Találatok a következő kifejezésre: Még 3 van (2375 db)

5os elektronhejon miert van 5g? meg a 6os-on 6g meg 6h en meg nem lattam a tablazati oszes anyagat sem hogy 5g vagy 6g lett volna meg amugyis a l csak 0, 1, 2, 3 osmert az m meg (3, -3)

Ezt megtudnatok e magyarazni mi a palyak kozese vagy mi lenne ez

Legjobb válasz: Nos ez a kérdés nem igazán jött át. Hol vannak itt grammok?:O Igazából az sem világos, hogy kvantumfizikai kvantumszámokról, vagy orbitálokról vagy pontosan mirõl is van szó? A kép alapján ezt az oldalt ajánlanám figyelmedbe (angol, de a fontosabb részek univerzálisan érthetõk különösebb nyelvismeret nélkül) http://winter.group.shef.ac.uk/orbitron/ Bár a kérdést kifejthetnéd pontosabban is... ;)

Nos ez a kérdés nem igazán jött át. Hol vannak itt grammok?:O Igazából az sem világos, hogy kvantumfizikai kvantumszámokról, vagy orbitálokról vagy pontosan mirõl is van szó? A kép alapján ezt az oldalt ajánlanám figyelmedbe (angol, de a fontosabb részek univerzálisan érthetõk különösebb nyelvismeret nélkül) http://winter.group.shef.ac.uk/orbitron/ Bár a kérdést kifejthetnéd pontosabban is... ;)
A kérdező hozzászólása: Koszonom a valaszt ment a zold mancs A alhejak lenne szo, atneztem az osszes periodusos tablazatbol az anyagokat de egyiknel sem vol olyan alhej holod a wikipedion emlitest tett rola hogy van 5g-alhej meg 6g sot 6h alhej nem valottak be nekunk valamit a periodikus tablazatban?
Majd az újonnan "felfedezett"/szintetizált elemek, 118-as rendszám fölött kezdik el betölteni a g és h orbitálokat. Egyelõre azonban még nem sikerült létrehozni egyetlen 118-as rendszám fölötti elemet sem. (Amennyire én tudom)
A kérdező hozzászólása: Ment a zold mancs koszi a valaszt Amugy vannak itt mocskosul okos Pasasok es nem nagyon irtak nékem. Te vagy az egyetlen hossu hossu ido utan...!
Köszömöm a (Y)-t. Honnét veszed hogy nem lány vagyok? Egy lány is simán lehet vegyész(vagy fizikus)... :D -Egyébként nem vagyok lány. :]

II/b csípőnél nálatok elég volt 3 hónap Pavlik-kengyel? A lányom 3, 5 hósan kapott szíjat. Még 3 hét van hátra a12-ből, de egyre jobban félek hogy nem lesz elég. Ez egy rémálom. Amióta rajta van alig alszik, és mostanában még nehezebb.

Legjobb válasz: nekünk az volt, terpeszpelenkát viselt csak, (nem tom, az uaz -e?), és itthon tornáztattam csípõtornával, 3 hós és egy hetes korára rendbejött, mi 6 hetes kortól hordtuk.

nekünk az volt, terpeszpelenkát viselt csak, (nem tom, az uaz -e?), és itthon tornáztattam csípõtornával, 3 hós és egy hetes korára rendbejött, mi 6 hetes kortól hordtuk.
nem javasolták a gyógytornát? az nagyon tud segteni. te tornáztathatod esetleg? nekünk csak II a, de gyönyörûen haladunk tornával

Október 17. óta terhességi táppénzen vagyok, azóta 2 alkalommal utalt a TB, 1x 14e-t, 1x meg 3, 4e-t! Nevetséges. Lassan 3 hónap alatt ennyi, pedig a papírjaim rendben vannak. Hova fordulhatok?

Legjobb válasz: Lehet hogy a munkahelyeden ülnek a papírokon és azért csúszott meg a fizetés, bár elég nehezen utal a TB, nem sieti el a dolgot sajnos. Én is másfél hónapot vártam az elsõ utalásra, és van h a hónap elején van h a hónap végén küldik a pénzt. Két lehetõséged van: kérdezz rá a munkahelyeden, vagy te telefonálsz az illetékes hivatalba és rákkérdezel hogy a papírjaid mgérkeztek-e. Én megbeszéltem a munkahelyemen, hogy amikor megkapom a táppénzes papiromat, akkor nem viszem be az irodába, hanem én adom fel egybõl. Így tuti, hogy egybõl a postán landol, és nem felejtõdik el.

Lehet hogy a munkahelyeden ülnek a papírokon és azért csúszott meg a fizetés, bár elég nehezen utal a TB, nem sieti el a dolgot sajnos. Én is másfél hónapot vártam az elsõ utalásra, és van h a hónap elején van h a hónap végén küldik a pénzt. Két lehetõséged van: kérdezz rá a munkahelyeden, vagy te telefonálsz az illetékes hivatalba és rákkérdezel hogy a papírjaid mgérkeztek-e. Én megbeszéltem a munkahelyemen, hogy amikor megkapom a táppénzes papiromat, akkor nem viszem be az irodába, hanem én adom fel egybõl. Így tuti, hogy egybõl a postán landol, és nem felejtõdik el.
Szia! én ugyanebben a helyzetben vagyok, csak én szept.5 óta vagyok tp-n!Engem is nagyon idegesít, már voltam bennt személyesen és telefonon is hívogattam oket!Kifogás az volt boven..."nincs itt a kolléga aki intézi, kuldjem még el 300x az adataim stb..."Aztán úgy dontottem minden nap 2x felhívom oket, biztos hamarabb megunják mint én. Rá pár napra meg is kaptam.Jah és nálam úgy volt, hogy december elején kaptam meg szeptembertol kezdve.Addíg éhen is halhattam volna, ha rajtuk múlik.most is az lesz, ha hétfoig nem jon semmi, már megyek is be személyesen és zargatom oket, mást nem tudok csinálni sajnos... Minden jót!
200 km-re laksz??? Én Gyõrben lakom és a Gy-M-S -Megyei Egészségbiztosítási Pénztárhoz küldöm a papirokat..
2.vagyok Igaza van a 3.válaszolónak, a MEP-be kell vinni, vagy kuldeni.Kom-Eszt.megyében lakok, Tatabányán intézem.
A kérdező hozzászólása: Az is a problémám, hogy telefonon nem adnak felvilágosítást ilyen-olyan adatvédelmi blablákra hivatkozva, be kellene menni hozzájuk Pestre, csakhogy majdnem 200 km-re lakok. A benyújtott papírokra sem reagáltak, vissza sem küldték.
A kérdező hozzászólása: Az a baj, hogy a munkahelyem vidéken volt, de mivel a cég pesti székhelyû, így -gondolom én- az ügyem is oda került a Veszprém megyei kirendeltség helyett. Próbáltam telefonon többször is érdeklõdni, de csak automatával társaloghattam, nem kapcsolt ügyintézõt. Már több, mint 100 e Ft-om lóg a levegõben. Köszi a válaszokat, majd valamit megpróbálok kiokoskodni, de pokoli bosszantó.
Akkor a ti munkahelyetek nem TB. kifizetõ hely??? Mert én is 5 hetes koromtol táppénzen vagyok mert vegyi anyagokkal dolgoztam +nehezeket is kellett emelgetnem.De én a táppénzes papírjaimat beküldöm a munkahelyemre, nem postán hanem a barátnõmmel a hónap végén, és rendesen utalják a fizut. Soha nem kellet kirendeltségekhez meg ide-oda telefonálgatni. Egyszer telefonáltam a munkahelyemre mert nem vonták a magánnyugdíjt és kértem Õket hogy vonják le, de azt mondták táppénzbõl nem vonhatnak, még adót is csak kb.2000-2500-at vonnak.
Szia! Ha nem kifizetõhely a munkahelyed (már pedig úgy tûnt, hogy nem az), akkor õk indították a tp-t. Hova szoktad küldeni a tp-s papírjaidat? Munkahelyedre vagy közvetlen a MEP-hez? Ha a munkahelyedre, akkor ott keresd, ha a MEP-hez, akkor is kérheted a munkáltatód segítségét, hátha nekik adnak több infot. Nálunk is így mûködik, én intézem a tb-s ügyeket is és mindig szoktam segíteni a kollegáknak.


Menzim 3-án volt meg, de már előtte is probálkoztunk! Most meg nagyon rosszul vagyok, szédülök meg hányingerem van! Csináltam tesztet 3. a előtt de negatív volt! Mi lehet?

Most vannak a termékeny napjaim!Megis éreztem tegnap a pé.-et!Baba lehet vagy más bajom van?

Legjobb válasz: Hát ha tegnap volt a pé-d akkor még nem lehet baba! Más oka van a rosszullétednek. A terhességi tünetek jóval késõbb kezdõdnek.

Hát ha tegnap volt a pé-d akkor még nem lehet baba! Más oka van a rosszullétednek. A terhességi tünetek jóval késõbb kezdõdnek.
PÉ utáni 13. napon lehet pozitív a teszted. Inkább a PÉ-det érzed, ebben a ciklusban így.
akkor peteérés lesz.

A vampirnaplok 3. evadjat hol lehet megtalalni magyar szinkronal? Es hany evadja van meg 3-4?

Legjobb válasz: Szerintem a 3.évadot nem is szinkronizálták,max.felirattal tudod megtalálni,én is úgy néztem. 4 évad van,az ötödik októberben lesz.

Szerintem a 3.évadot nem is szinkronizálták, max.felirattal tudod megtalálni, én is úgy néztem. 4 évad van, az ötödik októberben lesz.
nincsen szinkronizálva a 3, se a 4.évad csak felirattal lehet nézni de szerintem úgy is nagyon jó, most október 10én lesz az 5.évad premierje...ez egy csütörtöki nap és mindig másnap már indavideón meglehet nézni felirattal rhenie kedvessége miatt aki megcsinálja a vidit:) remélem segítettem:D

Az Info tanárom egy hülye p*cs. Egyfolytában ilyen 2/3 meg 3 as jegyeket ad mindenkinek, és ráadásul még a munkáját se "végzi". Teljesen elegem van már belőle. Mit tehetnék?

Legjobb válasz: Semmit Az enyém is ilyen ebben a tanévben mi eddig egyszer kapcsoltuk be a gépet nálunk én vok a legjobb tanuló egy 3-massal mindenki más bukásra áll!

Semmit Az enyém is ilyen ebben a tanévben mi eddig egyszer kapcsoltuk be a gépet nálunk én vok a legjobb tanuló egy 3-massal mindenki más bukásra áll!

Érdemes egy ilyen kocsinál megcsináltatni az alját, ha én kb. még 3 évig szreetném használni, van rá esély, hogy szétrohad ennyi idő alatt alattam?

Van egy opel Corsa B Swing,1993-as 3 ajtós benzines kocsim. Az alja rozsdásodik, van rajta kér-három lyuk a rozsda miatt. Elvittem szerelőhöz, aki azt mondta, hogy eléggé aggasztó a rozsdásodás, bár én nem értek hozzá, a lyukak kb.2 cm átmérőjűek.Azt mondta a szerelő megcsinálná az egész alját 50 000 Ft-ért üregvédelemmel meg minden, de csak ha a hibát javítaná 30 000 lenne.

Legjobb válasz: A 3 évben még legalább egyszer el kell vinned mûszakira - választhatsz hogy a hiba javítására vagy a vizsgáztató megkenésére használod fel a pénzt. Mondjuk nem elhanyagolható hogy pontosan hol rohad, mert ha már a küszöböt is eszi a rozsda mindenhol, akkor az komolyabb mintha csak van 2 lyuk a taposón. De érdemes vele foglalkozni, kicsit helyrehozni, aztán alvázvédõvel szépen telibefröcskölni.

A 3 évben még legalább egyszer el kell vinned mûszakira - választhatsz hogy a hiba javítására vagy a vizsgáztató megkenésére használod fel a pénzt. Mondjuk nem elhanyagolható hogy pontosan hol rohad, mert ha már a küszöböt is eszi a rozsda mindenhol, akkor az komolyabb mintha csak van 2 lyuk a taposón. De érdemes vele foglalkozni, kicsit helyrehozni, aztán alvázvédõvel szépen telibefröcskölni.
2-3 lyuk nem a világ vége, 3 év viszont hosszú idõ, addig úgy jársz majd vele mint Frédi-Béni:) Megérdemel még annyit szerintem, és nem is olyan nagy összeg, bár ez szubjektív.
Kérj másik szerelõtõl is árajánlatot, hátha van olcsóbb is. A lefizetésnek meg szintén utána kéne nézni, ha azt megúsznád egy 10-20-ból már jól jártál. Ez végül is nem egy veszélyes dolog. Max akkor, ha télen fázik a lábad a kocsiba, az eléggé betud zavarni, nekem is volt ilyen gondom sajna, na nekem sérülésbõl adódóan. Szintén pici kis lyuk volt, de nem emlékszem 50 ezres árra... Úgyhogy mindenféleképp nézz körül, aztán ahhoz menj aki olcsóbban elvállalja. Kis maszek szerelõ nem fog elhajtani, ha egyszer kell neki a lóvé..
Ha télen és rossz idõjárási körülmények között is használod, akkor abból a kis 2 centis lyukból 3 év alatt 9-10 centis is lehet, szóval szerintem magának a hibának az orvoslása nem kérdés, az alvázvédelem meg *erõsen ajánlott* mellé.
50 ezer Ft nem sok pénz.így látatlanban nem lehet +állapítani hogy mennyit romlik 3 év alatt az alváz.ha biztosan átmenne mûszakin akkor megérné csináltatni.
Jobb ha kija... Amúgy meg attól függ hogy mennyi idõ alatt rohad át egy kocsi alja hogy menny nedvességet kap.
Nem foglalkoznèk vele. 3 èv alatt olyan sokat nem rohad (ès ha mègis, akkor mi van? A suzukimban 2 kèzzel benyùltam a küszöbbe). Egy 93as autónàl ùgyis kell egy kis plusz pènz, hogy àtmenjen a vizsgàn, max picivel többet adsz. Persze, valakinek nem nagy összeg 50ezer, de az nem is règi suzukival, vagy 20 èves corsaval jàr. Ebben a kategóriàban sok pènz...
érdekes nekem 25 éves a skodám mégse kell kenõ pénz hogy átmenjen mûszakin. Gondolom 3év múlva elakarod adni a kocsit, Most ráköltesz 50-et az 3 év múlva meg is fog látszodni eladásnál hogy figyeltek a kocsira. Erre ahol lakok 20ezer alatt nem csinálnak alváz védelmet.plusz az üreg védelem szóval szerintem megéri rákölteni a lovét

A TSH-m 3, 75. Úgy tudom ez még benne van a referencia tartományba. De esetleg lehet köze a 3 sikertelen lombikomhoz? Nem tapadnak meg az embriók.

Legjobb válasz: Azt szokták mondani hogy minnél közelebb van az 1-hez a TSH annál nagyobb az esélye annak h összejön a baba,hogy megis marad és hogy egészséges lesz-e. Személy szerint nekem tavaly márciusban 8 felett volt a TSH-m egy rutinvérvételen(de uh. szerint semmi baj nem volt) és júliusban már teherbe estem:-) Sok sikert! 37 hetes kismama

Azt szokták mondani hogy minnél közelebb van az 1-hez a TSH annál nagyobb az esélye annak h összejön a baba, hogy megis marad és hogy egészséges lesz-e. Személy szerint nekem tavaly márciusban 8 felett volt a TSH-m egy rutinvérvételen(de uh. szerint semmi baj nem volt) és júliusban már teherbe estem:-) Sok sikert! 37 hetes kismama
Nekem most derült i, hogy a TSH-m 3, 95 (más okból vettek vért) . Mi 9 hónapja próbálkozunk sikertelenül és a nõgyógyászom azt mondta, hogy nem kizárt, h ezért nem estem teherbe. Ha jól tudom 1-2 közt kell lenni ennek az értéknek. Amúgy a referenciatartomány felsõ határa, labor függõen 4 és 4, 2.Neked mondtak rá valamit?
A kérdező hozzászólása: A meddõségin azt mondta a dokim hogy a háziorvossal irassak rá gyógyszert.A házidoki meg elhajtott és azt mondta hogy ez még jó érték, nem kell rá gyógyszer.Most megcsinálom mégegyszer a TSH vizsgálatot, és majd utánna kitalálom mi lesz, mert a dokik semmit nem csinálnak.Mindent nekem kell intézni.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!