Találatok a következő kifejezésre: Még 5 a mensisig a melleim (2 db)

Még 5 nap a mensisig a melleim fájnak, de nem úgy, mint máskor, nagyon megnőttek velük együtt az étvágyam is. Fáj a derekam és valami szurkál a hasamban. Nem érzem magam rosszul talán csak attól, hogy szégyenlem hogy állandóan alszok. Terhesség?

A folyásom fehér szagtalan és krémes.Az emberi szagokat 50méterröl érzem.

Legjobb válasz: Ha örülsz, akkor örülhetsz szerintem:-) Baba esélyes vagy:-) Csinálhatsz tesztet, de igazán csak a menses elmaradása után 4-5 nappal mutatják ki, bár van akinél elõbb, van akinél késõbb:-) Türelmes várakozást kívánok az aredményig:-)

Ha örülsz, akkor örülhetsz szerintem:-) Baba esélyes vagy:-) Csinálhatsz tesztet, de igazán csak a menses elmaradása után 4-5 nappal mutatják ki, bár van akinél elõbb, van akinél késõbb:-) Türelmes várakozást kívánok az aredményig:-)
Velem pont ugyan ez van mostanában...és ha tényleg úgy alakul, hogy baba van a dologban akkor gratulálok...!
A hasszúrkáláson kívül nekem is ugyanez volt, és 5 nap késéssel, de megjött sajna! Várj, amíg késik, ne éld bele magad, mert én is koppantam és nem volt kellemes! Ha késett legalább 3-4 napot, akkor csinálj egy tesztet, addig pedig légy türelmes!

Mensi előtt 5 nappal barnás, krémes folyásom van, 37 a hőm, derekam leszakad, mensis érzésem nincs. Hányinger, melleim égnek. Lehet baba, vagy inkább meg fog jönni?

A pé-m el?bb volt mint félid?, akor ez már nem lehet beágyazódás? Az biztos, hogy a pé után már 2 héttel be is ágyazódik? Leírom másképp is: 10-én jött meg, 19-én volt pé-m ( ovuteszt, nyúlos folyás, h? minden stimelt) 30 naposak átlagosan a ciklusaim, 9-ére nem várom, lehet ez barnázás még beágyazódástól, vagy annak már el?bb kellett volna lennie? A h?m viszont azóta ilyen magasan van 36,9-37. Valaki tudna valami tanácsot?

Legjobb válasz: Köszi, hát neked is sok sikert! Majd megírom és te is!

A kérdező hozzászólása: Szia! Nekem is megjött ma, de az én hõm még nem esett le, majd biztos holnapra. Sajnálom, majd legközelebb, így van! Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: Nekem sem, de nagyon rossz. Az én dokim meg csak két hét múlva tud fogadni, de én is megyek, ha mensi lesz, ha nem, mert nem normális 6 napig barnázni! Majd meglátjuk, mindenképpen írd ám meg, hogy veled mizu!
Szia! Ma bejelentkezek dokihoz, szerdánként rendel csak, remélem kapok idõpontot.Szerintem ez már nem normális. Még ma regel is 36, 9 volt, de mindenképp írok, hogy mi történik!
A kérdező hozzászólása: Köszi, hát neked is sok sikert! Majd megírom és te is!
A kérdező hozzászólása: Szia! Mennyi az az egekben? Nekem 37, 1 és én is 5 napja barnázok, meg ma volt egy 5 percig tartó olyan erõs szúrkálásom a méhembe, hogy készen voltam. Remélem nem mensi lesz. Írj!
A kérdező hozzászólása: Szia! Ma reggel a hõm 37 és még mindig barnázok, ez már biztos, hogy nem a beágyazódástól van, szerintem annak már meg kellett volna történnie. Meg fog biztos jönni, de már legalább akor jönne meg, mert a derekam leszakad és tegnap az a szurka a méhembe szörnyû volt. Veled mizu?
Szia! Én vagyok a válaszadó.., veled mi van.Nekem ez volt az 5. nap, hogy barna maszatolásom van. Szerencsére nem sok, de épp elég a parához. A hõm viszont még az "egekben".
.. és igen, akkor jöjjön inkáb meg, de ne szórakozzon. Eddig még egyszer sem volt ilyen tapasztalatom!!!!
LEESETT A HÕM!!!36, 6-ra :( ..DE ELÕRE!!!! Talán majd legközelebb :)
Szia! Dettó, pont így vagyok ezzel én is!!!! okt.10-én volt az utolsó, nov 9-re nemvárom, nekem a peteérésem 26-án volt, tegnap és ma pár csepp barna folyás(ez a10-11. napom), hasi érzékenység...+ a hõm , ami peteérés után 36, 8-36, 9 felugrott 37.1-re..ami , utánna olvastam, lehet beágyazódás... Én még türelmesen várok, Bízom, hogy a hõm fenn marad és baba lesz a dologból.Neked is szorítok.. Aztán írd meg mi lett! http://babatervezok.otthona.net/megtermekenyites.shtml http://terhesseg.blogspot.com/2008/09/begyazds-folyamata.html


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!