Találatok a következő kifejezésre: Még 3 a nem (2647 db)

Létezik itt olyan anyuka, akinek 1 éves korában szobatiszta volt a gyereke? És akinek még 3 évesen nem az, azt pszichológushoz kellene vinnie?

Valaki azt mondta nekem, hogy az ő gyereke egyéves korában szobatiszta lett. A mi kisfiunk két hónap múlva 3 éves lesz, és még nem az; és azt mondta, hogy szerinte forduljunk szakemberhez, mert ez nem normális. Van egy 10 hónapos kisöccse a fiunknak, és szerintünk ezért vannak a szobatisztaságal problémák, de erőltetni meg nem akarjuk. Már vannak eredmények, szól, ha pisilni vagy kakilni kell, de csak csak pelenkába megy neki, ilyenkor ráadunk egy pelenkát. Bár néha ebből is visszaesik, és olyankor bepisil az alsónadrágba és nem szól, de mivel egy-két hete visszatartotta sokáig inkább a vizeletét, még inkább jobban örülünk annak, ha bepisil, mintha tartogatja.

Legjobb válasz: Mi akkor kezdtük el leszoktatni a pelusról, amikor már megszokta, hogy van nála egy kisebb. Eleinte kapott cukrot (itthon nem kap cukorkát, szóval neki ez nagy jutalom volt) ha sikerült pisilnie a bilibe. Tudom ezt sokan nem díjazzák, de nálunk bevált. Kb 3 napig szólt arról, hogy na akkor most sikerült és kapott cukrot. Utána már csak pisilt és már nem is kérte a cukorkát. Ami még jó volt nálunk a wc szûkítõ. Akkor úgy csinálhatta mint mi (na meg a unokatesója akit mindenben utánzott) még wc papír is volt utána és persze Õ húzhatta le a wc-t. Valahogy Õ nem foglalkozott azzal, hogy a húga hova végzi a dolgát nem kérdezte hogy Õ mért a pelusba. Elfogadta, hogy neki már nem a pelusba kell. Ja amúgy én is azok közé tartozok akik még szinte menni sem tudtak, de már szobatiszták voltak :) minden evést a bilin végeztem és játszani is volt hogy azon ülve játszottam. Na ez nem szobatisztaság. Sok sikert és kitartást menni fog a fiadnak is ne félj. :)

Mi akkor kezdtük el leszoktatni a pelusról, amikor már megszokta, hogy van nála egy kisebb. Eleinte kapott cukrot (itthon nem kap cukorkát, szóval neki ez nagy jutalom volt) ha sikerült pisilnie a bilibe. Tudom ezt sokan nem díjazzák, de nálunk bevált. Kb 3 napig szólt arról, hogy na akkor most sikerült és kapott cukrot. Utána már csak pisilt és már nem is kérte a cukorkát. Ami még jó volt nálunk a wc szûkítõ. Akkor úgy csinálhatta mint mi (na meg a unokatesója akit mindenben utánzott) még wc papír is volt utána és persze Õ húzhatta le a wc-t. Valahogy Õ nem foglalkozott azzal, hogy a húga hova végzi a dolgát nem kérdezte hogy Õ mért a pelusba. Elfogadta, hogy neki már nem a pelusba kell. Ja amúgy én is azok közé tartozok akik még szinte menni sem tudtak, de már szobatiszták voltak :) minden evést a bilin végeztem és játszani is volt hogy azon ülve játszottam. Na ez nem szobatisztaság. Sok sikert és kitartást menni fog a fiadnak is ne félj. :)
Bírom az ilyen " rá kell szoktatni" okoskodásokat - mégis hogyan? az nem szobatisztaság ha naponta órákig a bilire kényszerítjük a gyereket! Ha egyszer még nem érett rá, csinálhatunk bármit, nem rajtunk múlik!
anyu szerint egy évesen szobatiszta voltam. csak arról feledkezik meg, h. minden éjjel felkeltett pisilni, illetve, bilirõl néztem a mesét... az idõ mindent megszépít, no meg régen mást jelentett a szobatisztaság. vagyis azt nem vették figyelembe, h. nem a gyerek szólt, (pláne nem egy évesen )h. pisilni kell, hanem anyuka minden órában bilire ültette. a balesetekre meg ár haloványan sem emlékeznek.
Jaja, anyum elbeszélése szerint én is "szobatiszta" voltam egyévesen. Aztán kiderült, hogy ez abból állt, hogy órákig elüldögéltem a bilin (nyugis kislány voltam, nem okozott nehézséget), így értelemszerûen olykor beletaláltam... Ez nem szobatisztaság. Mivel a Te kisfiad láthatóan képes az anyagcseréjét kontrollálni, ettõl már csak egy kis lépés a valódi szobatisztaság, úgyhogy én a helyedben nem izgulnék. Azt egyetlen kérdés, hogy megy-e oviba, mert ott nem fogják pelenkázni.
Nem, nem.
Egyáltalán nem kivételes dolog, hogy a 3 évesed még nem szobatiszta. És nem kell emiatt pszichológushoz vinni. Megint egy szuperanyuka (az 1 éves szülõje), aki mindent jobban tud.... Ha már tudja tartani, akkor nem vagytok messze a szobatisztaságtól. Felesleges erõltetni.
Nem hiszem, hogy van ilyen, max az anyuka egrecíroztatja a gyereket naphosszat, és ezért néha besikerül neki a bilibe, amit okos anyuci szobatisztaságként könyvel el. Inkább öt kéne szakemberhez vinni. A kisgyerek akkor válik szobatisztává, ha megérik rá, ki elöbb, ki késöbb. Kistesó születésekor sokszor vissza is esnek, ez teljesen normális reakció. Eröltetni nem szabad, mert annál rosszabb, ha minden akörül forog.
Nem 1 éves korban, de azért 3 évnél elõbb el lehetett volna kezdeni rászoktatni... Gyereke válogatja, kit hogyan lehet rászoktatni, ha megy, akkor minél többször meg kell vele beszélni, hogy ezt bizony így kell, így csinálja apa és anya is, esetleg valami játékot kitalálni, vagy megjutalmazni érte. A kistesó problémát talán még elõnnyé is lehet változtatni, elmagyarázni a nagyobbiknak, hogy bizony az öcsike még kicsi, és azért kell neki pelus, de õ már ügyes nagyfiú, megmutathatja a picinek, milyen ügyesen bilizik, és hogy kell majd, ha öcsi is olyan nagy lesz. Akárhogy is, ez a szülõ feladata, nem pszichológusé. Õ nem fogja tudni bilire ültetni, máshogy meg nem fog menni.
6-o válaszoló jó nagy butaságot írt. Rászoktatni? A gyerek akkor lesz szobatiszta, ha megérik rá. Elõbb biztosan nem. Lehet egy gyereket óránként 10 percig a bilin tartani, attól, hogy így beletalál még nem szobatiszta. Ne aggódj, a gyerekek nem egyformák, semmi baja a tiédnek. Az enyém 2 éves korától megbízható szobatiszta volt, végig a bölcsiben, aztán elkezdte 3 évesen az ovit, és bepisilt 2 hétig jó párszor. A kistesó kiválthatja ugyanezt. A másik csak 3 éves korára lett szobatiszta, és már 4 és fél is lemúlt, mire éjjelre sem kellett pelus. Türelem, semmivel nem vagytok elkésve, nincs lemaradva.
Kedves Kérdezõ! Nálunk egy az egyben ugyanez a helyzet. 2 éves volt a nagyobbik fiam, mikor megszületett a kistestvére. Elõtte már üldögélt bilin, wc szûkítõn, magától nem jelezte, ha pisilni, kakilni kell, de ha véletlenül betalált a bilibe, wc-be, nagyon büszke volt magára, hogy nagyfiú. Párszor pelus helyett gatyó volt rajta, ha megdicsértük, hogy száraz, látszott, hogy örül, milyen Nagyfiú. Nem erõltettük, az esetek több százalékában még pelusos volt. De ez jó alap lett volna a szobatisztaság kezdetéhez. Megszületett a kistesó, és minden megváltozott. Mi is nagyon igyekszünk, hogy mindketten ugyanakkora figyelmet kapjanak, de csak érzi, látja, hogy egy kisbabától mindenki elolvad, bárhová megyünk. Emiatt õ is ragaszkodik a pelushoz, mert hogy õ is még kisbaba, Érdekes, mert minden más területen "nagyfiú" akar lenni, de a szobatisztaságtól fényévekre vagyunk, pedig 1 hónapja múlt 3 éves. Annyit teszünk, hogy sokszor megyünk wc-re, ilyenkor örül is, ha sikerül, büszke magára, de magától nem szól. Nekünk szerencsénk van, mert így is felvették oviba. Kapott egy kedves, de nagyon határozott óvónõt, aki természetesen partner velünk a szobatisztaság ügyében. Azt mondta, hogy egyébként is, ha a fiam látja, hogy rajta kívül már mindenki szobatiszta, akkor gyorsan föl fogják õt is húzni a többiek. Szóval ne erõltesd, dehogy kell pszichológushoz vinni! Kedvesen rávezeted, ahogy tudod, és minden jön majd magától. (1 évesen pedig kötve hiszem, hogy bárki szobatiszta lenne...az én egy évesem még nem is beszél, mégis hogyan jelezni, hogy wc-re szeretne menni?)
A kérdező hozzászólása: Persze, már próbáljuk egy ideje. Amúgy 0 éves korától mindig elõtte is megyünk vécére, mert egybe van a WC a fürdõszobával. A kistesó-ügy meg: hiába mondogatjuk, hogy õ már nagyfiú, néha bejön neki, de sokszor meg épp ragaszkodik hozzá, hogy õ is kisbaba még. Pont innen fúj a szél :-( Pedig annyira figyeltünk arra, hogy ne viselje meg a kistestvér érkezése; óriási figyelmet fordítunk õrá, sokat megyek vele külön programokra, sokszor lehet velem kettesben, sokat szeretgetem, simogatom is.
Kondicionálni lehet a pár hónapos babát is, hogy bizonyos inger hatására produkáljon - ez nem szobatisztaság (sõt, egyes esetekben káros is, sokszor az erõltetett, kondicionált gyerek küszködik évekig éjszakai bepisiléssel vagy akár felnõttkori székrekedéssel. Szobatisztaság az, amikor a gyerek felismeri az ingert, megfelelõ ideig kordában tartja és önként és igény szerint kéredzkedik bilire/WC-re. Ehhez szükséges az idegrendszer meghatározott érettségi foka. A lányom háromévesen még nem volt szobatiszta, de nem erõszakoskodtunk. A harmadik szülinapja után 3 hónappal egyik napról a másikra "tette le" a pelust, egy hétig még adtam rá éjszakára, de utána ezt is elhagytuk, mert száraz pelenkával kelt és a Wc-re kéredzkedett pisilni. Szerencsére megtehettem, mert még nem ment oviba, mert itthon voltam az öccsével. Nem törvényszerû a három év, a gyerekek nem egyformák, türelmesnek kell lenni.

Hogyan mondjam el az apanak a nagy hirt? Meg 3 hetig nem latom, mert kulfoldon vagyok, es biztosan nem akarom e-mailben.

De szemelyesen hogyan? Tippek? :)

Legjobb válasz: Esetleg Skype? Bár az sem túl személyes, de legalább látjátok egymást.

Esetleg Skype? Bár az sem túl személyes, de legalább látjátok egymást.
A kérdező hozzászólása: Hat igen, muszaj latnom az arcat! Mert most meg hogy senkinek nem szoltam szerintem en se fogom fel igazan. Minden nap varom, hogy mejojjon, pedig mar teszteletem pozitivat es semmi jele persze hogy megjonne... :) A kiscipon gonolkodom, az olyan edi! :)
Mi terveztük Manócit!Így mikor kedden még nem jött meg (hétfõn kellett volna), én már gyanakodtam, mert mindig pontos voltam!És aznap mondta Apa hogy 10*annyira szeretne ha tényleg terhes lennék!Sajna csütörtökön begörcsölt a vesém és kórházba vittek, anyósom mert apa nem volt itthon, de ugye hívtam folyton hogy siessen haza! Így nekünk a kórházba derült ki és anyósom hamarabb tudta mint a fia! :) , de ne mondtam el telefonon, csak este mikor kiengedtek addigra ért Apa is haza, és csak annyit mondtam hogy 10* annyira kell szeretni, emlékszel.... és örülök hogy látta az arcát!Soha nem láttam elõtte ilyen örömöt az arcán....Azóta már többször is! Nagyon gratulálok!Mindenképp bírd ki amíg haza nem érsz, megéri!:)
Mi anno a családnak kiscipõt csomagoltunk ajándékképp. A másodikál persze már egybõl tudták mi az :DDD A férjem velem izgult a klotyó túloldalán a teszteknél, úh nálunk nem volt ilyen látványos bejelentés.
Ez a van még veled valaki akit csak márciusban láthat áááá ez nagyon jó:) Ezt mond:D Gratulálok és sok boldogságot:) Alig várom nekem is családom legyek de még csak 16 éves vagyok, úgy hogy várni kell jó pár évet:)
Szia! És ha külföldrõl kérnél idõpontot uh-ra. Kb. arra az idõpontra amikor hazaérsz? Akkor egybõl mehetnétek oda és láthatná a babátokat :) Ha valamiért mégse jönne ösze, mert pl.: késik a gép vagy.... akkor maradhatna a b. verzió, hogy van még valaki akit csak márciusban láthat.... Sok boldogságot a kicsihez
Ez jó, csak ne azt mond, hogy csomagod van, hanem hogy jött még veled valaki akit csak márciusban láthat.:-) Gratulálok!( Az én kincsem is márciusban született.)
A kérdező hozzászólása: Hat szerintem nem birom ki, hogy ha hazaerek a repteren ne mondjam el egybol! Valmi olyasmire gondoltam, hogy eggyel tobben jottunk, vagy hogy van meg egy csomagom, de azt csak marciusban nezheti meg... :)
00:15-ös vagyok. Terhességi teszt szépen becsomagolva, a reggeli kávé mellé?
sztem kérd meg hogy menjen el veled az orvoshoz mert valami bajod lehet cista vagy ilyesmi, aztán ámul majd hogy baba van az uh-n? a tv-ben:) )
A kérdező hozzászólása: Huuu, hihetetlen ez a sok gratulacio! El se hiszem hogy tenyleg terhes vagyok! :) Egyebkent biztos hogy szemelyesen akarom elmondani, latni akaraom az arcat. UH kep meg nagyon nincs, mert meg epp hogy csak 5 hetes, mire hazamegyek lesz 8 hetes, akkor egyutt tudunk dokihoz menin. Jujj de igzi! A kerdesem egyebkent ilyen kiscipos peldakra vonatkozott, hogy mik vannak meg ilyenek... :)
Én már megvárnám a személyes találkozást:) Gratulálok:)
és ha táviratot küldenél vagy egy kiscipõt/uh felvételt postán?
Szerintem személyesen ha hazamész.Ha van UH képed akkor azt add át neki egy boritékba, vagy egy kis cipõt masnival.
Ja és gratulálok!
A kérdező hozzászólása: No, hat vettem itt New Yorkban, ahol vagyok, egy pici kis bebi body-t, I love NY felirattal es szepen becsomagoltattam! Ezt kapja majd a repteren, mikor vegre ket het mulva hazaerek! :)

Ennyi hőleesés még belefér a nem várt előtt 3 nappal, vagy inkább mensi lesz ne is reménykedjek?

http://www.ciklus.hu/images/diagramok/3347e8ac11ced05df734e9..

Legjobb válasz: hát, elég valószínû, hogy az lesz :(

hát, elég valószínû, hogy az lesz :(
A kérdező hozzászólása: Semmi remény ugye?
A kérdező hozzászólása: http://www.ciklus.hu/images/diagramok/3347e8ac11ced05df734e9..
http://www.ciklus.hu/images/diagramok/4db9b40a0a65808bfd0ab9.. A 29. napon kellett volna megjönnie. 14:10-es válaszoló voltam. majd írd meg, mi lett!
Szia! Megy a drukk!!!! :-)
A kérdező hozzászólása: KÖSZI. :-) REGGEL MEGIROM HOGY ALAKULTAM.
Szia én csak ezt a görbét csatolom: http://www.ciklus.hu/images/diagramok/f87774f67a1ac98ae9b52c.. 12. hetes km
Nekem is mindig megjött 3 tized esés után.De nem mindenki egyforma.Reméljük visszakúszik és ott is marad. Drukkolok 8 hetes kismami
Én is azt mondom, mint a legelsõ válaszoló, ez mensi lesz:(
ha mostanában jönne meg alapból, akkor, igen, biztató :)
A kérdező hozzászólása: Hát megvizsgáltam. Nos nehezen elérhetõ, mert csak gugolva és még ugy is nehezen értem el csak azt nem tudom eldönteni puha vagy kemény, mert nincs összehasonlitasi alapom. De zártnak zárt-amennyiben jól éreztem- Ez gondolom biztató ugye?
13:41 vagyok igen, szerintem is próbáld meg amit az elõzõ válaszoló írt. az sokkal biztosabb. a hõgörbe gyakorlatilag nem mond semmit, csak utólag.
Ennyi belefér. Nekem is pont így volt, aztán visszament, és babás maradtam. Amíg meg nem jön, addig van remény. Halkan mondom, mert lepontoznak érte: méhszájvizsgálattal én biztosabban meg tudtam mondani, hogy meg fog-e jönni, vagy sem, mint görbe alapján. Ha megjött, elõtte két nappal mindig leszállt a méhszájam és puha lett. Amikor teherbe estem, akkor kemény és nehezen elérhetõ maradt.
A kérdező hozzászólása: Köszi kedves utolsó remélem most végre nem bizakodom hiába. 3 éve várom a csodát :-( Máskor közvetlen a mensi napján esett csak le most vagy hamarabb jön meg vagy nem tudom miért eshetett ekkorát.
Szerintem meg belefér.Nekem is nagyon ingadozott, és mégis terhes lettem.A 8. dpo-n látom volt egy vérfolt, az meg lehetett a beágyazódástól!Drukkolok!
19.09 vagyok. Azóta ma reggel 36, 5 lett a hõm és meg is jött rendesen, bár még 2 nappal késõbb kellett volna. Szerintem a tiéd ahhoz képest tök jó!

A lencsebolt.hu-ról rendeltem kedden. Raktárról jön az áru, de még nem jött meg. Meddig kell még várni? A nem raktáros szállítása is 3-4 munkanap.

Ennyi er?vel megvehettem volna a boltban is és nem kell várni.

Legjobb válasz: Kicsit ez is késõ. Nekem mindig rájuk kell írni, mert nagyon sok idõ. Utolsó lencse volt bent, na mondom rendelek, mire megjön akkorra le is jár. Hát nem egy hónap volt, mire kihozták.

Ja, és vissza sem hívnak, és még emailt sem küldenek!
A kérdező hozzászólása: Kicsit ez is késõ. Nekem mindig rájuk kell írni, mert nagyon sok idõ. Utolsó lencse volt bent, na mondom rendelek, mire megjön akkorra le is jár. Hát nem egy hónap volt, mire kihozták.
Én is rendeltem már onnan, sajnos nem emlékszem, hogy hány nap alatt jött meg, de kb. 1 hét lehetett. Viszont kétszer rendeltem és mindkétszer elszúrták a rendelést. (kevesebbet, nem a kellõ dioptriájút küldték...)
Én is hetek óta várom és nem jön...
04-28 14:09-es vagyok. A második e-mailemre már válaszoltak, türelmemet kérték. Azóta már megkaptam az e-mailt, hogy átadták a futárnak a csomagot, ma egyeztettem vele, úgy fél 12 körül hozza.
Elõzõ voltam, még mindig semmi..
Írtam nekik én is, felhívtak meg vissza is írtak, hogy nem volt raktáron és rendelniük kellett, de a héten már megkapom majd. Úgyhogy most várom, remélem meg is jön.
Én kb. 2 hete utaltam át a pénzt, de azóta semmi, még csak egy visszaigazolás se, hogy megkapták a pénzt. Írtam nekik, nem is válaszoltak, így most újra írok. Ha most sem lesz válasz, akkor telefon, de azt nem teszik ki az ablakba, amit kapnak. Ha ez sem segít, akkor megyek a Fogyasztóvédelemhez.
Dettó elkésett válasz de hasonló probléma, min. 5-ször rendeltem már tõlük, eddig nem volt baj, most viszont nem jön meg már 3. hete. Ma akarok írni nekik mi van, jövõ héten megkapom-e. Én ugyan utánvéttel szoktam rendelni, de már lassan elfogy az elõzõ adag, emiatt fontos lenne.
Bár már régi a kérdés, de mégis válaszolok, hogy nehogy más is úgy járjon velük mint én. 5 hete rendeltem tõlük lencséket, a pénzt azonnal átutaltam. A honlapjuk szerint 1-2 hét a szállítási idõ, de a lencséket még nem kaptam meg. Minden héten rákérdezek, hogy küldik-e már a lencséimet, a válasz pedig mindíg az, hogy majd a jövõ héten. Már nem hiszek nekik, így megrendeltem a lencséket máshonnan és kértem a pénz visszautalását.
Az elõzõ csomagom egyáltalán nem érkezett meg, akkor inkább megvettem a boltban kb kétszer annyiért. Most gondoltam kapnak még egy esélyt - mondjuk rendelhettem volna máshonnan is. A megrendeléskor írtam a megjegyzésbe, arra nem reagáltak. Elvileg 3-4 munkanap lett volna a kiszállítás úgy, hogy elõtte meg is írják, hogy hozzák, de nem történt semmi. Mivel most átvenni sem tudnám fel kellett hívnom õket, a jövõ héten érkezik meg hozzájuk a lencsém, 2 héttel a rendelés kelte után. = 3-4 nap? Jó, hogy a rendes bolttól olcsóbbak, de van más online üzlet is, habár eddig õk tûntek a legszimpatikusabbnak és az eddigi rendeléseimmel nem volt probléma, az egyetlen eltûnt csomagomat még betudtam pillanatnyi zavarnak, de ezt azért már nem...

16 napja metéltek körbe, tudni kell, hogy imádom a szexet de a barátnõm elment a mûtett elõtt 4 nappal azóta nem volt szex (elõtte minden nap), maszti és mûtét miatt még 3 hétig nem lehet.1 kérdés: nem lehet valahogy felgyorsítani a gyógyulást?

2 kérdés: Olvastam a férfi anális kényeztetésrõl ki is próbáltam finoman nem volt rossz, nagyon fura volt mi a véleményetek?

Legjobb válasz: A dokival beszéltél errõl ? Ha egyébként jó fejnek ismerted meg, nyugodtan hozd szóba neki. (Meglepõdnék, ha nõ lenne az illetõ, de talán még úgy is vállaható egy-két ilyen kérdés.9

A dokival beszéltél errõl ? Ha egyébként jó fejnek ismerted meg, nyugodtan hozd szóba neki. (Meglepõdnék, ha nõ lenne az illetõ, de talán még úgy is vállaható egy-két ilyen kérdés.9
fitymaszûkületed volt tesó?
nem rosszból, csak kiváncsiság, miért metéltek körbe? betegség? vallás? ha gondolod megírhatod priviben is, engem tényleg csak az érdekel miért metélnek bárkit is körbe

Mi van ha a lehabzót még 3 napig nem kötöm be?

A tenderi akváriumot kitakarítottam. Most szép tiszta, de a lehabzó még nincs benne, azt is ki akarom mosni, csak az a gond, hogy ma elutazunk és nem tudom most akkor gyorsan vissza kéne raknom a lehabzót? vagy elég ha csak vasárnap visszateszem? Raktam bele egy belső szűrőt pluszban, hátha elég az is most erre a 2-3 napra.

Legjobb válasz: "tenderi" helyett tengeri

A kérdező hozzászólása: "tenderi" helyett tengeri
A kérdező hozzászólása: Mindegy, bekötöttem a lehabzót, meg a külsõ szûrést is. Csupán 2 óráig tartott :/
kuka vegyél ujata

Császáros sebnél a felszívódó varrat mikor szívódik fel? Egy hete volt a műtét, de még 3 napig nem vehetem le a kötést és érdekelne lesz-e még varrat?

Legjobb válasz: sya nekem is csaszar volt ezelott 4 hete,es bar nem faj csak viszked mivel gyogyul ,igy nalam mar mondhatom hogy felszivodott,.erzekenynek erzekeny ,.de konnyen mozgok akar csak elotte:) nekem egy nap utan szedtek le a kotest,.nyugi hamarosan te is ezt fogod erezni ,.semmi nehez emelest ne vegezz.es pihenj sokat a hazi munka meg var:)

sya nekem is csaszar volt ezelott 4 hete, es bar nem faj csak viszked mivel gyogyul , igy nalam mar mondhatom hogy felszivodott, .erzekenynek erzekeny , .de konnyen mozgok akar csak elotte:) nekem egy nap utan szedtek le a kotest, .nyugi hamarosan te is ezt fogod erezni , .semmi nehez emelest ne vegezz.es pihenj sokat a hazi munka meg var:)
bocsi elso vagyok nem lesz tobb varrat:)

Igen az en Zebrapityem loki ki a fiokakat es fojamatosan kergetik egymast a tojoval de meg 3 tojas nem kelt ki vajon amikor kikelnek el kezdik etetni?

Legjobb válasz: Nem jó, ha csesztetik egymást a felnõttek. Mennyi idõsek? Lehet, hogy még nem érettek. Vagy egyszerûen nem összeillõ páros. Nekem is volt ilyen. Ezen viszont semmi nem segít, csak az egyik madár lecserélése.

Nem jó, ha csesztetik egymást a felnõttek. Mennyi idõsek? Lehet, hogy még nem érettek. Vagy egyszerûen nem összeillõ páros. Nekem is volt ilyen. Ezen viszont semmi nem segít, csak az egyik madár lecserélése.

Barátommal gumi nélkül csináltuk és áprilisba még nem jött meg és most van május 3.-a. Nem ment el bennem egyszer sem. Fáj a mellem, ez lehet a terhesség jele?

Még csak 15 éves vagyok.

Legjobb válasz: Erre szokták mondani, hogy az elõváladékban is van elég sperma, így is teherbe tudsz esni. Vegyél egy tesztet. 500 forint körül már lehet kapni és ha nem jött meg a mensid akkor már kimutatja a teszt.

Erre szokták mondani, hogy az elõváladékban is van elég sperma, így is teherbe tudsz esni. Vegyél egy tesztet. 500 forint körül már lehet kapni és ha nem jött meg a mensid akkor már kimutatja a teszt.
Hààt, csak gratulàlni tudok....
mi masfel evig csinaltuk igy, msot mar szedem a tablettat. en is mindig paráztam menzesz elott...de nemlett semmi gond...ha ovatos volt a baratod akkor nemlessz sztem gond. igaz az elovaladek...de hat inkabb nyugizz le, utana megfog jonni :)
Szia! Nem árt egy terhességi teszt! Remélem nem lesz gond!!!
Megmondhatod a barátodnak, hogy senkit nem érdekel, hogy az elõzõ barátnõjével hogy csinálta, veled csak védekezve fog. Ha te nem érzed így, éretlen vagy a szexre, ha a barátod ezt nem érti meg, nem szeret téged.
A kérdező hozzászólása: De szoktunk talizni meg bulizni is szoktunk együtt, csak nem aludhatok nála vagy õ nálam.Ilyen pár órás tali és hazamegyünk és ennyi szokott lenni, meg suliba szoktunk együtt lenni.
Hát most nem azért, de tök mindegy hogy ritkán vagy gyakran vannak együtt a teherbeesés esélye majdnem ugyanannyi. Ha valaki csak egyszer fekszik le valakivel akkor is lehet terhes. Amúgy a kérdésedre válaszolva, igen, ez lehet a terhesség jele. Ha nem jön meg vegyél egy tesztet. És nem csak a barátod a felelõtlen, hanem te is. Hiába mondja hogy vigyáz rád, mert nem tud hisz nem tudja kiszûrni az elõváladékból a hímivarsejteket akármennyire is erõlködik. Ha neki nincs annyi esze 19 évesen, akkor legalább neked legyen már, vagy fordítva.
hat mondjuk kicsit megértem a szuleidet is h féltenek. mi is 2 eve h egyutt vagyunk 15 voltam mikor osszejottunk. tudom mi az h féltés, de beletorodtek szepen az egeszbe, mert lattak h szeretjuk nagyon egymast. azota minden hetvegen egyutt vagyunk egyutt is alszunk szoval azota semmi gond :) ti hetvegen nem is talalkoztok?
A kérdező hozzászólása: Nem haragszom én, inkább örülök, hogy válaszolnak a kérdésemre, és te is válaszolsz! Felelõtlen nem mondanám, de kitudja:S Sajna nem tudunk sokat ralizni mert nem egedig meg a szüleim:S:S Csak ritkán:S:S:S
ahham..es ez miert van? neharagudj h ezt irom, de lehet telleg felelotlen a baratod, mert megiscsak 19 eves...enyem is annyi de en 17 vagyok... vagy olyan keveset talakoztok? a 4.voltam meg mindig
A kérdező hozzászólása: Én 15 vagyok. és nagyon ritkán van úgy, hogy egy héten 1* vagy egész hónapban 4*.
4. vagyok. miota vagytok egyutt es te mennyi vagy? sztem nem leszel terhes bar enis mindig stresszeltem.egyebkent ha nem szexeltek tul gyakran meg kevesebb az esely ra szoval..mikor szoktatok egesz heten durrba vagy csak hetvegen?
Ez nem nõi, lányos hülyeség, hanem aggodalom amiatt, amit egy 19 éves éretlen hülyegyerek okozott. Ha õ azt állítja, hogy holnaptól nincs éjszaka, elhiszed? Szurkolok, hogy ne légy terhes, de az nem jelent semmit, hogy valakinek nem jön össze így, mert ki tudja, hogy minden rendben van-e az illetõvel.
A kérdező hozzászólása: Barátom 19 éves és eddigi barátnõivel is anélkül csinálta, és márciusban is így csináltuk és akkor megjött igaz az utolsó napban , csak most parázok mert itt az ideje, hogy megjöjjön. Õ váltig állítja, h nem vagyok az.De mi Lányok, nõk ilyenek vagyunk. Köszönöm a válaszokat!:)
Ezek mind a terhesség jelei. De szintén, a barátod egy sétáló terhességi teszt, hogy õ majd megmondja a frankót, te meg elhiszed? Könyörögöm, annyi ideig, amíg ide irogattál, már rég elmehettél volna megvenni és megcsinálni egy tesztet!! Ha nem derül ki idõben, akkor lecsúszol az abortuszról, ezt szeretnéd? Attól, hogy nem veszel tesztet (homokba dugod a fejed) még semmi nem változik! Nem is értelek, hogyhogy nem az az elsõ dolgod, hogy meggyõzõdsz errõl teljes bizonyossággal??

3 nap van még hátra a nem vártig. Már 2 napja egyre emelkedik a hőm (minden reggel 0, 1 fokkal). Emellett vagy kicsit szurkál a hasam, vagy megjön érzésem van. Még ne reménykedjek? Ez lehet terhesség jele?

Legjobb válasz: 2 dolog lehetséges! ha terhes vagy a mensi napján is fent marad a hõd és utána is. ha nem vagy terhes akkor leesik vagy elõtte nap, vagy azon a napon mikor meg kéne jönnie. A szurkapiszka lehet a mesi elõjele is de a teherbeesésnek is! Szóval reménykedhetsz igen!!! Drukkolok!

2 dolog lehetséges! ha terhes vagy a mensi napján is fent marad a hõd és utána is. ha nem vagy terhes akkor leesik vagy elõtte nap, vagy azon a napon mikor meg kéne jönnie. A szurkapiszka lehet a mesi elõjele is de a teherbeesésnek is! Szóval reménykedhetsz igen!!! Drukkolok!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!