Találatok a következő kifejezésre: Még a idején (121 db)

Szerelmes vagyok egy gyönyörû huszonéves nõbe, de õ egy utolsó kis gizda gyökérre vesztegeti az idejét. Hogyan koptassam le és szerezzem meg a lányt?

tényleg egy 0 a gyerek, sovány mint az ujjam, semmi izom, besz##ari fej, hangját alig hallanu, pénze sincs stb

Legjobb válasz: ez én vagyok, ne bántsál XD

ez én vagyok, ne bántsál XD
LOL irigykedik a kigyúrt hülyegyerek
Hangját nem hallani, de ha egyszer kapnál egy tockost tõle, attól biztos az egész környék visszhangzik majd... :D Mellesleg nálad mit takar a kisgazda kifejezés? Csodálkozom hogy mûveletlenséged ellenére kitudtad így fejezni magad
Itt az ellenpélda arra, hogy igen, vannak nõk, akiknek nem csak a pénz és a külsõ számít, mégse tetszik... Hát ilyet... xD Lényeg: ha szerelmes abba a srácba, te duplaszaltót is vethetsz, nézhetsz ki úgy, mint egy modell, lehetsz gazdag, lehet luxussportkocsid, akkor az amellett fog maradni, akibe szerelmes.
Hát te egy O , gizda vagy. Meg bunkó.
a lány nem a primitív bunkókra bukik, nincs esélyed! az erõsködés, hõzöngés 15 éveseknél menõ és a putrisoron
Az igazi köcsög te vagy
Amit leírtál, nekem abból az jön le, hogy nagyon felszínesen nézed a dolgokat. Elõfordul, hogy a csaj a felszín alatt is kapirgál és ezáltal teljesen máshogy ítéli meg a fiút.
Ha a kiccsaj szerelmes, akkor semmi esélyed!
Azok alapján amit leírtál, máris többet ér a gyerek nálad azzal, hogy egy szót se szólt.
Kéretik visszahozni a spártai módszert, csak éppen az ilyeneken kellene alkalmazni...

Az otp menyi idejig örzi meg a számla megszüntetése után az adatokat?

Legjobb válasz: 5+1 év az adatõrzés törvényi ideje.

5+1 év az adatõrzés törvényi ideje.
A kérdező hozzászólása: diák számlánál is ?

Horoszkópot szeretnék készíttettni, hogyan tudhatom meg a születésem pontos idejét (óra, perc)?

Sajnos nem él anyukám, így nem tudom megkérdezni, apukám meg pontosan nem tudja.Budapesti vagyok, a kórház vidéken van.Érdekl?dhetek ott telefonon?Vagy személyesen le kell utaznom, és illeték fejében kipostázzák?(hallottam ilyen variációt is)ha valaki tud pontos részletes infót, írjon.Köszönöm.

Legjobb válasz: Születési anyakönyvi kivonatodban benne van órára-percere pontosan!

Születési anyakönyvi kivonatodban benne van órára-percere pontosan!
A kérdező hozzászólása: Köszi, de 79-ben születtem, és úgylátszik akkor még nem tartották fontosnak, hogy rá írják a születési anyakönyvi kivonatomra, így csak az év, hó, és nap szerepel.Amúgy a páromét is néztük, és azon sincs rajta.De köszi a választ.
Ezt én is szerteném tudni!! Szerintem csak az anyukádtól, ha emlékszik rá. Én 68-ban születtem és sajnos nem emlékszik pontosan, csak annyra, hogy hajnalban, ez pedig elég tág fogalom.:)


Annak idején Orbán arra hivatkozva építette meg a stadionokat, hogy nem költhetik a pénz másra, mert erre van félretéve, azaz pénzmosás lenne. Akkor az, hogy a nyugdíjra félretett 3000 milliárdból rezsicsökkentés lett az most nem az?

Lásd Index.hu: 3000 milliárdnyi államosított nyugdíjból már csak 16 milliárd van.

Legjobb válasz: Nem, mert az emberek nyugdíj megtakarításait ellopták nem pedig hitelként vették fel egy adott projektre. A lopott suskát meg arra verik el amire akarják. Azért is lett összemutyizva az orosz hitel is mert kifogytak az államkötvényeket meg nem nagyon viszik választás elõtt meg valamibõl nyugdíjat kell emelni meg segílyt.

Nem, mert az emberek nyugdíj megtakarításait ellopták nem pedig hitelként vették fel egy adott projektre. A lopott suskát meg arra verik el amire akarják. Azért is lett összemutyizva az orosz hitel is mert kifogytak az államkötvényeket meg nem nagyon viszik választás elõtt meg valamibõl nyugdíjat kell emelni meg segílyt.
Néhány drukker adott a csapás miatt pc csókot az életért.

A Fidesz annak idején ajvékolt a 300ft-os vizitdíj miatt most meg a tranzakciós adóval durván ráfizetünk. Valaki még elhiszi ezeknek, hogy a magyarok érdekeit védik?

http://www.blikk.hu/blikk_aktualis/durvan-rafizetunk-a-penzf.. A fidesz szerint semmit sem hárítanak a szolgáltatók a lakosságra. Tücskök országa lettünk?!

Legjobb válasz: Sajnos elég sokan elhiszik. Csak el kell olvasni pár kommentet itt vagy az origón és talán Orbán facebook oldalán.

Sajnos elég sokan elhiszik. Csak el kell olvasni pár kommentet itt vagy az origón és talán Orbán facebook oldalán.
Egyik sem. A Jobbik pedig nem képviseli a magyarok érdekeit, csak a szája jár ezerrel.
Hát én úgy szoktam tájékozódni, hogy elolvasok egy lapot mondjuk a Barikádot (FIGYELEM most jön a lényeg) nem hiszek el rajta mindent hanem MÉRLEGELEK. Ezt akár a Kuruccal is lehet de ott már a rasszizmus miatt nehéz és nem megy ilyen (olyan) jól, mint a Barikádon vagy talán még a Blikken.. Amit kerülj az az ATV...az Magyarország legnagyobb szenje..
+ tegyük hozzá: Együtt2014 - cigány érdekek
1. Fidesz - haverok érdekei MSZP - Külföld érdekei Jobbik - Magyar érdekek 2. Azért politikát ne a Blikkbõl tanulj mert az balos és erõsen ferdít...az csak piszok újság (sztárok, pletykák) ami nem baj de én a politika rovatott mindig átugrom.
Jobbik - Magyar érdekek :DDDDDD
A kérdező hozzászólása: Vagy akár TV adó?
A kérdező hozzászólása: Akkor melyik egy hiteles lap, weblap?
minden politikai párt csak a vérünket szívja
Bárminek nevezhetünk egy másik pártot ha nincs alátámasztva érvekkel akkor gyakorlatilag egy senkiházi fröcskölõdése (akkor is ha baloldali és akkor is ha jobboldali csinálja).
Azt gondolom 2/3-ot adott neki a nép, vagy egy része. Most fizet érte mindenki...legközelebb talán lesz eszük az embereknek. Nincs bankszámlám, így ez nem terhel engem, kézbe kapom a pénzem, hál istennek nagyon jó elõfizetésem van így nincs telefon adóm sem, mivel fixet fizetek minden hónapban. Kiskapu mindenhol van, csak meg kell találni, és akkor nem bántanak a Fidesz hülyeségek.
*#0000#
Az csak softwer verzió száma és kiadásának ideje
Elvileg minden nokia eseteben *#92702689#. (*#war0anty#)

Az F1-es pilóták Budapesten melyik hotelekben szállnak meg a Magyar Nagydíj idején?

F?leg a ferrarisok és mclarenesek érdekelnek. El?re is köszi!

Legjobb válasz: Tavaly elõtt ott voltak, de én Hamiltont is a Four Seasonsben láttam tavaly. De arra tekerek 18 körül haza, ránézek és ha látok valamit, akkor itt is megírom:)

Tavaly elõtt ott voltak, de én Hamiltont is a Four Seasonsben láttam tavaly. De arra tekerek 18 körül haza, ránézek és ha látok valamit, akkor itt is megírom:)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! Csak azért lenne jó tudni, mert ha már 120 km-rõl ezért felutazom, legalább jó helyre menjek...:)
Gyere ma és szállj meg a Kempinskiben, ez a legtisztább:D
Mindig máshol. Tavaly aFour Seasons-ben szálltak meg, így érdemes ott várakozni, akár már ma estétõl is, mert bár a pilóták nem, de a csapat néhány tagja már megérkezett. Én mindennap eltekerek arra, hátha látok valamit, tavaly Alonsotól és Massától már szereztem aláírást, így most engem is a mclaren érdekel fõleg:)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, hogy tájékoztattál! :D Azért ha megtudsz valamit, nagyon hálás lennék, ha megosztanád velem...:)
Egyelõre mindenhol síri csend:)
Tavaly elõttig voltak ott, tavaly már nem.
Ferrari boscoloban szokott.
A kérdező hozzászólása: Köszi! És abból mi igaz, hogy a McLaren a Kempinskiben van??
Ma reggel a Williams és a Toro Rosso szerelõi megérkeztek:) Williams - Meridian Toro Rosso - Kempinski Ettõl persze még egyáltalán nem biztos, hogy a pilóták is ott lesznek:)

Enyhe értelmi fogyatékos fiam, még annak idején a kisegítő iskolát végezte. Ha fizikálisan egészséges, számíthat-e rehabilitációs járadékra, vagy ahhoz hasonlóra, ha megigényeljük?

Legjobb válasz: igen. az értelmi fogyatékosságnál nem nézik a fizikai állapotot, csak az értelmit. viszont orvosi papírok kellenek majd, hogy igazolni tud, hogy rehabilitációra jogosult.

igen. az értelmi fogyatékosságnál nem nézik a fizikai állapotot, csak az értelmit. viszont orvosi papírok kellenek majd, hogy igazolni tud, hogy rehabilitációra jogosult.
meg fogyatékossági támogatásra is jogosultak vagytok, azt nem tudom, hogy tudod-e. 18 525 forintra havonta, de ehhez is kellenek az orvosi papírok. menj be a helyi családsegítõbe, vagy a szociális irodára és érdeklõdd meg, ott segítenek pontosítani.

Suli időben ti hogyan oldjátok meg a sportolást heti hányszor mennyi idejig csináljatok amit csináltok? (továbbtanulás mellett, egyetem)

Legjobb válasz: én gimnazista vagyok, heti háromszor járok edzésre (küzdõsport), bár ez a lakóhelyemen van, könnyen megoldható :) 16/L

én gimnazista vagyok, heti háromszor járok edzésre (küzdõsport), bár ez a lakóhelyemen van, könnyen megoldható :) 16/L
Nem tudom, mert én is most megyek fõsulira. De olyan NINCS, hogy nem megyek le minimum heti 6X terembe! Középsuli mellet nem volt gond a heti 6 edzés, nyári szünetbe meg simán ment a 11.
Itt a mozgas a lenyeg, a rendszeres mozgas. Tehat az lehet seta, futas, bicikli, uszas stb. amire lehetoseged van, itt a lenyeg, hogy rendszeresen, s nem kell tobb, mint napi 20 perc, tehat a min. Nekem amikor diak voltam a seta es a futas valt be, mivel ezt tudtam kivitelezni, es addig pighentettem az elmemet is, igy mindig olyat tettem, amihez kedvem is volt, mert ezis nagyon fontos. Amikor esett, akkor tancoltam pl.
Nem valami könnyû. Ez függ a suli fajtájától is, én elég kemény suliba kerültem és itt valóban nem könnyû idõt teremteni, de a sportot nem lehet elhanyagolni. Heti 3x kell, de ennél több még jobb.
Igaz én nem egyetemre járók, de anno nekem is volt olyan hülye órarendem, mint az egyetemen vannak. Én úgy oldottam meg a mozgást, hogy más busszal közlekedtem és ott ahol letett kb. 20-25. perc sétával a suli, meg áttértem arra, hogy itthon tornázzak. Persze másabb, mint amikor kondiba jártam, mert ott az is ösztönzött, hogy mást is láttam "szenvedni", de meg lehetett szokni :) .
Én fõsulis vagyok, illetve már végzõs. Nem tudom máshol hány óra van meg milyen az órarend, de én 5 napból 3-4szer általában kora délután otthon voltam. Tehát mindig maradt arra idõm, hogy lemenjek edzeni. Hetente 4szer edzek, mondjuk nem megyek mindig terembe, van hogy itthon tornázok és bicajozok. Olyan úgysem nagyon lesz, hogy reggel 8tól este 6ig bent vagy a suliban. Legrosszabb esetben este is tudsz edzeni.
Utolsó vagyok: persze vizsgaidõszakban már más volt a helyzet, olyankor elõfordult, hogy csak heti 2 alkalomra volt idõm, fõleg energiám...


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!