Találatok a következő kifejezésre: Még 10 a nem várt mensiig (5 db)

A kérdező hozzászólása: Még annyit hogy a 8. és a 13. napon voltunk együtt. Ez kb jó?
Ilyenkor még nem lehet tüneteket érezni, hisz a baba még be sem ágyazódott ha egyáltalán megfogant. Ne kelts magadban hiú ábrándokat, nehogy csalódj. Tapasztalatból mondom, nem bántani szeretnélek. Azért drukkolok! 10 hetes kismami
A kérdező hozzászólása: Köszke a választ és nem bántottál meg! Csak azért kérdezek ilyeneket mert picit fiatal vagyok.
A kérdező hozzászólása: De azért mégis érdekelne ez a dolog, mármint a beágyazódástól kezdve mit éreztél? Adnál tanácsokat, ha megkérlek?
Ilyen korán nincsenek tünetek még. talán a terhesség megállapítása után pegy-két héttel..

Nem várt mensi előtt 5 nappal pár csepp vérzésem volt, majd 1 napig barnáztam. Azóta eltelt 10 nap, mensi nem jött meg, viszont a derekam mindennap fájdogál, olyan mindjárt megjön érzésem van. Lehetek terhes? Vagy ne is reménykedjek?

Csináltam tesztet, háromszor is, mindhárom negatív lett:(

Legjobb válasz: Orvoshoz kell menni, lehet akar ciszta miatt is, hogy nem jott meg idaig. Biztos vagyok benne, hogy csinal majd neked hasi UH-ot, hogy megnezze mi van odabenn.

Orvoshoz kell menni, lehet akar ciszta miatt is, hogy nem jott meg idaig. Biztos vagyok benne, hogy csinal majd neked hasi UH-ot, hogy megnezze mi van odabenn.
Elvileg akkor 5 napja késik, igaz? Szerintem menj el végvételre, ne tesztelj és kérd meg nézzék meg van-e hcg a szervezetedben. Az a tuti.
A tesztek nem hazudnak. Valami más miatt lehet, hogy nem jött meg. Szerintem fordulj orvoshoz.

4kilót lefogytam, a mult hónapban megvolt a mensim, a mostanit 10.-re nem várom. A derekam majd leszakad, olyan mintha meg akarna jönni. Lehetséges, hogy terhes vagyok?

4kilót lefogytam, a mult hónapban megvolt a mensim a mostanit 10.-re nem várom.A derekam majd le szakad olyan mintha megakarna jönni.És rengeteget zabálok már 3kiló vissza is jött.A hasam eddig lapos volt most fel van puffadva.Ráadásul érzelmi ingadozásaim vannak.

Legjobb válasz: Nem tom miért hagyta le a kérdésemet!Lehet h. terhes vagyok?

A kérdező hozzászólása: Nem tom miért hagyta le a kérdésemet!Lehet h. terhes vagyok?
Az elsõ hónapban én is fogytam 4 kg-t, mostanra jõtt vissza, 19 hetes vagyok. Sok sikert Neked!

Ma csináltam kíváncsiságból egy Qupido (10-es érzékenységű) tesztet, ami negatív lett. A mensim máj. 5-én esedékes, amit persze nem várok. A teszt már ki kellett volna, hogy mutassa vagy még a 10-es sem mutatja ki ilyen hamar a terhességet?

A férjemmel pé-kor együtt voltunk, meg rá egy és három napjára is, meg amúgy is ált-ban 3 naponta vagyunk együtt. Ma egy picit görcsöl a hasam. A ciciim nem fájnak, tegnap el?tt reggel hányingerem volt, de nem tudom, hogy azért-e. Nem hiszem, hogy képzel?döm, háttérbe szorítom a "dolgot", ahogy csak tudom. (Az el?z? hónapban annyira görcsöltem rajt, hogy már beképzeltem a tüneteket:( )

Legjobb válasz: Persze lehetsz, de egy héttel a nemvárt mensi elõtt korai lenne még beleélned magad. A hányinger nem jelent semmit sztem, vagy inkább alkatfüggõ. Nekem most mensi elõtt 1 hétig volt reggeli hányingerem és mégsem vagyok terhes és azelõtt pedig sosem volt ilyen. Türelem....

Persze lehetsz, de egy héttel a nemvárt mensi elõtt korai lenne még beleélned magad. A hányinger nem jelent semmit sztem, vagy inkább alkatfüggõ. Nekem most mensi elõtt 1 hétig volt reggeli hányingerem és mégsem vagyok terhes és azelõtt pedig sosem volt ilyen. Türelem....
A kérdező hozzászólása: Köszönöm Neked is :-)) (Már lassan 8 hós ez a kis Tündérke) Jó egészséget és szép napot kívánok!!!! Eszti
gratulálok én is!!! de jó ilyet olvasni :) )))
A kérdező hozzászólása: Köszönöm:)
Gratulálok!!!!:)
A kérdező hozzászólása: Igen!!!!!! Már 10 hetes a kislányom:) Köszi az érdeklõdést, aranyos vagy!
Szia! Mi lett az eredmény? Született Babád? Remélem sikerült :-)
A kérdező hozzászólása: Köszi mindenkinek! Én is drukkolok, aki babát szeretne!!!
Simán lehetsz terhes, csak nagyon korán teszteltél. A beágyazódás a pé után 11-14 nappal van, tehát érthetõ, ha még nincs elég hcg-d. Szorítunk!
Én peteérés után 14 nappal teszteltem halvány második csíkosat 10es érzékenységûvel. Szerdán fogok újra tesztelni. Szóval, ha május 5-re nem várod, akkor még bármi lehet, nagyon hamar teszteltél. Próbálj várni még néhány napot miután késik, annnyira rossz, amikor csalódni kell, meg újból reménykedni, hogy majd pár nap múlva pozitív lesz, aztán megint csalódni... Jobb várni. :) nekem is nagyon nehéz ez az 1 hét, de kivárom, és a halvány csíkba nem élem bele magam. :) Drukkolok!
Gratulálok én is!
Mi a kérdés? Lehetsz e terhes? Kicsit fogalmazhatnál pontosabban is... ;)
A kérdező hozzászólása: Hogy lehet-e terhes vagy ezek nem olyan tünetek?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!