Találatok a következő kifejezésre: Még 7 van a (682 db)

Youtuben meg tudom valahol nézni hogy melyik videót nézzék meg legtöbben (pl.1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 helyezés) meg kiknek van a legtöbb feliratkozói?

Legjobb válasz: http://www.socialbakers.com/youtube-statistics/ http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_most_viewed_YouTube_vid.. Ezek nem éppen a Youtube oldalai, de forrásként használják fel. Régen egész átlátható lista volt YT-on is mindenrõl, most sem találtam meg pár perc alatt csak Google-kereséssel: http://www.youtube.com/channel/HCPD1HyJH5iXA/videos Ez a nézettségi toplista, a lap alján nemzetközi nézetben kell lenni hogy ne a magyar tartalmat listázza. A sorrend még így is érdekes, nálam egymás alatt van a 900-500-600-400-500 milliós videó.

http://www.socialbakers.com/youtube-statistics/ http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_most_viewed_YouTube_vid.. Ezek nem éppen a Youtube oldalai, de forrásként használják fel. Régen egész átlátható lista volt YT-on is mindenrõl, most sem találtam meg pár perc alatt csak Google-kereséssel: http://www.youtube.com/channel/HCPD1HyJH5iXA/videos Ez a nézettségi toplista, a lap alján nemzetközi nézetben kell lenni hogy ne a magyar tartalmat listázza. A sorrend még így is érdekes, nálam egymás alatt van a 900-500-600-400-500 milliós videó.
A kérdező hozzászólása: Köszi :)
nincs mit :)
A kérdező hozzászólása: ja meg ha rámegyek ott hogy a windows aktiválása ezeket hozza ki :http://img836.imageshack.us/i/fnykp1414.jpg/ http://img72.imageshack.us/i/fnykp1415.jpg/
Hát akkor miért tetted fel ezt a kérdést? Ha holnap kapod a jogtiszta kódot? És avval örökre jó lesz. Loadert nem ajánlok, hogy keresgélj, mert a 3/4-e vírusos. Nekem olyan Win7-em van, hogy ahogy felraktam már is aktiválja :)
próbáld meg loaderrel, mást nem tudok mondani, vagy ments ki a cuccaid, amikor meglesz a Win7 kód akkor felrakod a win-t.
A kérdező hozzászólása: kihozott valami izéket leokoztam õket de nem történt semmi:S
A kérdező hozzászólása: am már rég túl vagyok már a 30 napon olyan 40 nél lehetek csak vissza van állítva dátum és még 9 napot ír az aktiváláig
A kérdező hozzászólása: köszi am azért nem lett akkor aktiválva amikor feltette mert még nem volt meg a termékkulcs
oké ;)
Tessék. Ezt letöltöd és rámész az installra. ****** Automatikusan eltávolított tartalom.
Adok egy jó loadert ami nem vírusos. 5 perc
A kérdező hozzászólása: sikerült köszi a windows aktiválva van:D
A kérdező hozzászólása: és am hol találom ezt a loadert?
Akkor még holnap nem késõ aktiválni! :)
A kérdező hozzászólása: hát már megvan a termékkulcs az uncsimnál csak elfelejtettem tõle elkérni :S majd holnap felhívom am az oprendszert is õ tette fel de a lemez nincs meg mert tigázos
azzal tudod akitválni a windows 7-et örökre, de ez csak ideiglenes lenne szerintem számodra ha eredeti kódod elsz :)
A kérdező hozzászólása: mia az a loader?
A kérdező hozzászólása: hát akkor ezt elbasztam:S
Az a lényeg, hogy ne várd meg, amíg letelik a 30 nap, mert utána már biztosan nem segít a visszaállítás.
A kérdező hozzászólása: a 3 nap már lejárt már vagy 10 napja vissza van állítva a dátum
Párszor meg lehet hosszabbítani a próbaidõszakot: http://dirtywindows.ucoz.ru/publ/cikkek/rearm_parancs_haszna..
hangszórót jó helyre dugtad be?fülhallgatoval probáltad már?
ja bocs azóta már biztos megoldódott xD

Augusztus 7-én van a szülinapom! Kinek van még 7-én? 10/f

Legjobb válasz: mamámnak volt...7 éve nincs köztünk :( és épp idén augusztus 7-én lenne 80 éves R.I.P.

mamámnak volt...7 éve nincs köztünk :( és épp idén augusztus 7-én lenne 80 éves R.I.P.
*81, a kérdés szempontjából mindegy... :(
Nekeeeeeem :DDDD
Ja, 22/L :D

Van, akinek a 4 hónapos vagy annál idősebb babája még 7-szer, vagy annál többször eszik? Anyatejes vagy tápszert kap? Mennyi időnként eszik ilyen gyakran?

Legjobb válasz: Szia! 18.-án volt 4 hónapos a babám. Tapszeres! Akkor eszik 7*, ha éjjel vmi miatt 2* felébred. Ez mondjuk nem azt jelenti, h 7* 150 ml-t megeszik. Igaz mostanában egyáltalán nem eszik jól a babám, akár 5*, akár 7* eszik egy nap. :-( Egy nap mostanában 650 ml-t eszik meg kb. (tízóraira már gyümölcsöt eszik) A te babád? Milyen gyakran eszik?

Szia! 18.-án volt 4 hónapos a babám. Tapszeres! Akkor eszik 7*, ha éjjel vmi miatt 2* felébred. Ez mondjuk nem azt jelenti, h 7* 150 ml-t megeszik. Igaz mostanában egyáltalán nem eszik jól a babám, akár 5*, akár 7* eszik egy nap. :-( Egy nap mostanában 650 ml-t eszik meg kb. (tízóraira már gyümölcsöt eszik) A te babád? Milyen gyakran eszik?
3 honapos, anyatejes es 7-9 alkalommal etetem. Nem problema mert orulok h van tejem. Ejjel 1x v 2x ebred amugy 2 v 3 orankent eszik. Valtozo attol fuggoen hogy van ebren es mikor jelez.
4 hónapos lesz 5-én a fiam. Õ átlagban 5-6 alkalommal eszik napközben de ha éjjel felkell akkor megvan 8-9 alkalommal is. Teljesen õ szabja meg. csak anyatejes.

Miert van az hogy amikor kiakarok csomagolni 7, 3GB ot megakad 7%-nal es azt irja ki h nincs eleg hely a meghajton pedig 10GB helyet mutat, de mikor neki allok csomagolni a masik patriciora ahol 7, 5gb van oda kiengedi csomagolni?

Legjobb válasz: Függhet a kicsomagoló programtól és hogy melyik partíció melyik a leírásodban. Elõfordulhat hogy a kicsomagolásnál elõször a C-re akarja tenni ideiglenesen a fájlokat hogy aztán csak átmásolja a D-re ahova indítottad a kicsomagolást. Ekkor a C-n is kell ideiglenesen 7,5 giga hely meg a D-n is ahova majd odamásolódik. Viszont ha a C-re indítod a kicsomagolást akkor ott 15 giga helynek kéne lenni hogy elõször kicsomagolja az ideiglenes mappába majd átmásolja a véglegesbe...

Függhet a kicsomagoló programtól és hogy melyik partíció melyik a leírásodban. Elõfordulhat hogy a kicsomagolásnál elõször a C-re akarja tenni ideiglenesen a fájlokat hogy aztán csak átmásolja a D-re ahova indítottad a kicsomagolást. Ekkor a C-n is kell ideiglenesen 7, 5 giga hely meg a D-n is ahova majd odamásolódik. Viszont ha a C-re indítod a kicsomagolást akkor ott 15 giga helynek kéne lenni hogy elõször kicsomagolja az ideiglenes mappába majd átmásolja a véglegesbe...
A kérdező hozzászólása: igen ez volt a baj ....h a c-n nem volt eleg hely koszi a segitseged nagyon

Van összefügés vele? Lányomnál 7 hós adok 2 napja délben főzeléket rendes adagot. Azzal jobban jóllakik és ezért nem eszi meg késő délután a tejpépet, vagy unja már és mást kellene adnom neki? Van valami fini tejpép ami nektek bevállt?

Legjobb válasz: Az én kisfiam is 7 hónapos,ebédre kap egy fél üveg bébiételt,aztán arra még szopizik. Utána alvás van,és kb 4 óra körül cicizik megint,a tejpépet mi vacsorára esszük,de még arra is rácicizik,de igy viszont az éhség miatt nem ébred fel éjszaka. Mi HA MILUPA vaniliás pépet eszünk estére már kb 2 és fél hónapja. Van hogy szivesen eszi,van amikor nem annyira.

Az én kisfiam is 7 hónapos, ebédre kap egy fél üveg bébiételt, aztán arra még szopizik. Utána alvás van, és kb 4 óra körül cicizik megint, a tejpépet mi vacsorára esszük, de még arra is rácicizik, de igy viszont az éhség miatt nem ébred fel éjszaka. Mi HA MILUPA vaniliás pépet eszünk estére már kb 2 és fél hónapja. Van hogy szivesen eszi, van amikor nem annyira.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm és jó babázást:-)

Van egy 8 GB-os pendrive-om, de csak 7, 19 gigát pakolhatok rá. Meg tudom növelni a területet valahogy?

Mire van ott az a maradék kis terület amit nem használhatok fel? A pendrivom természetesen üres

Legjobb válasz: Sehogy. Azért mert nem 1 gigában kell számolni, tehát 1000 megában. Hanem 1024be. Így nem úgy hírdetik hogy 7.2 gigabájt.

Sehogy. Azért mert nem 1 gigában kell számolni, tehát 1000 megában. Hanem 1024be. Így nem úgy hírdetik hogy 7.2 gigabájt.

Fehér folyásom van és nem jön meg. Symicia fogamzásgátlót szedek. Mitől lehet, hogy nem jött még meg? Most tartok a 7 napból a 3. -on vajon mikor jön meg?

4 hónapja szedek fogamzásgátlót, minden egyes tablettát bevettem eddig és semmi bajom nem volt vele. Miel?tt lefeküdtünk a párommal el?tte vettem be a tabit és még másnap is. Azóta nem jött meg és fehér folyásom van csak. Mit?l lehet? Terhes csak nem lehetek mivel a tabikat beszedtem.

Legjobb válasz: Még csak a 3. napon vagy. Az a lényeg, hogy a szünetben megjöjjön. Akár a 7. napon is kezdõdhet... Ha nem jön meg a 7 napos szünetben, akkor meg nem ártana tesztet csinálni. A tabletta nem 100%-os.

Még csak a 3. napon vagy. Az a lényeg, hogy a szünetben megjöjjön. Akár a 7. napon is kezdõdhet... Ha nem jön meg a 7 napos szünetben, akkor meg nem ártana tesztet csinálni. A tabletta nem 100%-os.
A kérdező hozzászólása: lehetséges , hogy csúszik a menstruáció? van rá esély , hogy teherbe estem?
A kérdező hozzászólása: Bunkó válaszokat nem kérek :) Ez komoly. Ha a héten nem jön meg akkor jövõhéttõl kezdhetem újra a tabit. És ha addig nem jön meg akkor terhes vagyok?
Ha addig nem jön meg, akkor csinálsz egy tesztet és kiderül!
A kérdező hozzászólása: Rendben , köszönöm a választ ! Még egy dolog olvastam , hogy 6-7 hónap kell , hogy a menszesz és beálljon , hogy mindig ugyanakkor jöjjön meg. Lehetséges , hogy ezért csúszik ? A múltkor szerdán aztán utána pénteken jött meg.
igen, azért
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen , remélem igazad van.
nekem is csuszkal egy napot, h mikor jon meg. Most tartok a 4. levelnel. Vszinuleg nem allt be meg a megvonasos verzesed.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!