért, az esetleges tartozásaidért a szüleid felelnek, mert Neked nincs hivatalos bevételed szerzõdést is csak 18 évesen köthetsz
A legtöbb albérletnél nincs hivatalos szerzõdés. Szóval költözhetsz. Csak nagyon vigyázz hogy át ne vágjanak pénzzel!!! Kérj segítséget ha tudsz ismerõstõl.
Szerzõdést nem köthetsz, anélkül meg átvághatnak. Na meg nem biztos, hogy egy fiatal srácnak szívesen kiadnák.
18 köthet, ha cselekvõképes. Más kérdés, hogy normális ember érdeklõdni fog mibõl fizeted az albérletet.

Van egy 20 éves lány, akit szeretek, és hát én is bejövök neki. De én még csak 15 vagyok. Lehet ebből valami?

Legjobb válasz: Nem hiszem, hogy egy 20 éves csajnak te lennél az álmai netovábbja.. persze ha megrekedt 15 éves szinten, bármi lehet. de számíts arra, hogy max. 1-2 éjszakára kellesz neki, aztán jókat vihog az egészen a barátnõkkel.

Nem hiszem, hogy egy 20 éves csajnak te lennél az álmai netovábbja.. persze ha megrekedt 15 éves szinten, bármi lehet. de számíts arra, hogy max. 1-2 éjszakára kellesz neki, aztán jókat vihog az egészen a barátnõkkel.
:D
Lehet persze. Bár nem hiszem, hogy a lány járna veled. :) Túl fiatal vagy hozzá. Hosszú távon biztos nem mûködne a dolog.
Persze. Élvezd ki az egészet, de ésszel. Sok sikert!
Szerintem csak megakar rontani.xD Biztos leakar veled feküdni max.Komolyat semmiképpen. az én öcsém 15 éves, és vh nem tudom elképzelni h az õ korabeli haverjaival bmit csináljak.Túl éretlenek... 18/L
Persze, hogy lehet.
Szia.Szerintem, ha két ember szereti egymást, akkor a kor nem számít.Vagy van még más dolog ami miatt nem lehettek együtt?
Amúgy énis ugyanebben a cipõben járok, énis egy 20 éves lány vagyok és nekem is tetszik egy 15-16éves körüli srác, csak az én gondom az hogy nem tudom hogy én tetszek-e neki....
Hát ebbõl a kérdésbõl is látszik, hogy mennyi esélyed van. Ha már így megkérdezted, akkor már semmi. Rég meg kellett volna dugnod Te balfék !! De 15 évesen kérdezgetned kell még, hogy betedd végre neki ?
Ha már úgy érzed, hogy nem, akkor mondj nemet, vagy azt (ha te is szeretnél vele összejönni), hogy majd ha idõsebb leszel.
serzintem nem lenne érdemes.... mivel túl sok köztetek a korlülönbség... pár évet még várj :) és majd utána ráérsz még pasizni :)
A kérdező hozzászólása: Köszi a tanácsokat :)
Ha szeretitek egymast, es nemcsak dugni akar, akkor nem sok! :)
Nem, nem nagy.
Kicsit sok, de szerintem ez még belefér(het)... Egy kérés, ne tereld el jobban a figyelmét, mint "muszáj". ;P az érettségire való készüléstõl.....:)
Kicsit sok, ne számíts arra, hogy évekig fog tartani. Persze lehetséges, de nem valószínû. Egyébként mi az, hogy 3, lassacskán 4 évvel idõsebb? Korábbra vándorol a születésnapja?
Amikor mi voltunk végzõsök, egyik osztálytársam összejött egy elsõs lánnyal. Kb 2-3 évig együtt voltak.
Az a baj hogy ha nem dugtok hamar vége lesz mivel 18 évesen az a legfontosabb egy fiú számára... szval sztem gáz kicsit
Én nem adok az ilyen kapcsolatnak pár hónapnál többet.

17 éves fiú vagyok és a párommal most várunk babát, aminek nagyon örülök. Magán tanuló szeretnék lenni, Namost vajon akkor is kérhetem a magántanuló kérelmet ha a párom még csak várandós? Vagy pedig ha megvan a pici?

Legjobb válasz: Nem kell apanak lenned ahhoz, hogy magantanulo lehess. Ugyhogy termeszetesen mar most is kerheted az iskoladtol. Gratulalok, probalj meg azert a nagy oromkodesek kozepette a tanulasra is koncentralni, a baba erdeke is, hogy minel messzebb juss. Remelem most nem jonnek majd a Rendkivul Felelossegteljes Szulok, hogy elmondjak, milyen felelotlenek vagytok. :D Sok sikert!

Nem kell apanak lenned ahhoz, hogy magantanulo lehess. Ugyhogy termeszetesen mar most is kerheted az iskoladtol. Gratulalok, probalj meg azert a nagy oromkodesek kozepette a tanulasra is koncentralni, a baba erdeke is, hogy minel messzebb juss. Remelem most nem jonnek majd a Rendkivul Felelossegteljes Szulok, hogy elmondjak, milyen felelotlenek vagytok. :D Sok sikert!
Nálunk baba nélkül is voltak magántanulók. Osztálytársam is, meg egy ismert csaj, mert nem fért neki össze a kettõ.
Szia!Akkor döntesz úgy, hogy magántanuló leszel amikor csak akarsz.Félévente kell vizsgázni azt hiszem.A tb-t sajnos fizetned kell, ez havi 4000Ft kötüli összeg. Sok örömöt a babuhoz!
*körüli
A kérdező hozzászólása: nem azért jön a baba hogy magántanuló lehessek. igen is szeretnénk a többivel tisztában vagyok csak az iskola dolgot szeretném már réges rég óta tisztázni.mivel is olyathallottam hogy nekem az iskola felé kell valamilyen térítést fizetnem és a tb-felé is.
A kérdező hozzászólása: Ja, igen csak sajnos én szakmán vagyok. Az eddigi válaszokat is köszönöm.
én pl OKJ-s szakmát tanulok és azt mondták, hogy nem lehetünk magántanulók, nincs rá lehetõség, ha nem tetszik, el lehet menni.
Nem hinném, hogy leálnak veled...
Szerintem sem. egy 30 éves nõnek férfi kell, és 20 évesen még nem tudsz sokat mutatni.
Hülye vagy? én még 1 jó 40esel is ha jó tapasztalt és nem ronda ... 20f :P
Már miért lenne gáz? Õk messze nem a fonnyadó vénasszonyok kategóriájába esnek.
Hát hajrá...biztos találsz és légy ügyes az ágyban :) )
Siman van olyan 30as aki pont egy ilyen fiatalt akar beujitani maganak. Engem mondjuk nem vonzanak, szeretek elotte meg utana beszelgetni is :) 28N

Lefeküdtem a főnökömmel aki 39 éves de én még csak 19 vagyok és van barátom. Mit tegyek és hogyan tovább? Felmondjak a munkahelyen?

Nagyon szégyenlem magam,de nem tudom mi történt velem.Mit tegyek?Felmondjak?Elmondjam a barátomnak?

Legjobb válasz: Most, ne várd azt hogy valaki megsajnáljon.. Hülye voltál, mond el a barátodnak a teljes igazságot. Õ pedig majd dönt mi lesz veletek. 17f

nem ehhez nem lehet mást hozzá fûzni.. legalább barátodhoz legyél õszinte
Most, ne várd azt hogy valaki megsajnáljon.. Hülye voltál, mond el a barátodnak a teljes igazságot. Õ pedig majd dönt mi lesz veletek. 17f
1. Szakíts a barátoddal, jobbat érdemel. 2. A munkahelyet is hagyd ott, képes lennél a fõnök szemébe nézni ezek után? R*banc.
ribanc -.-
RIBAAAAAANC:DD
"nem tudom mi történt velem" Az történt veled hogy megdugott egy 39 éves. furcsa hogy én tudom hogy mikor mi történik velem, és nem szokott csak úgy egy csaj teremni a farkamon 1ik percrõl a másikra. Szóval a süket dumát hogy "nem tudom mi történt velem" hagyjuk már a p*[email protected]
Ribizli!
Ja még mi vagyunk idióták, te k*rváskodsz és még mi vagyunk a hülyék. hülye p*csa, ehhez nem tudok mást hozzáfûzni.
Azért feküdtél le a fõnököddel, mert be akarsz vágódni nála, több fizetést akarsz. Tehát pénzért feküdtél le, prostituáltad magad! Szerintem a fõnök barátnõjének vagy feleségének mond el, lépj ki a cégtõl. A fõnököd egy állat, aki gyûjti a skalpokat, hatalmával visszaél. Ezeknek a válaszoknak küldd el a link-jét a fõnöködnek! Az ilyen pasi azért görény, mert hatalmával visszaélve kényszerít nõket arra, hogy lefeküdjenek vele, kihasználja, hogy félnek tõle. A kollégáid is biztos tudnak róla, fõnököd gondoskodott róla, nem hinném, hogy rajonganak Érted!
a barátodnak meg el ne mondd, hagyd ott a francba, úgyis kiderül hamar, hogy mit tettél.
Az a baj, hogy a nõk sokszor nem értik, miért jön a "ribancozás" mindenhonnan, például a kommentekben. Nekem is ez az elsõ, ami beugrott, pedig te valószínû "nem tudod, hogy történhetett". Tudod, ez annyira, de annyira szokványos és sokszor hallott sztori, csak az én szûk ismerõsi körömbõl tudok mondani tucatot. ezek a történetetek mindig ledöntik azt (a lehet, hogy fölösleges) ábrándot, hogy a nõkben van valami magasztos, titokzatos, nem tudommi. Pedig csak az "erõsebb kutya b..szik". Ennyi. és ez így nagyon közönséges annak, aki valami lelki pluszt vár a nõktõl.
Van új pasid és a fizetésed is több!Mi a gond?
Mond el a barátodnak mindenképpen.. A fõnöködtõl pedig kérj fizetés emelést...:D:D
A kérdező hozzászólása: Értelmes válaszokat is tudnátok adni idioták?Nehezetekre esik?Ribancozáson kívûl egyebet nem tudnátok hozzáfûzni?
!!!cnabir
Utolsónak: Ez tök igaz, én is így érzem. de ha belegondolsz, minden, de minden így mûködik. Már kezdem azt hinni, hogy ez az élet rendje, hogy az erõszakos, hatalmaskodó emberek dugják meg a nõket, és a nõk is ezt akarják.

A neoncső felvillant, és elaludt, aztán csak villan egyet ha felkapcsolom, a cső rossz, ami nincs még egy éves vagy a lámpa?

Az el?z? cs?cserénél villódzott napokig a fény, míg kialudt végleg. Új csövet vagy új lámpát vegyek?

Legjobb válasz: Egy próbát megérne a gyújtópatron csere is (ha hagyományos, nem elektromos elõtétje van)

Egy próbát megérne a gyújtópatron csere is (ha hagyományos, nem elektromos elõtétje van)
Új csövet kell venni. Az szokott ilyet csinálni mikor már haldoklik.
Nem feltétlen csõ, de jó lenne tudni, hogy milyen lámpatest, csõ, Wattszám, ... Lehet, hogy elektronikus elõtét van benne és döglõdik...
A kérdező hozzászólása: Én csak egy hozzá nem értõ nõ vagyok, nem minden választ értek ám! Az elõzõ csõ 3 évig jó volt, ez 1 éves sincs, az elõzõ villogott mielõtt meghalt, ez villant egyet, azóta nem ég. Vegyek új csövet vagy más a hiba? Osram 18W csõ van benne, 827-es. Kicsit fekete a vége, de nem tudom, hogy ilyen volt-e? Nem tudom mi az a gyújtó és ki tudom-e szedni és kicserélni én?
Így néz ki. A kivitelezés lehet eltérõ, de alakra ilyen. http://www.duewi.hu/wp-content/uploads/03280.jpg És a csõ körül van valahol, ha van benne. http://www.google.hu/imgres?um=1&hl=hu&biw=1280&bih=932&tbm=..
Amennyiben felvillan és nem villog, utána meg sötét és elektronikus elõtét van benne (nem gyújtós-induktív) (a fénycsõ alatt egy fehér mûanyag doboz), akkor 90%-ra csõ, ha fekete a vége. Sajnos ezek az elektronikus "tápegységek" "eszik" a csöveket. :-(
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a segítségeket! Igen, az a fehér doboz van, nem az a kütyü ami a képen van. Köszönöm mindenkinek a segítséget, akkor veszek egy új csövet! Még annyi: ha nem a csõ mégsem, akkor vegyek egy új lámpát, vagy tudja javítani villanyszerelõ az ilyen dobozost is?
Igazából híradástechnikai mûszerész tudja javítani, bár kreativitás kérdése. :-) Ami "elszáll" benne az egy "DB3 diac" és 2 db MJE 13002-es tranzisztor, ennek ára: 200, - (!) Ft. Az elektronika ára 2.000, - A komplett armatura meg 3.000, - alatt. Próbálj egy csõcserét sacc 400, - alatt van.
ha implantátumot kérsz, az foganként 200 ezernél kezdõdik Ha hidat csináltatsz az is, tehát akkor már implantátum
Egy fog pótlása nyavaját kétszázezer.De amiatt két fogat el kell köszörülni.
ezért mondtam az implantátumot. és a fémszekezetes híd (amikor nem köszörülnek, csak hátulról fogja egy fém "U" a két mellete lévõ fogat, az is kétszázezer. 16 évesen azért nem kéne tönkretenni 2 jó fogat
azért vannak olcsóbb implantátumok/orvosok is. én most februárban csináltattam, 150 ezerbe került. 80+70. 80 ezret kellett fizetnem, a többit majd júniusban, mikor teljesen elkészül.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!