Találatok a következő kifejezésre: Még 7 van (807 db)

Miert van az hogy amikor kiakarok csomagolni 7, 3GB ot megakad 7%-nal es azt irja ki h nincs eleg hely a meghajton pedig 10GB helyet mutat, de mikor neki allok csomagolni a masik patriciora ahol 7, 5gb van oda kiengedi csomagolni?

Legjobb válasz: Függhet a kicsomagoló programtól és hogy melyik partíció melyik a leírásodban. Elõfordulhat hogy a kicsomagolásnál elõször a C-re akarja tenni ideiglenesen a fájlokat hogy aztán csak átmásolja a D-re ahova indítottad a kicsomagolást. Ekkor a C-n is kell ideiglenesen 7,5 giga hely meg a D-n is ahova majd odamásolódik. Viszont ha a C-re indítod a kicsomagolást akkor ott 15 giga helynek kéne lenni hogy elõször kicsomagolja az ideiglenes mappába majd átmásolja a véglegesbe...

Függhet a kicsomagoló programtól és hogy melyik partíció melyik a leírásodban. Elõfordulhat hogy a kicsomagolásnál elõször a C-re akarja tenni ideiglenesen a fájlokat hogy aztán csak átmásolja a D-re ahova indítottad a kicsomagolást. Ekkor a C-n is kell ideiglenesen 7, 5 giga hely meg a D-n is ahova majd odamásolódik. Viszont ha a C-re indítod a kicsomagolást akkor ott 15 giga helynek kéne lenni hogy elõször kicsomagolja az ideiglenes mappába majd átmásolja a véglegesbe...
A kérdező hozzászólása: igen ez volt a baj ....h a c-n nem volt eleg hely koszi a segitseged nagyon

Van, akinek a 4 hónapos vagy annál idősebb babája még 7-szer, vagy annál többször eszik? Anyatejes vagy tápszert kap? Mennyi időnként eszik ilyen gyakran?

Legjobb válasz: Szia! 18.-án volt 4 hónapos a babám. Tapszeres! Akkor eszik 7*, ha éjjel vmi miatt 2* felébred. Ez mondjuk nem azt jelenti, h 7* 150 ml-t megeszik. Igaz mostanában egyáltalán nem eszik jól a babám, akár 5*, akár 7* eszik egy nap. :-( Egy nap mostanában 650 ml-t eszik meg kb. (tízóraira már gyümölcsöt eszik) A te babád? Milyen gyakran eszik?

Szia! 18.-án volt 4 hónapos a babám. Tapszeres! Akkor eszik 7*, ha éjjel vmi miatt 2* felébred. Ez mondjuk nem azt jelenti, h 7* 150 ml-t megeszik. Igaz mostanában egyáltalán nem eszik jól a babám, akár 5*, akár 7* eszik egy nap. :-( Egy nap mostanában 650 ml-t eszik meg kb. (tízóraira már gyümölcsöt eszik) A te babád? Milyen gyakran eszik?
3 honapos, anyatejes es 7-9 alkalommal etetem. Nem problema mert orulok h van tejem. Ejjel 1x v 2x ebred amugy 2 v 3 orankent eszik. Valtozo attol fuggoen hogy van ebren es mikor jelez.
4 hónapos lesz 5-én a fiam. Õ átlagban 5-6 alkalommal eszik napközben de ha éjjel felkell akkor megvan 8-9 alkalommal is. Teljesen õ szabja meg. csak anyatejes.

Augusztus 7-én van a szülinapom! Kinek van még 7-én? 10/f

Legjobb válasz: mamámnak volt...7 éve nincs köztünk :( és épp idén augusztus 7-én lenne 80 éves R.I.P.

mamámnak volt...7 éve nincs köztünk :( és épp idén augusztus 7-én lenne 80 éves R.I.P.
*81, a kérdés szempontjából mindegy... :(
Nekeeeeeem :DDDD
Ja, 22/L :D

A gépemen most Windows 7 van, de szeretnék mellé, külön partícióra XP-t tenni. Működhet ez? Bekapcsolásnál meg fogja kérdezni, hogy melyiket akarom indítani?

Legjobb válasz: Üdv!!! Az attól függ,hogy melyik partíción van a a win. 7,mert ha a win. 7 a C partíción van akkor nem lehet. Az úgy mûködik a windowsnál: Elõbb egy korábbi Windows verzió utána egy újabb. Neked win. 8 lehetne a gépre rakni jelenleg. Ha úgy akarnád hogy pl.Ubuntut akarnál a sz.gépre rakni akkor lehetne de így nem.

Üdv!!! Az attól függ, hogy melyik partíción van a a win. 7, mert ha a win. 7 a C partíción van akkor nem lehet. Az úgy mûködik a windowsnál: Elõbb egy korábbi Windows verzió utána egy újabb. Neked win. 8 lehetne a gépre rakni jelenleg. Ha úgy akarnád hogy pl.Ubuntut akarnál a sz.gépre rakni akkor lehetne de így nem.
amúgy kérdezné, hogy melyiket akarnád elindítani
A kérdező hozzászólása: köszi a választ. egyszer már megjártam így, vistám volt, feltettem az XP-t, de nem kérdezett, hanem az XP indult.
Amúgy fel tudnád tenni egy kicsit kerülõ úton, Felteszed az xp-t egy partícióra Felteszel az xp-re egy boot manager-t( grub-ot stb.) Win7-re nyomatni egy javítást( fixboot, fixmbr) és elvben már a win7 betöltõjében tudod kiválasztani a boot sorrendet:)
Itt érthetõen le van írva, nálam is így mûködött... http://www.webmaster442.hu/windows-7-xp-dual-boot/

Még 7 szem van a dienille fog. Gátlóból, de elkezdtem vérezgetni. Mitől lehet ez? Mással is előfordult már ilyen?

Ez a második levél, amit szedek. Minden szemet pontosan beszedtem, nem volt hasmenés vagy ilyesmi.

Legjobb válasz: Valószínûleg nem ez a tabletta a megfelelõ neked, vissza kell menni a dokihoz és másikat kérni. A maradék 7 szemet be kell szedni, hacsak a doki mást nem mond. Jó lenne, ha még ez alatt a 7 szem alatt visszamennél, mert akkor már az új tabival kezdhetnéd a köv. hónapot, és lehet, hogy szünetet sem kéne tartanod - a doki megmondja. Nem baj, ha megjött, ha 2 hónapja vizsgált, most úgysem fog.

Valószínûleg nem ez a tabletta a megfelelõ neked, vissza kell menni a dokihoz és másikat kérni. A maradék 7 szemet be kell szedni, hacsak a doki mást nem mond. Jó lenne, ha még ez alatt a 7 szem alatt visszamennél, mert akkor már az új tabival kezdhetnéd a köv. hónapot, és lehet, hogy szünetet sem kéne tartanod - a doki megmondja. Nem baj, ha megjött, ha 2 hónapja vizsgált, most úgysem fog.

Egy osztály 33 tanulója megírta a magyar dolgozatot, amelyet az 1-5 jegyekkel értékeltek. Mutassuk meg h van e köztük 7 olyan tanuló, akik ugyanolyan jegyeket kapnak?

Legjobb válasz: ezt skatulyaelvnek hívják. ha az osztályzatokat skatulynának tekintjük, akkor elkezdjük belepakolni a diákokat. a legrosszabb esettel kell kezdeni, tehát, hogy a lehetõ legkevesebb diáknak legyen egyforma jegye. vagyis minden skatulyába 1 embert teszünk, azaz minden jegyhez egy embert rendelünk. eljutunk addig, hogy min az 5 skatulyában 6-6 diák van. mivel 6*5 az 30, marad még 3 diák. ezt a 3at mindegy hova tesszük, mindneképp lesz olyan jegy, ahova 6nál több ember kerül. azaz legalább 7.

ezt skatulyaelvnek hívják. ha az osztályzatokat skatulynának tekintjük, akkor elkezdjük belepakolni a diákokat. a legrosszabb esettel kell kezdeni, tehát, hogy a lehetõ legkevesebb diáknak legyen egyforma jegye. vagyis minden skatulyába 1 embert teszünk, azaz minden jegyhez egy embert rendelünk. eljutunk addig, hogy min az 5 skatulyában 6-6 diák van. mivel 6*5 az 30, marad még 3 diák. ezt a 3at mindegy hova tesszük, mindneképp lesz olyan jegy, ahova 6nál több ember kerül. azaz legalább 7.

4-5 hetes terhes vagyok és nagyon be van gyulladva a méhszájam. Dalacin hüvelykrémet kell alkalmaznom 7 napig, még 4 van hátra. Nem fog ettől elmenni a babám?

volt már 3 elhalásom, ezért eléggé félek.... de nagyon csúnya a méhszájam így azt kezelni kell. de ez egy antibiotikumos krém, közvetlenül a hüvelybe kell nyomni egy ehhez tartozo aplikátorral.

Legjobb válasz: Ha az orvosod felírta az antibiotikusos krémet, valoszínuleg komolynak látta a problémát. Ha 7 napig mondta, használd is addig. Az elso trimeszterben rizikos használni bármit is, ezért is írják rá minden krém tájékoztatojára, ez ovatosságra int az ongyogyítás terén. Ha az orvos komolynak látja a fertozést, felírja a gyogyszert, mert továbbterjedhet, és ez veszélyesebb lehet mint az antibiotikum esetleges mellékhatásai! Sajnos ismerek olyat, aki félelembol késobb kezdte használni az antibiotikumot, és hát nem jo vége lett...Nyugi.

Ha az orvosod felírta az antibiotikusos krémet, valoszínuleg komolynak látta a problémát. Ha 7 napig mondta, használd is addig. Az elso trimeszterben rizikos használni bármit is, ezért is írják rá minden krém tájékoztatojára, ez ovatosságra int az ongyogyítás terén. Ha az orvos komolynak látja a fertozést, felírja a gyogyszert, mert továbbterjedhet, és ez veszélyesebb lehet mint az antibiotikum esetleges mellékhatásai! Sajnos ismerek olyat, aki félelembol késobb kezdte használni az antibiotikumot, és hát nem jo vége lett...Nyugi.
A kérdező hozzászólása: nagyon köszönöm a gyors választ. nem vagyok valami tul nyugodt e miatt... de én szerintem is egy gyulladt méhszáj nagyobb bajt tud ccsinálni. csak félek :-(
remélem tényleg így a helyes, bár nekem egy kicsit túlzásnak tûnik a dolog. Mármint a sok gyógyszer. Pl. endokrinológussal jóvá kellene hagytani, hogy szedheted-e a bromocriptin vagy nem, ha már teherbe estél. nem tudsz más dokit megkérdezni????Én biztosra mennék, inkább, mint hogy baj legyen. sok sikert!
A kérdező hozzászólása: szia, köszi a válaszod. a prolaktinom tényleg magas volt ezt vérvétellel derült ki és ha most abbahagynám a szedését akkor ujra visszaugrana a magas értékre ami vetélést okoz. csak napi egyet szedek belöle az talán nem is olyan sok. a duphastont pedig azért kell mert a sárgatesthormont nagyon keveset term el a szervezetem, pedig a baba megtartásához ez elengedhetetlen. errõl is majd csak 12-14 hetes terhesen fokozatosan fognak leállitani. igazábol én a hüvelykrém miatt aggódok, mert az közvetlenül a babánál hat :(

8 honapja szedek fogamzas gatlot, es amikor a menstruacio miatt 7 napot kihagyok, mindig csak az utolso napokba jon meg, es van olyan amikor csak 3 napot verzek. Ez helyes igy?

Legjobb válasz: Nekem a szünet 4. napján jön meg és a 7.napon már el kell kezdenem szedni a gyógyszert. Nekem is 3 max. 4 napig szokott meglenni!

Nekem a szünet 4. napján jön meg és a 7.napon már el kell kezdenem szedni a gyógyszert. Nekem is 3 max. 4 napig szokott meglenni!
Nem aggódj, nincs baj. Nagyon sokaknál csak a szünet végén jön meg, a fogamzásgátló pedig csökkenti a vérzés idõtartamát!
ha mindig megjön, és mindig 1-2 nap eltéréssel ugyanazon a napon akkor nem kell a para.

Vettem egy 50cm3 is motort. Adásváteli van biztosítást kötöttem rá bár abban 1 kwos-ra irták egyébként meg 7. szükséges e egyébb papír a b-s jogsin kívül a vezetéséhez?

Valamint okozhat e problémát a kw-elírása?

Legjobb válasz: A 7 kW-ot ne reklámozd, mert akkor már rendszám és minimum A1 jogsi kell hozzá, ugyanis a segédmotor max. 4 kW-os lehet!

A 7 kW-ot ne reklámozd, mert akkor már rendszám és minimum A1 jogsi kell hozzá, ugyanis a segédmotor max. 4 kW-os lehet!
Nekem is elírták (1kw). Eddig még nem állított meg a rendõr, szóval sajnos nem tudom hogy lehet-e belõle probléma.
Probléma akkor lehet belõle ha balesetet csinálsz és biztosítási ügy lesz belõle.Az adatok nem egyeznek.
7kw nem lehet gyárilag, mert fojtásokkal gurul ki a gyárból, úgy pedig ha jól tudom 3, 7 kw mindegyik mostanában, ezért nem is tud 40-45-nél többet menni. Ha az adásvételire nem írtatok rá teljesítményt, akkor nem lesz gáz ha a biztosító 1 kw-ra írta, úgyse fogja teljesítménymérésre vinni senki...
A kérdező hozzászólása: aprilia blokkos generic trigger 80 as hengerel. gyarilag 7 kw os
nincs aprilia blokk, minarelli AM6 van, azt dobálják nagyon sok motorba, és nem, gyárilag nem 7 kw, az csak akkor lesz 7 kw ha kibelezed a fojtásokat belõle, de az már nem a gyártó és az értékesítõ dolga, és nem is a biztosítóé, hanem a tied...
most akkor 50-es vagy 80-as. Amúgy meg szard le, a rendõr csak a matricát nézi. Tapasztalatom szerint a rendõrök semmit nem tudnak a segédmotor szabályokról. Ha meg behívnak KPM vizsgára nem mész el és kész...
A kérdező hozzászólása: milyen matricára gondolsz?mert ugye rendszám nics rajta. 50 cm3 az adásvételin+ van biztosítás amit most kötöttem hozzá(amin1 kw a teljesítménye) ennyi van a papíron . 80 as henger van benne. b.-s jogsival vezetgetem

Még 7 szem tablettám van de már megjött, mit tegyek?

Végigszedjem még azt a 7 szemet vagy most tartsam a 7 nap szünetet?

Legjobb válasz: Végig kell szedni és ugyanúgy folytatni,ahogy eddig a 7 nap szünet után. Elképzelhetõ,h volt egy kisebb betegségek(nátha,hasmenés,hányás),ami nem okozott komoly panaszt,de ezek miatt lehet,h akkor nem szívódott fel a fogamzásgátló rendesen. Ha a következõ hónapban is tapasztalsz ilyet,akkor menj el az orvoshoz,lehet,h tablettát kell váltani.

Végig kell szedni és ugyanúgy folytatni, ahogy eddig a 7 nap szünet után. Elképzelhetõ, h volt egy kisebb betegségek(nátha, hasmenés, hányás), ami nem okozott komoly panaszt, de ezek miatt lehet, h akkor nem szívódott fel a fogamzásgátló rendesen. Ha a következõ hónapban is tapasztalsz ilyet, akkor menj el az orvoshoz, lehet, h tablettát kell váltani.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! Igen volt hasmenés is, stressz is meg egy szemet sajnos kihagytam, gondolom ezek együttese okozta!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!