Találatok a következő kifejezésre: Még 4 van a nem (511 db)

Ki használ x-epil tesztet? Még 4 nap a nem vártig és totális negatív jött ki. Van még esélyem?

Legjobb válasz: Hát ha ilyen korán tesztelsz.... -.- Mi értelme volt?... Ilyenkor még jó, hogy negatív... Tök felesleges. De ha ennyi pénzed van.. Inkább adakozz.

Hát ha ilyen korán tesztelsz.... -.- Mi értelme volt?... Ilyenkor még jó, hogy negatív... Tök felesleges. De ha ennyi pénzed van.. Inkább adakozz.
én x-epilt használtam anno, bár nem elsõ tesztelésre, elsõre medilabot, a nemvárt napján lett nagyon halvány, délután. utána 2 nappal x-epil délutániból már nagyon erõs! :) szerintem négy nappal elõtte még borzasztó korai! türelem!!! 21 hkm
Én is azt használtam, nemvárt után 4 nappal, és halvány pozi volt, egy héttel késõbb meg erõs pozi. És nem csapott be bennünket, már 29 hetesek vagyunk :) Lehet, hogy korai volt még tesztelni. B.ú.é.k.!
A kérdező hozzászólása: nagyon szépen köszönöm a kedves válaszokat :) boldog új évet nektek :)
Én pont hogy a Medi-labról olvastam itt a legtöbb negatívat. Sokaknál jelzett fals pozitívat.
Nekem pont az x-epil volt az egyik, ami egyáltalán nem jött be. Aznap, amikor az negatív volt, a medilab pozitív. Gyógyszerész ismerõsöm mondta, hogy nem nagyon érdemes a gagyi teszteket használni, nagyon sokszor hibásak, fals eredményt mutatnak, stb. A medi lab jó és olcsó (25-ös érzékenységû), a szintén gyógyszertárban kapható Walentin 10-es, azzal már lehet, hogy pár nappal a mensi elõtt is pozit tesztelsz, nemvárt napján tuti azt, ha baba van, de ez már egy ezres körül van. Magánvéleményem, hogy inkább drágább, de megbízható, mint olcsó, de megbízhatatlan... Ja és tudom, hogy nehéz, de várj még pár napot, akkor nem kell ellõnöd sok tesztet a biztos eredményhez.
Az x-epil teszt jó, csak korán használtad. Az 25-ös érzékenységû, rá is van írva, hogy az elmaradt menstruáció napjától mutat megbízható eredményt. Ha ilyen korán szeretnél tesztelni, akkor érzékenyebb tesztet válassz, bár még azok sem feltétlenül jelzik ki, de nagyobb az esély. Szóval lehet még pozitív.
Nekem jóval halványabb volt a nemvárt után is, mint a többi. A 20-as Medi-lab, viszont jól lázható volt 3 nappal elõtte is, 2 db-os, párszáz Ft.
Én x-epil tesztet használtam és az elsõ válaszolónak osztom a véleményét :) okt.28-ára nem vártam, másnap délután 2szép erõs pozitívat teszteltem, majd következõ reggel még 1 erõs pozit. Mind a 3 X-epil volt, engem meggyõzött, másikat nem is csináltam. De szerintem le is van írva a használati utasításában, ha jól emlékszem hogy a kimaradt mensit követõen mutatja ki...tehát azt korai elõbb használni :) Szerintem ha nem tudsz várni a mensi napjáig (amely nap egyébként is sokat elárul =) akkor válassz olyan tesztet, ami korábban is kimutatja, de szerintem amúgy is az a biztos, ha nem jön amit nem várunk.
A kérdező hozzászólása: ó jaj az drága de azért köszönöm szépen :)
clearblue az már lehet mutatná...dm-ben kapható!Rá is van írva, h nemvárt elõtt 4 nappal... :) Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, bár az elsõ kissé bunkó volt, használtál már x-epil tesztet?Ha nem, nem kellett volna írnod.A másodiknak köszönöm a bíztatást, meglehet, hogy korai volt, de érzek tüneteket.Az elõzõ terhességemnél is ezeket éreztem igaz, akkor nem várt után teszteletem 3 nappal erõs pozitívat.Csak az érdekelne hogy aki ezt a tesztet használja mikor mutatja ki legelõször a terhességet akár halvány csík formájában?Volt e aki nem várt elõtt ilyet tapasztalt?
Múlt héten karácsonykor 2db - tesztet csináltam ebbõl az x-epil-bõl. 4 nap után vettem másik 2 fajtát és + lett! Lehet korai a terhességem, azért nem mutatott semmit, vagy nem olyan érzékeny ez a fajta teszt.Lehetsz még ++++ :-) próbálj ki mást is...
Nekem 5 nappal mensi elõtt délutáni pisibõl mutatta!

4-5 hetes terhes vagyok és nagyon be van gyulladva a méhszájam. Dalacin hüvelykrémet kell alkalmaznom 7 napig, még 4 van hátra. Nem fog ettől elmenni a babám?

volt már 3 elhalásom, ezért eléggé félek.... de nagyon csúnya a méhszájam így azt kezelni kell. de ez egy antibiotikumos krém, közvetlenül a hüvelybe kell nyomni egy ehhez tartozo aplikátorral.

Legjobb válasz: Ha az orvosod felírta az antibiotikusos krémet, valoszínuleg komolynak látta a problémát. Ha 7 napig mondta, használd is addig. Az elso trimeszterben rizikos használni bármit is, ezért is írják rá minden krém tájékoztatojára, ez ovatosságra int az ongyogyítás terén. Ha az orvos komolynak látja a fertozést, felírja a gyogyszert, mert továbbterjedhet, és ez veszélyesebb lehet mint az antibiotikum esetleges mellékhatásai! Sajnos ismerek olyat, aki félelembol késobb kezdte használni az antibiotikumot, és hát nem jo vége lett...Nyugi.

Ha az orvosod felírta az antibiotikusos krémet, valoszínuleg komolynak látta a problémát. Ha 7 napig mondta, használd is addig. Az elso trimeszterben rizikos használni bármit is, ezért is írják rá minden krém tájékoztatojára, ez ovatosságra int az ongyogyítás terén. Ha az orvos komolynak látja a fertozést, felírja a gyogyszert, mert továbbterjedhet, és ez veszélyesebb lehet mint az antibiotikum esetleges mellékhatásai! Sajnos ismerek olyat, aki félelembol késobb kezdte használni az antibiotikumot, és hát nem jo vége lett...Nyugi.
A kérdező hozzászólása: nagyon köszönöm a gyors választ. nem vagyok valami tul nyugodt e miatt... de én szerintem is egy gyulladt méhszáj nagyobb bajt tud ccsinálni. csak félek :-(
remélem tényleg így a helyes, bár nekem egy kicsit túlzásnak tûnik a dolog. Mármint a sok gyógyszer. Pl. endokrinológussal jóvá kellene hagytani, hogy szedheted-e a bromocriptin vagy nem, ha már teherbe estél. nem tudsz más dokit megkérdezni????Én biztosra mennék, inkább, mint hogy baj legyen. sok sikert!
A kérdező hozzászólása: szia, köszi a válaszod. a prolaktinom tényleg magas volt ezt vérvétellel derült ki és ha most abbahagynám a szedését akkor ujra visszaugrana a magas értékre ami vetélést okoz. csak napi egyet szedek belöle az talán nem is olyan sok. a duphastont pedig azért kell mert a sárgatesthormont nagyon keveset term el a szervezetem, pedig a baba megtartásához ez elengedhetetlen. errõl is majd csak 12-14 hetes terhesen fokozatosan fognak leállitani. igazábol én a hüvelykrém miatt aggódok, mert az közvetlenül a babánál hat :(
nem lehet tudni. lehet menzi is baba is.
Nekem menzi lett belõle sajnos, de neked drukkolok, hogy baba legyen.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm. Ilyen még nem volt, meg is lepett, hát remélem hogy baba lesz, nem menzi de azért aggódom mert megjön érzésem is van. Szóval inkább készülök a piros napokra. :(
Nekem ilyenkor volt beágyazódás. Ha abbamarad a pecsételés, kisebb az esély, hogy menzi.
Sajnos lehet h mensi.Nekem is ma kezdte jelezgetni hogy megint meg fog jönni:( Sajnálom hidd el tudom milyen érzés:S De azért még szorítok
Kedves Kérdezõ! Tudsz már valamit?
A kérdező hozzászólása: Köszi hogy érdeklõdsz. Sajna megjött. :( De új hónap új remények! :)
Igen, így van:)

Lehet baba? Még 4 nap van a NEM várt mensiig és most 4. napja a hőm 37, a mellem napról napra jobban fáj, és napról napra álmosabb vagyok, már napközben is.

folyásom nincs, a nyákom fehér s?r?.

Legjobb válasz: Lehet, hogy terhes vagy, de várj még egy kicsit, majd csináljj tesztet. Szórítok! :)

Lehet, hogy terhes vagy, de várj még egy kicsit, majd csináljj tesztet. Szórítok! :)
A ho a mensi elott 24 oraval szokott leesni ugyhogy a magas ho meg nem bisztos hogy babat jelent.
lehet persze. remélem tényleg baba.

3-4 nap van a NEM vártig. Ma rosszul lettem, majdnem elájultam. Párom beleélte magát, hogy tuti baba, de ilyen hamar még kizárt ilyesfajta terhességi tünet ugye?

Nem akarom,hogy feleslegesen beleélje magát,még ha csak napokról van szó,akkor se.

Legjobb válasz: Nem feltétlenül, sõt nagyon is lehetséges de még tényleg ne éljétek bele magatokat. Mondjuk gyanús ha elötte nem volt jellemzõ. csak a + teszt és az uh a biztos. azért ++++

Nem feltétlenül, sõt nagyon is lehetséges de még tényleg ne éljétek bele magatokat. Mondjuk gyanús ha elötte nem volt jellemzõ. csak a + teszt és az uh a biztos. azért ++++
Gratulálok, akkor apuka megérzése nagyon erõs volt, és hát ezzel bebizonyosodott, hogy már a cikluson belül is jelentkezhetnek tünetek:DDD szép váradósságot nektek! 17 hetes
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! Gondoltam megírom, hátha érdekel valakit.Ma már 6 és fél hetes várandóa vagyok :)
szia, Én vagyok aki péntek-szombaton betegedne meg. A második hónap, hogy próbálkozunk. Úgy értettem: ha nem jön össze, akkor elköltözöm valahova más országba és akkor nem a gyerek projekt lesz a cél. Persze, hogy örülnék, ha inkább sikerülne, de ha nem, akkor is egy új élet vár rám.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm.Nem bántottál meg, csak tisztázni akartam, mert sajnos annyian rágörcsölnek, és annyi embernek nem jön össze a baba (állítólag emiatt) és annyira sajnálatos ez, hogy próbálom elkerülni a görcsölést, tehát nem foglalkozok vele túlzottan, lesz ami lesz alapon.Persze nyílván nagyon szeretném, de semmiféle tünetet nem produkálok.Mégegyszer köszönöm a drukkot, és persze mindenkinek a választ.
bocs nem akartalak megbántani. a "produkál" dolgot úgy értettem hogy nem direkt csinálod, hanem már annyira akarsz babát hogy rendes fizikai tüneteid lesznek. de kívánom, hogy összejöjjön :)
A kérdező hozzászólása: Szerda-csütörtök lesz aktuális.Nem tudom mikor érdemes tesztelni.Ez az elsõ hónap.Nemtek?Én is életmódot váltottam, leszoktam a cigirõl, de azért még kellene egy-két változtatás (kevesebb édesség, több gyümölcs)
Akkor szerda körül atuális a köv. menses? Nekem péntek-szombat. Én sem görcsölök rá, mindkettõ megoldás után ugyis életmódot változtatok. Azért majd meséld el mi lett:)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!Mégegyszer kihangsúlyozom, hogy nem görcsölök rajta.
Nagyon drukkolok, hogy baba legyen a dologban! Viszont nem jó, ha beleélitek magatokat, mert annál nagyobb a csalódás, ha mégsem :-( Én pl. addig szinte el sem hittem, amíg nem láttam uh-n, hogy jó helyen tapadt meg. Aztán a szívhangot vártam.. aztán a 12 hét végét.. :-) Onnan már kezdtem elhinni, hogy talán nem lesz baj. Most már 34 hetesen aránylag nyugodt vagyok.
A kérdező hozzászólása: Félreértetted.Én nem produkáltam semmit.Rosszul lettem.Ha jön jön, ha nem akkor azt kell elfogadni.Aki nagyon beleélte magát, az a Hites Uracskám :)
az az igazság ha az ember babát szeretne akkor mindenre azt hiszi (vagy reménykedik) hogy ez annak a jele, na meg sokkal jobban is figyel minden kis apróságra. emlékszem én hõemelkedést , émelygést, fáradságot produkáltam aztán ugyanúgy mensi volt. volt olyan amikor késett is egy hetet és akkor is mensi. szóval tényleg felesleges ilyeneken agyalni addig amig nem maradt ki.
A kérdező hozzászólása: Eszembe se jutott teztelni, nem vagyok híve a lõjjünk el 10 tesztet minden hónapban dolognak. A vérnyomásom megmértem, az jó volt, enni ettem, mert a vércukrom amúgy le tud esni hirtelen, tehát nem szokatlan az ilyen rosszul lét, de biztos nem ezektõl.Azthiszem az idõjárás, mert nagyon fáradt vagyok egész nap.
majd ha nem jött meg akkor tesztelj. mensi elõtt 4 nappal még korai.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen, viszont kívánom neked is.

Ma voltam a 18. heti UH-n és a következő eredményeim lettek:BPD:40, 8mm; OFD:47, 8; HC:141, 4; AC:118, 9; Fl:23, 3. Van, amelyik rövidítést nem is találtam sehol. Nektek már meg tudták mondani a nemét ilyenkor?

Legjobb válasz: igen ilyenkor derült ki h kisfiúnk lesz!!! De dokid nem mondta el h mi mit jelent??Én addig ki se jöttem míg mindent meg nem magyaráztak

igen ilyenkor derült ki h kisfiúnk lesz!!! De dokid nem mondta el h mi mit jelent??Én addig ki se jöttem míg mindent meg nem magyaráztak
Nekem is ekkor mondták, meg hogy fiam lesz :D
Nekem akkor még nem tudták megmondani a nemét. És nekem se mondaták el hogy mi mit jelent a papiron, én is utána jártam! Söt nekem nincs is rajta olyan hogy OFD meg HC! hmmm...Az mi?
Szia! Én tegnap tudtam meg hogy Kislány :) ! 18+3 ma! http://www.ultrahangvizsgalat.hu/index_a.php?akt=7
Én ma voltam , 19 hetesen.A nemét nem tudtuk meg mert 12.héten azt mondta a dokim 90% hogy fiu, most meg hogy lánynak nézi de nem biztos.Most ugyanott vagyunk ahol eddig.Talán 1 hónap mulva a 4D kiderül.
A kérdező hozzászólása: Az OFD a fej nagyságát mutatja oldal nézetbõl, a HC pedig a fej körfogatát. Akkor mi is várunk a 4D-re, ott tutira kiderül. :) Köszönöm a válaszokat!

Kb még 4 napom van a nem vártig, de tegnap óta fájnak a cicijeim, illetve a mellbimbóm, ha hason fekszem, ha megnyomom. Terhes lehetek? Talán végre sikerült?

Egy pici megjön érzés is van, de nem vészes bár menzi el?tt már több mint egy héttel érzem. A pé-m óta fehér folyásom van ami mostanában már inkább krémesebb. A reggeli tesztemen megjelent 1-2 percen belül valami lehelletnyi 2.csík de olyan halvány hogy azt mondanám hogy csak képzel?döm vagy szellemcsík.

Legjobb válasz: Szia, Tudom, hogy azt írják a tesztekre, hogy 15perc után fals az eredmény, de ha az a csík ott van, akkor most is ott van, az elsõ babám elsõ tesztje még most is megvan, és lám kétcsíkos... tiszta fejjel less rá újra. Amúgy eddig úgy tûnik, szép karácsonyod lesz. Karácsony a csodák ideje:) Kellemes Ünnepeket

Szia, Tudom, hogy azt írják a tesztekre, hogy 15perc után fals az eredmény, de ha az a csík ott van, akkor most is ott van, az elsõ babám elsõ tesztje még most is megvan, és lám kétcsíkos... tiszta fejjel less rá újra. Amúgy eddig úgy tûnik, szép karácsonyod lesz. Karácsony a csodák ideje:) Kellemes Ünnepeket
Halvány csík is csík! Én is halvány csíkkal kezdtem, mára ugyan olyan mint a control csík.Én minden reggel csináltam tesztet 5 napon keresztül mert anyira hihetetlen volt...De ha te kibirod akkor csak 26.-án csinál egy másikat.Ha baba van akkor már ki fogja rendesen mutatni.Drukkolok Kellemes Ünnepeket!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! :) Hát jó lenne ha baba lenne! Akkor a két ünnep között tesztelek. De már annyit csalódtam hogy a szervezetemet sem tudom eldönteni hogy ezek lehetnek-e tünetek vagy sem. Kellemes Ünnepeket!
Szia! Én is onnan gondoltam h terhes vagyok h fájtak a cicijeim pedig nem szoktak na meg a folyás..a nem várt napján szerintem kifogja mutatni h babás vagy:) ! Drukkolok! Majd írj!
A kérdező hozzászólása: Kedvesek vagytok! Akkor 28-án tesztelek újra. Remélem hogy tényleg baba lesz és a teszt is kimutatja. Amúgy még most is látom a 2.csíkot de szinte alig észrevehetõ. Remélem csak korai volt a teszt.
A karfiolos olyan, hogy a mellbimbó körüli mirigyek megduzzadnak, ettõl olyan, mintha karfiolos lenne.
4 nap még sok idõ, bármi lehet. Ha pontos szokott lenni, akkor már a napján tudni fogod az eredményt. Egyébként a mellbimbó "karfiolos" udvara lehet babára utaló jel. Sok sikert.
A kérdező hozzászólása: Mi az a karfiolos?
Én ugyanígy lettem babás. azt hittem leszakad a mellem, de megvártam míg késett 3 napot, csináltam egy tesztet és + lett. Sajnos nem maradt meg a baba, de nektek szorítok!

4 nap van a nem vártig, eddig a reggeli hőm 36, 7-36, 8 között mozgott pé. óta, de ma reggel leesett 36, 3-ra! Ez tuti mensit jelez, vagy van még esélyem babára?

Legjobb válasz: Szia! Nem akarlak elkeseríteni, de ha leesik a hõ, az általában mensit jelent és ha felmegy olyan 37-re, az jelez babit. De ne keseredj el, a kivételek erõsítik a szabályt! Még bármi történhet. Szorítok neked!

Szia! Nem akarlak elkeseríteni, de ha leesik a hõ, az általában mensit jelent és ha felmegy olyan 37-re, az jelez babit. De ne keseredj el, a kivételek erõsítik a szabályt! Még bármi történhet. Szorítok neked!
Én is ugy tudom hogy ez menzit jelent!Bocsi!
nem tudod betenni ide a görbéd??? de így látatlanba is sok a 0, 5 tizedes esés...az már mensi...a luteális szakaszban már a 0, 3 esés is sok....sajnálom

Most van az elso honap, hogy probalkozunk a parommal. A mellem nagyon feszul, meg 4 napom van a nem vartig, szagokra is erzekeny lettem, es az emesztesem is mas... nehezebb. Lehetseges, hogy baba van, hogy sikerult?

Legjobb válasz: hát lehet, de várd ki azt a négy napot. meg még plusszt. a lényeg a gyerekcsinálásnak hogy ne akarjad görcsösen. ne figyeld minden nap magad , mert lehet túl sósat ettél és sok víz rakodott le benned azért feszül a melled, vagy csak menses elött vagy és azért. szóval ha görcsölsz soha nem lesz gyereked. akkor kufircoljatok mikor jól esik, és ne mérgesd a hömérsékleted ne ugraszd az ágybaa párod hogy majd most, stb... inkább élvezzétek egymást, és ha egy évig nem jön össze esetleg menjetek el dokihoz. ha gyógyszert szedtél akár hónapok is eltelhetnek meddigre a gyógyszer kiürül.

hát lehet, de várd ki azt a négy napot. meg még plusszt. a lényeg a gyerekcsinálásnak hogy ne akarjad görcsösen. ne figyeld minden nap magad , mert lehet túl sósat ettél és sok víz rakodott le benned azért feszül a melled, vagy csak menses elött vagy és azért. szóval ha görcsölsz soha nem lesz gyereked. akkor kufircoljatok mikor jól esik, és ne mérgesd a hömérsékleted ne ugraszd az ágybaa párod hogy majd most, stb... inkább élvezzétek egymást, és ha egy évig nem jön össze esetleg menjetek el dokihoz. ha gyógyszert szedtél akár hónapok is eltelhetnek meddigre a gyógyszer kiürül.
Kár lenne azt mondani, hogy igen, mert csak csalódás lenne, ha mégsem. Még csak most kezdtétek. Várd meg míg kimarad, tudom, hogy nehéz, ha az ember nagyon rá van állva az ügyre. Én drukkolok, a tüneteid jók :o)
Szia!Kérdeznék valamit?Mit jelent az hogy az emésztésed is más?Csak azért kérdem mert nekem is más...csak eddig nem tudtam megfogalmazni mit is érzek?Ez mitõl lehet?
A kérdező hozzászólása: Szorulas, szekrekedes...szinte ijeszto.Szenvedek emiatt.Mar lekvart eszek, tejet iszom...Azt hallottam, megvaltozik az ember szeklete, lehet, hogy igy van...Neked is?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!