Találatok a következő kifejezésre: Még 5 van a nemvártig a (9 db)

A testápoló szerű folyás utalhat terhességre? Még 5 nap a nemvártig, de a folyásom kívül semmi egyéb tünetem nincs! A folyást 2 napja észleltem azóta van nincs szaga! Mitől lehet? Lehet baba a dolgoban?

Legjobb válasz: Hát folyás nem hiszem hogy konkrétan a terhességre utal...Pl nekem akkor van mielõtt megjön a menszeszem,vagy ha "elkaptam" valamit... Ez lehet egy gombás fertõzés is,ami a melegtõl csak "szaporodik" és folyásként válik ki belõled... Nekem így volt. Várj még!! De ha babát akartok,és folyásod van mindenféleképpen menj el orvoshoz,mert lehet hogy a folyás miatt nem fog sikerülni... Mikor nekem ez a gombás valamim volt,írt kúpot az orvos,talán 10 napig nem lehet szexelni miatta,de nagyon hatásos.

Hát folyás nem hiszem hogy konkrétan a terhességre utal...Pl nekem akkor van mielõtt megjön a menszeszem, vagy ha "elkaptam" valamit... Ez lehet egy gombás fertõzés is, ami a melegtõl csak "szaporodik" és folyásként válik ki belõled... Nekem így volt. Várj még!! De ha babát akartok, és folyásod van mindenféleképpen menj el orvoshoz, mert lehet hogy a folyás miatt nem fog sikerülni... Mikor nekem ez a gombás valamim volt, írt kúpot az orvos, talán 10 napig nem lehet szexelni miatta, de nagyon hatásos.

Lehet az terhességi tünet, hogy ovuláció utáni naptól kezdve majd leszakad a mellem? Általában egy pár nappal utána szokott érzékennyé válni. Még 5 napom van nemvártig.

Legjobb válasz: lehetni bármi lehet..:-)) sajna ki kell még várni azt az 5 napot..türelem! Drukkolok! nekem még 6 nap...

lehetni bármi lehet..:-)) sajna ki kell még várni azt az 5 napot..türelem! Drukkolok! nekem még 6 nap...

Ovuláció után ha az ébredési hőmérsékletem 36, 9-37, 2 között van, de napközben és este leesik az alaphőmre (36, 3 körülre) akkor nincs esély beágyazódásra? Még 5-6 napom van a nemvártig. Szerintetek?

Legjobb válasz: Az ébredési hõ a mérvadó. Pé után normális, hogy magas. Vagy mensi elõtt, vagy mensikor esik le, ha nincs baba. Ha terhes vagy, akkor fennmarad, vagy 1-2 napra le is eshet. Egyébként érdekes, amit írsz, mert nappal általában magasabb szokott lenni a hõ, mint este. A lényeg, hogy még bõven van esély. HA nem jön meg, csinálj tesztet. :) Drukkolok!

Az ébredési hõ a mérvadó. Pé után normális, hogy magas. Vagy mensi elõtt, vagy mensikor esik le, ha nincs baba. Ha terhes vagy, akkor fennmarad, vagy 1-2 napra le is eshet. Egyébként érdekes, amit írsz, mert nappal általában magasabb szokott lenni a hõ, mint este. A lényeg, hogy még bõven van esély. HA nem jön meg, csinálj tesztet. :) Drukkolok!
Szia! Nálam is állandóan ez a helyzet. Reggel felkelek, és a legmagasabb hõm 36.6-7 volt. Persze nem csinálok semmit, nem mászok ki az ágyból, kinyitom a szemem és nyúlok is a hõmérõért. Rászoktam arra, hogy nappal is mérem a hõmet kiváncsiságból, bár tudom, hogy nem mérvadó. De nekem is alacsonyabb a hõm nappal, mint ébredéskor. Felkelek, eltelik 2-3 óra, és már csak 36.5. Este lefekszek pihenni, tv-t nézni, nem csinálok semmit, csak döglök, akkor pedig már csak 36.3. Gondoltam már arra is, hogy elég rossz ébredõ vagyok, elkezdek ébredezni hajnal 4-kor és véglegesen 7 óra körül kelek fel, valószínû ezért magas akkor a hõm, valamint nagyon sokszor úgy kelek fel, hogy meg vagyok izzadva. Nem tudom, így hogy lehetne értelmesen hõmérõzni.... :(
Jaj, csajok! Nappal ne méregessétek a hõtöket! :) Tudom, hogy nehéz, sajnos én is csináltam, amikor totál rá voltam kattanva a témára. De ez olyan, mintha fogyókúra idején napközben is méred a súlyod mondjuk egy pohár víz vagy tea után. Ha magasabb az reggeli hõd, mint a hó elején az jó! A lényeg, hogy fenn is maradjon még jó pár hétig, mert akkor ott baba lakik. Sok sikert kívánok! A hozzászólás elsõ felét is abszolút jóindulatból írtam!!


Még 5-6 nap van a nemvártig. Ma elkezdett fájni, főleg égni a mellbimbóm és párszor már olyan érzésm volt, mintha belülről viszketne a mellem. Most mi lehet, babuci?

Menzesz el?tt még soha nem volt ilyen érzésem Mindig csak fájni szokott, de nagyon az egész mellem, f?leg az oldala.

Legjobb válasz: lehet baba 50:50%

lehet baba 50:50%
Hány kilós a kicsid?
A kérdező hozzászólása: 12
Az enyém is 12 kilós:) Jó erõben vagy:D Hát lehetséges. Azért ha babát terveztek, akkor nem kéne 12 kilóval dobálózni:D Azért nézesd meg magad, ha holnap is görcsölsz.
A kérdező hozzászólása: Köszi! Tervezzük, csak nehezen jön össze, azt meg nem tehetem meg, h évekig fel sem emelem abban a 2 hétben minden hónapban :(

November 5 - én van elvileg a nemvártam. Korai lenne még esetleg a tesztelés? Tüneteim; gorcsoles, hasfeszules ötletek?

Legjobb válasz: Korai lenne tesztelni. Várd meg az 5.-ét. Drukkolok nagyon neked! :-)

Korai lenne tesztelni. Várd meg az 5.-ét. Drukkolok nagyon neked! :-)
még korai, de ha nem bírod ki, csináld meg, de ne szomorodj el, ha negatív lesz még. én mellfeszülés után csináltam 3-4 nappal nemvárt elõtt , negatívra számítottam és pozi lett.
A kérdező hozzászólása: Koszonom a valaszokat. En is korainak gondolom egyebkent! Mellfeszülèsem nincs!!
A kérdező hozzászólása: Tegnap okt 31- én csináltam tesztet. Negatív lett, mondjuk délután csinaltam. Bízom 5-e utánban... Ha addig nem jön meg a nemvàrtam!
még mindíg lehet pozi:) 2#
Sziasztok! Nekem nov. 7-én kellene megjönnie. Igaz ma teszteltem egy negatívat, de tudom, hogy korai volt. Még én se adom fel, de legközelebb csak akkor teszteltek, ha késik. Tüneteim amúgy: cici érzékenység, néha , hasszúrka...reménykedem.
A kérdező hozzászólása: :) ugy latom nem csak en vok ilyen " turelmetlen". Hiába az anyai ösztönök :-)
Igen, nem te vagy csak türelmetlen. Mi második babát szeretnénk, de ez is olyan izgalmas mint az elsõ. Csak remélem majd itt nem kell olyan sokat várni.

Hogyan kell jóstesztelni? Még 5 napon van a nemvártig.3 tesztem van, az jó ha 2 naponta csinálom? És a csiknak erősődnie kell?

Legjobb válasz: Mi az a jósteszt?ha 5 napod van még és normál ciklussal számolunk akkor a 23.napon tartasz.tehát ha félidõben voltatok együtt akkor (9 napja)olnap elvileg kimutathatja egy 10napos teszt a terhességet. drukk.

Mi az a jósteszt?ha 5 napod van még és normál ciklussal számolunk akkor a 23.napon tartasz.tehát ha félidõben voltatok együtt akkor (9 napja)olnap elvileg kimutathatja egy 10napos teszt a terhességet. drukk.
ha jós teszt , akor ne felejtsd el , hogy reggeli vizeletbõl kell nézni. és nekem az ovunál is az volt , hogy 4-5 napot néztem és a teljessen pozitív napot nem kaptam el, de tudtam ahogy egymás mellé tettem õket hogy melyik 2 nap volt jó. a hõm be is bizonyította. Ha erõsödik akkor az nagyon jó jel:) ))))
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! Most nem tudom, hogy mi van. Az elözõ 2 hónapban 32 naposak voltak a ciklusaim, de most elõbb lehetett pém, mint szokott, meg a ciklus.hu is elõbbre tette, és én is ugy éreztem. Most tartok a 27. ciklusnapon. Van egy nagyon drága terhestesztem, de azt nem akarom ellõni még, majd ha ténleg késni is fog.
Akkor várj pár napod, és csak utána tesztelj. Kedves második . A jósteszt az ovu teszt használata, amikor a mensi elõtt reggeli vizeletbõl pár napig tesztelsz, és ha erõsödik rajta a csík akkor nagy valószínüséggel baba.
Utolsónak köszi:) nem hallottam még igy errõl, pedig már van egy egyéves kisfiam.

Még 5 nap van a nemvártig a cicim majd leszakad meg nőtt is pisilni szinte óránként kell még éjjel is olyan vagyok mint egy lufi. Van esély? Holnap teszteljek vagy még várjak?

vettem tesztet de nem merem megcsinálni

Legjobb válasz: megcsinálhatod de ha tudsz még várni akkor inkbáb várj vele:) de nagyon drukkolok hogy baba legyen:) sok sikert:)

megcsinálhatod de ha tudsz még várni akkor inkbáb várj vele:) de nagyon drukkolok hogy baba legyen:) sok sikert:)
Szia! Átérzem a helyzeted! Nagyon rossz ez az örökös várakozás, de szerintem ne tesztelj, csak ha nem jön meg idõben.Habár én sem birom ki soha, és én is mondig korán el kezdek tesztelgetni és mindig negatív.Most is így jártam és csak még rosszabb lett tõle. Szóval szerintem ne tesztelj, mert ilyenkor még úgy sem mutatja ki.Én sem fogom tenni, csak ha már nem jött meg.
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat !de olyan nehéz várni!!!!:S
Tudom, hogy nehéz!Én is ebben a cipõben járok, szóval most inkább eszek egy tábla csokit a nagy bánatomban.:-)2. válaszoló vok.
Én is csináltam tesztet kb. 3x az elmult hónapokban mensi elõtt és nincs értelme...azaz annyi, hogy amint megláttam hogy negatív már elkeseredtem..Inkább tereld el picit a figyelmedet. Nagyon drukkolok, nekem is még 4 nap van hátra a nemvárt mensiig
nekem is a hét van még hátra!a bimbóm egyfolytában áll, és rettentõ érzékeny!minden perc, napoknak tûnik!de ki kell bírnunk!gondolj arra hogy nem vagy egyedül!remélem sikerül mindannyiónknak:-))))puszi

Lehetséges, hogy begolyóztam? Ez a második hónap, még van 5-6 napom a nemvártig, de annyira nagy izgalom van bennem, hogy nem tudom elnyomni. Egyfolytában arra gondolok, hogy vajon most sikerült?

Nektek mi segít ilyenkor elterelni a gondolatokat erröl? :(

Legjobb válasz: Nekem már van egy 3 éves ovisom,így nem nehéz elterelni a gondolataimat.Folyton kérdez,és beszélgetünk,játszunk,szerelünk,fõzünk.Szóval mindent ami érdekli,és ez segített nekem,hogy ne folyton arra gondoljak,hogy vajon megfogant-e a baba? Vagy beágyazódott-e rendesen? 2 hét múlva megyek orvoshoz,mert van 2 + tesztem,és addig is leköt a fiam...

Nekem már van egy 3 éves ovisom, így nem nehéz elterelni a gondolataimat.Folyton kérdez, és beszélgetünk, játszunk, szerelünk, fõzünk.Szóval mindent ami érdekli, és ez segített nekem, hogy ne folyton arra gondoljak, hogy vajon megfogant-e a baba? Vagy beágyazódott-e rendesen? 2 hét múlva megyek orvoshoz, mert van 2 + tesztem, és addig is leköt a fiam...
Még nem golyóztál be, az izgalom normális. Ha viszont már másról sem szól az életed, kezdhetsz gyanakodni...:) Nekem van már gyerekem, õ tereli el a gondolataimat.
Erre a kérdésre én is keresem a választ, mert olyan nehezen telnek ilyenkor a napok! Aztán meg ha megint nem sikerül, akkor meg még egy hónapot várni minimum! Hát az elég rossz érzés! És sajnos nekem gyerekem sincs, aki lekötné a figyelmemet, így próbálok minél többet dolgozni, programokat találok ki délutánra stb.
Nekem 4nap van a nem vártig. Hát én is küszködöm, hogy más irányba terelgessem a figyelmem. De nagyon nehéz! Nekem sincs még gyerekem, hogy lekössön. Én a meleg miatt dolgozni is alig bírok, így sok idõm van gondolkodni. Otthon olvasni szoktam, na az segít. Szóval most úgy vagyok, hogy mindennap elolvasok egy 300oldalas könyvet!!:-)Szorítok, hogy legalább Neked sikerüljön!!
A kérdező hozzászólása: Nagyon gratulálok a + tesztedhez! :) Remélem nekem is lesz pár nap mulva :) Nekem most pár napja van ez, hogy nagyon sokat gondolok rá, ahogy közeledik a nemvárt..nekem sincs még sajnos babám, aki elterelné a gondolataim..csak olyan rossz így..és igaza van 3.-nak, fõleg, ha megjön, és még 1 hónapot várni...
A kérdező hozzászólása: 300 oldalas könyv?? Jesszus! :) Akkor Te még mûvelõdsz is ezalatt az idõ alatt... :)
én mûvész vagyok így festek és rajzolok:D)
én is így voltam, de ahogy teltek a hónapok ez a lelkesedés le lakkant és most már inkább szomorú vagyok:(
az utolsónak igaza van, az elsõ néhány hónapban még nagy az izgalom, aztán egyszer csak eljutsz egy olyan pontra, amikor feladod... és "nem várod" a tesztelést. :(( nekem még 5 napom van...


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!