Találatok a következő kifejezésre: Még 3 a nem vártig, a (34 db)

Ma egész nap hányingerem van, de nagyon! 3 nap van még a nem vártig! A hőm 37, 3 reggel. Már pár napja émelygek, de ma már nagyon durva. Fáj a cicim is! Babás vagyok?

Legjobb válasz: Még ne örülj, lehet, hogy csak álterhes vagy, mert azért ilyen korán általában nem jelentkezik émelygés, bár ugyanilyen erõvel tényleg terhes is lehetsz. Sok sikert!

Még ne örülj, lehet, hogy csak álterhes vagy, mert azért ilyen korán általában nem jelentkezik émelygés, bár ugyanilyen erõvel tényleg terhes is lehetsz. Sok sikert!
Ebbõl még bármi lehet. Akár baba, vagy mensi is...Egyébként az émelygés még nem jelentkezik ennyire korai szakaszban. Ne keresd a jeleket. Ugyan mindenki más és más, de a nagyon durva hányinger még késõbb lesz...szorítok neked!!!!
Köszönöm a válaszokat. Volt itthon egy tesztem, hát megcsináltam. Gravi Hcg. Igaz már este van, de kíváncsi voltam. Ott a 2.csík! El sem hiszem! 2 perc után már látszódott.:DDD
Bocsi, Én voltam a kérdezõ!
Akkor gratulálok, és szép babavárást kívánok! :) (1. hozzászóló)

Az lehetséges hogy december 3. -ra nem vártam, a párommal meg 1. -én voltunk együtt, de a menstruációm azóta sem jött meg. Már most kimaradt volna?

Sajnos a párom külföldön dolgozik és nagyon keveset találkozunk ezért decemberben csak egyszer tudtunk együtt lenni, a menstruációm elõtt egy-két nappal. És 3.-án amikor kellett volna neki már meg sem jött. Ez azért fura mert nem rég voltam orvosnál aki mindent rendben talált, illetve amióta menstruálok mindig pontosan érkezett. Viszont azzal nem vagyok tisztában hogy már ki is maradhat így a menstruációm? Van valakinek esetleg hasonló tapasztalata? Tudna nekem ebbe valaki segíteni? Köszönöm!

Legjobb válasz: ha terhes vagy, akkor már a leggyatrább teszt is kimutatja, vegyél egyet!

ha terhes vagy, akkor már a leggyatrább teszt is kimutatja, vegyél egyet!
A kérdező hozzászólása: 9 nap telt el az aktus óta. Nem hiszem hogy mutatna bármit is.
A kérdező hozzászólása: Jaj bocsánat, elnézést rosszul írtam!!! Január 3.-ra nem vártam és január 1.-én voltunk együtt a férjemmel. Így a jó. Bocsánat
En pl igy estem teherbe. :-). Annyi kulonbsegel h vmit maszatoltam akkor. A szules datuma es baba nerete is igazolta vegig h akkor jott ossze es maskor nem is tudott. :-). Szoval van eselye de en meg 1 hetet varnek legalabb a teszttel es csakis reggel csinalnam meg. Lehetseges h attol nem jon meg passz. Ha tovabbra se jon meg csinalj kicsit kesobb tesztet mert meg tul korai lenne most.
A kérdező hozzászólása: Kedves utolsó! Jaj de jó ilyet olvasni hogy valakinek így sikerült a baba.:) Ha nekünk is összejött akkor kifutok a világból boldogságomban :) Igazad van, nem tesztelgetek feleslegesen, egy hetet még mindenképpen várok vele. Nagyon köszönöm a válaszod! :)

3 nap van még hátra a nem vártig. Már 2 napja egyre emelkedik a hőm (minden reggel 0, 1 fokkal). Emellett vagy kicsit szurkál a hasam, vagy megjön érzésem van. Még ne reménykedjek? Ez lehet terhesség jele?

Legjobb válasz: 2 dolog lehetséges! ha terhes vagy a mensi napján is fent marad a hõd és utána is. ha nem vagy terhes akkor leesik vagy elõtte nap, vagy azon a napon mikor meg kéne jönnie. A szurkapiszka lehet a mesi elõjele is de a teherbeesésnek is! Szóval reménykedhetsz igen!!! Drukkolok!

2 dolog lehetséges! ha terhes vagy a mensi napján is fent marad a hõd és utána is. ha nem vagy terhes akkor leesik vagy elõtte nap, vagy azon a napon mikor meg kéne jönnie. A szurkapiszka lehet a mesi elõjele is de a teherbeesésnek is! Szóval reménykedhetsz igen!!! Drukkolok!

3 nap van a nem vártig. A szívem mélyén már most érzem, hogy nem sikerült a baba. A párom az utolsó utáni pillanatig reménykedik, én meg már most feladtam. Normális ez?

Tudom, hogy nem szabad görcsölni és ebben a hónapban idáig nem is agyaltam ezen állandóan, de most minden percben azt figyelem, hogy feszül-e még a mellem, szurkál-e még a méhem táján, szaladgálok a mosdóba, hogy barnázok-e már.

Legjobb válasz: Persze hogy normális! Ne keseredj és el, és ne aggódj: talán már ott is van a kisbabád a pocidban, de az is lehet, hogy még egy felhõn csücsül és figyel téged. Aztán ha úgy hozza kedve, vissza se tarthatod, és jön!

Persze hogy normális! Ne keseredj és el, és ne aggódj: talán már ott is van a kisbabád a pocidban, de az is lehet, hogy még egy felhõn csücsül és figyel téged. Aztán ha úgy hozza kedve, vissza se tarthatod, és jön!
ha jól olvasom feszül a cicid is! Ez is jó jel! Egy barátnõm hasonlóan volt mint te, több hónap volt, mire összejött a baba. Mindig aggódva leste, mikor nem jön meg végre. És aztán egyszer csak a nagy aggódás közepette pozitív lett a teszt :) Nagyon drukkolok neked, hogy a baba már veletek legyen!!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ, nagyon aranyos vagy. Engem már agyon-vissza vizsgáltak, uh most a párom jön. Akár hányszor megjön a nem várt õ mindig megkérdezi, hogy mit csináltunk rosszul és én már nem tudok mit mondani, mert mindig jó idõben voltunk együtt, volt pém is, szedek vitamint is és mégsem jön össze!
A kérdező hozzászólása: 2. válaszolónak is nagyon köszönöm. Fura dolog, de a legjobb barátnõm sem tud ilyenkor megnyugtatni, de ezektõl a válaszoktól kicsit jobban érzem magam!
Szióka! Én is hasonló cipõben járok mint te. Tényleg minden klappol, mindent szedek, mindent megtettünk, szervileg semmi bajunk, mégsem jön össze, pedig már ott tartok, hogy nekem már nem is kell gyerek, mert ezt már nem bírom idegileg. A görcsösen akarást már megszüntettük, csak szeretjük egymást, és még a jeleket sem figyelgetem, de amikor megjön a mensim, akkor mindig összetörök egy picit. Remélem egyszer a sors hozzánk is kegyes lesz. Sok sikert sorstársam.
A kérdező hozzászólása: 3. válaszolónak:nagyon köszönöm, hogy írtál néhány bíztató sort. Igazándiból most olyan lelki állapotban vagyok, hogy egyik percben még reménykedek, a másikban meg úgy érzem, hogy úgy sincs baba. Pedig pé körül olyan biztos voltam a dolgomban! Tudom, hogy jókor vagyunk együtt és mindennek passzolni kellene, de valami mégis hiányzik a sikerhez! Hát, végülis péntek még messze van, majd csak akkor adom fel teljesen, ha meg jön. Mindenkinek nagyon köszönöm, hogy írt!

Ma reggel teszteltem de éppen hogy csak látni a 2. csíkot. Még két nap van a nem vártig, a mellbimbóm egy picit érzékenyebb, 3 napja fehér sűrű testápolós folyásom van, bár nem olyan sok de azért van, a hőm 37, 2 volt ma reggel is. Lehet baba?

A tesztem Easy Pregnancy volt.

Legjobb válasz: Ne csodálkozz, még korai a tesztelés ilyenkor. Van esély a babára, de várj a mensi utánig a köv. teszttel. Nekem a nemvárt után is csak jó pár nappal lett erõsen 2 csíkos.

Ne csodálkozz, még korai a tesztelés ilyenkor. Van esély a babára, de várj a mensi utánig a köv. teszttel. Nekem a nemvárt után is csak jó pár nappal lett erõsen 2 csíkos.
én is így oltam éppen hgoy csak lehetet látni és ott volt a baba mégis úgyhogy szívbõl gratulálok
A kérdező hozzászólása: De jó lenne!!! Akkor pár nap és újra tesztelek!!!

Párommal babát tervezünk. Május 2-3-ra nem vártam. Azóta sem jött meg, viszont lassan egy hete mintha meg lenne duzzadva a méhem, és mintha lentebb is lenne? !

Szinte peteérés óta folyamatosan fehéres folyásom van, viszont úgy tudom, ha lent van a méh, az menstruációra utal. Napok óta "mindjárt megjön" érzésem van. Most akkor szerintetek baba vagy nem baba?

Legjobb válasz: De ma 4.-e van,4 nappal ezelõtt még meg sem kellett volna jönnie! Próbálj ki reggel egy másfajtát!

De ma 4.-e van, 4 nappal ezelõtt még meg sem kellett volna jönnie! Próbálj ki reggel egy másfajtát!
Szerintem próbálj ki egy tesztet. Drukkolok!
A kérdező hozzászólása: Még mindig ugyan az van... mozgásnál néha kicsit belenyilall a méhemnél, nem fáj, csak kellemetlen. Menstruációnak jele nincs, melleim most jobban fájnak. Múlt hónapban egy héttel elõbb jött meg a menstruáció, lehet, hogy most behozza önmagát. :D Ma van a 4-5-ik napja, hogy késik. Bár szerintem ez nem baba, hiszen a teszt negatív volt, azért kíváncsi vagyok, hogy mit mond holnap a nõgyógyász. :)
A kérdező hozzászólása: Ma voltam nõgyógyásznál, hétfõn vizeletbõl kiderül, mi van a dologban... :)
A doki nem vizsgált meg uh-n? Csak vizeletet nézett? Elképzelhetõ, hogy van ott vki! :) Én írtam pár napja, hogy hasonló helyzetben vagyok, de nekem ma megjött sajnos!:( Drukkolok hogy neked ne jöjjön meg most jó hosszú ideig! :) Irj majd hogy mi volt!
A kérdező hozzászólása: Nagyon sajnálom, hogy most nem jött össze neked, azonban új hónap, új esély, új remény!!! :) Nem csinált UH-ot, hiszen ha terhes vagyok, akkor is nagyon fiatal a terhesség, a vizelet pedig ha van baba, 100%-osan kimutatja. :) A doki mondta, hogy nagyon korán végeztem a tesztet, úgyhogy majd kiderül, de nem akarom beleélni magam (bár már lehet, hogy késõ). Mindenképp megírom hétfõ este, hogy mi volt az eredmény. :)
A kérdező hozzászólása: Ma délelõtt megjött... Ennyit a jelekrõl... Az a furcsa, hogy eddig mindig gyengén jött az elsõ 2 napban, most viszont nagyon erõsen jön az elejétõl fogva. Úgy látszik, a bolondját járatják velünk a hormonok. Köszönöm mindenkinek, aki véleményezte a kérdésemet.
Azért még írd meg holnap hogy i volt a vizelet eredmény! Állítólag lehetsz attól még terhes mert mejön. Van némi %os esély rá!
A kérdező hozzászólása: Szerintem nem megyek el a vizsgálatra... Így nincs értelme. :(
Szia! Mi lett végül?
A kérdező hozzászólása: Sajnos menzi a vége.
A kérdező hozzászólása: Nem szoktam, eddig még soha nem mértem. Mondhatnám, hogy holnap reggel megmérem, de azzal nem mennék sokra, hiszen azt folyamatosan mérni kell. A dolog nem változott, péntekre kértem idõpontot nõgyógyászhoz, majd kiderül, hogy mitõl is van ez az egész. Tesztet nem veszek, nem akarok újabb csalódást.
Nem szoktad mérni reggelente a hõdet?
szia! Szerintem várj még 1-2 napot..lehet, hogy csak a nagy izgalomtól késik..nekem is ezt "csinálta"..teszteltem..negatív lett :-((...másnap reggelre megjött!sajnos.. de remélem neked nem így lesz! Drukkolok!
A kérdező hozzászólása: Nem bírtam ki és 4 napja teszteltem reggeli elsõbõl, akkor negatív lett. Nagyon érzékeny teszt volt, szerintem már ki kellett volna, hogy mutassa... :/
A kérdező hozzászólása: Rendben, köszönöm! Csak azért teszteltem, mert olvastam, hogy ezzel a teszttel volt már olyan, hogy valakinek nem várt elõtt 4-5 nappal pozitívat jelzett. Valószínûleg neki magasabb volt a HCG szintje, hamarabb volt a beágyazódás. Remélem + lesz. :)
Szia! Szerintem is mindenképp tesztelj egy újat! Drukkolok! Aztán írd ám meg mi lett!! :-)
A kérdező hozzászólása: Megírom! :)
Ezt a kérdést, mintha én írtam volna ki! Teljesen, szó szerint ugyanebben a cipõben járok, még az idõpontok is stimmelnek!A hõm is fent van, de úgy különösebben nincsenek szokványos tüneteim.(pl.:mellfeszülés, szédelgés)A tesztem negatív volt, azóta nem teszteltem!A hasam fura nekem is, de akár menzesz jele is lehetne! Szóval csak reménykedem, mert szerintem nekem csak késik! Szívbõl kívánom, hogy neked sikerüljön! Esetleg felraknád a görbéd, ha vezeted?!
Szia! Nekem a nemvár napján halvány pozi volt a teszt! Rá 2 napra már délutáni vizeletbol is kimutatta a terhességet nagyon erosen, ugyhogy szerintem már tesztelhetsz!
A kérdező hozzászólása: Ma megcsináltam egy tesztet, nem reggeli vizeletbõl. Negatív lett. Már nincs rá esély, igaz?
Már kellene mellfeszülést, mellnagyobbodást érezned. Ha ezeket nem érzed akkor sajnos nem valószínû! De olyan sok kivételek is vannak!
A kérdező hozzászólása: Melleim fájnak, de ez elõzõ mensi elõtt is így volt. Még mindig nem jött meg, minden ugyan úgy van ahogy eddig, méhem lentebb, stb. Mindjárt megjön érzés még mindig tart. Van értelme reggeli vizeletbõl tesztelni ha a tegnap délutáni negativ lett?
Eltelt egy hónap. Sikerült?

2-3 napom van a nem vártig. Nincs vizes folyásom, egy pici krémes van, de nem olyan feltűnő. Lehetek még terhes vagy ezt buktam?

Legjobb válasz: Persze, hogy lehetsz. Nem feltétlenül kell, hogy folyásod legyen. Drukkolok!

Persze, hogy lehetsz. Nem feltétlenül kell, hogy folyásod legyen. Drukkolok!

Kikezdte meg a 3-4. havi babaprojektet? Ki nem várta a héten, és mégis megjött?

Legjobb válasz: Nekem 9.jött meg,1nap késéssel. Ez lesz a 2.probalkozós hónapunk.

Nekem 9.jött meg, 1nap késéssel. Ez lesz a 2.probalkozós hónapunk.
Missed ab utánni 4. probálkozós hónap. Két hét múlva nem várom, de nem sok esélyt látok, mert 3. napja lázasan és betegen szenvedek. Aztán ki tudja, lehet pont ezért fog sikerülni :-)
A kérdező hozzászólása: hát igen.nem egyszerû dolog ez.pedig azt hinné az ember.sajna!lelkileg ezt megélni, eszméletlen.folyton a reménykedés, csüggedés.fúha!nagyon remélem, hogy most ez sikerül.nektek is.valami, amit tesztek érte, hogy "könnyebb" legyen?

3-ra nem vártam, nem is jött meg. Tegnap a hőm 36, 9 volt, ma nem tudtam mérni. A lentiek alapján mit gondoltok?

3 napig majdnem megjön érzésem volt, barnáztam - ez mára elmúlt, állandóan pisilnék de a mellem nem feszül. Még nem mertem tesztelni, egy éve próbálkozunk. Szerintetek mikor érdemes tesztelni? 23-án volt pém. Köszönöm!

Legjobb válasz: Ha peteéréstõl számított 11. napod ez, akkor még nem is kellett volna megjönnie. 14 napra rá jön meg, hogy megtörtént az ovuláció. Ha ennél kevesebb az idõ amire megjön, vagyis ha a luterális fázisod kevesebb mint 14 nap, akkor ez nem egy terhességtõl van, és valószínû ezért nem sikerült eddig a baba. Nincs ideje megtermékenyülni, leérni, beágyazódni és elég hormon termelõdni.

Ha peteéréstõl számított 11. napod ez, akkor még nem is kellett volna megjönnie. 14 napra rá jön meg, hogy megtörtént az ovuláció. Ha ennél kevesebb az idõ amire megjön, vagyis ha a luterális fázisod kevesebb mint 14 nap, akkor ez nem egy terhességtõl van, és valószínû ezért nem sikerült eddig a baba. Nincs ideje megtermékenyülni, leérni, beágyazódni és elég hormon termelõdni.
szia sztem már tesztelhetsz.. drukkolok. 32
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, de félek a csalódástól, ezért kérdeztem. Kimutatja a pozitívat a teszt, ha a pémtõl még csak 11 nap telt el? One Stepet vettem (25-ös).
kimutatja. én már csinálnám is :) majd írj hogy mi lett!!! 11 hós kisfiú anyuja és 3 hós terhes

Még 4 nap a nem vártig! 3 napig barnás folyásom volt, mára teljesen elmúlt, száraz vagyok. Tesztem negatív, már biztos, hogy nem baba?

20. napon kezd?dött a barnás, krémes maszatolás, inkább krémszín?, mint barna, 3 napig tartott,mindig van nekem ilyen mensi el?tt, gondoltam most is az lesz, de mára pedig teljesen elmúlt. Pedig inkább sötétedni szokott, vizesedni , mensi el?tt már elég sok szokott lenni. Csináltam egy clearblue tesztet ma , nem reggeli els?b?l igaz, de hihetek neki, vagy még reménykedhetek babában? És még annyi, hogy a pé-m 22.e-23.a körül lehetett. A barnás maszatolás meg 5 nap múlva kezd?dött. Véleményetek?

Legjobb válasz: Szia! Szerintem nagyon korán teszteltél. Nekem is volt mindég barnás folyás a menzi elött.De amikor babás lettem még az sem jelenzkezett.Várj pár napot,ismételd meg a tesztet,lehet sikerült!!! BÚÉK

Szia! Szerintem nagyon korán teszteltél. Nekem is volt mindég barnás folyás a menzi elött.De amikor babás lettem még az sem jelenzkezett.Várj pár napot, ismételd meg a tesztet, lehet sikerült!!! BÚÉK

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!