Találatok a következő kifejezésre: Még 2 a (9153 db)

Egy kerékpáros már megtett és még hátralevő útjának aránya 1:2. Ha még 60km-t megtesz, ez az arány 2:3 lesz. Hány km utat tesz meg összesen a kerékpáros?

Legjobb válasz: 1/3x+60km=x 60=2/3x 67% 60 100% X 6000/67=90 90km tesz meg összesen. (Remélem nem számoltam el.)

1/3x+60km=x 60=2/3x 67% 60 100% X 6000/67=90 90km tesz meg összesen. (Remélem nem számoltam el.)
x utat tett meg 2x van elõtte Ha még megtesz 60km-t, akkor x+60 és 2x-60 -ra változik, és errõl a két számról tudjuk, hogy 2:3 arányú. (x+60)/(2x-60)=2/3 3*(x+60)=2*(2x-60) 3x+180=4x-120 300=x 300 km és 600 km volt, majd 360 km és 540 km, amire tényleg igaz, hogy 2:3 arányú
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen**. :DD
Nem.
"Az üzenet szövege: Miért? " Mert ahhoz a procinak támogatnia kellene a virtuális többmagos üzemmódot. És azt egyik Core2Duo sem támogatja.
A kérdező hozzászólása: Kár.
nem jellemzõ
Nem igazán. Kész komplett csomagok vannak a szolgáltatóknak, amiket nem fognak kívánságára módosítgatni.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a segítségetek!
A teszt még korai volt, szerintem ismételd meg pár nap múlva, ha addig sem jönne meg.

Lefeküdtem a barátommal és belémélvezett rögtön utána kimostam magam, előtte 2 nappal még megvolt a menstruációm. Most hogyan tudhatnám meg hogy terhes vagyok-e? Nem nagyon szeretnék várni még 3 hetet. (egy hete történt)

Legjobb válasz: Na azért 2 hétig nem maradnak életképesek!! De 2-3 napig igen, és a kimosás ezt nem akadályozza meg. Tekintve, hogy még jóval peteérés elõtt történt, nincs nagy esély a terhességre, bár nem lehetetlen. Viszont muszáj várnod, mert kb. az eset után kb 2 héttel lehet kimutatni a terhességet. Úgyhogy végül is 3 hetet nem kell várnod, csak 1-et, hacsak közben be nem csúszik még 1-2 ilyen alkalom.

Na azért 2 hétig nem maradnak életképesek!! De 2-3 napig igen, és a kimosás ezt nem akadályozza meg. Tekintve, hogy még jóval peteérés elõtt történt, nincs nagy esély a terhességre, bár nem lehetetlen. Viszont muszáj várnod, mert kb. az eset után kb 2 héttel lehet kimutatni a terhességet. Úgyhogy végül is 3 hetet nem kell várnod, csak 1-et, hacsak közben be nem csúszik még 1-2 ilyen alkalom.
Javasolt kivárnod a 3 hetet és tesztelned. Gratulálok!
Szia az az igasag hogy a spermak 2 hetig eletkepesek a szervezetedben!!!Az hogy ki mostad magad az meg nem eleg azert meg teherbe eshetsz!!!De viszont ilyen hamar szerintem nem tudod meg mert egy hetesen meg nem mutatja ki a teszt es amugy is menszesz utan felidoben van pete eresed!!!
A spermák maximum 2-3 napig életképesek. A peteérésed viszont feltételezhetõen a ciklus közepén (+-2-3nap) van, így én azt mondanám, hogy esély a terhességre kb. 10%. De hogy biztosra menj, várd meg, hogy az aktustól számítottan elteljen 12-14 nap. Akkor vegyetek nagyon érzékeny tesztet (pl. ilyet: http://szepseg-egeszseg.teszvesz.hu/egyeb/terhessegi_teszt_e..) és reggeli elsõ vizeletbõl nézzétek meg mi újság. Boltban a DM-ben tudsz tesztet venni, ott a legolcsóbb 5-600, -Ft körül van, és nem ennyire érzékeny.
A kimosás kb annyit segít mint halottnak a csók. Magyarul: semmit. Az némileg szerncsés, hogy nem középidõben történt, viszont az is van, hogy a peteérés is lehet máskor is, nem csak félidõben. Tehát: most vagy terhes vagy, vagy nem, és el foglak keseríteni: ha 3 hetet nem i, s de 2-t kell várj, hogy megtudd az eredményt. addig is, kellemes idõtöltést a barátoddal!
Esemény utáni tablettára nem gondoltatok, ha már ilyen felelõtlenek voltatok? Remélem nem vagy terhes és legközelebb védekezni fogtok!
A kérdező hozzászólása: Rendben, Köszönöm!
a teszt 10 napos terhességet kimutat..én úgy tudom javítsatok ki ha nem jó...úgyhogy most vegyél tesztet..és megtudod mizú...amúgy nekem nagylányom asszem így jöhetett össze, ..talán nem lesz semmi.. bár nem tudom miért írnak sokan úgy mintha akkora bûnt követtél volna el...mintha más mindig minden helyzetbe pikk-pakk lenne..

Szziasztok Szeretnék 1 kutyát de anyukám nem engedi és amiko apukám élt még 2 keverék kutyám volt és őket elvesztetem. Ez a 2 fajta Hogy győzhetném meg anyut hogy 2 fajta öregek és kisgyerekek mellé és ajánlot?

Üdvözletel:Stampfer Martin Zirc

Legjobb válasz: Beagle-t ne! Inkább akkor retrievered legyen, mert az igazi családi kutya. Nagyon okos, jól kezelhetõ.

Beagle-t ne! Inkább akkor retrievered legyen, mert az igazi családi kutya. Nagyon okos, jól kezelhetõ.
Szerintem a Martin magyar név... A zirc a város neve...-.- Huuu rotit neee. Az nagyon kemény kutya. Amstaffot végy inkább.
Én a helyedben bassethoundot választanám, mert az elég nyugis (ha kell) és nem borítja fel a kicsit. A beagle elég eleven, de a retriverek is jó családi kutyák. Ami még családi kutya az a vizsla, meg szerintem ha erõs kézzel tudod nevelni a roti. Rem segítettem vmit.:) De téll elég nehéz megérteni mit akarsz leírni.
fogadd meg a 3. válaszoló tanácsát. társasági kutya kell.
Bocsi de nem értem az egész kérdést...
Szívbetegen inkább válasz egy nyugisabb társasági kutyát, annak elég ha sétáltatod, nem kell iszonyat aktív mozgás mint a retrievereknek vagy a beaglenek. Nem fogod bírni. Bichonok, mopsz, cavalier spániel - a helyedben ilyenekben gondolkodnék. Mi anyukád kifogása a kutyák ellen? Jó lenne tudni miért nem engedi - egyszerübb lenne válaszolni arra, hogyan tudnád meggyõzni.
te bunkócska 16:26! Nem látod, h nem magyar neve van? Most mit flegmázol? Ha nem tudsz érdemlegesen hozzáfûzni...akkor tartsd meg magadnak a semmitmondó véleményed.....:S
Rettentõen sajnálom hogy szívbeteg vagy...DE elöbb tanulj meg megfogalmazni/leírni egy normális mondatot... sry , de ez a véleményem.
A kérdező hozzászólása: köszönöm mindenkinek a hasznos tanácsokat bocsi az olvashatatlan irásaim miadt. Fox terier egyik általános iskolai lány osztálytársaméknak volt, de õ rokonaikhoz viték mert lány alergiás lett állat szõre igy 2 öreg degu szülõ van nekik. Zircen itt nálunk volt 1 fiú akik elköltöznek és oda nem viheték kutyájukat és ha az unokaöcsém nem lett volna itthon anyukám ingyen hazahozta volna rendes fiú ingyen oda adta volna.
15:30-nak... Anyád hülye te kis pi*a.... Attól még mert te még egy boxerral sem bírsz arról nem tehet senki, ahogy arrol se h balf*sz vagy a neveléséhez. 5 hónapos kutyával nem bír el... Istenem minek az ilyennek kutya...
* foxi
A foci tényleg jó választás. Inkább mint egy beagle.
A kérdező hozzászólása: olvasd vissza és meg tudod rotit ki mondta foxy volt cuki aranyos de vadászkutya szépeket szeretm cukikat foxy közepes senem szép se nem ronda
ne oltsátok már... melyik hülye ajánl egy szívbetegnek rottweillert? én nekem boxerem van (13 éves lány vagyok) nemsokára 5 hónapos..már most magával visz séta közbe..de szerencsére más kutyákra nem reagál se macskákra és õ tudja hogy egyenesen a rétre... csak igy hamarabb oda érünk :D egyébként én sztem ha nem nagy termetû de mégis vadász kutyán gondolkodsz akkor foxi félét..
A kérdező hozzászólása: Engem nem zavar senki se fõleg nem ti. köszönöm mindenkinek választ de szivbetegen erõs vagyok meg már birok egészségesnek vagyok nyilvánitva kutyafan is vagyok. De az irásom az msn társaimtol tanultam el.De ha lassan irok akkor szép érthetõ az irásom. irásjelek hiánya olvashatatlan irás bünõm.
16:26 vagyok... khhömm..és nem bunkócska , csak kulturáltan véleményt nyilvánitottam..bocsi ha ez zavar....pff.
Hát ha magyar vagy akkor fõleg tanulj meg fogalmazni! Sajnálom hogy szívbeteg vagy de ez még nem jogosít fel arra hogy érthetetlenül írj! Amúgy neked nem kell nagy örök mozgó kutya, mivel szívbeteg vagy, úgysem bírnád, ezért is állhat ellen anyukád a kutyáknak. Inkább vegyél egy kistestû társaságit. Õszintén nem szeretem a kistestû kutyákat de neked csak ez való.
A kérdező hozzászólása: a családi nevem német németországba is él 1 fiú akit szinté nStampfer Martinak hivnak, magyar vagyok mindenki nálnuk magyar Zirc ahol élek Veszprém megyében Magyarországon van. gyerekszeretõ kutyákat szertem roti pitbull és az amerikai staforshire terier buldog boxer ezektõl félek veszélyes harci kutyáktol
A kérdező hozzászólása: vadászkutya párti vagyok gyerekszeretõ kutyák kedvenceim. beagle:makacs de aranyos kiseb retrievernél gyengéb okos volt régen 1 aszem labrador vizsla keverékem 2 darab nemüket nem tudom egyik kan volt aszem, tesok elválaszhatatlanok voltunk csak sors szét választot minket. golden retriever(aranyszõrû retriever): Ezeket a kutyákat szeretem:westi, vizsla, basett hound, beagle, keverlkek amiktõl kicsit félek:dobberman, roti, pitbull amstaff terier, kaukázusi juhász kutya boxer harci kutyáktol félek kicsit. basett hound:aranyos cuki de nekem túl lassu és nem nekem valo ezért retriever és beagle fan vagyok mindent tudok kutyákrol msn cimem:[email protected] [email protected]
A kérdező hozzászólása: 3 éves az unokaöcsém aki a nõvérem kisfia és szereti kutyákat csak sok kutya szerzési kisérletemet meg tudta 2010 május vagy júniusátol kezdtem van 1 ingyen elvihetõ tacsko németjuhász keverék kan olyan cuki Tapi neve anyu félti kutyát vagy az unokaöcsémet hogy megharapja. Retriever fajtamentés örökbefogadási feltételeket elolvastam midnent tudok 2 fajta a beagle és labrador ami gyerekszeretõ és mamám apukája vadõr volt és vadász kutyákat és keverékeiket szeretem
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen várom a többi válaszokat is.Amik hozzám valok azok:németjuhász, foxy, retrieverek, beagle, ezek keverékeik gyogyultnak vagyok nyilvánitva. 3 éves unokaöcsém miadt nem engedi anyu mert a nõvérem kisfia szereti nem fél kutyáktol anyukám sajna igen. Ha nagyobb lesz az unokaöcsém 5 évesl esz 2012-ben én 18 akkor lehetk utyánk elõbbb nem

Egy polcon a füzetek és könyvek számának arány 1:2. Ha még 2 füzetet odateszünk és 3 könyvet elveszünk, akkor az arány 2:3 lesz. Hány füzet és hány könyv volt eredetileg a polcon?

Kérlek számitást is irjátok fontos gyorsan.

Legjobb válasz: füzet x könyv 2x (x+2)/(2x-3)=2/3 3x+6=4x-6 x=12 12 füzet 24 könyv 14 füzet 21 könyv =14/21=2/3

füzet x könyv 2x (x+2)/(2x-3)=2/3 3x+6=4x-6 x=12 12 füzet 24 könyv 14 füzet 21 könyv =14/21=2/3

Hogyan kell megcsinálni a szorzás elvégzése nélkül hogy hányszor van meg a 2*2*3*3*5*5 ben a 2;a 4;az 5;8;11?

Legjobb válasz: Ha elosztod kettõvel, akkor marad 2*3*3*5*5, tehát ennyiszer van meg benne a kettõ. A négy értelemszerûen 3*3*5*5-ször van meg benne, az öt 2*2*3*3*5-ször, 8-cal és 11-gyel pedig nem osztható.

Ha elosztod kettõvel, akkor marad 2*3*3*5*5, tehát ennyiszer van meg benne a kettõ. A négy értelemszerûen 3*3*5*5-ször van meg benne, az öt 2*2*3*3*5-ször, 8-cal és 11-gyel pedig nem osztható.

Hogyan kell megcsinálni a szorzás elvégzése nélkül hogy hányszor van meg a 2*2*3*3*5*5 ben a 2;a 4;az 5 stb?

Legjobb válasz: Egyszerûen kihagyod az eredeti szorzatból azt a számot amire kíváncsi vagy; pl. a 2*2*3*3*5*5-ben a 3 2*2*3*5*5-ször van meg (egy hármas kimaradt, tehát ha ezt a számot megszorzod a kimaradt 3-as számmal, akkor az eredeti szorzatot kapod meg).

Egyszerûen kihagyod az eredeti szorzatból azt a számot amire kíváncsi vagy; pl. a 2*2*3*3*5*5-ben a 3 2*2*3*5*5-ször van meg (egy hármas kimaradt, tehát ha ezt a számot megszorzod a kimaradt 3-as számmal, akkor az eredeti szorzatot kapod meg).
A kérdező hozzászólása: Nagyonszépen köszönöm:X
Tört alakban felírod, akkor szépen lehet egyszerûsíteni.
háááát.....szerintem menne de egy kicsit majd laggolni fog
Kicsit??? 10 fps-el fog menni.
Sajnos nem

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!