Találatok a következő kifejezésre: Még 7 van a mensimig, (21 db)

Még 7 nap van a mensimig, de folyamatosan fáj a baloldalamon a hasam. Lehet még terhesség?

Sziasztok!

Legjobb válasz: Szerintem ez a tünet kevés még ahhoz, hogy babára gondolj, a hasfájás lehet a közelgõ mensi jele is, amúgy is várd meg, hogy egyáltalán megjön-e, utána érdemes ezen rágódni!

Szerintem ez a tünet kevés még ahhoz, hogy babára gondolj, a hasfájás lehet a közelgõ mensi jele is, amúgy is várd meg, hogy egyáltalán megjön-e, utána érdemes ezen rágódni!
Én is hasonló cipõben járok, csak a hõm 36, 8 és 37, 1 között ingázik. A furcsa csak az hogy már jó pár éve mensizek de ezt az érzést csak a mensi elõtt 2 nappal vagy elõfordult hogy csak aznap éreztem. Most meg 10 nappal elõtte . Bele nem élem magam minden esetre érdekes.
A kérdező hozzászólása: na ma védre felment a hõm 36, 5 re......ez csoda a 36, 3 hoz képest:) )))) Mehetne még feljebb
HA MÉG 7 NAP VAN A MENSIIG, AKKOR AZ AZT JELENTI, HOGY A CIKLUSOD MÁSODIK FELÉBEN VAGY! HONNAN TUDOD, HOGY VOLT PÉ-D? MERT AKKOR MEG SZOKOTT ONNANTÓL KEZDVE EMELKEDNI A HÕ. JA ÉS HASZNÁLJ HIGANYOST, MERT A DIGITÁLIS CSAL LEFELÉ EGY PÁR TIZEDT FOKOT. ÉN IS A CIKLUS MÁSODIK FELÉBEN VAGYOK, DE A HÕM 36, 9 ÉS VASÁRNAP NEM KELLENE MEGJÖNNIE:) ) DRUKKOLOK
A kérdező hozzászólása: onnan, hogy mérem a hõmet...már csak 4 nap van mensiig és már felment 36, 5 re... eddíg pé kor leesett 35, 8 ra, majd után felment 36, 5 re aztán rögtön le is esett 36, 3 ra...ez tartott eddíg, folyamatosan 36, 3 volt, de most már felment 36, 5-re bár sztem ez a babához igen kevés még...a 36, 5 :(:( Vagy van rá esély, hogy 36, 5 tel babás lennék???
Várjál mert a teszt és az orvos se mutatná ki még. Csak ha a mensiid kimarad akkor tesztelj.
A kérdező hozzászólása: Rendben köszönöm! És ha majd megcsinálom és pozitív akkor mi lesz a teendõ?
ezek a tünetek nem kötelezöek mindig, a legtöbb nönek hol van hol nincs pre mens tünete. Tehát felsleges emiatt aggodnod. A teszt az elmaradt menstruáció után mutatja ki biztosan az orvos pedig csak 5.-6. hét után lát bármit is. Teát ha tezstelsz pozitívat majd egy hét mulva akkor rá 2 hétre ráér orvoshoz menned ha nem vérzel vagy barnázol.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!
Nincs semmi gond!

Mi lehet ez? Ma vagyok a 7. napomon, a mensim 4 napig tartott, és azóta barna krémszerű a folyásom. Pisilésnél még alvadt darabok is vannak a pisibe.

Clostilbegyt és folsavat szedek. Ez volt a második hónapom. Volt már vkinek ilyen? Mit?l lehet ez? Ett?l még öszzejöhet a hónapban?
szerintem mensi... de a holnapot várd meg, ha akkor is alacsonyabb a hõd, akkor meg fog jönni :(
Sajna szerintem is meg fog jönni :(

Mitől lehet fehér sűrű folyásom mint a testápoló, semmilyen panaszom tünetem nincs. Dolgozunk a baba programon, még 7 nap van nam várt mensiig?

Legjobb válasz: Én kapásból azt mondanám hogy sok esélyed van a babára!:) Nálam pont ez volt amikor terhes lettem, nem tudtam miért van ilyen folyásom, de a mensó napján a teszt megadta a választ:) Persze mindenkinél máshogy van, van akinek ilyen a folyása mégsem lesz baba. Ha idáig nem tapasztaltál ilyet és még "dolgoztatok" is rajta akkor szerintem van rá esélyed! :)

Én kapásból azt mondanám hogy sok esélyed van a babára!:) Nálam pont ez volt amikor terhes lettem, nem tudtam miért van ilyen folyásom, de a mensó napján a teszt megadta a választ:) Persze mindenkinél máshogy van, van akinek ilyen a folyása mégsem lesz baba. Ha idáig nem tapasztaltál ilyet és még "dolgoztatok" is rajta akkor szerintem van rá esélyed! :)
Szia! Nekem is ugyaz ez van, és sok! Remélem hogy a baba miatt. Mert nekem néha volt ilyen de nem így és nem ilyen sok! Ez nagyon furi!

4 nap van a nem vártig, eddig a reggeli hőm 36, 7-36, 8 között mozgott pé. óta, de ma reggel leesett 36, 3-ra! Ez tuti mensit jelez, vagy van még esélyem babára?

Legjobb válasz: Szia! Nem akarlak elkeseríteni, de ha leesik a hõ, az általában mensit jelent és ha felmegy olyan 37-re, az jelez babit. De ne keseredj el, a kivételek erõsítik a szabályt! Még bármi történhet. Szorítok neked!

Szia! Nem akarlak elkeseríteni, de ha leesik a hõ, az általában mensit jelent és ha felmegy olyan 37-re, az jelez babit. De ne keseredj el, a kivételek erõsítik a szabályt! Még bármi történhet. Szorítok neked!
Én is ugy tudom hogy ez menzit jelent!Bocsi!
nem tudod betenni ide a görbéd??? de így látatlanba is sok a 0, 5 tizedes esés...az már mensi...a luteális szakaszban már a 0, 3 esés is sok....sajnálom

7 napja késik a mensim! Azon kívül, hogy bármit eszek ég a gyomrom semmit nem érzek! Néha fáj a cicim, és olyan megjön érzésem van! De ennyi! Lehet még baba?

Volt egy halvány pozitív tesztem, és 2 negativ!

Legjobb válasz: Ha 150 teszted van és abból az egyik csak pozitív, akkor annak nyilván volt mit kijeleznie. Mivel kb 5 hetes terhes lehetsz az írottak alapján , jelentkezz be egy dokihoz a 7. hétre, akkor már minden tisztán látszik az uh-n. Addig vigyázz magadra, ha pedig mégsem baba van, akkor is mindenképp érdemes az orvosnál megjelenni. Drukkolok, hogy az legyen amit szeretnél.

Ha 150 teszted van és abból az egyik csak pozitív, akkor annak nyilván volt mit kijeleznie. Mivel kb 5 hetes terhes lehetsz az írottak alapján , jelentkezz be egy dokihoz a 7. hétre, akkor már minden tisztán látszik az uh-n. Addig vigyázz magadra, ha pedig mégsem baba van, akkor is mindenképp érdemes az orvosnál megjelenni. Drukkolok, hogy az legyen amit szeretnél.
Melyik a legutolsó teszted a pozitív vagy a negatív? Nekem azt mondta a dokim, hogy van téves negatív eredmény, de téves pozitív csak a legritkább esetben, de van olyan betegség, ami emelkedett hcg szinttel jár. De ez nagyon ritka. Mind egyféle teszt vagy különbözõek? Nekem az egyik fajta teszt negatív eredményt adott, a másik amit még aznap délután elvégeztem, már pozitívat. Mindkét teszt 24 órás, gyors teszt volt. Szerintem simán lehet baba. Én a HCG-Line nevût használtam, ami nagyon bejött. Gyógyszertárban vettük. Ha hétfõig még mindig bizonytalan vagy és a havid sem jön meg, menj el dokihoz. Uh-gal már a mensi késése utáni héten meg tudja állapítani a terhességet.
A kérdező hozzászólása: Az elsõ teszt amit csináltam az lett halvány pozitiv!Másnap csináltam 2 egyformát az lett negatív!A pozitív medilab volt a másik kettõ egyforma valami ismeretlen!
Hát, akkor így maradok az utóbbi variációnál, hogy látogasd meg hétfõn a dokidat. Biztosat csak Õ fog tudni mondani! Már csak kettõt kell aludni és kiderül! Izgulni fogok érted és kérlek írd meg mit mondott! szia

7 honapos babám pár hete elválasztotta magát, nem szopizik egyeltalán, tejem sincs már semmi, de azota sem jött meg még a mensim, terhes nem vagyok (csináltam tesztet). Mi van, nem értem!?

Legjobb válasz: majd megjön nekem szopi után kb eg yhónappal jön meg de ,mindenkinek más....dokinál voltálÍ??ha befejezed szoptatást jó elmenni h melleket megvizsgálja ha gyógyszert akarsz felírjon stb

majd megjön nekem szopi után kb eg yhónappal jön meg de , mindenkinek más....dokinál voltálÍ??ha befejezed szoptatást jó elmenni h melleket megvizsgálja ha gyógyszert akarsz felírjon stb
én csak pár hetet tudtam szoptatni, igzultam én is, mert mentek a hetek és nem betegedtem meg. de a szoptatás befejezése után 7 héttel betegedtem meg ugyhogy nyugi megjön majd bizti!!
A kérdező hozzászólása: voltam dokinál rákszûrésen azt mondta h ha abbahagytam a szoptatást akkor menjek, de a melleimet nem nézte-tapintotta meg, az baj lenne? gyógyszert nem szedtem soha nem is akarok. köszi a válaszokat!

Szerintetek van ra esely? Marc 1-marc 7 ig volt meg a mensim. A tablettat egy hettel elotte hagytam abba es a parommal majdnem minden nap szeretkeztunk.

Elvileg ma kellene megjonnie, de meg nem jott meg. Nagyon feszul a mellem, alig birok rajta aludni. Ma csinaltam tesztet de negativ lett. Sztetek?

Legjobb válasz: Esély mindig van...majd kiderül, ha tényleg nem jön meg. Egy-két napos késés mèg nem jelenti, hogy terhes vagy. Fõleg hogy a tabi abbahagyása után vagy, még nem lovalnám bele magam semmibe...

Esély mindig van...majd kiderül, ha tényleg nem jön meg. Egy-két napos késés mèg nem jelenti, hogy terhes vagy. Fõleg hogy a tabi abbahagyása után vagy, még nem lovalnám bele magam semmibe...

Ha a pé utáni hőm 37, 1 körül van akkor mensi esetenén a 36, 7 jó, vagy le kelelen még esnie egy kicsit?

Legjobb válasz: Szia. Szerintem jó, hisz 4 tizedet esett. Lehet hogy ha megjön még fog pár tizedet esni. Mennyi az alaphõd? Megjött már?

Szia. Szerintem jó, hisz 4 tizedet esett. Lehet hogy ha megjön még fog pár tizedet esni. Mennyi az alaphõd? Megjött már?
A kérdező hozzászólása: MOst kezdtem el mérni 1 hete, és eddig 37, 1-37, 2 volt. 4 napja megjött elõtte lement elõször 36, 9-re majd 36, 7-re és ma i anniy. Ma vgayok a 4. napon.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!