Találatok a következő kifejezésre: Még 8 a mensiig néha olyan (2 db)

Még 8 nap a mensiig néha olyan szurkáló fájdalmaim vannak a méh körül, állandóan éhes vagyok ami nem jellemző rám. Rengeteget eszek. Lehetnek ezek a tünetek?

A 10 dik naptol a 16 dik napig minden másnap együtt voltunk a párommal.Köszi a válaszokat.

Legjobb válasz: szia.én a mensim elött 2-héttel éreztem a tüneteket.szorítok neked is,hogy az legyen!!!üdv:6-hetes kismami

szia.én a mensim elött 2-héttel éreztem a tüneteket.szorítok neked is, hogy az legyen!!!üdv:6-hetes kismami
Szia! Azt a szurkáló fájdalmat én is éreztem és kiderült terhes vagyok. Bár 8 napig még légy türelemmel! Csak akkor éld bele magad ha a teszt is ezt "mondja". Szoritok!
Amikor én terhes lettem, -kb. 3-4 hetesen- arra figyeltem fel elõször, hogy folyton éhes vagyok, méghozzá többnyire az éjszaka közepén. (Megoldottam sok-sok joghurttal... :-) ) A szurkáló fájdalom lehet a megduzzadt belsõ nemi szervektõl, ami terhességben szintén jellemzõ.
A kérdező hozzászólása: Nekem az elsö két -három nap enyhe , aztán a következö nap meg annyira fáj hogy menni is alig birok.
Lehet peteérés, hajrá!
Szia ! Ha rendszeresen jön a menstruációd, s tényleg 8 nappal vagy elötte, akkor ez már nem a peteérés. Lehet beágyazódás is! De hogy ha már 3 hónapja így van, akkor én inkább mégis PMS-re gondolnék. Föleg, ha ezek a fájások a mensiig naponta elöfordulnak!
A kérdező hozzászólása: Nem egyfolytába van a fájdalom 3 honapja , hanem minden honapban van 3-4 nap amikor ezt érzem.
Ha így van, akkor ez a peteérés jele. Én a lábamat se bírom megemelni ülõ helyzetben olyankor, mert úgy érzem, kiszakad a hasam alja, úgy nyom meg nyilall.
Igen, nekem is így van. Azért az "akció" még ment, mert ahhoz nem kellett lábemelgetést csinálni. És íme, van egy 3 éves meg egy 38 hetes pocaklakó kislányom. :) Mindkettõjüket tudom, mikor fogantak. :) A jó fájós napon tudtunk csak együtt lenni. :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!