Találatok a következő kifejezésre: Még 8 a mensiig néha (4 db)

Még 8 nap a mensiig néha olyan szurkáló fájdalmaim vannak a méh körül, állandóan éhes vagyok ami nem jellemző rám. Rengeteget eszek. Lehetnek ezek a tünetek?

A 10 dik naptol a 16 dik napig minden másnap együtt voltunk a párommal.Köszi a válaszokat.

Legjobb válasz: szia.én a mensim elött 2-héttel éreztem a tüneteket.szorítok neked is,hogy az legyen!!!üdv:6-hetes kismami

szia.én a mensim elött 2-héttel éreztem a tüneteket.szorítok neked is, hogy az legyen!!!üdv:6-hetes kismami
Szia! Azt a szurkáló fájdalmat én is éreztem és kiderült terhes vagyok. Bár 8 napig még légy türelemmel! Csak akkor éld bele magad ha a teszt is ezt "mondja". Szoritok!
Amikor én terhes lettem, -kb. 3-4 hetesen- arra figyeltem fel elõször, hogy folyton éhes vagyok, méghozzá többnyire az éjszaka közepén. (Megoldottam sok-sok joghurttal... :-) ) A szurkáló fájdalom lehet a megduzzadt belsõ nemi szervektõl, ami terhességben szintén jellemzõ.

Mellfeszülésem, alhasi görcseim vannak. Néha hányingerem van és émelygek. A mensim 8 nappal hamarabb jött meg. Ettől még lehet baba?

Már lassan 5 éve probálkozunk,3 vetélésem volt.De ilyen még sosem éreztem.iszonyu görcseim vannak, és a vérzésem sem olyan mint máskor (mennyiségileg.)

Legjobb válasz: Anyukám végig menseselte velem a terhességét.... :( Szóval nem akarlak biztatni, de lehet. Viszont itt az is közrejátszhat, hogy ha nem régen volt az utolsó vetélésed... az bizony esetleg bezavart a mostani mensidnek...

Anyukám végig menseselte velem a terhességét.... :( Szóval nem akarlak biztatni, de lehet. Viszont itt az is közrejátszhat, hogy ha nem régen volt az utolsó vetélésed... az bizony esetleg bezavart a mostani mensidnek...
A kérdező hozzászólása: Hát nem szeretnél bizakodni, csak reménykedek :) nem mostanában volt.
A kérdező hozzászólása: Nekem az elsö két -három nap enyhe , aztán a következö nap meg annyira fáj hogy menni is alig birok.
Lehet peteérés, hajrá!
Szia ! Ha rendszeresen jön a menstruációd, s tényleg 8 nappal vagy elötte, akkor ez már nem a peteérés. Lehet beágyazódás is! De hogy ha már 3 hónapja így van, akkor én inkább mégis PMS-re gondolnék. Föleg, ha ezek a fájások a mensiig naponta elöfordulnak!
A kérdező hozzászólása: Nem egyfolytába van a fájdalom 3 honapja , hanem minden honapban van 3-4 nap amikor ezt érzem.
Ha így van, akkor ez a peteérés jele. Én a lábamat se bírom megemelni ülõ helyzetben olyankor, mert úgy érzem, kiszakad a hasam alja, úgy nyom meg nyilall.
Igen, nekem is így van. Azért az "akció" még ment, mert ahhoz nem kellett lábemelgetést csinálni. És íme, van egy 3 éves meg egy 38 hetes pocaklakó kislányom. :) Mindkettõjüket tudom, mikor fogantak. :) A jó fájós napon tudtunk csak együtt lenni. :)

Márc.27-én jött meg a mensim, azóta nem megy a feljebb a hő, 36, 2-36, 4 között ingázik. Eddig mindig 36, 8 körül mozgott peteéréskor, néha fáj a hasam és hányingerem van. Most mi van? Reménykedhetek, hogy összejön a baba?

Legjobb válasz: Ha jól számolom, ma vagy a 14. napon úgyhogy valszínû mostanában van, lesz a peteérésed, mindent bele hajrá! Van tojásfehérje nyálkád? Még az is jelzi a peteérést, de az ovu teszt szerintem a legbiztosabb az is a hõmérséklettel és a nyákkal együtt figyelve.

Ha jól számolom, ma vagy a 14. napon úgyhogy valszínû mostanában van, lesz a peteérésed, mindent bele hajrá! Van tojásfehérje nyálkád? Még az is jelzi a peteérést, de az ovu teszt szerintem a legbiztosabb az is a hõmérséklettel és a nyákkal együtt figyelve.
Szia! Peteérés az utolsó alacsony hõmérsékletû napon szokott bekövetkezni. Mérd továbbra is a hõdet és ha felmegy akkor volt peteérésed.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!