Találatok a következő kifejezésre: Még 3 a nem vártig, (34 db)

3 nap van még hátra a nem vártig. Már 2 napja egyre emelkedik a hőm (minden reggel 0, 1 fokkal). Emellett vagy kicsit szurkál a hasam, vagy megjön érzésem van. Még ne reménykedjek? Ez lehet terhesség jele?

Legjobb válasz: 2 dolog lehetséges! ha terhes vagy a mensi napján is fent marad a hõd és utána is. ha nem vagy terhes akkor leesik vagy elõtte nap, vagy azon a napon mikor meg kéne jönnie. A szurkapiszka lehet a mesi elõjele is de a teherbeesésnek is! Szóval reménykedhetsz igen!!! Drukkolok!

2 dolog lehetséges! ha terhes vagy a mensi napján is fent marad a hõd és utána is. ha nem vagy terhes akkor leesik vagy elõtte nap, vagy azon a napon mikor meg kéne jönnie. A szurkapiszka lehet a mesi elõjele is de a teherbeesésnek is! Szóval reménykedhetsz igen!!! Drukkolok!

Párommal babát tervezünk. Május 2-3-ra nem vártam. Azóta sem jött meg, viszont lassan egy hete mintha meg lenne duzzadva a méhem, és mintha lentebb is lenne? !

Szinte peteérés óta folyamatosan fehéres folyásom van, viszont úgy tudom, ha lent van a méh, az menstruációra utal. Napok óta "mindjárt megjön" érzésem van. Most akkor szerintetek baba vagy nem baba?

Legjobb válasz: De ma 4.-e van,4 nappal ezelõtt még meg sem kellett volna jönnie! Próbálj ki reggel egy másfajtát!

De ma 4.-e van, 4 nappal ezelõtt még meg sem kellett volna jönnie! Próbálj ki reggel egy másfajtát!
Szerintem próbálj ki egy tesztet. Drukkolok!
A kérdező hozzászólása: Még mindig ugyan az van... mozgásnál néha kicsit belenyilall a méhemnél, nem fáj, csak kellemetlen. Menstruációnak jele nincs, melleim most jobban fájnak. Múlt hónapban egy héttel elõbb jött meg a menstruáció, lehet, hogy most behozza önmagát. :D Ma van a 4-5-ik napja, hogy késik. Bár szerintem ez nem baba, hiszen a teszt negatív volt, azért kíváncsi vagyok, hogy mit mond holnap a nõgyógyász. :)
A kérdező hozzászólása: Ma voltam nõgyógyásznál, hétfõn vizeletbõl kiderül, mi van a dologban... :)
A doki nem vizsgált meg uh-n? Csak vizeletet nézett? Elképzelhetõ, hogy van ott vki! :) Én írtam pár napja, hogy hasonló helyzetben vagyok, de nekem ma megjött sajnos!:( Drukkolok hogy neked ne jöjjön meg most jó hosszú ideig! :) Irj majd hogy mi volt!
A kérdező hozzászólása: Nagyon sajnálom, hogy most nem jött össze neked, azonban új hónap, új esély, új remény!!! :) Nem csinált UH-ot, hiszen ha terhes vagyok, akkor is nagyon fiatal a terhesség, a vizelet pedig ha van baba, 100%-osan kimutatja. :) A doki mondta, hogy nagyon korán végeztem a tesztet, úgyhogy majd kiderül, de nem akarom beleélni magam (bár már lehet, hogy késõ). Mindenképp megírom hétfõ este, hogy mi volt az eredmény. :)
A kérdező hozzászólása: Ma délelõtt megjött... Ennyit a jelekrõl... Az a furcsa, hogy eddig mindig gyengén jött az elsõ 2 napban, most viszont nagyon erõsen jön az elejétõl fogva. Úgy látszik, a bolondját járatják velünk a hormonok. Köszönöm mindenkinek, aki véleményezte a kérdésemet.
Azért még írd meg holnap hogy i volt a vizelet eredmény! Állítólag lehetsz attól még terhes mert mejön. Van némi %os esély rá!
A kérdező hozzászólása: Szerintem nem megyek el a vizsgálatra... Így nincs értelme. :(
Szia! Mi lett végül?
A kérdező hozzászólása: Sajnos menzi a vége.
A kérdező hozzászólása: Nem szoktam, eddig még soha nem mértem. Mondhatnám, hogy holnap reggel megmérem, de azzal nem mennék sokra, hiszen azt folyamatosan mérni kell. A dolog nem változott, péntekre kértem idõpontot nõgyógyászhoz, majd kiderül, hogy mitõl is van ez az egész. Tesztet nem veszek, nem akarok újabb csalódást.
Nem szoktad mérni reggelente a hõdet?
szia! Szerintem várj még 1-2 napot..lehet, hogy csak a nagy izgalomtól késik..nekem is ezt "csinálta"..teszteltem..negatív lett :-((...másnap reggelre megjött!sajnos.. de remélem neked nem így lesz! Drukkolok!
A kérdező hozzászólása: Nem bírtam ki és 4 napja teszteltem reggeli elsõbõl, akkor negatív lett. Nagyon érzékeny teszt volt, szerintem már ki kellett volna, hogy mutassa... :/
A kérdező hozzászólása: Rendben, köszönöm! Csak azért teszteltem, mert olvastam, hogy ezzel a teszttel volt már olyan, hogy valakinek nem várt elõtt 4-5 nappal pozitívat jelzett. Valószínûleg neki magasabb volt a HCG szintje, hamarabb volt a beágyazódás. Remélem + lesz. :)
Szia! Szerintem is mindenképp tesztelj egy újat! Drukkolok! Aztán írd ám meg mi lett!! :-)
A kérdező hozzászólása: Megírom! :)
Ezt a kérdést, mintha én írtam volna ki! Teljesen, szó szerint ugyanebben a cipõben járok, még az idõpontok is stimmelnek!A hõm is fent van, de úgy különösebben nincsenek szokványos tüneteim.(pl.:mellfeszülés, szédelgés)A tesztem negatív volt, azóta nem teszteltem!A hasam fura nekem is, de akár menzesz jele is lehetne! Szóval csak reménykedem, mert szerintem nekem csak késik! Szívbõl kívánom, hogy neked sikerüljön! Esetleg felraknád a görbéd, ha vezeted?!
Szia! Nekem a nemvár napján halvány pozi volt a teszt! Rá 2 napra már délutáni vizeletbol is kimutatta a terhességet nagyon erosen, ugyhogy szerintem már tesztelhetsz!
A kérdező hozzászólása: Ma megcsináltam egy tesztet, nem reggeli vizeletbõl. Negatív lett. Már nincs rá esély, igaz?
Már kellene mellfeszülést, mellnagyobbodást érezned. Ha ezeket nem érzed akkor sajnos nem valószínû! De olyan sok kivételek is vannak!
A kérdező hozzászólása: Melleim fájnak, de ez elõzõ mensi elõtt is így volt. Még mindig nem jött meg, minden ugyan úgy van ahogy eddig, méhem lentebb, stb. Mindjárt megjön érzés még mindig tart. Van értelme reggeli vizeletbõl tesztelni ha a tegnap délutáni negativ lett?
Eltelt egy hónap. Sikerült?

Ma egész nap hányingerem van, de nagyon! 3 nap van még a nem vártig! A hőm 37, 3 reggel. Már pár napja émelygek, de ma már nagyon durva. Fáj a cicim is! Babás vagyok?

Legjobb válasz: Még ne örülj, lehet, hogy csak álterhes vagy, mert azért ilyen korán általában nem jelentkezik émelygés, bár ugyanilyen erõvel tényleg terhes is lehetsz. Sok sikert!

Még ne örülj, lehet, hogy csak álterhes vagy, mert azért ilyen korán általában nem jelentkezik émelygés, bár ugyanilyen erõvel tényleg terhes is lehetsz. Sok sikert!
Ebbõl még bármi lehet. Akár baba, vagy mensi is...Egyébként az émelygés még nem jelentkezik ennyire korai szakaszban. Ne keresd a jeleket. Ugyan mindenki más és más, de a nagyon durva hányinger még késõbb lesz...szorítok neked!!!!
Köszönöm a válaszokat. Volt itthon egy tesztem, hát megcsináltam. Gravi Hcg. Igaz már este van, de kíváncsi voltam. Ott a 2.csík! El sem hiszem! 2 perc után már látszódott.:DDD
Bocsi, Én voltam a kérdezõ!
Akkor gratulálok, és szép babavárást kívánok! :) (1. hozzászóló)

2-3 napom van a nem vártig. Nincs vizes folyásom, egy pici krémes van, de nem olyan feltűnő. Lehetek még terhes vagy ezt buktam?

Legjobb válasz: Persze, hogy lehetsz. Nem feltétlenül kell, hogy folyásod legyen. Drukkolok!

Persze, hogy lehetsz. Nem feltétlenül kell, hogy folyásod legyen. Drukkolok!

Az lehetséges hogy december 3. -ra nem vártam, a párommal meg 1. -én voltunk együtt, de a menstruációm azóta sem jött meg. Már most kimaradt volna?

Sajnos a párom külföldön dolgozik és nagyon keveset találkozunk ezért decemberben csak egyszer tudtunk együtt lenni, a menstruációm elõtt egy-két nappal. És 3.-án amikor kellett volna neki már meg sem jött. Ez azért fura mert nem rég voltam orvosnál aki mindent rendben talált, illetve amióta menstruálok mindig pontosan érkezett. Viszont azzal nem vagyok tisztában hogy már ki is maradhat így a menstruációm? Van valakinek esetleg hasonló tapasztalata? Tudna nekem ebbe valaki segíteni? Köszönöm!

Legjobb válasz: ha terhes vagy, akkor már a leggyatrább teszt is kimutatja, vegyél egyet!

ha terhes vagy, akkor már a leggyatrább teszt is kimutatja, vegyél egyet!
A kérdező hozzászólása: 9 nap telt el az aktus óta. Nem hiszem hogy mutatna bármit is.
A kérdező hozzászólása: Jaj bocsánat, elnézést rosszul írtam!!! Január 3.-ra nem vártam és január 1.-én voltunk együtt a férjemmel. Így a jó. Bocsánat
En pl igy estem teherbe. :-). Annyi kulonbsegel h vmit maszatoltam akkor. A szules datuma es baba nerete is igazolta vegig h akkor jott ossze es maskor nem is tudott. :-). Szoval van eselye de en meg 1 hetet varnek legalabb a teszttel es csakis reggel csinalnam meg. Lehetseges h attol nem jon meg passz. Ha tovabbra se jon meg csinalj kicsit kesobb tesztet mert meg tul korai lenne most.
A kérdező hozzászólása: Kedves utolsó! Jaj de jó ilyet olvasni hogy valakinek így sikerült a baba.:) Ha nekünk is összejött akkor kifutok a világból boldogságomban :) Igazad van, nem tesztelgetek feleslegesen, egy hetet még mindenképpen várok vele. Nagyon köszönöm a válaszod! :)

3-4 nap van a NEM vártig. Ma rosszul lettem, majdnem elájultam. Párom beleélte magát, hogy tuti baba, de ilyen hamar még kizárt ilyesfajta terhességi tünet ugye?

Nem akarom,hogy feleslegesen beleélje magát,még ha csak napokról van szó,akkor se.

Legjobb válasz: Nem feltétlenül, sõt nagyon is lehetséges de még tényleg ne éljétek bele magatokat. Mondjuk gyanús ha elötte nem volt jellemzõ. csak a + teszt és az uh a biztos. azért ++++

Nem feltétlenül, sõt nagyon is lehetséges de még tényleg ne éljétek bele magatokat. Mondjuk gyanús ha elötte nem volt jellemzõ. csak a + teszt és az uh a biztos. azért ++++
Gratulálok, akkor apuka megérzése nagyon erõs volt, és hát ezzel bebizonyosodott, hogy már a cikluson belül is jelentkezhetnek tünetek:DDD szép váradósságot nektek! 17 hetes
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! Gondoltam megírom, hátha érdekel valakit.Ma már 6 és fél hetes várandóa vagyok :)
szia, Én vagyok aki péntek-szombaton betegedne meg. A második hónap, hogy próbálkozunk. Úgy értettem: ha nem jön össze, akkor elköltözöm valahova más országba és akkor nem a gyerek projekt lesz a cél. Persze, hogy örülnék, ha inkább sikerülne, de ha nem, akkor is egy új élet vár rám.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm.Nem bántottál meg, csak tisztázni akartam, mert sajnos annyian rágörcsölnek, és annyi embernek nem jön össze a baba (állítólag emiatt) és annyira sajnálatos ez, hogy próbálom elkerülni a görcsölést, tehát nem foglalkozok vele túlzottan, lesz ami lesz alapon.Persze nyílván nagyon szeretném, de semmiféle tünetet nem produkálok.Mégegyszer köszönöm a drukkot, és persze mindenkinek a választ.
bocs nem akartalak megbántani. a "produkál" dolgot úgy értettem hogy nem direkt csinálod, hanem már annyira akarsz babát hogy rendes fizikai tüneteid lesznek. de kívánom, hogy összejöjjön :)
A kérdező hozzászólása: Szerda-csütörtök lesz aktuális.Nem tudom mikor érdemes tesztelni.Ez az elsõ hónap.Nemtek?Én is életmódot váltottam, leszoktam a cigirõl, de azért még kellene egy-két változtatás (kevesebb édesség, több gyümölcs)
Akkor szerda körül atuális a köv. menses? Nekem péntek-szombat. Én sem görcsölök rá, mindkettõ megoldás után ugyis életmódot változtatok. Azért majd meséld el mi lett:)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!Mégegyszer kihangsúlyozom, hogy nem görcsölök rajta.
Nagyon drukkolok, hogy baba legyen a dologban! Viszont nem jó, ha beleélitek magatokat, mert annál nagyobb a csalódás, ha mégsem :-( Én pl. addig szinte el sem hittem, amíg nem láttam uh-n, hogy jó helyen tapadt meg. Aztán a szívhangot vártam.. aztán a 12 hét végét.. :-) Onnan már kezdtem elhinni, hogy talán nem lesz baj. Most már 34 hetesen aránylag nyugodt vagyok.
A kérdező hozzászólása: Félreértetted.Én nem produkáltam semmit.Rosszul lettem.Ha jön jön, ha nem akkor azt kell elfogadni.Aki nagyon beleélte magát, az a Hites Uracskám :)
az az igazság ha az ember babát szeretne akkor mindenre azt hiszi (vagy reménykedik) hogy ez annak a jele, na meg sokkal jobban is figyel minden kis apróságra. emlékszem én hõemelkedést , émelygést, fáradságot produkáltam aztán ugyanúgy mensi volt. volt olyan amikor késett is egy hetet és akkor is mensi. szóval tényleg felesleges ilyeneken agyalni addig amig nem maradt ki.
A kérdező hozzászólása: Eszembe se jutott teztelni, nem vagyok híve a lõjjünk el 10 tesztet minden hónapban dolognak. A vérnyomásom megmértem, az jó volt, enni ettem, mert a vércukrom amúgy le tud esni hirtelen, tehát nem szokatlan az ilyen rosszul lét, de biztos nem ezektõl.Azthiszem az idõjárás, mert nagyon fáradt vagyok egész nap.
majd ha nem jött meg akkor tesztelj. mensi elõtt 4 nappal még korai.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen, viszont kívánom neked is.

3-ra nem vártam, nem is jött meg. Tegnap a hőm 36, 9 volt, ma nem tudtam mérni. A lentiek alapján mit gondoltok?

3 napig majdnem megjön érzésem volt, barnáztam - ez mára elmúlt, állandóan pisilnék de a mellem nem feszül. Még nem mertem tesztelni, egy éve próbálkozunk. Szerintetek mikor érdemes tesztelni? 23-án volt pém. Köszönöm!

Legjobb válasz: Ha peteéréstõl számított 11. napod ez, akkor még nem is kellett volna megjönnie. 14 napra rá jön meg, hogy megtörtént az ovuláció. Ha ennél kevesebb az idõ amire megjön, vagyis ha a luterális fázisod kevesebb mint 14 nap, akkor ez nem egy terhességtõl van, és valószínû ezért nem sikerült eddig a baba. Nincs ideje megtermékenyülni, leérni, beágyazódni és elég hormon termelõdni.

Ha peteéréstõl számított 11. napod ez, akkor még nem is kellett volna megjönnie. 14 napra rá jön meg, hogy megtörtént az ovuláció. Ha ennél kevesebb az idõ amire megjön, vagyis ha a luterális fázisod kevesebb mint 14 nap, akkor ez nem egy terhességtõl van, és valószínû ezért nem sikerült eddig a baba. Nincs ideje megtermékenyülni, leérni, beágyazódni és elég hormon termelõdni.
szia sztem már tesztelhetsz.. drukkolok. 32
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, de félek a csalódástól, ezért kérdeztem. Kimutatja a pozitívat a teszt, ha a pémtõl még csak 11 nap telt el? One Stepet vettem (25-ös).
kimutatja. én már csinálnám is :) majd írj hogy mi lett!!! 11 hós kisfiú anyuja és 3 hós terhes

28-30 napos ciklusaim vannak. A 20-23. ig napig volt enyhe krémszínű, krémes folyásom, tegnap semmi, ma meg sötétebb barnás. Még 3 napom van a nem vártig. Lehet még baba?

Ez a barnázás már biztosan babát jelent? vagy létezik ilyen, hogy valaki barnázik mensi el?tt és mégis baba lesz bel?le? A h?m 37. Mensisen görcsöl a hasam, derekam leszakad, ciciim is feszülnek. De ezek mensis el?jelek is lehetnek. Mindig barnázok mensi el?tt, de csak pár nappal el?tte, most meg már el?tte egy héttel. Meg tegnapra egy napra száraz voltam, ma meg megint van. Ezt nem értem, soha nem szakadt meg egy napra, hanem napról napra több. Szerintetek lehet még baba, vagy várjam elkeseredve a mensimet?

Legjobb válasz: A beágyazódás ideje alatt, ami eltarthat 1-2 hétig is lehet barnázgatás, tehát simán lehetsz terhes. Persze cisztától, miómától, stb. szintén lehet barnázgatni.

A beágyazódás ideje alatt, ami eltarthat 1-2 hétig is lehet barnázgatás, tehát simán lehetsz terhes. Persze cisztától, miómától, stb. szintén lehet barnázgatni.

Még 4 nap a nem vártig! 3 napig barnás folyásom volt, mára teljesen elmúlt, száraz vagyok. Tesztem negatív, már biztos, hogy nem baba?

20. napon kezd?dött a barnás, krémes maszatolás, inkább krémszín?, mint barna, 3 napig tartott,mindig van nekem ilyen mensi el?tt, gondoltam most is az lesz, de mára pedig teljesen elmúlt. Pedig inkább sötétedni szokott, vizesedni , mensi el?tt már elég sok szokott lenni. Csináltam egy clearblue tesztet ma , nem reggeli els?b?l igaz, de hihetek neki, vagy még reménykedhetek babában? És még annyi, hogy a pé-m 22.e-23.a körül lehetett. A barnás maszatolás meg 5 nap múlva kezd?dött. Véleményetek?

Legjobb válasz: Szia! Szerintem nagyon korán teszteltél. Nekem is volt mindég barnás folyás a menzi elött.De amikor babás lettem még az sem jelenzkezett.Várj pár napot,ismételd meg a tesztet,lehet sikerült!!! BÚÉK

Szia! Szerintem nagyon korán teszteltél. Nekem is volt mindég barnás folyás a menzi elött.De amikor babás lettem még az sem jelenzkezett.Várj pár napot, ismételd meg a tesztet, lehet sikerült!!! BÚÉK

Ez még lehet baba? 3 napom van a nem vártig... eddig csak annyi volt, hogy húzott egy kicsit a hasam, folyás szinte nem volt, csak amikor pisilés után töröltem magam.

Most viszont rózsaszín?t töröltem. :-( Ez már pecsételgetés a mensi el?tt vagy okozhatja más is? Tapasztalata van hasonló valakinek?

Legjobb válasz: Ez lehet a mensi elöjele is! Várj és ha nem jön meg akkor tesztelj:DD! Szoritok!

Ez lehet a mensi elöjele is! Várj és ha nem jön meg akkor tesztelj:DD! Szoritok!
Lehet mensi elõjele is, viszont a terhesség elején lehet pecsételõs vérzés. Ha nem jön meg normálisan, akkor tesztelj majd.
ezt még korai lenne megmondani .mert lehet menzi elõjele is. de ha megáll és holnapi semmi nem jön akkor tuti baba.és ez csak pecsételés volt. egyépként soknak van ilyen terhesség alatt. de nekem mikor menzi elõjeleként jelentkezik akkor kicsit rozsaszin és késõbb 12. orával mindenképp megindul több is. szoval ha neked nem ûakkor gondolhatsz babára is

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!