Találatok a következő kifejezésre: Még a érdemes (1357 db)

Villanysütõben 200 fokon mennyi idõ alatt sül meg a csirkecomb? és milyen gyakran érdemes forgatni, hogy egyenletesen süljön?

Legjobb válasz: Kb 45 perc-1 óra, egyszer mindenképpen meg kell fordítani, de érdemes többször is ráfigyelni, alányúlni, hogy ne ragadjon el.

Kb 45 perc-1 óra, egyszer mindenképpen meg kell fordítani, de érdemes többször is ráfigyelni, alányúlni, hogy ne ragadjon el.
ja és nyersen szúrj be csontig éles hegyes késsel pár helyen, így biztosan átsül.
A kérdező hozzászólása: nagyon köszönöm minden segítséget :)
200 fokon.. Rányomom!

Horgászat! Sziasztok, a ráckevei dunai ágon hol érdemes horgászni? Meg egyáltalán érdemes-e több tízezer forintot beinvesztálni az engedélyekbe?

Legjobb válasz: Az egyik legjobb horgászvíz az országban. Az hogy érdemes-e teljeen szubjektív, szerintem igen, ha a közelben laknék biztos kiváltanám az engedélyt. http://www.peca.hu/horgasz/profi/nagyponty_horgaszat/technik.. Üdv,

Az egyik legjobb horgászvíz az országban. Az hogy érdemes-e teljeen szubjektív, szerintem igen, ha a közelben laknék biztos kiváltanám az engedélyt. http://www.peca.hu/horgasz/profi/nagyponty_horgaszat/technik.. Üdv,
Ha van stéged, talán. Pár éve volt oda engedélyem, szabályosan nem tudtam lejutni a partra. Csak ha ráültem valaki stégjére, de oda csak akkor ülhetsz ha írásbeli engedélyed van a stég tulajától. Amugy a lenti részek a jók Ráckevétõl lejjebb, de ne számíts egy mûanyag lavorra, ez vad víz.

40 col környéki tévé kéne ami usb-s full hd ti mit ajánlanátok? Két tv között mi a külömbség miben jobb a másik hogy pár ezerel drágább érdemes rá áldozni másik kérdésem hol érdemes tévékhez konzolt nézni meg milyet érdemes? /ps3 xbox 360/

http://www.arukereso.hu/crt-lcd-plazma-tv-c3164/samsung/ue40.. vagy

Legjobb válasz: Az 5300-ason több csatlakozó (HDMI,USB), van benne LAN, Smart Apps (internet böngészõ, alkalmazások) http://www.samsung.com/hu/consumer/televisions/televisions/p..

Az 5300-ason több csatlakozó (HDMI, USB), van benne LAN, Smart Apps (internet böngészõ, alkalmazások) http://www.samsung.com/hu/consumer/televisions/televisions/p..

04. 07-én jött meg a menzim. Melyek azok a napok amikor biztos teherbe eshetek? Érdemes előtte önmegtartóztatást tartani?

Legjobb válasz: Hát alapvetõen sosem "biztos" hogy teherbeesel, szóval erre nincs garancia, még akkor sem, ha pont eltalálod, mikor vagytok együtt. Ovuláció elõtti 48 órában van a legtöbb esélyetek. De alapvetõen egyetértek az elõzõ válaszolóval, amint elmúlt a menstruációd, 2 naponta a következõ menszeszig érdemes. Vagy amikor megkívánjátok. :)) Nem tudom mióta próbálkoztok, és hogy hány éves vagy, de az elsõ évben érdemes lazán, nem teljesen rágörcsölve csinálni, a párok több mint 80%-nak sikerül 1 év alatt.

Hát alapvetõen sosem "biztos" hogy teherbeesel, szóval erre nincs garancia, még akkor sem, ha pont eltalálod, mikor vagytok együtt. Ovuláció elõtti 48 órában van a legtöbb esélyetek. De alapvetõen egyetértek az elõzõ válaszolóval, amint elmúlt a menstruációd, 2 naponta a következõ menszeszig érdemes. Vagy amikor megkívánjátok. :) ) Nem tudom mióta próbálkoztok, és hogy hány éves vagy, de az elsõ évben érdemes lazán, nem teljesen rágörcsölve csinálni, a párok több mint 80%-nak sikerül 1 év alatt.
ahogy elmúlik a vérzésed onnantól 2naponta érdemes együtt lenni, ezt nem értem az önmegtartóztatást nem jobb ha minden nap többször együtt vagytok, a spermának kell 2 nap hogy megújuljon hogy újabb egészséges friss spermák termelõdjenek, és akár 3 napig is elélnek odabent várva a petesejtet, . szóval ezért érdemes és elég 2-3 naponta együtt lenni a biztos siker érdekében ! 2 éves kislány és 10 hetes pocaklakó anyukája
pont ahogy az 1.irja. nekem igy lett 3 :) és mind rögtön elsõre :) )
Nem írtad, hogy átlagosan hány naposak a ciklusaid.Akkor kb nagyjából betudnád lõni a Pé-t és akörülire tudnál idõzíteni, de teljesen jól az elsõ válaszoló fogalmazta meg.

Érdemes még a maglódi úti kínai piacra kimenni elektronikus eszközökért?

Legjobb válasz: Tapasztalatból mondom, hogy elektronikus kütyüket nem érdemes kínai piacon venni. Inkább fizess érte pár ezer forinttal többet egy normális üzletben, mint hogy megvedd olcsóbban, pár hónapig bírja, aztán kidobhasd.

Tapasztalatból mondom, hogy elektronikus kütyüket nem érdemes kínai piacon venni. Inkább fizess érte pár ezer forinttal többet egy normális üzletben, mint hogy megvedd olcsóbban, pár hónapig bírja, aztán kidobhasd.

Meg lehet/ érdemes megenni a kecske szemét?

És sütve f?zve vagy nyersen?

Legjobb válasz: Hát ha nem hánysz tõle,akkr érdemes megenni:D

Hát ha nem hánysz tõle, akkr érdemes megenni:D
Beeeeee P PPPPPP
Úgy tudom a kakashere pörkölthöz szokták fõzni a tehéncseccsel együtt. Amúgy meg fúj, meg ne edd!
Valahol kulináris élvezet a kandírozott kecskeszem. Meg lehet enni, bajod nem lesz tõle. Érdemes-e? Ha olyan kultúrában kínálnak ahol ez megtiszteltetésnek számít akkor fogadd el, ha csak hóbort akkor te döntesz.
Talán a Discovery-n megy a "Túlélés törvényei" c. sorozat, abban ette meg múltkor Bear Grylls, mert sok benne a víz. De a nyers kecskeherét kihányta....

Lehet hogy nem látszik az ultrahangon még a baba? Mikor érdemes megint elmenni uh-ra? 3 teszt ugye nem tévedhet?

Csináltam mensi el?tt 2 nappal egy tesztet délutáni vizeletb?l ami pozitív lett. Másnap reggel is pozitív lett egy tesztem. Ma voltam uh, nem láttak semmit, csak annyit mondtak hogy 22 mm a nyálka hártya. Most is csináltam tesztet amikor hazajöttem ez is pozitív! Akkor most valószín? a baba?

Legjobb válasz: Gratulálok és ne aggódj! 4.-5. hétnél elõbb nem igazán érdemes ultrahangon nézni, többnyire még nem látszik. Nyugodj meg, ott a babci! :-))))

Gratulálok és ne aggódj! 4.-5. hétnél elõbb nem igazán érdemes ultrahangon nézni, többnyire még nem látszik. Nyugodj meg, ott a babci! :-))))
Szia! Tuti, hogy baba!!! Én is 3 tesztet csináltam mikor kiderült és a dokim kinevetett...Szerinte 1 pozitív is pozitív(igaza is van)! Még annyira korai a terhesség, hogy elõfordulhat, hogy nem látszott! gratulálok! Pár hét múlva menj vissza uh-ra, ha nem kaptál idõpontot...már bizti több minden fog látszani!:)
hat ha mar mensi elott ket nappal is pozitiv volt akkor a petezsakot mar latni kellett volna, de a dokid biztos mondott valamit.alpozitiv teszt sajnos elofordul ilyenkor azonban valami betegseg van, sokszor daganatos vagy miomas stb..a neten utanna nezhetsz.de nekem gyanus hogy mensi elott 2 nappal delutan pozitiv lett akkor miert nem latta az orvos?

Most csináltam meg a "B" kategóriát. Hogy érdemes tovább csinálnom? Egybõl megcsináljam különbözetivel az A1-et és utána az A2-t, vagy inkább várjak és csak az A2-t csináljam?

Az is érdekelne hogy kb mennyibe kerülne az egész.

Legjobb válasz: kiegészítõ A1 kb 30-40 ezer ft-ból megvan. Kezdésnek megtenné 50-es motor is,de belefér egy 125ccm is ha megtanítanak vele motorozni! 50-es gépe annyiból elõnyösebb lenne,mert azzal tényleg lehet tanulni,nem kell rá se mûszaki meg ilyenek csak biztosítás.Viszont nagyobb ccm-ben érdemes gondolkodni! Nekem korlátlanom van 4 éve 82 ezerbõl kijött :) Ezt egyszer kell megcsinálni,így ha öreg koromra valami apró 1200ccm-s gépet beszerzek így a jogsi sem lesz gond,mert általában úgysem állunk meg a kisgépeknél :)

kiegészítõ A1 kb 30-40 ezer ft-ból megvan. Kezdésnek megtenné 50-es motor is, de belefér egy 125ccm is ha megtanítanak vele motorozni! 50-es gépe annyiból elõnyösebb lenne, mert azzal tényleg lehet tanulni, nem kell rá se mûszaki meg ilyenek csak biztosítás.Viszont nagyobb ccm-ben érdemes gondolkodni! Nekem korlátlanom van 4 éve 82 ezerbõl kijött :) Ezt egyszer kell megcsinálni, így ha öreg koromra valami apró 1200ccm-s gépet beszerzek így a jogsi sem lesz gond, mert általában úgysem állunk meg a kisgépeknél :)
A kérdező hozzászólása: 50es-re már megvan több mint 3éve, és azóta motorozok is.
A kérdező hozzászólása: Totál kezdõ vagyok és mûszaki analfabéta:D:(

Zakynthoson a hajóroncshoz csak úszva lehet eljutni vagy olyan közel áll meg a hajó, hogy be tudunk sétálni a vízben? Mit érdemes Zakynthoson felkeresni?

Nem vagyok egy nagy úszó, és akkor nem fizetnék be erre a kirándulásra, ha csak úszva lehet a roncshoz jutni.

Legjobb válasz: Én alapvetõen nem fizetnék be erre a hajózásra. Nem tudom, mennyire áll meg közel a hajó, bár gondolom nem túl messze, sokan nem tudnak úszni. Én láttam a roncsot, ugyanis van egy autóval megközelíthetõ hely, ami pontosan a roncs fölé visz, csak a szikla tetejére és hát elég kiábrándító a roncs. Szerintem föntrõl elég megnézni és még fizetni sem kell érte. Amit érdemes megnézni: van egy kis természettudományi múzeum, de már nem emlékszem pontosan hol, csak azt tudom, nem a fõvárosban. A fõvárosban szép a templom. Amit viszont semmi esetre se hagyjatok ki, lehet bérelni motorcsónakot, ami hihetetlen élmény. "Jorgos" mindent megmutat 10 perc alatt, aztán irány a tenger és a teknõssziget. Nagyon szép hely Skinari és érdemes egy kicsit bóklászni az olajligetekben is. Ha béreltek autót, akkor csak egyszerûen üljetek be és irány elõre, mindenhol van valami szépség.

Én alapvetõen nem fizetnék be erre a hajózásra. Nem tudom, mennyire áll meg közel a hajó, bár gondolom nem túl messze, sokan nem tudnak úszni. Én láttam a roncsot, ugyanis van egy autóval megközelíthetõ hely, ami pontosan a roncs fölé visz, csak a szikla tetejére és hát elég kiábrándító a roncs. Szerintem föntrõl elég megnézni és még fizetni sem kell érte. Amit érdemes megnézni: van egy kis természettudományi múzeum, de már nem emlékszem pontosan hol, csak azt tudom, nem a fõvárosban. A fõvárosban szép a templom. Amit viszont semmi esetre se hagyjatok ki, lehet bérelni motorcsónakot, ami hihetetlen élmény. "Jorgos" mindent megmutat 10 perc alatt, aztán irány a tenger és a teknõssziget. Nagyon szép hely Skinari és érdemes egy kicsit bóklászni az olajligetekben is. Ha béreltek autót, akkor csak egyszerûen üljetek be és irány elõre, mindenhol van valami szépség.
Nem csak úszva lehet, a hajó beáll az öbölbe és a "hídján" ki lehet menni. Én egyébként nem értek egyet az elõzõvel: szerintem érdemes elmenni erre az útra (általában ez a sziget körüli hajóút része). Amúgy minden ilyen szervezett kirándulást utálok, és lehúzásnak tartom, de szerintem ez megérte, és nagy élmény nem csak fentrõl nézni. És szerintem a hajóroncs egyáltalán nem nagy szám, de maga az öböl gyönyörû, azért érdemes odamenni. A hajó útközben megállt 1-2 szép helyen, ahol be lehetett menni a vízbe, adtak ingyen búvárszemüveget, de ilyen polifoam-rudat is, akinek nincs kedve úszkálni, csak pancsolni :)
Amikor mi voltunk(pár napja) akkor sajnos nagyon nagy hullámok voltam és nem tudott a hajó kikötni, de szerintem általában kiköt ha jó az idõ, emellett még megáll 3x a hajó és be lehet mászni, vagy ugrálni a vízbe a hajóról a mély vízbe, aki tud úszni annak egy jó élmény

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!