Találatok a következő kifejezésre: Még 5 a mensisig a (6 db)

Még 5 nap a mensisig a melleim fájnak, de nem úgy, mint máskor, nagyon megnőttek velük együtt az étvágyam is. Fáj a derekam és valami szurkál a hasamban. Nem érzem magam rosszul talán csak attól, hogy szégyenlem hogy állandóan alszok. Terhesség?

A folyásom fehér szagtalan és krémes.Az emberi szagokat 50méterröl érzem.

Legjobb válasz: Ha örülsz, akkor örülhetsz szerintem:-) Baba esélyes vagy:-) Csinálhatsz tesztet, de igazán csak a menses elmaradása után 4-5 nappal mutatják ki, bár van akinél elõbb, van akinél késõbb:-) Türelmes várakozást kívánok az aredményig:-)

Ha örülsz, akkor örülhetsz szerintem:-) Baba esélyes vagy:-) Csinálhatsz tesztet, de igazán csak a menses elmaradása után 4-5 nappal mutatják ki, bár van akinél elõbb, van akinél késõbb:-) Türelmes várakozást kívánok az aredményig:-)
Velem pont ugyan ez van mostanában...és ha tényleg úgy alakul, hogy baba van a dologban akkor gratulálok...!
A hasszúrkáláson kívül nekem is ugyanez volt, és 5 nap késéssel, de megjött sajna! Várj, amíg késik, ne éld bele magad, mert én is koppantam és nem volt kellemes! Ha késett legalább 3-4 napot, akkor csinálj egy tesztet, addig pedig légy türelmes!

Ez a 4. hónap hogy próbálkozunk, eddig eredménytelenül. Mensis előtt 2-3 nappal szokott mellfeszülésem lenni, most viszont peteérés óta érzem. Még 5 nap a piroskáig. Mitől lehet?

Legjobb válasz: Akár terhességi jel is lehet a mellfeszülés. Ne gondolj sokat a terhességre, ne akard görcsösen, és akkor egyszercsak sikerül. Nekem is négy hónap után jött össze, akkor szinte már nem is gondoltam rá, amikor csináltam a tesztet biztos voltam abban hogy negatív lesz, és csodák csodájára pozitív lett. Szorítok!

Akár terhességi jel is lehet a mellfeszülés. Ne gondolj sokat a terhességre, ne akard görcsösen, és akkor egyszercsak sikerül. Nekem is négy hónap után jött össze, akkor szinte már nem is gondoltam rá, amikor csináltam a tesztet biztos voltam abban hogy negatív lesz, és csodák csodájára pozitív lett. Szorítok!
Mi másfél éve próbálkozunk. Sajnos semmi eredménnyel. Az a baj hogy annyira akarom hogy beképzelem magamnak a terheség tüneteit. Sok nõnél elõfordul. Gondoljatok egymásra ne a babára. Hát ha sikerül. Sok sikert nektek. drukkolok...
Nekem elõfordult, hogy egy egész hónapon át fájt a mellem és nem voltam terhes. Várd meg még azt az 5 napot, aztán csinálj tesztet, és ha nem hiszel annak sem, akkor menj el dokihoz!
lehet hogy baby??????
A kérdező hozzászólása: SZIA, VALÓJÁBA TESZTET CSINÁLTAM A MENSI NAPJÁN AZ NEG LETT, MAJD AZNAP MEG JÖTT MÁSNAP LE ESETT A HÕM 36.8 RA ÉS AZTÁN ÚJRA 37 ÉS AZÓTA IS.A MENSIM CSAK KÉT NAPIG TARTOTT A 6 HELYETT DE NORMÁLIS MENNYISSÉGBE.
A kérdező hozzászólása: JA ÉS AZ ALAPHÕM 36.2 KÖRÜL ALAKUL ÁLTALÁBA MENSIKOR.
Szia! Hasonló cipõben járunk.Nekem is nagyon fent van a hõm az elõzõ hónapokhoz képest, de én tesztet nem csináltam, mert sokkal gyengébben ugyan, de azért megjött. Remélem baba van a dologban. Szerintem csinálj egy tesztet, hátha késõbb volt péd + azok közé tartozol, akik babásan is mensiznek kicsit! Én szurkolok!
Nincs kizárva hogy az idõjárásnak köszönhetitek. 10 fokokat ingadozik most az idõjárás, ez is bekavarhat


Peteéréstől mensi-ig szoktak mensis görcseim lenni. Most inszem után 5 nappal vagyok. Most is érzem ezeket a görcsöket. Ez rossz jel? Meg fog jönni?

Legjobb válasz: Inszem után nekem is mindig görcsöl a hasam még egy hétig, ez természetes ám!!!!

Inszem után nekem is mindig görcsöl a hasam még egy hétig, ez természetes ám!!!!

Mensi előtt 5 nappal barnás, krémes folyásom van, 37 a hőm, derekam leszakad, mensis érzésem nincs. Hányinger, melleim égnek. Lehet baba, vagy inkább meg fog jönni?

A pé-m el?bb volt mint félid?, akor ez már nem lehet beágyazódás? Az biztos, hogy a pé után már 2 héttel be is ágyazódik? Leírom másképp is: 10-én jött meg, 19-én volt pé-m ( ovuteszt, nyúlos folyás, h? minden stimelt) 30 naposak átlagosan a ciklusaim, 9-ére nem várom, lehet ez barnázás még beágyazódástól, vagy annak már el?bb kellett volna lennie? A h?m viszont azóta ilyen magasan van 36,9-37. Valaki tudna valami tanácsot?

Legjobb válasz: Köszi, hát neked is sok sikert! Majd megírom és te is!

A kérdező hozzászólása: Szia! Nekem is megjött ma, de az én hõm még nem esett le, majd biztos holnapra. Sajnálom, majd legközelebb, így van! Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: Nekem sem, de nagyon rossz. Az én dokim meg csak két hét múlva tud fogadni, de én is megyek, ha mensi lesz, ha nem, mert nem normális 6 napig barnázni! Majd meglátjuk, mindenképpen írd ám meg, hogy veled mizu!
Szia! Ma bejelentkezek dokihoz, szerdánként rendel csak, remélem kapok idõpontot.Szerintem ez már nem normális. Még ma regel is 36, 9 volt, de mindenképp írok, hogy mi történik!
A kérdező hozzászólása: Köszi, hát neked is sok sikert! Majd megírom és te is!
A kérdező hozzászólása: Szia! Mennyi az az egekben? Nekem 37, 1 és én is 5 napja barnázok, meg ma volt egy 5 percig tartó olyan erõs szúrkálásom a méhembe, hogy készen voltam. Remélem nem mensi lesz. Írj!
A kérdező hozzászólása: Szia! Ma reggel a hõm 37 és még mindig barnázok, ez már biztos, hogy nem a beágyazódástól van, szerintem annak már meg kellett volna történnie. Meg fog biztos jönni, de már legalább akor jönne meg, mert a derekam leszakad és tegnap az a szurka a méhembe szörnyû volt. Veled mizu?
Szia! Én vagyok a válaszadó.., veled mi van.Nekem ez volt az 5. nap, hogy barna maszatolásom van. Szerencsére nem sok, de épp elég a parához. A hõm viszont még az "egekben".
.. és igen, akkor jöjjön inkáb meg, de ne szórakozzon. Eddig még egyszer sem volt ilyen tapasztalatom!!!!
LEESETT A HÕM!!!36, 6-ra :( ..DE ELÕRE!!!! Talán majd legközelebb :)
Szia! Dettó, pont így vagyok ezzel én is!!!! okt.10-én volt az utolsó, nov 9-re nemvárom, nekem a peteérésem 26-án volt, tegnap és ma pár csepp barna folyás(ez a10-11. napom), hasi érzékenység...+ a hõm , ami peteérés után 36, 8-36, 9 felugrott 37.1-re..ami , utánna olvastam, lehet beágyazódás... Én még türelmesen várok, Bízom, hogy a hõm fenn marad és baba lesz a dologból.Neked is szorítok.. Aztán írd meg mi lett! http://babatervezok.otthona.net/megtermekenyites.shtml http://terhesseg.blogspot.com/2008/09/begyazds-folyamata.html

5 napja késik, tegnap volt valami kis barna folyás de tényleg csak egy csepp volt. Mensis görcsök nincsenek. Tesztet még nem csináltam mert félek hogy csalódok. Szerintetek lehet baba a dologba? és a folyásrol mit gondoltok mi lehetett az?

Legjobb válasz: Sztem mindenképpen vegyél egy tesztet, mert már simán kimutatná. ÉS akkor legalább biztosan örülhetsz, vagy tudod, hogy nem sikerüt és nem kínozod magad már. A pecsételés is lehet többminden is, lehet, hogy még a beágyazódás pecsétje, de az is lehet, hogy kezd leválni a méhnyálkahártya. Én vennék a helyedben egy tesztet, fõleg ha máskor nem szokott késni.

Sztem mindenképpen vegyél egy tesztet, mert már simán kimutatná. ÉS akkor legalább biztosan örülhetsz, vagy tudod, hogy nem sikerüt és nem kínozod magad már. A pecsételés is lehet többminden is, lehet, hogy még a beágyazódás pecsétje, de az is lehet, hogy kezd leválni a méhnyálkahártya. Én vennék a helyedben egy tesztet, fõleg ha máskor nem szokott késni.
A barnázás babára utal csinálj tesztet, hogy megnyugodj és minél hamarabb el tudj menni orvoshoz ha baba van, én is így voltam és sokat vártam már 5-hetesen mentem dokihoz.
A kérdező hozzászólása: Ha baba lenne már akkor nem kell megvárni a reggeli vizeletet mert akkor már amugy is kimutatja nem?
Ki bizony! Csinálhatod a nap bármelyik szakaszában! Várjuk az eredményt! :)
1. vagyok: 5 nap késéssel már most is kimutatja. Várjuk, hogy mi lesz! :) Írd meg!!!
A kérdező hozzászólása: Rendben van megfogom irni.
A kérdező hozzászólása: Ugy néz ki megjött a mensim de ez kb másfél órával ezelõtt volt egy pecsételés, és azóta semmi.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!