Találatok a következő kifejezésre: Még 3 van a (1872 db)

A TSH-m 3, 75. Úgy tudom ez még benne van a referencia tartományba. De esetleg lehet köze a 3 sikertelen lombikomhoz? Nem tapadnak meg az embriók.

Legjobb válasz: Azt szokták mondani hogy minnél közelebb van az 1-hez a TSH annál nagyobb az esélye annak h összejön a baba,hogy megis marad és hogy egészséges lesz-e. Személy szerint nekem tavaly márciusban 8 felett volt a TSH-m egy rutinvérvételen(de uh. szerint semmi baj nem volt) és júliusban már teherbe estem:-) Sok sikert! 37 hetes kismama

Azt szokták mondani hogy minnél közelebb van az 1-hez a TSH annál nagyobb az esélye annak h összejön a baba, hogy megis marad és hogy egészséges lesz-e. Személy szerint nekem tavaly márciusban 8 felett volt a TSH-m egy rutinvérvételen(de uh. szerint semmi baj nem volt) és júliusban már teherbe estem:-) Sok sikert! 37 hetes kismama
Nekem most derült i, hogy a TSH-m 3, 95 (más okból vettek vért) . Mi 9 hónapja próbálkozunk sikertelenül és a nõgyógyászom azt mondta, hogy nem kizárt, h ezért nem estem teherbe. Ha jól tudom 1-2 közt kell lenni ennek az értéknek. Amúgy a referenciatartomány felsõ határa, labor függõen 4 és 4, 2.Neked mondtak rá valamit?
A kérdező hozzászólása: A meddõségin azt mondta a dokim hogy a háziorvossal irassak rá gyógyszert.A házidoki meg elhajtott és azt mondta hogy ez még jó érték, nem kell rá gyógyszer.Most megcsinálom mégegyszer a TSH vizsgálatot, és majd utánna kitalálom mi lesz, mert a dokik semmit nem csinálnak.Mindent nekem kell intézni.
Igaz. Ahogyan a kisfiúknál is :)
Minden egészséges magzat köldökzsinórjában 3 ér van. Olvasgass utána: http://hu.wikipedia.org/wiki/K%C3%B6ld%C3%B6kzsin%C3%B3r
A kérdező hozzászólása: Értem. Akkor biztos félre értettem. És ez is szerepelt még a leleten:Szív üregrendszere jelenleg nem ítélhtõ meg biztonsággal, Ez mit jelent? ezért 4hét múlva megint mennem kell uh-ra.
Ez pontosan azt jelenti, hogy a "azív üregrendszere jelenleg nem ítélhetõ meg biztonsággal" Ugye a szív négyüregû, azt nézik a genetikai ultrahangon, hogy a magzat esetében így van-e, rendben van e. Elképzelhetõ, hogy kicsit korán voltál az ultrahangon (19-20 hetesen sokkal jobban vizsgálhatók már) ezért kell majd késõbb visszamenned.
Igen minden egészséges babánál 3 ér van a köldökzsinórban. Azért kell visszamennem 4 hét múlva, mert biztos úgy feküdt a baba, hogy az orvos nem látta rendesen a szívét! Nyugi nincs semmi gond! A lányommal nekem is vissza kellett mennem genetikai uh-ra, mert nem jól feküdt!

Folyamatban lévő gyökérkezelésem van, már csak a végleges tömés van hátra. De egy másik fogam napról napra rosszabb állapotban van. Még 3 hét a befejezésig. Menjek vissza vele?

Amit csinál a doki az első kezelés óta(eddig 3 volt) panaszmentes. De ez a fog pont az ellentétes párja, ugyanúgy alul, a másik oldalt. Így is rohadt nehéz a kajálás az ideiglenes töméssel, nade ha a másikat is szétbombázza? Akkor nem ehetek egy hónapig? Még 3 hétig bent kell lennie az ideiglenes tömésnek(legalábbi akkor van időpontom,azt mondta, csak akkor menjek,ha az a fogam fáj.) Tűrjek,és várjam ki a rohadást? Most is lejött egy nagyon pici darab a fogból. Szinte biztos, hogy ezt is győkerezni fogja.

Legjobb válasz: Szia! Ne várj!Nem szabad,mert írtad is,hogy egy pici darab letört a fogadból...ne várd meg,hogy kicsinyenként letörjön a korona.Így jártam sajnos én is. Igaz,kitudta húzni,de nagyon be voltam sz..va. Kezeltesd minden képen,igaz kicsit nehéz lesz,mert ha húznak ott nehezebben eszel néhány napig,de ha nem húz és betömi,kezeli,akkor még a másik oldalon ehetsz,még ha ideiglenes tömésed is van. Jobbulást!

Szia! Ne várj!Nem szabad, mert írtad is, hogy egy pici darab letört a fogadból...ne várd meg, hogy kicsinyenként letörjön a korona.Így jártam sajnos én is. Igaz, kitudta húzni, de nagyon be voltam sz..va. Kezeltesd minden képen, igaz kicsit nehéz lesz, mert ha húznak ott nehezebben eszel néhány napig, de ha nem húz és betömi, kezeli, akkor még a másik oldalon ehetsz, még ha ideiglenes tömésed is van. Jobbulást!

Van még 3 hét a szünetből. Milyen programokat tudtok ajánlani?

ahogy néztem 3 hét van még a nyári szünetb?l.. az egész szünetem elég unalmas volt.. itthon ültem és gépeztem. az volt a tervem hogy egész nyáron dolgozni fogok meg bulizni. ebb?l csak a bulizás jön össze 2 hetente már ha van kivel. (mert anyám csak kéthetente enged el éjszaka bulizni nehogy habi túlzásba vigyem)

Legjobb válasz: menjetek el bicikli túrázni vhova a haverokkal :D mi is azt szoktuk csinálni az egyik barátnõmmel :) áttekerünk a szomszéd városba (15 km kb), ott elmentünk strandra,este meg hazatekertünk :D amúgy örülj neki h ilyen 'gondjaid' vannak :'D én most leszek végzõs, tanulok ezerrel.. :D najó, nemsokára SZIN, oda is megyek :P 18/L

menjetek el bicikli túrázni vhova a haverokkal :D mi is azt szoktuk csinálni az egyik barátnõmmel :) áttekerünk a szomszéd városba (15 km kb), ott elmentünk strandra, este meg hazatekertünk :D amúgy örülj neki h ilyen 'gondjaid' vannak :'D én most leszek végzõs, tanulok ezerrel.. :D najó, nemsokára SZIN, oda is megyek :P 18/L
A kérdező hozzászólása: hát nem gyõzök örülni neki :D köszönöm a tippet.
Menj el sétálni este, jó, ha van egy zenelejátszód. :D Esetleg (ha még nem) elkezdhetnél megtanulni valamit, például gördeszka. Srácokkal kemping, biciklitúra, vagy tanulj nyelveket. :D Jobbat nem tudok, mivel lány vagyok. :) 14/L
Menjetek el ide! Állat! :D http://www.youtube.com/watch?v=VDNf0pKTRc4
A kérdező hozzászólása: ez jó ötlet. már nekünk is eszünkbe jutott ilyen az interaktív horror színházzal meg a pánikszobával kapcsolatban, de ez is pénz kérdése ssajna :/
A kérdező hozzászólása: 2. kommentelõ: este nem sétálok egyedül erre felé mert khm.. nem akarok rasszista lenni de szerintem érted is mire gondolok.

Youtuben meg tudom valahol nézni hogy melyik videót nézzék meg legtöbben (pl.1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 helyezés) meg kiknek van a legtöbb feliratkozói?

Legjobb válasz: http://www.socialbakers.com/youtube-statistics/ http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_most_viewed_YouTube_vid.. Ezek nem éppen a Youtube oldalai, de forrásként használják fel. Régen egész átlátható lista volt YT-on is mindenrõl, most sem találtam meg pár perc alatt csak Google-kereséssel: http://www.youtube.com/channel/HCPD1HyJH5iXA/videos Ez a nézettségi toplista, a lap alján nemzetközi nézetben kell lenni hogy ne a magyar tartalmat listázza. A sorrend még így is érdekes, nálam egymás alatt van a 900-500-600-400-500 milliós videó.

http://www.socialbakers.com/youtube-statistics/ http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_most_viewed_YouTube_vid.. Ezek nem éppen a Youtube oldalai, de forrásként használják fel. Régen egész átlátható lista volt YT-on is mindenrõl, most sem találtam meg pár perc alatt csak Google-kereséssel: http://www.youtube.com/channel/HCPD1HyJH5iXA/videos Ez a nézettségi toplista, a lap alján nemzetközi nézetben kell lenni hogy ne a magyar tartalmat listázza. A sorrend még így is érdekes, nálam egymás alatt van a 900-500-600-400-500 milliós videó.
A kérdező hozzászólása: Köszi :)

Tüzelhet újra a kutya ha még ott vannak a kölykei? 3 hetesek a kölykök, nem korai az anyának még?

Legjobb válasz: Nem, ilyen gyorsan nem tüzel újra. Sõt, ha vannak kölykei, akkor késõbbre tolódik a következõ tüzelés, mint ha nem lettek volna az utolsó tüzelésbõl kölykök. Én legalább is így tudom.

Nem, ilyen gyorsan nem tüzel újra. Sõt, ha vannak kölykei, akkor késõbbre tolódik a következõ tüzelés, mint ha nem lettek volna az utolsó tüzelésbõl kölykök. Én legalább is így tudom.
Nem tüzelhet, az csak valami utó vérzés lehet, vagy valami baja van!Szerintem kérdezz meg egy állat orvost!
az Én kutyám állatorvosa szerint, a 10. hétig nem gáz ha vérezget, de ha jobban elhúzódik, hívj állatorvost, úgyis kell féreghajtó a kutyusoknak.

Mit tehetek akkor ha az élettarsam nehajlando elköltözni a nagypapám hazábol? Nincs bejelentve csak ittvan a 3 gyerekevel es a gyerekekre hivatkozik h ö miatuk nemköltözik mert meg iskola van a gyámugy segithet ijen esetben?

Legjobb válasz: Ahogy elõttem szóló mondta tedd ki a cuccát vagy szólj a rendõröknek . Mivel nincsen papírotok , hogy ott lakhasson ezért nem hivatkozhat arra a hatóságnál , hogy kicsik a gyerekek . Viszont ha van bérbeadási , vagy befogadási papír akkor már nehezebb a helyzet , de trükközni kell egy kicsit . Én jártam úgy , hogy bérbe adtunk egy házat és az illetõ aki beköltözött nem fizette a villanyt és nem is akart kiköltözni . Ekkor mondtam a villanyosoknak , hogy kössék ki az áramot és másnap már ki is hívtam a gyámügyieket és ha nem költöztek volna el akkor a gyámügyesek elvették volna a gyerekeket és utána simán ki tehettem volna . De visszatérve mond meg neki , hogy menjen a szüleihez lakni vagy valamilyen ismerõsének .

Ahogy elõttem szóló mondta tedd ki a cuccát vagy szólj a rendõröknek . Mivel nincsen papírotok , hogy ott lakhasson ezért nem hivatkozhat arra a hatóságnál , hogy kicsik a gyerekek . Viszont ha van bérbeadási , vagy befogadási papír akkor már nehezebb a helyzet , de trükközni kell egy kicsit . Én jártam úgy , hogy bérbe adtunk egy házat és az illetõ aki beköltözött nem fizette a villanyt és nem is akart kiköltözni . Ekkor mondtam a villanyosoknak , hogy kössék ki az áramot és másnap már ki is hívtam a gyámügyieket és ha nem költöztek volna el akkor a gyámügyesek elvették volna a gyerekeket és utána simán ki tehettem volna . De visszatérve mond meg neki , hogy menjen a szüleihez lakni vagy valamilyen ismerõsének .
Kirakod a lakás elé a cucait aztán viszlát, ha hõbörög akkor pedig ráhívod a rendõrséget. Esetleg ha van kulcsa akkor zárcsere. Bár jobb lenne ha megtudnátok beszélni.
Ne engedd be nem tud mit tenni
Nem is értem mit variálsz semmi jogalapjuk ott lakni. Zárcsere és ciao örülhetnek ha a cuccaikat megkapják vagy szereted még?
Basszus azért nem ennyire egyszerû a helyzet, mint ahogy az elõzõ válaszolók írják. A gyerekekhez van valami közöd? Hivatalosan nevelõszülõ vagy? Mert akkor nem rakhatod õket csak úgy az utcára, ha tényleg nincs hova menniük, meg amúgy is 3 gyereket az utcára tenni... ahhoz azért kell lelkiismeret is. Jó lenne, ha tényleg szakember segítségét kérnéd, mert õk úgy tudnak megoldást javasolni, hogy azért mégsem kell a híd alatt aludnia a három gyereknek, de a házból is kiköltöznek.
Nem mondta, hogy a gyerekeket ki akarja rakni, csak az élettársát.
Jó nagy paraszt lehetsz... 3 gyerekkel akarod kidobni... Inkább segíts neki helyet találni és költözni, ahelyett hogy itt várod a hasznos tanácsokat. Ha már egyszer az élettársad volt és szeretted valamikor, ennyit megérdemelne. Kicsit gondolkodj már el, mi lenne ha neked kellene a helyében lenni és utcára kerülni a gyerekekkel iskola idõben. Jól esne mi?
A kérdezõ írásán is látszik, hogy egy végtelenül igénytelen, buta ember. Mást nem lehet tõle várni...

3 nap késés és a teszt még mindíg negatív. Lehet, hogy ettől még baba van a dologban?

Volt már olyan, hogy valakinek ennyi id? elteltével sem mutatott semmit a tesz pedig baát várt?

Legjobb válasz: Persze.Ez elõfordulhat hiszen ha mondjuk 2 napja estél teherbe a teszt nem mutatja ki.Egy HCG nevû hormont mutat ki a vizeletben ami a terhes nõknél képzõdik de a fogantatástól számított 7-9 nap alatt ér el olyan szintet,hogy azt a teszt kimutassa.Úgyhogy szerintem 1 hét múlva amennyiben nem jön meg addig ismételd meg a tesztet addigra már tuti biztos lehetsz abban amit a teszt mutat.

Persze.Ez elõfordulhat hiszen ha mondjuk 2 napja estél teherbe a teszt nem mutatja ki.Egy HCG nevû hormont mutat ki a vizeletben ami a terhes nõknél képzõdik de a fogantatástól számított 7-9 nap alatt ér el olyan szintet, hogy azt a teszt kimutassa.Úgyhogy szerintem 1 hét múlva amennyiben nem jön meg addig ismételd meg a tesztet addigra már tuti biztos lehetsz abban amit a teszt mutat.
Én 2 naponta tesztelnék a helyedben. És ha 2 hét múlva még mindíg nem jött meg, akkor vagy menj dokihoz; vagy csak várj, mert ebben a hónapban lehet hogy nem érett tüszõd. Nekem is volt ilyen, akkor majd megjön valamikor, valószínûleg egy hónap kimarad.

A melleimen vérerek jelentek meg 3 napja, a mellbimbóm érzékeny, émelygek, elég erős folyásom van. Ma várom a Piroskát [nem várom]. Csináltam tesztet, negativ. Terhes lehetek?

Legjobb válasz: Lehetsz. Nem csináltad korán a tesztet? Gondolom menstruáció elõtt csináltad. Az erõs folyás jelenthet beágyazódást, és ilyenkor még nem mutat ki teszt semmit!

Lehetsz. Nem csináltad korán a tesztet? Gondolom menstruáció elõtt csináltad. Az erõs folyás jelenthet beágyazódást, és ilyenkor még nem mutat ki teszt semmit!
A kérdezõ terhes!! Gratulálunk!:)
en sem bantani akartalak:D eszembe sem jutott.a bolti tesztek korai fazisban lehetnek negativak akkor is ha terhes az ember, mert teves a teszt vagy mert a hcg koncentracioja 20 vagy 25 mUI hCG/ml tol 600UI hCG/ml-ig mernek.ez az altalanosan elfogadott hatr mindenhol.a terhesseg eljen bar megfogant a magzt de a hCg koncentracioja a vizeletben nem eri el ezt a hatart nem jelezhet pozitivat.vagyis teves eredmenyt adhat.nogyogyaszati vizsgalattal huvelyi uh-val esetleg hasi uh-val bizonyithato, illetve a verben talalhato alacsonybb hcg koncentracio is kimutathato.sok sikert mindenkinek es ha kesobb megprobaljatok a tesztet ami felesleges lenne hiszen ha tudod a terhesseget felesleges, valoszinuleg pozitiv eredmenyt mutat.koszonom hogy "meghallgattatok", szep napot mindenkinek.:) ))
Szia! Azt hiszem egy cipõben járunk. Nekem is negatív lett a teszt, tüneteim hasonlóak, én tegnap voltam orvosnál, és kiderült hogy terhes vagyok! Szorítok érted.
Eszembe sem jutott hogy bántsalak:) Amúgy egy orvos honlapján olvastam a következõt, bemásolom: Dr. Gáspár Levente válaszol: Kedves AlizA terhességi tünetek a fogamzás után néhány nappal már jelentkezhetnek, tehát akár már a vérzés kimaradása elõtt is. Ezek viszont nem törvényszerûek, van akinek semmi ilyen jellegû tünete. Ezért írtam! De tény és való, hogy igazad van abban hogy a többségnél nem így van:) Minden jót!
az elottem szolohoz irok.en irtam a feletted levot, ha figyelmesen olvasod en leirtam hogy altalaban, es nem torveny szeruen.egyebkent lehet hogy neked igazad van en csak egy olaszorszgban elo szuleszno vagyok es kismama gondozo.
Az elõttem szólóhoz írok: Igen, lehet hogy tünetek általában a beágyazódás után hetekkel jelentkeznek. De. Itt vagyok én, egy másik hölgy és most itt van egy kérdezõ, akinél igen korán különös tünetek jelentek meg már 1 hét után. Érdekes. Mindenestre ha kiderül hogy baba van, jelezzetek és én is fogok:)
ha nem jon meg a heten a het vege fele ismeteld meg a tesztet.tuneteid egyebre is utalhatnak, sajna.ha ma kell megjonnie az azt jelenti hogy 1-2 hete lehetett ovulaciod, aztan beagyazodas ha egyaltalan megtermekenyultel.ezek a tunetek egy ket hetes allapotban szinte sosem jellemzoek.kicsit kesobb a nok 98%anak, akinek jelentkeznek ezek a tunetek(mert van aki szinte eszre sem veszi, vagy mar elore haladott terhessegkor tapasztalja)altalaban a beagyazodast koveto 3-4.het korul jonnek.tehat ha terhes vagy kb 2 het mulva kezdodnenek ezen tunetek.persze ez nem jelenti hogy nem lehetsz az mar most, hisz nincs ket egyforma no, ket egyforma terhesseg.ne stresszelj, remelem nem jon meg ha megis az azt jelenti hogy nem volt eleg eros hogy megkosson es a kovetkezo periodusban ujra probakjatok.addig elvezd az egyuttleteket paroddal es eljon a ti idotok is.
Korán csináltad a tesztet! Simán lehetsz terhes a tüneteid alapján, de még várj egy kicsit hagy emelkedjen meg a HCG-d!
Én voltam az elõbb aki gratulált! Azért gratuláltam mert mintha írtad volna, hogy most jöttél dokihoz és terhes vagy! De eltûnt, amit írtál:)

Kedves anyukak, 14 honapos kislanyotoknak hany foga bujt mar ki? A kislanyomnak meg csak 3 van, a negyedik kezd kibujni.

Legjobb válasz: a lányomnak 15 hónaposan bújt ki az elsõ fogacskája, a fiamnak 8 hónaposan.

a lányomnak 15 hónaposan bújt ki az elsõ fogacskája, a fiamnak 8 hónaposan.
Nekem 1 éves a lányom. 2 foga van.
1 évesen 12 foga volt, most két éves, 16 van neki. Ez a 4 az elmúlt pár héten jött ki, egy évig egy sem. Majd behozzák, lehet, 2 évesen kint lesz az összes nekik, nem úgy, mint az én lányomnak.
Szia! Ma jött ki a 13 foga a kislányomnak! De már a többinek sem sok kell. 4 hós volt mikor alul kijött az elsõ!
Az én 14 hónaposomnak 2 foga van össz-vissz.Reméljük kijön a többi ovis korára:)
Az én babám 10 hónapos és 12foga van.Neki kettesével jön.Most épp a szemfoggal szenvedünk.
A kérdező hozzászólása: koszonom mindenkinek a valszat!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!