Találatok a következő kifejezésre: Még 10 a nem várt (30 db)

Bizakodhatok még? 10-re nem várom, most teszteltem, mert görcsölget a hasam, meg szednem kellene egy gyógyszert, és gondoltam előtte megnézem, hogy nem vagyok-e terhes. Negatív lett. Várjak még, vagy már teljesen reménytelen?

Legjobb válasz: Szerintem nagyon korai volt még tesztelned. Nagyon sok kismamánál csak a nemvárt utáni napon mutat bármit is a teszt. Persze vannak kivételek akiknek korán kimutatja de a nagy többségnek nem. Van még esélyed szerintem és ráérsz tesztelni ha már késik legalább 1 napot. Szorítok neked. 37 hetes km...

Szerintem nagyon korai volt még tesztelned. Nagyon sok kismamánál csak a nemvárt utáni napon mutat bármit is a teszt. Persze vannak kivételek akiknek korán kimutatja de a nagy többségnek nem. Van még esélyed szerintem és ráérsz tesztelni ha már késik legalább 1 napot. Szorítok neked. 37 hetes km...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen, akkor megvárom, hogy megjöjjön, sé utána kezdem el szedni a gyógyszert...

Baj ha a nem vart napjan meg csak halvany pozitiv a 10-ese erzekenysegu teszt? Es lent van a hom, nem kellene mar a 10-es erzekenysegunek mar erosebb lennie a nem vart napjan?

Legjobb válasz: Szia! Ne aggódj! Semmi baj nincs! Nekem extrahalvány lett a 10-as érzékenységû teszt a nemvárt napján. Alig lehetett látni hogy ott a második csík. :) Ne aggódj. Halk gratuláció, de még holnap reggel is csinálj egy tesztet. Én úgy csináltam hogy minden nap, és szépen erõsödött a teszt. :) Lehet hogy késõbb fogant meg a baba, lehet hogy volt egy spontán peteérésed, sok minden befolyásolhatja. Egyszerûen meg vannak olyan emberek is akiknek lassabban termeli a szervezete a hcg hormont. :) http://kepfeltoltes.hu/view/130323/P1040179_www.kepfeltoltes.. A felsõ teszt volt nekem a nemvárt napján. Igen csak meg kell erõltetni a szemed hogy lásd a 2. csíkot. Az alsó teszt pedig a másnap reggeli. Ezek 10-es érzékenységû tesztek, külföldön vettem. :)

Szia! Ne aggódj! Semmi baj nincs! Nekem extrahalvány lett a 10-as érzékenységû teszt a nemvárt napján. Alig lehetett látni hogy ott a második csík. :) Ne aggódj. Halk gratuláció, de még holnap reggel is csinálj egy tesztet. Én úgy csináltam hogy minden nap, és szépen erõsödött a teszt. :) Lehet hogy késõbb fogant meg a baba, lehet hogy volt egy spontán peteérésed, sok minden befolyásolhatja. Egyszerûen meg vannak olyan emberek is akiknek lassabban termeli a szervezete a hcg hormont. :) http://kepfeltoltes.hu/view/130323/P1040179_www.kepfeltoltes.. A felsõ teszt volt nekem a nemvárt napján. Igen csak meg kell erõltetni a szemed hogy lásd a 2. csíkot. Az alsó teszt pedig a másnap reggeli. Ezek 10-es érzékenységû tesztek, külföldön vettem. :)
A kérdező hozzászólása: nekem is olyan lett a tesztem mint neked az elso!! szoval akkor remenykedhetek? de mi van a hom-mel, az ma 36.1 lett!
Nekem a hõm az marha alacsony volt. Mint ahogy szokott lenni. Igazából nem voltam az a nagy hõmérõzõs típus, de amikor néha peteérés elõtt, után mértem akkor peteérés elõtt mindig 35, 7-8-36, 1 volt, peteérés után pedig 36, 7 körül. Mikor pozitívat teszteltem akkor is megmértem, másnap reggel akkor 36 volt. Én nem alapoztam sosem a hõmérõzésre, szerintem butaság, mert becsaphatja az embert bármikor. És most itt vagyok 14 hetesen és szépen növekszik a pocaklakó. :)
Ja és elsõ voltam. :) Mikor teszteltél utoljára? Ma reggel? Zsu
A kérdező hozzászólása: a tegnap delutan
Akkor szerintem tesztelj most egyet. Biztos hogy pozitív lesz. ne ijedj meg a halványtól, szépen fog erõsödni. :)
Szia, nagyon nagyon kevés a 36.1, de ha vezeted a görbédet akkor ezt te tudod is.Nekem is halvány bár jól látható pozi lett két nappal a nem várt elõtt, de 2 nap múlva a hõm leesett és megjött.Tehát a pozi teszt nem tévedett, elindult a beágyazódás, de nem maradt meg.Ne táplálj erõs reményeket, viszont ha mégis erõsödik akkor az nagyon jó jel...nekem nem erõsödött.Tiszta szívbõl kívánom hogy sikerüljön.

Olyan őrjítő ez a várakozás! Van még valaki aki 10. ére nem várja?

Egyik percben úgy érzem sikerült, a másikban meg úgy, hogy nem. Van biztató jelem 11 napja 36,7 felett van a hőm és még nem esett le, pedig max. 6-7 napig szokott fent lenni, de nem merek benne bízni. Van még valaki ugyanebben a cipőben?

Legjobb válasz: Ha csütörtökre nem várod, akkor szerintem nyugodtan tesztelhetsz :) nekem jobban kimutatta nemvárt elõtt a 2 csíkot a 25 ös teszt,mint a 10es!! sok sikert! majd írd meg mi lett az eredmény:) üdv:29 hetes km

Ha csütörtökre nem várod, akkor szerintem nyugodtan tesztelhetsz :) nekem jobban kimutatta nemvárt elõtt a 2 csíkot a 25 ös teszt, mint a 10es!! sok sikert! majd írd meg mi lett az eredmény:) üdv:29 hetes km
Elsõ vagyok. csak hõmérõzöd magad?? én vettem mini ovulációs mikroszkópot. ( ami megmutatta peteérés után pár nappal , hogy babát várok ) vettem még ovus tesztet és volt ovus fájdalmam is. így 2x jött össze a baba! ha kell segítség, nyugodtan írj akár privit is!!!!
A kérdező hozzászólása: Nekem is van ovu mikroszkópom, meg ovu tesztem is. Meg pontosan tudtam most a peteérésem idõpontját, mert pont doki nézte uh-n mikor megrepedt a tûszõm. Párommal rohantunk is haza. Most nem az idõzítéssel volt a baj. Mind a ketten egészségesek vagyunk (most már). De így sem akar jönni! Lehet, hogy nem érdemlek meg ekkora boldogságot.
Dehogynem érdemelsz.én idáig már mindent kipróbáltam:tea, vitaminok, ovu teszt stb.A múlt hónapban már belefáradtam és abbahagytam mindent.Holnap még nem tesztelek, nem akarok csalódni ismét./a 3.babára váró/
Basszus, két napja nekem is megjött és ezen a két napot full pozitív, 100%-osan pozitív a PG/53-as ovu teszt. ekkora becsapást! Soha ilyen pozitív nem volt még. Gyorsan megcsináltam egy hagyományos LH tesztcsíkot, és az negatív lett. ennyit arról a vacak mikroszkópos páfrányos tesztrõl. Eddig védtem, dícsértem, én hülye meg ez alapján akcióztam. Most a rendes LH tesztet fogom nézni, lehet, hogy nem fog becsapni úgy, mint ez a vacak :(
elsõ vagyok. nekem van oloyan Pg/ 53 as cu mikroszkópom is, de az nem ér semmit. ami viszont 2x is bevált az a Baby Baby mikroszkóp.
Még sosem hallottam róla. Az meg milyen mikroszkóp?????
"én vettem mini ovulációs mikroszkópot. ( ami megmutatta peteérés után pár nappal , hogy babát várok )" Az hogy mutatta meg neked, hogy babád lesz?? A PG53-as mikroszkóp elvileg csak azt mutatja, hogy mikor van az embernek peteérése.
Jó is lenne , ha lenne olyan találmány, ami már a peteérés után megmutatja, hogy lesz-e baba. Akkor nem is lenne ennyi hosszan várakozó ember!
Az elõzõ elötti vagyok: bocsi, te nem is a pg53ra gondoltál? Most próbálok utána nézni ennek a baby mikroszkópnak, de jó lenne, ha amolyan "csodacucc" lenne, amit elképzelek, az alapján amit mondasz.Kérlek írj róla nekünk tapasztalatot! :)
A kérdező hozzászólása: 27.volt, de ez már lényegtelen mert meg jött. Én feladom, most nagyon csalódott vagyok.
Elsõ vagyok. ne csüggedj!! mikor volt peteérésed? félidõben?
A kérdező hozzászólása: Holnap reggeli elsõbõl szeretnék majd tesztelni.25-ös facelle tesztem van itthon. Olyan rég óta várom azt a kétcsíkos tesztet, hogy csak na.
A kérdező hozzászólása: Ja amúgy jó egészséget nektek!
Elsõ vagyok! Drukkolok nagyon :) és köszönöm szépen a jókívánságokat :) Írj ám!!!!!
Várjuk a reggeli teszt eredményt!!!! nagyon drukkolok!!!
Csütörtökre vártam múlt héten, hétfõn (ápr. 30.) Facelle-l teszteltem és szépen kijött a második csík! Nemvárt napján Clearblue-al, full pozi lett! :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm Erus76! Akkor a holnap reggelinek már ki kellene mutatnia, ha van babóca. Nagyon reménykedek!
Én is kíváncsi vagyok, hogy sikerült-e! Drukkolok!
Sziasztok én sem várom 10.-ére.A 3.babára várunk már régóta.Van ugyan itthon tesztem, x-epil, de még várok.Csak nehéz a várakozás nekem is.Idáig minden hónapban azt hittem, h sikerült, mert mindenféle tünetem volt.Most semmi.
A kérdező hozzászólása: Reggel megcsináltam a tesztet, de szokás szerint negatív lett, de a hõm még nem esett le.
Nekem ma jött meg, 27.én volt peteérésem.én nem vezetek görbét.Ovu tesztet én is vettem, és kb.12 napig 2 csíkos volt.Nem ért semmit.

Reménykedhetek még? 3 napom van a nem várt menziig, és ma csináltam egy 10-es érzékenységű tesztet negatív!

a h?m magas még mindig,tüneteim vannak,de NEGATÍV a tesztem:-((

Legjobb válasz: http://www.kismamablog.hu/terhesseg/a-terhesseg-jelei/terhes.. Ilyenkor még nagyon korán van tesztelni. Én egyáltalán nem vagyok a túl korai tesztelés híve, mert az esetek zömében csak felesleges csalódást okoz.

http://www.kismamablog.hu/terhesseg/a-terhesseg-jelei/terhes.. Ilyenkor még nagyon korán van tesztelni. Én egyáltalán nem vagyok a túl korai tesztelés híve, mert az esetek zömében csak felesleges csalódást okoz.
Ilyen korán még nem termelõdik annyi hcg hormon a szervezetben. Próbáld meg a mensi elmaradás után 5 nappal újra, akkor már kell lenni annyinak hogy kimutassa a teszt.
Három nappal a nem várt elõtt még bármi lehet, én holnapra nem várom tünetek nekem is vannak de mivel már két éve nem várom és ez idõ alatt nagyon sok negatív tesztet láttam a türelmetlenségem miatt(ami ugye nagy csalódás)most inkább megpróbálom el terelni a figyelmem a naptárrol és olvasgatok az oldalon!Reménykedni mindíg lehet de inkább akard, hogy sikerüljön az sokat segít!Nekem is ezt mondják!Sok sikert és ha itt lesz az ideje hidd el jönni fog az a baba!Kívánok mindenkinek sok-sok++++++ot!
Mikor volt ovulációd?
De jó, minden jót! :)
De jó! :)
A kérdező hozzászólása: El sem hiszem de halovány pozitívat teszteltem!!pénteken megismétlem!Ez lesz a párom valentin napi ajándéka!!Köszönöm hogy írtatok és hogy gondoltatok rám!!:-)Mindenkinek mihamarabbi babásodást és boldog egészséges életet kívánok!!
A kérdező hozzászólása: Sziasztok!Sajnos nem tudtam tesztelni, így holnap reggel tesztelek.Most vettem meg valami gabriel remélem az jó.Én pont a hetedik napon járok, úgyhogy ma kiderül minden.Mérem a hõmet még mindig fent van, 37.2fok.Sajnálom hogy nektek nem jött össze.Kívánom hogy minél hamarabb sikerüljön neked is és nekem is.Úgy izgulok a holnap miatt!!
Na, mi lett?
Szia, nem azért, hogy elkeserítselek, de nekem 7 nappal az abbahagyása után jött meg. De a dokim szerint 2-4 napon belül "illik" megjönni. Szorítok neked!
A kérdező hozzászólása: köszönöm hogy gondolsz rám.
Várom a holnapi teszted eredményét, szorítok!
A kérdező hozzászólása: Nagyon gratulálok nektek!!Olyan öröm ilyet olvasni:-)Nagyon sok egészséget kívánok mindkettõtöknek!!:-)
Folyt. Nekem a megtartással volt gond, mindig sikerült, csak elment. Ezért merem csak halkan mondani...
A másodikat várjuk, de nekem másképp kellett szednem, mert sárgatest elégtelenségem van, nem kellett abbahagynom. Tetszik a hozzáállásod, elõbb-utóbb összejön.:) De én most is látok esélyt.
A kérdező hozzászólása: Ez az elsõ hónap hogy szedtem, én végül is a menstruációm miatt kaptam hogy rendesen beálljon, viszont peteérésem van.22-30ig szedtem.Te hogy szeded?Mit?Holnap reggel csinálok egy tesztet, nem igazán bízom benne hogy baba van, meg ha lesz lesz ha nem nem majd legközelebb.ti hanyadik babátokat várjátok?Mióta próbálkoztok?ha van babátok akkor mikor sikerült nektek, mennyi idõ után?
Mikor hagytad abba a progit?mettol meddig szedted?
Mi babát várunk, ha minden jól megy :) A jelekre kár adni, nem jelent semmit. Egy tesztet mindenképp megér szerintem, de ne éld nagyon bele magad azért. Nem úgy van, hogy a gyógyszer abbahagyása után pár napra meg kell jönnie, ha nincs baba?
A kérdező hozzászólása: Komolyan?Szerinted már tesztelhetnék?Nem is tudom, reggel egyik percrõl a másikra felment a savam és azóta hányingerem van, pedig én egyáltalán nem vagyok savas reggelire savanyúkáposztát szoktam reggelizni.nem kávézok és reggel megcsapott a kávé illata és olyan fincsi volt az illata és ez nem igazán babás jel.A babásoknak hányingerük van a kávétól.Ha azt mondod ennek ellenére hogy teszteljek akkor reggel csinálok egy tesztet4most egy kicsit felcsillant a remény.:-)Ja és köszönöm a válaszodat.Ti is babára vártok?
Én tesztelnék.
A kérdező hozzászólása: 18-19-e körül.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen!még nem élem bele magam amég a saját szememmel nem látom az uh-n!minden jót nektek is!!
A kérdező hozzászólása: Még annyit hogy a 8. és a 13. napon voltunk együtt. Ez kb jó?
Ilyenkor még nem lehet tüneteket érezni, hisz a baba még be sem ágyazódott ha egyáltalán megfogant. Ne kelts magadban hiú ábrándokat, nehogy csalódj. Tapasztalatból mondom, nem bántani szeretnélek. Azért drukkolok! 10 hetes kismami
A kérdező hozzászólása: Köszke a választ és nem bántottál meg! Csak azért kérdezek ilyeneket mert picit fiatal vagyok.
A kérdező hozzászólása: De azért mégis érdekelne ez a dolog, mármint a beágyazódástól kezdve mit éreztél? Adnál tanácsokat, ha megkérlek?
Ilyen korán nincsenek tünetek még. talán a terhesség megállapítása után pegy-két héttel..

A ciklus 19. napján lehet fehér folyás? A nem várt még legalább 10 nap.30 napos a ciklusom.

eménykedhetek azért h összejött a baba?vagy ha van ilyen folyás akkor biztos h nem?meg amióta peteérésem volt,mindig puffadt a hasam.mennyi remény van?

Legjobb válasz: Remény van, mert a folyásból nem lehet semmire sem következtetni. Drukkolok.

Remény van, mert a folyásból nem lehet semmire sem következtetni. Drukkolok.

4kilót lefogytam, a mult hónapban megvolt a mensim, a mostanit 10.-re nem várom. A derekam majd leszakad, olyan mintha meg akarna jönni. Lehetséges, hogy terhes vagyok?

4kilót lefogytam, a mult hónapban megvolt a mensim a mostanit 10.-re nem várom.A derekam majd le szakad olyan mintha megakarna jönni.És rengeteget zabálok már 3kiló vissza is jött.A hasam eddig lapos volt most fel van puffadva.Ráadásul érzelmi ingadozásaim vannak.

Legjobb válasz: Nem tom miért hagyta le a kérdésemet!Lehet h. terhes vagyok?

A kérdező hozzászólása: Nem tom miért hagyta le a kérdésemet!Lehet h. terhes vagyok?
Az elsõ hónapban én is fogytam 4 kg-t, mostanra jõtt vissza, 19 hetes vagyok. Sok sikert Neked!

3 hetes terhességet nem várt menszi előtt kimutat a teszt? Vagy nem? Március 10-én jött meg és 14-ig tartott most is 10-11-ére várom de nagyon furán érzem magam!

Legjobb válasz: Áh, még nagyon korai!Még a beágyazódás sem történt meg!Persze vannak nõk akik érzik elsõ perctõl kezdve a babit, de ilyenkor még minden kétesélyes!

Áh, még nagyon korai!Még a beágyazódás sem történt meg!Persze vannak nõk akik érzik elsõ perctõl kezdve a babit, de ilyenkor még minden kétesélyes!
A kérdező hozzászólása: Lehet hogy azért mert nagyon görcsölök hogy legyen babám de az a fura hogy még van majdnem 10 napom hogy megkéne jönnie de már most tompán fáj a hasam meg feszül a hasam alja és a mellbimbóm estére amikor megyek fürödni tele van fehér pöttyökkel!És amikor megjön elõtte 2-3 nappal szoktam csak görcsölni
A vélt fogamzástól számított kb. két héten belül mutathat valamit a teszt. Ez nagyjából a nem várt napja körül van. Leghamarabb a nem várt elõtt 1-2 nappal lehet tesztelni, de akkor még megeshet, hogy negatív annak ellenére mégis baba van a dologban.
Nem akarom, hogy tesztet pazarolj el, szo sincs errol de ha 14-en lett vege a mensidnek akkor nincs kizarva, hogy volt egy spontan peteeresed mondjuk 15-20 kozott es megfogant a baba. A nagykonyv szerint kozepido tajan van pe de attol meg nincs kizarva, hogy valakinel hamarabb bekovetkezik egy spontan peteeres. Persze azt tanacsolom, hogy meg ne tesztelj. Mindenkepp vard meg a nemvart napjat, csak azt szerettem volan irni, hogy ilyen is lehetseges.
Szia! Nekem is 10-én jött meg, és szintén 10 körül jön a következõ. Szerintem is még nagyon korai. Én beszéltem védõnõvel, azt mondta, ha 5 napja késik, akkor teszteljünk. Én az eddigi hónapokban elkövettem azt a hibát, hohy mindig teszteltem aznap reggel, mikorra meg kellett volna jönnie, és így kidobtam az ablakon 4 tesztnyi pénzt. Legyél türelmes, inkább akkor tesztelj, mikorra van esély, hogy pozitívat mutasson a teszt! Szerintem most még ez eléggé esélytelen...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!