Találatok a következő kifejezésre: Még 5 van a (1241 db)

Pé-kor együtt voltunk, rá 2 napra elkezdett fájni a mellem, most még 5 nap a nem várt mensig, sürü folyásom van, a mellem eresedik, a bimbó érzékeny, olyan érzésem van, babát várok, hányinger, fejfájás, szédülés, 37 a höm. Terhes vagyok?

Legjobb válasz: A mell a terhesség vonzatában a 6-8 hét után kezd eresedni, a fájdalom az utalhat babára, meg a hõd is, de meg kell várnod azt az 5 napot..légy türelmes, addig mi sem tudunk mit mondani.. A sûrû folyásról meg megvolt a véleményem pár kérdéssel lejjebb.. Bár én azt mondom a mellfájdalom is ccsak a beágyazódás után kezdõdik, mert addig a szervezet nem termel hormont , az pedig a peteérés után 6-8 nappal lehetséges. Talán nem csak bebeszéled magadnak..5 nap és drukkolok!

A mell a terhesség vonzatában a 6-8 hét után kezd eresedni, a fájdalom az utalhat babára, meg a hõd is, de meg kell várnod azt az 5 napot..légy türelmes, addig mi sem tudunk mit mondani.. A sûrû folyásról meg megvolt a véleményem pár kérdéssel lejjebb.. Bár én azt mondom a mellfájdalom is ccsak a beágyazódás után kezdõdik, mert addig a szervezet nem termel hormont , az pedig a peteérés után 6-8 nappal lehetséges. Talán nem csak bebeszéled magadnak..5 nap és drukkolok!
állítólag lehetetlen nincs, csak én picit korainak tartom azt, hogy pé után már két nappal elkezdett fájni a melled! de hátha! szeretnéd? a nem várt mensi után 2 nappal tesztelj! sok sikert!!!
A kérdező hozzászólása: az az igazság, nekem pém közvetlenül menszi után van, az elsö lányommal is igy lettem terhes, szóval nem tudom, de az ösztönöm azt sugja, hogy......
biztosan tudod a peteérésed mindig akkor van? Mert a kolleganõmnek félidõben van, mégis a mensi 2. napján lett terhes. akkor tehát kb 20 napja volt a pé-d. akkor várj 5 napot mert így már világosabb, de lehet egy ciklus alatt több peteérés is csak valamelyik gyengébb valamelyik erõsebb, fõleg úgy, hogy az orgazmus is elõidézheti.
akkoris várdd meg aaz 5 napot, aztán teszteljj, sook siket!
hát lehet hogy terhes vagy de majd 5 nap múlva a teszt ki fogja mutatni:-)

Youtuben meg tudom valahol nézni hogy melyik videót nézzék meg legtöbben (pl.1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 helyezés) meg kiknek van a legtöbb feliratkozói?

Legjobb válasz: http://www.socialbakers.com/youtube-statistics/ http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_most_viewed_YouTube_vid.. Ezek nem éppen a Youtube oldalai, de forrásként használják fel. Régen egész átlátható lista volt YT-on is mindenrõl, most sem találtam meg pár perc alatt csak Google-kereséssel: http://www.youtube.com/channel/HCPD1HyJH5iXA/videos Ez a nézettségi toplista, a lap alján nemzetközi nézetben kell lenni hogy ne a magyar tartalmat listázza. A sorrend még így is érdekes, nálam egymás alatt van a 900-500-600-400-500 milliós videó.

http://www.socialbakers.com/youtube-statistics/ http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_most_viewed_YouTube_vid.. Ezek nem éppen a Youtube oldalai, de forrásként használják fel. Régen egész átlátható lista volt YT-on is mindenrõl, most sem találtam meg pár perc alatt csak Google-kereséssel: http://www.youtube.com/channel/HCPD1HyJH5iXA/videos Ez a nézettségi toplista, a lap alján nemzetközi nézetben kell lenni hogy ne a magyar tartalmat listázza. A sorrend még így is érdekes, nálam egymás alatt van a 900-500-600-400-500 milliós videó.
A kérdező hozzászólása: Köszi :)


Mikor kezd el nyílni a méhszáj szülés előtt? 39+5 naposak vagyunk és még zárva van a méhszájam.

Lehet, hogy csak közvetlenül szülés el?tt nyílik ki? Hogy lehetne gyorsítani a nyílását?

Legjobb válasz: Lehet, hogy majd csak szüléskor kezd el nyílni. Nem baj, hogy még zárt vagy, ez nem jelenti azt, hogy nehezebb lesz a szülésed. Kitartás, már nincs sok hátra :)

Lehet, hogy majd csak szüléskor kezd el nyílni. Nem baj, hogy még zárt vagy, ez nem jelenti azt, hogy nehezebb lesz a szülésed. Kitartás, már nincs sok hátra :)
Igen, lehet, hogy csak a vajúdáskor! Leírom az én esetemet, de ez azért elég extrém, más ennyi idõ alatt 5-ször megszül... :) )) Nekem a méhszáj még 10 órahossza 10 percenkénti fájásokkal töltött vajúdás után is teljesen zárt volt. A vizsgálatról még hazaküldött a dokim, hogy otthon kényelmesebb vajúdni. Azt mondta, majd 3-5 percesekkel menjek vissza. (5 perc távolságra van a kórház, közel lakom.) Összesen 25 órahossza elteltével mondta az ügyeletes doki, hogy kezd nyílni a méhszáj. Igazán csak akkor kezdett el komolyan tágulni, amikor megkaptam az epi-t, mert a szemem miatt csak azzal szülhettem. Azért akkor, mert az epi mellé oxitocint is adnak infúzióban. Könnyû szülést, és ne aggódj miatta, úgyis fog nyílni, ha itt az ideje!
én is ittam a málnalevélteát, de nekem sem nyílt ki még 41+1 naposan sem. 41 hetesen adtak méhszájérlelõt. sajnos nem segített. de ez nem jelenti azt, h neked is így lesz, csak egy tapasztalatot írtam le. minden jót, könnyû szülést!
Szia! Nekem is zárt volt a méhszájam. Elfolyt a magzatvizem fél 1-kor (hajnalban), bevitt a mentõ a kórházba, reggel 5-ig még zárva volt a méhszájam, 7-ig 1 ujjnyira voltam nyitva és 9 óra 4 perckor 3 ujjnyi tágulással (én sajna nem kaptam méhtágítót) megszültem a kisfiam. Egyáltalán nem fájt (vagyis nem emlékszem rá, ez olyan érdekes, de tényleg igaz, ha megszülsz, mintha ketté vágtak volna, elfelejtessz minden fájdalmat) Úgyhogy ne aggódj. Ja és 40 hét 5 napra szültem.
A kérdező hozzászólása: Mindenkinek köszönöm szépen a válaszokat!

A testápoló szerű folyás utalhat terhességre? Még 5 nap a nemvártig, de a folyásom kívül semmi egyéb tünetem nincs! A folyást 2 napja észleltem azóta van nincs szaga! Mitől lehet? Lehet baba a dolgoban?

Legjobb válasz: Hát folyás nem hiszem hogy konkrétan a terhességre utal...Pl nekem akkor van mielõtt megjön a menszeszem,vagy ha "elkaptam" valamit... Ez lehet egy gombás fertõzés is,ami a melegtõl csak "szaporodik" és folyásként válik ki belõled... Nekem így volt. Várj még!! De ha babát akartok,és folyásod van mindenféleképpen menj el orvoshoz,mert lehet hogy a folyás miatt nem fog sikerülni... Mikor nekem ez a gombás valamim volt,írt kúpot az orvos,talán 10 napig nem lehet szexelni miatta,de nagyon hatásos.

Hát folyás nem hiszem hogy konkrétan a terhességre utal...Pl nekem akkor van mielõtt megjön a menszeszem, vagy ha "elkaptam" valamit... Ez lehet egy gombás fertõzés is, ami a melegtõl csak "szaporodik" és folyásként válik ki belõled... Nekem így volt. Várj még!! De ha babát akartok, és folyásod van mindenféleképpen menj el orvoshoz, mert lehet hogy a folyás miatt nem fog sikerülni... Mikor nekem ez a gombás valamim volt, írt kúpot az orvos, talán 10 napig nem lehet szexelni miatta, de nagyon hatásos.

Ki van vonva az autóm még 5 hóig a forgalomból! Le tudom így vizsgáztatni?

nem az érdekel, hogy előtte- utánna vissza kell állítani a forgalomba....hanem az, hogy a vizsgáztatást nem e kell ilyenkor a közlekedésfelügyeletnél végezni???

Legjobb válasz: NEM. Ugyanis ahhoz érvényes kötelezõd kellene legyen ami kivont autónál nincs. Meg aztán minek is? Miután kfb.t kötöttél,ún. "vizsgalapra" történik a dolog amely birtokában 2 hónapig jogosult vagy a mûszaki forgalmi engedélybe történõ regisztrálására és a címkék átvételére. Ha kifutsz az idõbõl újra kell vizsgáztatni újabb pénzért. Logikusabb megvárni a kivonás végét.

NEM. Ugyanis ahhoz érvényes kötelezõd kellene legyen ami kivont autónál nincs. Meg aztán minek is? Miután kfb.t kötöttél, ún. "vizsgalapra" történik a dolog amely birtokában 2 hónapig jogosult vagy a mûszaki forgalmi engedélybe történõ regisztrálására és a címkék átvételére. Ha kifutsz az idõbõl újra kell vizsgáztatni újabb pénzért. Logikusabb megvárni a kivonás végét.
Jobban észreveszed, ha ketten vagytok. Foglald el magad!
Nem a kakaótól függ. Menni fog az! beszéld meg vele, hogy szóljon éjjel, ha pisilni kell. Vegyél helyzetjelzõ lámpát, talán fél kimenni pisilni éjjel.
A fiam 2 évesen szobatiszta volt, de éjjszaka nem is eröltettem neki. Több éjjel is száraz volt a pelus, de gyakran volt beteg és nem akartam, hogy a pisiben fekügyön éjjel. 4 évesen vedtem le a pelust és õ kérte. 6 éves és minden rendben.
Szerintem ne erõltesd, csak rosszat teszel vele! Hidd el, majd eljön az ideje, amikor már éjszaka sem kell a pelus, csak hagyd, hogy a saját ütemében fejlõdjön. A kakaóját se vond meg, mert kell neki ez a kis szertartás, és úgysem ezen múlik a pelenka elhagyása.
Csatlakozok elõttem szólókhoz! Kakaót csak azért nem adni neki, hogy ne pisiljen? Egyrészt valószínûleg akkor is pisilne, másrészt meg kitolás vele. Tuti fél-1 éven belül kakaóivással együtt is szobatiszta lesz, addig meg adj rá pelust. Ha több mint egy hete száraz a pelus vagy õ kér éjszakára bugyit akkor változtass, addig ne. Egyikõtök se lenne kipihent, ha éjszaka pisilni vagy pisis ágyban kelne fel a gyerkõc. Nekem a lányom 21 hónapos, szobatiszta és éjszaka sem szokott már pisilni, de 3 éves koráig tuti rajta lesz a pelus du is és este is az alváshoz, mivel õ kellni szokott sokszor úgy hogy nagyon kell pisilnie, tuti sokszor nem érnénk el a biliig. Másrészt bármi megzavarja a kis lelkét a legkisebb mértékig még visszaesünk a szobatisztaságban, de mivel õ szerne bugyit ilyenkor nem csinálunk belõle ügyet és nem kap pelust nappalra, majd hetekig megint ügyes a lányzó. Egyszer 3 napra nem skkal a bugyizás bevezetése után voltunk nélküle nyaralni, amikor hazajöttem majd egy hétig be-be pisilt újra. Ezt csak azért írom, mert ha az éjszakai szobatisztaságból csinálsz "nagy ügyet" szerintem pont ártassz vele, hiszen az tuti megviselné a kislányodat, tehát akár tartósabbá is válhatna a helyzet.

Hogyan kell megcsinálni a szorzás elvégzése nélkül hogy hányszor van meg a 2*2*3*3*5*5 ben a 2;a 4;az 5;8;11?

Legjobb válasz: Ha elosztod kettõvel, akkor marad 2*3*3*5*5, tehát ennyiszer van meg benne a kettõ. A négy értelemszerûen 3*3*5*5-ször van meg benne, az öt 2*2*3*3*5-ször, 8-cal és 11-gyel pedig nem osztható.

Ha elosztod kettõvel, akkor marad 2*3*3*5*5, tehát ennyiszer van meg benne a kettõ. A négy értelemszerûen 3*3*5*5-ször van meg benne, az öt 2*2*3*3*5-ször, 8-cal és 11-gyel pedig nem osztható.

Hogyan kell megcsinálni a szorzás elvégzése nélkül hogy hányszor van meg a 2*2*3*3*5*5 ben a 2;a 4;az 5 stb?

Legjobb válasz: Egyszerûen kihagyod az eredeti szorzatból azt a számot amire kíváncsi vagy; pl. a 2*2*3*3*5*5-ben a 3 2*2*3*5*5-ször van meg (egy hármas kimaradt, tehát ha ezt a számot megszorzod a kimaradt 3-as számmal, akkor az eredeti szorzatot kapod meg).

Egyszerûen kihagyod az eredeti szorzatból azt a számot amire kíváncsi vagy; pl. a 2*2*3*3*5*5-ben a 3 2*2*3*5*5-ször van meg (egy hármas kimaradt, tehát ha ezt a számot megszorzod a kimaradt 3-as számmal, akkor az eredeti szorzatot kapod meg).
A kérdező hozzászólása: Nagyonszépen köszönöm:X
Tört alakban felírod, akkor szépen lehet egyszerûsíteni.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!