Találatok a következő kifejezésre: Még 3 van a mensimig. Lehet (20 db)

Még 3 nap van a mensimig. Lehet még baba?

Nézzétek meg légysz a görbém...olyan szépen megy lefelé:((((

Legjobb válasz: ja, a görbém http://www.ciklus.hu/images/diagramok/33ff1aeb8d9fb6fa461f75..

A kérdező hozzászólása: ja, a görbém http://www.ciklus.hu/images/diagramok/33ff1aeb8d9fb6fa461f75..
A kérdező hozzászólása: felmehet még?vagy ebbõl tuti mensi lesz? ezek szerint a tegnapi tüneteimet csak bemeséltem...:(((ezt akartam elkerülni
Hát szerintem, most nem jött össze a baba. Sajnos van ez így hiába a legjobb szervzés és mégsem sikerül. :(( Ne add fel a következõ hónapban biztosna sikerülni fog! én drukkolok nektek!
A kérdező hozzászólása: :((((((
A kérdező hozzászólása: megjött:(((
A kérdező hozzászólása: gratulálok:)
Én ugyanígy jártam mult hónapban. Mensi után rögtön fehér folyásom lett, ami ezelõtt sose volt, pé-re gondoltam, de elég furcsa volt, mert nekem mindig félidõben van. Mi is eggyütt voltunk akkor, és mult héten pozitívat teszteltem:)
A kérdező hozzászólása: gratuálok a babához:) :) hát énis reménykedek

Ez már baj? 2-szer van meg a mensim 1 hónapban. és nagyon erős, 8 napig tart, az első a 2. pedig 3-4, és ez már 3-szor előfordult. Nőgyógyászhoz menjek? Mitől lehet? 17L

Köszönöm a válaszokat.

Legjobb válasz: eggyik bnõmnek is ezzel vannak gondjai.. és mondtam már neki hogy menjen el orvoshoz de õ nem akar.. szerintem mindenképp hátha van valami bajod.. mert 1 hónapba 2x :S az nagyon nemjó plána hogy 8 napig.

eggyik bnõmnek is ezzel vannak gondjai.. és mondtam már neki hogy menjen el orvoshoz de õ nem akar.. szerintem mindenképp hátha van valami bajod.. mert 1 hónapba 2x :S az nagyon nemjó plána hogy 8 napig.
Valószínû a hormonjaid mûködésében lett valami zavar.Nekem is hasonló gondjaim voltak tavaly.Menj el vele dokihoz és ír fel gyógyszert.Egyébként ez nagyon sok lánynál elõfordul. 20/L

3 Napom van még a mensi-ig. És elsőre extra halvány pozit. Teszteltem tegnap délutániból Gabriel tesztel negatívat. Akkor most mi lehet?

AZ alhasam mindkét oldalt fáj már 2hete, és rengeteget eszek. Azon kiv?l nem érzek semmit. Szerintetek mi lehet?

Legjobb válasz: Ez az ezredik ugyanolyan idióta kérdés... Miért nem olvastok elõbb? 3 nappal menzesz elõtt teszt legyen a talpán, ami biztosan ki tud mutatni egy terhességet. A valószínûleg nem vagy terhes, az alhasad fájhat sok minden miatt, akár a közelgõ vérzést is jelezheti. Tesztelni csak akkor van értelme, ha már túlvagy a menzesz várt idõpontján, akkor sem árt még várni pár napot, akkor biztosabb a dolog. Rengeteget eszel... Ez jó. De egyáltalán nem biztos, hogy köze van hozzá.

Ez az ezredik ugyanolyan idióta kérdés... Miért nem olvastok elõbb? 3 nappal menzesz elõtt teszt legyen a talpán, ami biztosan ki tud mutatni egy terhességet. A valószínûleg nem vagy terhes, az alhasad fájhat sok minden miatt, akár a közelgõ vérzést is jelezheti. Tesztelni csak akkor van értelme, ha már túlvagy a menzesz várt idõpontján, akkor sem árt még várni pár napot, akkor biztosabb a dolog. Rengeteget eszel... Ez jó. De egyáltalán nem biztos, hogy köze van hozzá.
A kérdező hozzászólása: És pici fehér folyásom is van
A kérdező hozzászólása: Ez már régi üzi volt és még anno meg jött. :( Most viszont megint úgy vagyok hogy hétfõn kellett volna megjönnie de szerencsére semmi, szóval remélem most összejön, bár semmit nem érzek kicsit fáj a fejem 2 napja de sztem semmi köze hozzá...
Mi lett a reggeli teszteddel? 10. válaszoló voltam...
szia! én 7 éven át havi 3 tesztet csináltam, sose lett pozitív. aztán nagy sokára, ismerem a türelmetlenség okait hidd el és megértelek. az én véleményem, ha lett egy pozitív teszted akkor az baba. akinek meg nincs türelme válaszolni a néha "butus" kérdésekre, az ne tegye, inkább kiméljétek meg a kérdezõt a mogorva válaszaitokkal. azért nagyon érdekelne, kedves kérdezõ, hogy mi lesz a holnapi teszted eredménye. az enyém sajnos negatív lett, pedig nagyon várjuk már, hogy 2. babánk legyen. üdv
A kérdező hozzászólása: Köszi :) És te babás vagy, vagy még próbálkoztok?
A kérdező hozzászólása: Holnap fogok
Na, teszteltél ma? Sikerült? Szorítok neked!
A kérdező hozzászólása: Igen jól értetted! Azért köszönöm a válaszokat!
A kérdező hozzászólása: Végre 1 normális válaszadó! :-)
Jól értem, hogy egyik pozitív lett, és a másik negatív? Két nap múlva ismételd meg egy jobb fajtával. szorítok! :)
ó tényleg júniusi volt az üzenet. lehet a kontroll csík halvány vonalát láttad, néha nagyon becsapó tud lenni... én megfogadtam, hogy legközelebb kivárom majd mindig a mensi napját és másnap tesztelek. ez elég nehéz lesz. neked meg szurkolok. én még mrensizek, szóval odébb van a peteérés is, de aztán ezerrel :-) szia

Vesemedence gyulladásom van/volt! Múlt héten kedden állapitotta meg az orvos! Azóta a gygyszerek hatására elmúltak a tünetek! De viszont a mensim késik most már 3. napja! Lehet attól?

Legjobb válasz: Persze, ilyen komolyabb betegségek esetén elõfordul, hogy késik pár napot. Azért ha sokáig nem jön meg, másra is lehet gondolni...

Persze, ilyen komolyabb betegségek esetén elõfordul, hogy késik pár napot. Azért ha sokáig nem jön meg, másra is lehet gondolni...
Szia! De jó neked:) !Lehet szerintem még baba! Nekem is 3at késett de sajnos ma +jött:(!SZurkolok nekde!

3-4napom van mensiig! Magas a hőm 36, 8-37! A mellem nagyon érzékeny és sötétebb lett a bimbóm és fehér mirigyek jelentek meg! Fájdogál, görcsöl a hasam alja! Többször van hányingerem, émelygek és eszek elég sokat! Tudatosan próbálkoztunk! Lehet baba?

Legjobb válasz: Nekem mindkettõnél ilyen hamar jött az émelygés, és tartott 4 hónapig. Kívánom, hogy nálad is babát jelentsen. Nekem a teszt is mutatta már a nemvárt elõtt 2 nappal. De a hõ nem jelent semmit, az minden esetben felmegy ha megvolt az ovu, ha van baba, ha nincs. A különbség az, hogy ha nem jön meg, akkor fent is marad, ha megjön, akkor meg leesik, de akkor már a teszt is mutatja. Drukkolok! :)

Nekem mindkettõnél ilyen hamar jött az émelygés, és tartott 4 hónapig. Kívánom, hogy nálad is babát jelentsen. Nekem a teszt is mutatta már a nemvárt elõtt 2 nappal. De a hõ nem jelent semmit, az minden esetben felmegy ha megvolt az ovu, ha van baba, ha nincs. A különbség az, hogy ha nem jön meg, akkor fent is marad, ha megjön, akkor meg leesik, de akkor már a teszt is mutatja. Drukkolok! :)
Helyzet?
Én látok rá esélyt. Nekem nemvárt mensi elõtt két nappal halvány pozim lett ebben az esetben.
Én is nagyon sajnálom. Majd most sikerül!
A kérdező hozzászólása: Nagyon Köszönöm! <3 :)
Sajnálom :( Mennek a drukkok a jövõ hónapra!
A kérdező hozzászólása: Meg jött! :'(
A kérdező hozzászólása: Nagyon Köszönöm!Aranyosak vagytok!Írok amint történik bármi is! :)
Ó, nagyon szorítok továbbra is!!!:)
Veled izgulok :)
A kérdező hozzászólása: Még nem jött meg!7végéig várok ha semmi akkor tesztelek!De van egy megérzésem...nem szeretném elkiabálni! :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat és a szurkolást is!Még annyit fûznék hozzá, h eddig ilyen tüneteim nem voltak mensi elõtt!Bízom benne, h Baba! Írok amint megtudok valamit!
akkor ma vagy a 10.-11. dpo-n, nem túl koraik ezzek a jelek terhességre?az 5.-6. hétben jellentkeznek hasonló tünetek, bár egy 10-es érzékenységû tesztet elõhetsz, majd írd meg az eredményt
A kérdező hozzászólása: :) Nem mérek és nem figyelek semmit....de próbálkozunk! :)

13 éves vagyok.3/4 éve jött meg először, és mostanáig rendszeres volt a mensim. Most 20-án kellett volna megjönnie, ma 29. van. Mi lehet a baj? Persze nem létesítettem nemi kapcsolatot. Nem idegeskedtem. Semmi. Mit tegyek?

anyának nem akarom elmondani,soha nem beszélünk ilyenr?l.azt se tudja hogy megvan.

Legjobb válasz: Szia. Szerintem még nem kell aggódnod, mert bárkivel elõfordulhat, hogy egyszer kimarad, vagy késik, vagy hamarabb jön meg... Én 23 éves vagyok, az elején nekem elõfordult olyan is, hogy 2 hétig megvolt folyamatosan! Meg olyan is, hogy 2 hetet késett. De közben nekem is rendszeresnek volt mondható a menstruációm. Ha nagyon nyugtalan vagy emiatt, vagy ha most kimarad és következõ hónapban is, akkor menj el egy barátnõddel nõgyógyászhoz! Viszont azt nagyon sajnálom, hogy anyukáddal ilyen a viszonyod, hogy még azt sem tudja, hogy menstruálsz!

Szia. Szerintem még nem kell aggódnod, mert bárkivel elõfordulhat, hogy egyszer kimarad, vagy késik, vagy hamarabb jön meg... Én 23 éves vagyok, az elején nekem elõfordult olyan is, hogy 2 hétig megvolt folyamatosan! Meg olyan is, hogy 2 hetet késett. De közben nekem is rendszeresnek volt mondható a menstruációm. Ha nagyon nyugtalan vagy emiatt, vagy ha most kimarad és következõ hónapban is, akkor menj el egy barátnõddel nõgyógyászhoz! Viszont azt nagyon sajnálom, hogy anyukáddal ilyen a viszonyod, hogy még azt sem tudja, hogy menstruálsz!
Még fiatal vagy, kell pár év, míg beáll a mensid. Ne izgulj, ne idegeskedj! Rakj be betétet, mert bármikor megjöhet. Persze lehet, hogy akár 1 hónapot is késni fog. De semmi gond! Még nem állt be a menzeszed.:)
Nyugodtan elmondhatod anyukádnak, hogy más menstruálsz, nem fogja leharapni a fejed:) Meg így, ha baj van tud segíteni, de ha azt sem tudja, hogy már meg van... Egyébként ne aggódj, 2éven belül kell beállnia rendszeresre.Nekem idén 3. éve, hogy menstruálok és márciusban 13napot késett! Szóval ne aggódj, ez még normális! 14, 5/L
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen mindenkinek:) anyával pedig azért nem jó a kapcsolatom, mert én 1 bátyám 3 éves volt amikor elhagyott minket, most fél éve keresett fel újra és költöztem hozzáá..még nincs bizalmam vele szemben.
Nyugodtan mond el anyukádnak , ha menstruálsz meg egyáltalán mindenrõl tudjon az anyukád, ne titkolozz elötte, egy anya nagyon sok mindenben tud segíteni hidd el.Én 25éves vagyok anyukám 18éves koromban halt meg mi mindent megbeszéltünk, a legjobb barátnõm volt és hiányoznak a beszélgetések.Hidd el egy anyát mindig érdekli a gyereke.A mensesed miatt ne aggodj, ilyenkor még elég rendszertelen pár év mig rendszeres lesz, bár nekem a mai napig nem rendszeres hiába probálta doki is beállitani.:(

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!