Találatok a következő kifejezésre: Még 4 van az első havi (2 db)

Még 4 darab van az első havi lindynette 20 bol, lehet már gumi nélkül?

Legjobb válasz: Nézd meg, hogy mi van a betegtájékoztatóba írva. Mert én pl nem ezt szedem, de nekem benne volt, hogy az elsõ hét után már védett vagyok. De lehet, hogy a tiedbe az van írva, hogy az elsõ hónapban még kiegészítõ védekezés kell.

Nézd meg, hogy mi van a betegtájékoztatóba írva. Mert én pl nem ezt szedem, de nekem benne volt, hogy az elsõ hét után már védett vagyok. De lehet, hogy a tiedbe az van írva, hogy az elsõ hónapban még kiegészítõ védekezés kell.
Ha a mensid elsõ napján kezdted el szedni, akkor már az elsõ szemtõl védett vagy!
szia!én is ezt szedem, amit te.igaz a betegtájékoztatón nincs semmi ilyen feltüntetve.de nekem a doki azt mondta, hogy szedjem el az elsõt havit, várjam meg a menstruációmat és, amikor elkezdem szedni a következõt, akkor már 100%-ig védett vagyok-inkább menyj biztosra, mint kételyek között légy.szerintem.

4 hónapja szültem azóta 2x jött meg a havim! Az elsővel minden rendben volt, most viszont nem! Szerdán jött meg, péntekre elmúlt. Ma viszont megint vérzek, és görcsölök! Tipp, miért van ez?

Legjobb válasz: Valószínûleg még nem álltak helyre a dolgok odabent, én is így jártam és megnézettem dokival. Fogamzásgátló oldotta meg a problémát, azóta minden rendben. (Azt nem tudom, te tervezed-e szedni, én terveztem.)

Valószínûleg még nem álltak helyre a dolgok odabent, én is így jártam és megnézettem dokival. Fogamzásgátló oldotta meg a problémát, azóta minden rendben. (Azt nem tudom, te tervezed-e szedni, én terveztem.)
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszod!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!