Találatok a következő kifejezésre: Még 6 van a (711 db)

Az normális hogy 6 hónapos a babám és még félig van a vigantol olaj? Mindennap kapta

Legjobb válasz: Szia! Én is ezen gondolkoztam..ha dokinál járunk minden alkalommal megkérdezi,hogy d-vitamint írjon-e fel a kislánynak. Ilyenkor meglepõdök,mivel még mi is csak az elsõ ü.-nél tartunk,és még mindig van belõle. ( a lányom fél éves) De én kiszámoltam:)) Az üvegen írva van,hogy 1ml az kb. 30 csepp,na most az üveg az 10 ml,tehát az 300 csepp. Mivel napi 1 cseppet kell adni,az kb. 10 hónap:))

Szia! Én is ezen gondolkoztam..ha dokinál járunk minden alkalommal megkérdezi, hogy d-vitamint írjon-e fel a kislánynak. Ilyenkor meglepõdök, mivel még mi is csak az elsõ ü.-nél tartunk, és még mindig van belõle. ( a lányom fél éves) De én kiszámoltam:) ) Az üvegen írva van, hogy 1ml az kb. 30 csepp, na most az üveg az 10 ml, tehát az 300 csepp. Mivel napi 1 cseppet kell adni, az kb. 10 hónap:) )
Normális:)
Velem terhesen is szedették, 11 hetes a lányom, de nekem is félig van:-)
Ha minden nap adod, akkor miért ne lenne normális? Igen, ennyi idõ alatt fogy. De nem igazán értem, milyen információ birtokába jutottál most, hiszen ezt gondolom eddig is tudtad, tapasztalat alapján.
Jólvan akkor csesszétek meg, sértõdékeny picsák. Nyaljátok csak egymás seggét, amikor hülyébbnél hülyébb kérdéseket tesztek fel mert annyira unatkoztok, aztán aki rávilágít arra, hogy ennyire már nem kéne ostobának lenni, akkor azt pontozzátok le. Hajrá. Tényleg van abban valami igazság, hogy ha egy nõ otthon van a gyerekével, akkor egy idõ után beszûkül az agya de rendesen. Legalább is a többségnél ez figyelhetõ meg. Örülök, hogy engem még más dolgok is tudnak foglalkoztatni, hála az égnek.

Youtuben meg tudom valahol nézni hogy melyik videót nézzék meg legtöbben (pl.1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 helyezés) meg kiknek van a legtöbb feliratkozói?

Legjobb válasz: http://www.socialbakers.com/youtube-statistics/ http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_most_viewed_YouTube_vid.. Ezek nem éppen a Youtube oldalai, de forrásként használják fel. Régen egész átlátható lista volt YT-on is mindenrõl, most sem találtam meg pár perc alatt csak Google-kereséssel: http://www.youtube.com/channel/HCPD1HyJH5iXA/videos Ez a nézettségi toplista, a lap alján nemzetközi nézetben kell lenni hogy ne a magyar tartalmat listázza. A sorrend még így is érdekes, nálam egymás alatt van a 900-500-600-400-500 milliós videó.

http://www.socialbakers.com/youtube-statistics/ http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_most_viewed_YouTube_vid.. Ezek nem éppen a Youtube oldalai, de forrásként használják fel. Régen egész átlátható lista volt YT-on is mindenrõl, most sem találtam meg pár perc alatt csak Google-kereséssel: http://www.youtube.com/channel/HCPD1HyJH5iXA/videos Ez a nézettségi toplista, a lap alján nemzetközi nézetben kell lenni hogy ne a magyar tartalmat listázza. A sorrend még így is érdekes, nálam egymás alatt van a 900-500-600-400-500 milliós videó.
A kérdező hozzászólása: Köszi :)

A kontrollon milyen problémákra derülhet fény? A méh most még lejjebb van (a 6 hetes kontroll előtt, úgy értem, én most leszek 2 hetes)?

Legjobb válasz: Pl. arra, hogy a méh nem megfelelõen húzódik vissza az eredeti méretére. Ilyenkor adnak egy méhösszehúzó injekciót vagy ugyanilyen cseppeket (én szurit kaptam). Vagy a gátseb gyógyulása nem megfelelõ..

Pl. arra, hogy a méh nem megfelelõen húzódik vissza az eredeti méretére. Ilyenkor adnak egy méhösszehúzó injekciót vagy ugyanilyen cseppeket (én szurit kaptam). Vagy a gátseb gyógyulása nem megfelelõ..
A kérdező hozzászólása: értem, én gátvédelemmel szültem, már nem is érzékeny semmi ott lent(de benyúlni még nem nyúltam be). a méh még lejjebb van ilyenkor? az is lassan húzódik össze és föl? ha tükörrel nézem magam, milyennek kéne látni?
Hát, én nem nyúlkáltam, nem tükrözgettem, pedig 4x szültem :) )) Így aztán fogalmam sincs, hogy kell szülés után kinéznie :) Nálad akkor igazán csak a méhed nagyságát, a méhszáj állapotát fogja ellenõrizni a doki, meg esetleg a melledet nézi meg, nincs-e benne valahol csomó (bár nekem ezt soha nem nézték).

A szüleimnek régi fajta sütőjük van, amin 1-6-ig van a számozás. Ha esetleg van valakinek ilyen fajta sütője megtudná mondani, hogy ezen melyik hány foknak felel meg?

Legjobb válasz: igazából a papírján van meg, de ez tutira nincsen meg. legtöbben a gázsütõt kitapasztalják, én sem hõfokra vagy számokra szoktam tekerni, hanem tapasztalat alapján, ez a biztos. 1-6-ig nehéz, mert 1-8-ig szoktak lenni:http://www.nosalty.hu/praktika/gazsuto-fokozatai de próbáld meg elosztani az értékeket 8 helyett 6 részre.

igazából a papírján van meg, de ez tutira nincsen meg. legtöbben a gázsütõt kitapasztalják, én sem hõfokra vagy számokra szoktam tekerni, hanem tapasztalat alapján, ez a biztos. 1-6-ig nehéz, mert 1-8-ig szoktak lenni:http://www.nosalty.hu/praktika/gazsuto-fokozatai de próbáld meg elosztani az értékeket 8 helyett 6 részre.
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen!

Az baj, ha valakinek nem múlik el császározás után 6 héttel a vérzése? Még csak a 4 hetem van, de most sok van máskor meg alig! Ez normális? Mikor lehetek együtt a párommal?

Legjobb válasz: A 6. hétig minden elõfordulhat, minden normális. Utána kell visszamenned dokihoz és ha úgy látja, hogy gond van akkor kezel. Majd õ mondja meg, hogy szeretkezhettek-e már. A 6. heti kontrollig semmiképpen sem.

A 6. hétig minden elõfordulhat, minden normális. Utána kell visszamenned dokihoz és ha úgy látja, hogy gond van akkor kezel. Majd õ mondja meg, hogy szeretkezhettek-e már. A 6. heti kontrollig semmiképpen sem.
Szia, nekem nagyon összevissza volt ez a gyermekágyi vérzés, kb. négy hétig normális volt, aztán mintha elmúlt volna, három napig semmi, gondoltam, de jó, ilyen hamar megúsztam, de negyedik nap elöntött a vér (pont a védõnõnél voltam a picivel, tõle kértem hamar nagy betétet...), dõlt belõlem, mintha be akarná pótolni a kimaradt három napot. És két napig szinte ömlött, majd három napig megint semmi, aztán újra elöntött és ez így ment kb. két-három hétig, nagyon rossz volt...a hat hetes vizsgálaton elmondtam (bár nyolc hetes vizsgálat volt, mert késõbb mentem vissza nõgyógyászhoz), a doki szerint ez belefért, egyéni, kinél hogy megy ez az egész.
Ja, bocs, elfelejtettem: mi kb. két hónap után kezdtünk el megint összebújni, hat hétig nem ajánlott, én megvártam a ha hetes kontroll eredményét.
A kérdező hozzászólása: Körülbelül most a vérzéssel én is így állok eddig alig volt most meg pótolja a napokat! :( Akkor ezt a 6 hetet mindenképpen megvárom!Remélem addigra már túl leszek rajta!Köszönöm a válaszokat.
Én császár után 6hétig véreztem aztán egy kicsit abba maradt majd 2hétre újra, de nem pánikoltam monda a doki semmi gond ezzel, mindenki máshogy tisztul.mikor lehetsz együtt..hát a gyermekágyi idõszakot érdemes kivárni-én mondjuk nem is bírtam volna együtt lenni vele egy dbig..

SOS! A periódusos rendszer nélkül hogy állapítom meg, hogy pl. a 6-os rendszámú elem hanyadik periódusban és csoportban van?

Legjobb válasz: Ha már használtad sokat, akkor elõtted lehet a képe. Tudod, hogy 1. periódusban 2 elem van, így már kettõ kiesik, tudod, hogy a másodikba 2+6, az s-alhéjon van 2, ami ugye az I. II. fõcsoportba van, majd ezt kell követnie még kettõ elemnek, így a 6. elem biztos, hogy a IV. fõcsoportban lesz és a 2. periódus. Egyébként tudtommal nincs rá szabály, hogy honnan kéne tudnod. Használd a periódusos rendszert! De ki lehet következtetni ha tudod, melyik alhéj, hány atompályából áll.

Ha már használtad sokat, akkor elõtted lehet a képe. Tudod, hogy 1. periódusban 2 elem van, így már kettõ kiesik, tudod, hogy a másodikba 2+6, az s-alhéjon van 2, ami ugye az I. II. fõcsoportba van, majd ezt kell követnie még kettõ elemnek, így a 6. elem biztos, hogy a IV. fõcsoportban lesz és a 2. periódus. Egyébként tudtommal nincs rá szabály, hogy honnan kéne tudnod. Használd a periódusos rendszert! De ki lehet következtetni ha tudod, melyik alhéj, hány atompályából áll.

Nagy családosként olcsóbb busz-vonat jegy? De mi van akkor, ha egy gyermek sincs még 6 éves (6 éves korig ingyen utazhat a gyermek)? Akkor is igénybe vehető az olcsóbb utazás?

Legjobb válasz: Igen, ha 3 saját gyerekkel mégy, akkor 90%-os jegyet vehetsz, a gyerekek kora mindegy. 6 év alatt ingyen utaznak, utána 50% helyett kaphatnak 90%-osat.

Igen, ha 3 saját gyerekkel mégy, akkor 90%-os jegyet vehetsz, a gyerekek kora mindegy. 6 év alatt ingyen utaznak, utána 50% helyett kaphatnak 90%-osat.
A kérdező hozzászólása: Hú, de jó!!! Ennek nagyon örülök!!! Akkor már ha picit nagyobb lesz a legkisebb is, mehetünk Apa nélkül is családot látogatni!! :-D Köszönöm a válaszod!!!! :-D
pontosabban nálunk 2 felnõtt és 3 gyerek van ebbõl 1db 6 év alatti veszek 4db 90% (nekem a páromnak és a két nagyobb gyereknek) és egy regisztrációs jegyet a kicsinek mind a Volánnál mind a MÁV-nál meg kell venni a regjegyet a kicsinek ha mind a 3 gyerek 6 év alatti akkor csak 2db 90%-os és 3db regjegy kell :-))
A kérdező hozzászólása: Regisztrációs jegy? Errõl még nem hallottam. Ezt 1x kell megvenni?-gondolom minden utazáskor nálunk kell hogy legyen... Mennyibe kerül? A buszon ugyan úgy meg lehet venni, mint a buszjegyet?
A regjegy ingyenes, ezt minden utazás alkalmával kell kérni.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a választ!! Így már világos!!! :-D
hmm bocsi nekem már evidens volt mert sokat utazom velük :-)
A kérdező hozzászólása: :-)

Normális, hogy kb 6 hetesen nincs a petezsákomban még senki? Van rá esély, hogy megjelenik a baba? Meddig normális, hogy nem látszik?

Május 15-én volt meg utoljára de 35-40 naposak a ciklusaim,szóval ebbe az id?szakban lehetek.Már kétszer voltam ultrahangon de még a zsákon kívül nem látni semmit.Azt mondta a doki,hogy várjunk még,de lehetséges,hogy elhalt a magzat.

Legjobb válasz: Én 6+4 hetesen voltam dokinál és nekem már szívhang is volt! De ebbõl ne vonj le semmilyen következtetést,ez csak az én tapasztalatom, az én esetem. Biztos hogy 6 hetes?

Én 6+4 hetesen voltam dokinál és nekem már szívhang is volt! De ebbõl ne vonj le semmilyen következtetést, ez csak az én tapasztalatom, az én esetem. Biztos hogy 6 hetes?
6 hetesen nekem is üres volt a petezsák, és sajnos 3 hét múlva is.
A kérdező hozzászólása: szorítok neked..tudom milyen szar kétségek között..:(( Minden tünetem megvan, olykor elég erõsen is..csináltam tegnap tesztet és pozitív lett..egy erõs pozitív..nem halvány, bár tudom, hogy a szervezetemben lehet még olyan hormon...meglátom..kedden megyek másik dokihoz.. tartsunk össze:) )
ha van tuneted, akkor nyugi! amig van tunet, addig en is nyugodt vagyok :) probalok az lenni (tudom, egy het, mig elmulik a tunet, de ha van, az mindig jo jel, foleg ha eros. nekem mindig este 10kor van a reggeli rosszulletem :) )
A kérdező hozzászólása: úh. de jó..mármint úgy nem jó érzés, de lagalább nem vagyok egyedül az esti rosszullétekkel.:) ))rá sem kell néznem az órára, hogy tudjam mikor közeledik az este:) )..viszont azért bevettem az elevitet..gondoltam biztos ami biztos...de eléggé szarul vagyok tõle...sokkal erõsebb a hányingerem..szóval ennyit errõl...KITARTÁST nekünk:) )..én pont most keresek normális nõgyogyit aki tud uh olvasni is...te vérzel még?
en hajdu krisztinahoz fogok menni (nem o a nodokim, 4dsre, mert allitolag nagyon jo) nem verzek, viszont majd meg orulok egy kis szerelmeskedesert a ferjemmel. ha az elevittol vagy rosszul, probald a hipp natalt, mondjuk abban nincs "beepitve" a folsav, mint a femibionban (elevitben nem tudom benne van e), de en az elso babanal nem voltam tole rosszul, csak most gyerek mellett se kedvem se idom "ontogetni"
A kérdező hozzászólása: sajnos az én történetemnek holnap vége..reggel megyek be a kórházba és megmûtenek.:( elegem lett és most sem találtak semmit már a petezsákban:(( eléggé elvoltam keseredve..most sem jobb..de legalább vége a bizonytalanságnak..ennyit tudtam tenni érte. Állítólag kapok egy méhszájtágító gyógyszert és altatás alatt kivákumolják a petezsákot...következõ menzesz után megint lehet próbálkozni, mivel ez nem egy olyan nagy mûtét..õszintén..nem igazán van kedvem még most nekiállni megint..azt hiszem lelkileg még helyre kell rázódnom..de jól vagyok..tényleg..várom, hogy vége legyen...ami nem öl meg az erõsít..azt mondják Köszi neked mindent és jó babavárást..
:( sajnalom. szomoru, de tobb novel esik meg, mint gondolnad (tudom, nem vigasztal). statisztika szerint minden novel egyszer, es minden harmadik novel ketszer/tobbszor. ami vigasztaljon, nemcsak, hogy te mindent megtettel, hanem allitolag ilyenkor a kovetkezo babanak jobb lesz (elo lett keszitve). a nodokim azt mondta (o nem nagyon amitgatott, amikor mondtam, hogy verzek), hogy termeszetes kivalasztodas, nem lett volna egeszseges, jobb igy. sajnalom, azert ismeretlenul is jo volt egyutt "varni" veled, jó lett volna ha sikerul (en 16.an megyek, szamolom mennyit kell aludni :( )
A kérdező hozzászólása: köszönöm , hogy tartottad bennem a lelket:) többet jelentett mint gondolnád és ...a mûtét tényleg hamar megvolt és hála az Istennek nincsenek görcseim sem(lekopogom)..túl leszek rajta hamar.:) ettõl függetlenül várom, hogy mit mondott az orvosod..és remélem minden rendben lesz:)
feltetlen megmondom. nem vagyok nagy "gyakoris", de miattad idelestem parnaponta :) nekem a ferjemmel volt egy nagy beszelgetes, eddig tabutema volt a bebi, most mar neha beszelunk rola, es nem lesz agressziv kismalac, remelem nem lesz semmi gond (akarta o is, csak tul hamar jott, epp kulfoldon lesz..vegig, ha osszejon a szuletese utan jon haza fel honappal..nehezen viseli.. ) nekem jo, hogy tudtam vele beszelni, es nem a "nem akarok rola beszelni" "nem hagyhatnank ezt a temat?"at kapom :) te parod hogy viselte?
A kérdező hozzászólása: ez tökre érdekes, mert kb. én is ezért néztem ide fel:) )) mi terveztük a babát....sajnos két éve úgy kezdõdnek az éveim, hogy meghal valaki aki közel áll hozzám(sõt van két kolléganõm akinek ezek után szintén meghalt valakije..meghalt tavaly a mamám nekik is meghalt egy- két nap eltéréssel) tudom, hogy ezt csak az érti meg aki átélte, de idén januárban meghalt a kiskutyám (spániel kislány 14 éves volt és nagyon beteg...akkor megszakadt a szívem és még most fáj nagyon..:(( nagyon fontos volt nekem...és utána..mint egy pótlék(tudom csúnyán hangzik) ráálltam a baba témára..bár lelkileg nem voltam kész..a párom is nagyon szerette a kis hülyémet így õ is belement .Nem azért mert gyorsan kellett valami pótlék hanem mert rádöbbentett minket elég sok dologra az elvesztése... csak elakartam mondani az elõzményeket...egyébként kb 2 éve nyúzom õt a baba miatt. Õ örült neki de félt is...hogy valami baj lesz.és nem akarta, hogy elmondjuk bárkinek is míg nem lesz biztos...de nem bírtam..aztán már õ sem amikor végre meglett...aztán a többit már tudod..nem mondta, de szerintem benne is most összetört valami..szar ez a helyzet most...egyébként..tényleg pikkpakk megvolt a mûtét és a vérzésen kívül nem igazán van panaszom..kicsit fájdogál a hasam..tök fura, hogy mûtét után egybõl éreztem, hogy már tényleg egyedül vagyok..fura érzés volt:( Azért a férjedet nem igazán értem..miért ennyire elutasító..talán így védi magát a csalódástól, hogy ha baj lenne..vagy idõ kell míg megemészti?(bocsi a sok szövegért:) )
igy erthetobb.. amugy bennem is azert mozgott annyira a masodik baba, mert kifutok az idobol lassan, es a fiammal egyidos ismeros kislanya meghalt.. azota kattantam ra ennyire, nem tudom miert..szerintem ezek ilyen kimondhatatlan felelmek, amik leirva gyerekesnek tunnek, de borzaszto erosek :( szoval ha nem is tudom mondani hogy megertelek, tudom hoigy mirol beszelsz, e s egyaltalan nem gyerekes, vagy nem hangzik csunyan. a ferjem azert ilyen elutasito, mert o emlekszik mennyi gond volt az elso babaval (_minden_ tunetet produkaltam, 12 oran at tarto szules volt, amin bennvolt, az elso hetet a fiam korhazban toltotte, mert sargan engedtek haza, mondvan minden gyerek sarga, de o majdnem belehalt:()akkor lattam egyebkent a ferjem eloszor sirni pedig 15 eve egyutt vagyunk).. szoval o fel, mert messze lesz, es haza se tud jonni (katona, kikuldetes, egy bazison lesz, skype se lesz csak telefon) :( szoval retteg
A kérdező hozzászólása: akkor most már értem..:(( gondolom próbálod nyugtatni, hogy minden rendben lesz és attól, hogy az elsõ babával ez történt a másikkal minden rendben lesz...??..de akkor is elég szar az õ helyzete:((..gondolom az õ fejében is benne van, hogy gondoskodni kell rólatok és õ ezt most testkölebõl nem teheti meg.:(..persze a tied sem egyszerû...egyedül lenni..mondjuk most már ittvagyok én neked...bár tudom ez sovány vígasz:((..egyébként beírtalak a naptárba, hogy mikor mész dokihoz...:) A barátnõid is a szüleid is mellettetek állnak nem?..minden rendben lesz...
A kérdező hozzászólása: sajnos ilyenkor ismerszik meg az igazi barát...a szüleid nem tudnak segíteni? Igen, pesti vagyok és november 2-án leszek 26 éves(azt ne mond nekem, hogy ..óóóóóó...hát akkor rengeteg idõd van mert hülyét kapok....!!:) ..mi szilveszterkor leszünk 9 éve együtt..és lehet, hogy hülyeség, meg nem lehet ilyet...de 26 évesen terveztem az elsõ gyereket..tõlem a második jöhet 30 éves koromban is(ha rátudom beszélni )..mondjuk elõször az elsõ jöjjön össze..végre.. Én nem gondolom , hogy 32 évesen olyan nagyon kifutsz az idõbõl(ha esetleg valami baj lenne...de nem lesz!!) mi az , hogy csak paradicsom bigyón éltél....mondjuk ha egyedül lennék én sem fõznék..max sütnék valami sütit:) ))) (szerinted ez így nem gáz, hogy itt besdzélgetünk..) Képzeld tegnap tökre görcsöltem, ami fura így a mûtét után a 6. napon..kíváncsi vagyok mikor múlik el a vérzés is...uncsi már hatalmas bugyiban és , , pelenkában· járni..:) ..baromi szexinek érzem magam...:) )nem mintha bármi is lehetne még 2 hétig....de akkor is... egyébként gondolkoztam és lehet, hogy durván hangzik és fájni fog, de ha esetleg nem jönne össze most ez a baba..akkor godnolj arra, hogy ott van egy tündéri gyerek melletted..míg másoknak úgy kell megküzdeni ezzel a vetéléssel, hogy még nincs gyereke.(most nem magamra célzok..én viszonylag hamar túlleszek dolgokon)..tudom ez nem vígasz....sõt...de reméljük nincs semmi baj..apropó..vérzel még???..az orvosod miért nem remél semmi jót?
nekem meg ket 16 nap hogy kideruljon mi van, ha ez vigasztal.. de en is remenykedek.. huye kerdes, de feszul a cicid, erzekeny? rosszul vagy neha?
A kérdező hozzászólása: nem véreztem...semmi nem változott:(..már én sem bízom nagyon benne..elmegyek vagy ma vagy kedden sztk-ba és meglátjuk....én már szinte fel is adtam..a természet tudja mit csinál, de a lelkiismeretem miatt elmegyek másikhoz az biztos..talán csak egyetlen csepp remény maradt:(..de az sem sokáig..belefáradtam ebbe az egészbe:(((...hol örülni kell, hol sírni.. írok majd, hogy mi volt..köszi a támogatást:)
nem ereztel semmit? nem vereztel? szornyu ez a bizonytalansag :( en tovabbra is azt mondom, hogy varj egy hetet, lehet a geppel van valami, meg egy het..ha sok, akkor négy napot, de varj meg. magandokinal vagy? ha igen menj be akorhazba. ha korhazba mondtak, menj magandokihoz. nekem ez adoki nagyon nem tunik biztosnak, bocs
A kérdező hozzászólása: szerintem 6 hetes vagyok.Több semmiféleképpen sem.Rossz, hogy ilyen tehetetlen az ember és csak várni tud, hogy megjelenik, vagy sem.
szia, nekem 28 napos ciklusaim vannak, es hat hetes hat naposan mar lattam, hogy vert a pici szive, viszont nem embrio volt, hanem petezsak -- mig az elso babamnal 6 hetesen mar nemcsak a petezsakot lattam, hanem magat az embriot most nem tudom mas gep volt e, vagy ennyira nagy volt a fejlodesi kulonbseg a ket hat hetes baba kozoitt szerintem varj egy hetet ez a legrosszabb, a varakozas en a kovetkezo ultrahangot varom mar, nem is tudom mennyire :( mert verezgetek kozben es a dokim meg szabadsagon van, 12. hetig nincs ultrahang :( szoval nalam is ilyen dupla vagy semmi nem tehetunk semmit
A kérdező hozzászólása: Ha 6 hetesen volt már szívhang is akor én már tényleg feleslegesnek érzem a reménykedést.Kicsit kezdek belefáradni, mindemellett meg eléggé intezív a hányingerem.Nem könnyû úgy elviselni a napi rosszulléteket, hogy a semmiért.De akkor sem tudom feladni, valakinek hinnie kell benne.:( te nem tudsz elmenni másik orvoshoz? ha szólsz, hogy vérzel csak megvizsgálnak
azt mondta a doki amig nem eros mensi szeru, addig nyugi van nincs itthon a ferjem, egyedul vagyok egy ket eves babaval, aki mantrakent mondja, hogy "nyak" (vegyem fel a nyakamba), amit nem tehetek :( majd ha hazajon a ferjem (ma mar), es legkozelebb is verezni fogok, bemegyek az ugyeletre, ha leszidnak, akkor is (eddig ket alkalommal volt verzes) remenykedek. amugy amikor felhivtam a dokit hogy verzek eloszor, kozolte, hogy valoszinuleg vetélés, termeszetes kivalasztodas, blabla egesz ejjel simogattam a hasam (huyeseg tudom), meg imadkoztam (pedig nem vagyok hivo).. el se tudom mondani, de szerintem ismeredaz erzest szerintem tuzz ki egy idot, addig higgy benne, probalj ne parazni, beszelj/"gondolj" hozza.. ha soknak tartod az egy hetet, lefgyen negy nap. meg azert is mondom, mert nekem a doki most elsore meg se talalta a gyereket, elment masik kameraért, ugy lett meg.. szoval lehet a technika ordoge..
A kérdező hozzászólása: remélem minden rendben lesz veled.:) Nem hülyeség amit írtál..én is beszélek hozzá simogatom a hasam és magamban még imátkozom is:) ... két hetet várok még, de szerintem e hét után feladom:(de addi harcolok érte..jövõhéten már a hetedig hétben leszek..akkor már látszania kell.. Nem gondoltam volna, hogy ilyesmi megtörténhet velem, de azt sem tudom elképzelni, hogy a doki talál valamit...de legbelül folyamatosan reménykedem:) köszi a bíztatást:)
akkor legyen az az egy het a kituzott pont :) a ket het tul sok szerintem is. mellesleg utolso mensitol szoktak szamlni ah eteket, ami nem egeszen pontos, mert nem csak egyszer lehet peteeres a honapban drukkolok (ma megint vereztem, de csak kicsit, epp hogy latszott a wcpapiron :( )
A kérdező hozzászólása: Nos...mésem reménytelen:) ))Tegnap voltam uh és ott volt egy 4mm-es kis embrió ..és még a szive is pulzált..még gyengén.Mindenki elszámolta magát, mert most vagyok 6 hetes..fogalmam sincs hogy jött ez így össze.A lényeg, hogy ott van és most már minden rendben lesz...ezt a gondolkodást kell végig vinnem és nem aggódni.. Köszi a bíztató leveleket:)
gratulalok, ugye megmondtam :D :) ) örülök, hogy nem adtad fel, csak így tovabb!!!!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a bíztatàs..nagyon jól esett:) )
Na látod, hogy az idõvel volt itt probléma és nem a picivel :) Gratulálok!Jó és nyugodt babavárást!
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen:) )))
A kérdező hozzászólása: sziasztok..úgy néz ki az én történetem most ért véget:( ma voltam megint orvosnál és most meg már nem látta megint..:(( ez hihetetlen...azt mondta, hogy ez ma már a harmadik vagy negyedik ilyen eset....gondoltam talán még elmegyek mégegy orvoshoz, mielõtt visszamegyek hozzá megint(papíron missed ab.)..szerintetek hülyeség..ha aznap már több ilyen eset volt..lehet, hogy talán a gép volt rossz(állítólag 20milliós)??..nem tudom a jövõhét az utolsó és mát nem küzdök többet. Azt mondta a doki, hogy a következõ menstruáció után már lehet próbálkozni..gondolom ez nem olyan kaparás..Vélemény?
A kérdező hozzászólása: válaszoltam:) )))

Van valami hír, hogy mikor jelenik meg tűz és jég dala 6. és a 7. kötete? Miért késett olyan sokat a varjak lakomája és a sárkányok tánca az előző háromhoz képest?

Legjobb válasz: Mert Martin egy lusta dög. Amúgy olvastad a novellákat is? Még ott is van egy, amit meg kell írnia. (The she-wolves of Winterfell) Simán bõvülhet 8 részesre is, ahogy mondta. És kb. még 2 év mire kijön a 6. rész.

Mert Martin egy lusta dög. Amúgy olvastad a novellákat is? Még ott is van egy, amit meg kell írnia. (The she-wolves of Winterfell) Simán bõvülhet 8 részesre is, ahogy mondta. És kb. még 2 év mire kijön a 6. rész.
2015 elõtt nem jön ki a folytatás angolul. És azt mire lefordítják magyarra, szerintem legalább egy fél, vagy egy év. Mondjuk megértem Martint, nagyon terjedelmes és szövevényes mindegyik könyve, elég nehéz lehet összeszerkeszteni, jól megírni egy kb. 1000 oldal terjedelmû könyvet... Csak remélem, megéri ennyit várni rá!
A kérdező hozzászólása: De azért érdekes, hogy az elsõ három kötet között csak 2 év telt el.
Lehet, hogy azt már megírta sokkal korábban (mármint teljesen) és csak itt, ott kellett korrigálni.

Létezik még az a lehetőség hogy az első 6 hónapban ingyen van a tápszer? Ha igen akkor hogy működik?

Legjobb válasz: Én még nem hallottam ilyet. Nem lehet, hogy azzal kevered, hogy az elsõ 6 hónapba fel lehet íratni, és receptre jóval olcsóbb?

Én még nem hallottam ilyet. Nem lehet, hogy azzal kevered, hogy az elsõ 6 hónapba fel lehet íratni, és receptre jóval olcsóbb?
Az anyatejbõl is csak minimálisat kapsz egy hónapban. Mindenképpen ki kell egészíteni tápszerrel.
A kérdező hozzászólása: tehát ha szolizok egy kicsit akkor esélyes vagyok én is? :-)
Kisebbség kapja ingyen, volt h a patikába váltotta ki elõttem.
ingyen azaz dobozdíjért kaptuk 3 hónapig a koraszülött tápszert. én sem tudok ilyen ingyenességrõl, vagy csak akkor nem ha a baba valamilyen allergiában szenved és így nagyon olcsón jár neki a tápszer.
védõnõddel beszéld meg, õ tud segíteni ebben
A kérdező hozzászólása: és azt hol kell igényelni?
anyatejet lehet kapni 6 hónapos korig ingyen
A kérdező hozzászólása: nekem is mondta valaki csak nem tudom már ki hogy ingyen kapták.de kiírva az hogy olcsóbb 5-600-al az tuti nem az.valami olyasmi rémlik hogy csak a dobozt kellet kifizetni
olyan csak a mi idõnkben volt 30-35 éve. most csak olyan van, hogy fel lehet íratni, és akkor olcsóbb elvileg.
Szia Mi hordunk anyatejet. Pontosan 24litert számol el a tb, ha találsz olyan anyát akinek van felesleges s minden papírja megvan széklet minta tbc, aids...tesztek.(ezt nem tudom pontosan nem én adom:) ) Védõnõ kell kiállítson egy igazolást amit õ aláír, te aláírsz, a tej adó aláír s az orvos is s ki írja receptre az elhozott mennyiséget.Így áll a tb 24litert... Ehez nekünk is kell +ban tápszer.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!