Találatok a következő kifejezésre: Még csak éves leszek, de mindenki (3 db)

Még csak 13 éves leszek, de mindenki többnek néz, és mikor az utcán megyek, padon ülök, akkor dudálnak, bámulnak, rámmosolyognak. A férfiak a kocsijukból. Mit tegyek?

...ez jó is, mikor nincs éppen barátom,de mikor van,akkor rossz,mert,ha véletlen pont mellettem van ?,és aközbe csinálják,akkor mindig feldühödik,és nem tudom,hogy mit csináljak.Nem szoktam annyira kihívóan öltözni,lécci adjatok tanácsokat,hogy mit csináljak,hogy 1részt,ne dühödjön fel a barátom,másrész,hogy ne csinálják ezt a férfiak.

Legjobb válasz: Idegesítõ, de figyelmen kívül kell hagyni. A barátod pedig igenis értse meg hogy nem te tehetsz róla.

Idegesítõ, de figyelmen kívül kell hagyni. A barátod pedig igenis értse meg hogy nem te tehetsz róla.
Velemis ugyan ezvan de nálam más a helyzet én 15 vagyok de mindenki néz akkor is ha a barátommal vagyok és persze õ meg álandóan mondja h minek néznek:D ne figyelj oda rájuk mást ugyse tudsz csinálni!!
Semmit sem kell tenned!Élvezd ki csendben, magadban, hogy tetszel valakinek... Amúgy 13 évesen inkább a tanulással foglalkozz, vagy a barátnõiddel töltsd a szabadidõdet, és ne járj senkivel...ha már most kiéled magad mit fogsz csinálni 17-18-20 évesen???Rengeteg idõd van, ne légy már most egy kiélt k....
Hát idõebbnek nézel ki a korodhoz képest Én 17 éves vagyok és tavaj nyáron egy pasi 14 évesnek nézett. Meg tegnap egy másik pasi 12 nek tippelte meg a koromat :S Alig akarta elhinni hogy 17 éves vagyok
Szia csaja, én teljes mértékben megértelek, én is 13 éves vagyok és velem is ugyan ez a helyzet.. Amúgy szerintem még fiatal vagy ahhoz, hogy járj valakivel, és ez alatt azt értem, hogyha már a nagybetüs SORS ilyen adottságokkal áldott meg, akkor használd ki, élvezd hogy tetszel mindenkinek, és nem pedig egy szerencsétlen pasas mellett kell szenvedni, mindig arra gondolni hogy mikor hagy ott téged hogyha megnéznek, ez amugy sem a te hibád... Sok sikert! :) :)
Megnyugtatlak, hogy a 11 éveseknek is elõszeretettel dudálnak. Kerüld a forgalmas helyeket a barátoddal és minden meg van oldva. Mást nem tudsz tenni. Vagy oda akarsz menni egy dudálóshoz és: kérem ezt a papírt híresztelje: ne dudáljanak nekem amikor a barátommal vagyok! és a te képed? Na, ugye, ugye. Kerüld a forgalmas helyeket.
Hapsid helyébem nagyon vigyori pofám lenne ha látnám a sok kant epekedni a utánad :D Amúgy nem lehet, hogy azért nem szereti ezt mert leállsz velük flörtölni? Még ha nem is gondolod komolyan? Ha semmibeveszed õket és le se szarod és a barátod tudtára adod, hõgy õ a mindened és a legfontosabb, akkor tuti nem lesz idegbeteg. Éreztesd vele, hogy nem más kell hanem õ és nem lesz ideges, hanem talán még egy ördögi vigyor is kiül az arcára :D
szia!szerintem a baratodat azal tudnad megnyugtatni valamennyire , hogy azert dudalnak , mert szep vagy.elvegre azert van veled vagy azert szeret, mert szep vagy.es esetleg mikor a baratodal kimentek az utcara probalj meg meg szolidabban oltozni , evvel is utalva arra , hogy te nem akarod rajta kivul masnak a figyelmet magadra vonni. Fel a fejjel es minden jot!
Örülj neki!
A kérdező hozzászólása: nem állok le flörtölgetni, egy kicsit sem.
Szia! velem is ugyanez van csak én 15 vagyok és 17nek néznek..xD pasimmal több mint egy éve vagyok együtt és ö "büszke" rá mert tudja h csak öt szeretem és egyáltalán nem flörtölgetek senkivel örülj neki h sokan jó csajnak tartanak :) magyarátd meg pasidnak h nincs mitöl félnie sok szerencsét! B.
Azt a pasit aki ezen feldühödik le kell cserélni mert szerintem gyárihibás.:) ) Tudok is valakit... Ha látok 1 szép lányt én is +fordulok utána az utcán.:D "You are beautifull" EZ VAN (SpriteXD) Örülj neki!(majd 80 évesen visszagondolva...) Ellene semmit nem tudsz tenni. (talán mégis...TÉLIKABÁT:) ------ Mr. Bean ------

A leckekönyvet az első éveseknek is kiadják? Vagy csak a végzősöknek? Mert hallottam hogy ki kell kérni az egyetemen decemberben. De mindenkinek? És mikor kell visszaadni? Mert még csak most lesz a vizsgaidőszak.

Legjobb válasz: -.-" Na szóval. A leckeköknyvet kikéred vizsgaidõszak elején, szorgosan viszed magaddal szóbeli vizsgára, illetve írásbeli vizsgát eredményének kihirdetésére, ugyanis abba firkantja az oktató a jegyedet. Miután mindent beirattál, letudtad az összes vizsgát/aláírást/stb., szépen visszaviszed a TO-ra a vizsgaidõszak végéig. Még jó, hogy nálunk már bevezették az e-indexet, és nem kell a tanárok után rohangálni...

-.-" Na szóval. A leckeköknyvet kikéred vizsgaidõszak elején, szorgosan viszed magaddal szóbeli vizsgára, illetve írásbeli vizsgát eredményének kihirdetésére, ugyanis abba firkantja az oktató a jegyedet. Miután mindent beirattál, letudtad az összes vizsgát/aláírást/stb., szépen visszaviszed a TO-ra a vizsgaidõszak végéig. Még jó, hogy nálunk már bevezették az e-indexet, és nem kell a tanárok után rohangálni...
Egyáltalán nem. Mindketten óvodások vagytok.
egyáltalán nem mi is így vagyunk..(:
Nekem eszembe se jutna 17 évesen hogy 14 éves csajjal járjak!
Mostmég sok. Késöbb simán belefér
Nem értem miért vadidegenek véleménye érdekel/arra adsz. Ha te jól érzed magad vele, akkor kit érdekel hány évesek vagytok? Ha viszont, ahogyan le is írtad, fiatalnak érzed magadhoz, akkor csak azért maradnál vele, mert itt azt mondják, hogy nem gáz? Gondolkozzál már... a szerelmet és a boldog együttlétet nem a korotok határozza meg... Semmi keresni valód tovább mellette, ha nem tartod elég érettnek.
Az én pasim is 20 évees..en meg 15 :) és már 1 éve egyutt vagyunk :) szoval...:) de hát en érettebb fajta vagyok...:)
Jajj haggyad már azt a hülyeséget hogy élrettebb fajta vagy! Minden 15 éves ezt gondolja!2 hét múlva meg írod a kérdésed hogy mit csinlj mert otthagyott az elsõ dugás után!
Itt még kicsit soknak tûnik, de idõvel észre sem fogjátok venni :)
A barátom 17 én 14 és észre sem vehetõ mert érettebb típus vagyok. Szerintem ez attól függ mennyire érett a barátnõd, agyilag és testileg is.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!