Találatok a következő kifejezésre: Még 1-2 a nem vártig! (7 db)

Még 1-2 nap a nem vártig! Úgy fáj a hasam mint ha meg akarna jönni! Meg feszit ott lent! Ez csak mesi miatt lehet, vagy ha terhes lennék akkor is normális lenne?

Legjobb válasz: a höm még mindig 37,fáj a derekam,barnáztam egy kicsit.a cicim érzékeny már 1,5 hete, máskor csak1-2 nappal mesi elõtt fáj,fáradékonyabb vok.szerintetek mint gondoljak?

A kérdező hozzászólása: a höm még mindig 37, fáj a derekam, barnáztam egy kicsit.a cicim érzékeny már 1, 5 hete, máskor csak1-2 nappal mesi elõtt fáj, fáradékonyabb vok.szerintetek mint gondoljak?
Ha terhes lennél valószínû elvetélnél.Szerintem csak meg fog jönni, de ha bizonytalan vagy keress fel egy nõgyógyászt.
A kérdező hozzászólása: Miért vetélnék el?Ha görcsöl a hasam az már nem jó jel?
Hát gratulálok elsõ válaszoló , tele vagy logikával ekkora hülyeséget csak az irhat aki még nem volt terhes.
A kérdező hozzászólása: Akkor ez nem igaz?
Nekem annyira fájt, amikor nem vártam, hogy csak görnyedten tudtam ülni. Biztos voltam benne, hogy ez megint mensi lesz, nem baba. És még után héten is nagyon görcsölt. De Babó azota is itt van a pocakomban és vígan kalimpál :) Drukkolok Neked, ez még bármi lehet!!! 24 hetes pocakos
PERSZE HOGY NEM, EZEK A TÜNETEK MELLET LEHETSZ BABÁS IS MEG JÖHET A MENSI IS, KITARTÁS AZTÁN TESZT:)
Én terhes vagyok (már van 1 lányom), kb.5 hetes, tehát nemrég jöttem rá, hogy az vagyok, de még tegnap is éreztem a menstruációs tüneteket mellfeszülés, görcsök, méhfájdalom... Tehát nem kell feladni, azért mert úgy érzed még lehet baba.:-)
Mindenképp. Gratulálok :)
A kérdező hozzászólása: koszonom, most mar azon izgulok hogy erosodjenek a csikjaim, es hogy ne verezek!!!!!
Gratulálok!! :)
Menzesz várt idõpontja elõtt sosem érdemes tesztelni, mert egy átlagos nõ életében többször következik be korai spontán vetélés, amit -ha elõtte nem tesztel- észre sem vesz, mert menstruációnak hiszi. Nagyon drukkolok, ezt csak azért írtam le, mert én is csináltam ezt hónapokig, mert kétségbeesetten terhes akartam lenni és szintén teszteltem már a menses elõtt, aztán 3 hónappal ezelõttig mégis mindig "megjött" több + teszt ellenére. Lelkileg egyáltalán nem tesz az ilyen jót..

2 nap van a nem vártig! 1 hete feszül a mellem, most viszont múlóban van a fájdalom, inkább csak nagyobb az ilyenkor szokásosnál, picit feszül. Megint meg fog jönni?

Legjobb válasz: Nekem is nagyon fesült a mellem, hol jobban, hol kevésbé. 2 nappal azután, hogy nem jött a várt napon, a tesztem már pozitív volt. Sajna nem maradt meg... Neked szorítok! Vegyél majd tesztet, ha nem jön meg!!!

Nekem is nagyon fesült a mellem, hol jobban, hol kevésbé. 2 nappal azután, hogy nem jött a várt napon, a tesztem már pozitív volt. Sajna nem maradt meg... Neked szorítok! Vegyél majd tesztet, ha nem jön meg!!!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, hogy írtál és sajnálom, hogy angyalkád lett. A héten mindenképpen megyek dokihoz, mert szeretném, ha a következõ ciklusban csinálnának hormonvizsgálatot!! Remélem nem jön meg!!
Szia! Nekem már aznap kimutatta a teszt (bár halványan, amikor meg kellett volna jönnie. Mindenképpen tesztelj! Szorítok! 22 hetes kismama

3 nap van még hátra a nem vártig. Már 2 napja egyre emelkedik a hőm (minden reggel 0, 1 fokkal). Emellett vagy kicsit szurkál a hasam, vagy megjön érzésem van. Még ne reménykedjek? Ez lehet terhesség jele?

Legjobb válasz: 2 dolog lehetséges! ha terhes vagy a mensi napján is fent marad a hõd és utána is. ha nem vagy terhes akkor leesik vagy elõtte nap, vagy azon a napon mikor meg kéne jönnie. A szurkapiszka lehet a mesi elõjele is de a teherbeesésnek is! Szóval reménykedhetsz igen!!! Drukkolok!

2 dolog lehetséges! ha terhes vagy a mensi napján is fent marad a hõd és utána is. ha nem vagy terhes akkor leesik vagy elõtte nap, vagy azon a napon mikor meg kéne jönnie. A szurkapiszka lehet a mesi elõjele is de a teherbeesésnek is! Szóval reménykedhetsz igen!!! Drukkolok!

1 hét van még a nem vártig, de ma teszteltem kiváncsiságból délben és persze - lett.Ma este hazajöttem és na mondom ki is dobom, és ott volt a 2.csík! Lehet baba?

Tudom korai és hogy ne éljem bele magam és hogy ennyi id? elteltével már nem valós az eredmény,de mégis ti jártatok már így,lett bel?le baba?

Legjobb válasz: 10 perc után tényleg nemvalos az eredmény!de azért nincs kizárva semmi! tudod minekt már a reményis éltet!biznunk kell minden hónapban!szóval kivánom igaz legyen az a pozitiv csik!azért én tesztelnék mégegyszer se csakis reggel!!!!!

10 perc után tényleg nemvalos az eredmény!de azért nincs kizárva semmi! tudod minekt már a reményis éltet!biznunk kell minden hónapban!szóval kivánom igaz legyen az a pozitiv csik!azért én tesztelnék mégegyszer se csakis reggel!!!!!
Azért nyugodj meg, mert a szellemcsík ritka, és ahhoz fény kell, hogy lásd! És a pozitív erdmény 1000-bõl 998x pozitívat jelent! Saját ügyemben azomban étségeim vannak , elvileg 28-ra nem várnám, de 10én volt pém, így akkor most 24-re nem várom?????
Nekem is ma van a 16. napom, és március 30-án lenne a vérzésem. Csatlakozom az izgulók táborához.
akkor várj pár napot vegyél másik tesztet és kiderül:) bárcsak nekem is ezlenne a 25. napom. nekem mégcsak 16.
A kérdező hozzászólása: Ja, viszont a ma reggeli hõm 37 volt kereken, és ezen a héten 36, 8 volt a többi, elõtte héten 36, 6 persze nem mindennap.
A kérdező hozzászólása: Hát sziasztok!Sajnos nincs több tesztem, ma majd veszek.Hát lehet hogy elkiabáltam egy picit ezt a teszt ügyet, mert ma reggelre már nagyon meg kellett erõltetnem a szemem hogy lássak vmit, és az már lehet hogy szellemcsík.:(Pedig higgyétek el tegnap este visszakaptam a fejem mielõtt kidobtam volna, mert olyan jól lehetett látni aránylag, de nem rózsaszín volt hanem inkább szûrke, persze ez is sok órával késõbb.Hát ez van, nyílván ha +lenne akkor nem több órával késõbb jelenne meg és nem tûnne el.Azért majd írok ha mégis.
szerintem az pozitív lesz... írd meg a másik eredményt!!
Szia! Hat ezt en is irhattam volna!! Hisz en is ma teszteltem csak kivancsisagbol. En vasarnapra nem varom. Egy 20-as erossegu tesztel ma egy nagyon halvany pozitivat teszteltem....par perc mulva en nagyon-nagyon halvanyan mar lattam valamit, de kb. 10 perc utan ujra megneztem es jobban latszodott, majd kesobb elhalvanyodott ujra. Nem tudom, hogy mi van, en holnap reggel az elso vizeletbol tesztelek megint. Nagyon izgatott lettem, mert meg ilyet en nem lattam, de nem vagyok benne biztos, lehet, hogy szellemcsik volt? Legyszi ird majd meg, hogy neked mi lett ebbol!!! szoritok Neked!!!!
Reggel teszetlj! Én is 24-re em várom, nagyon érdekel az eredmény! Kérlek, hogy írd meg a reggeli eredményt, mert, ha neked +, akkor én is tesztelek elöre is köszi
mindenkeppen tesztelnek megegyszer a helyedbe!! de allitolag, 10 perc alatt tenyleg megmutassa a valodi erteket! en mikor a lanyommal terhes voltam egy par perc alatt ott volt szepen a ket csik a teszten!
Kedves elõzõ, Tapasztalatom szerint a peteérés idõpontja nem befolyásolja a ciklus hosszát, ha az amúgy stabil és rendezett szokott lenni .

Lehet, hogy mégis babás vagyok? Dec.4-re nem vártam a menszim!Nem is jött meg.25 napos ciklusaim vannak.30 napra viszont beteg lettem.1-2 napnál többet sosem késett!

4-5 napig szoktam vérezni,most 2 napig véreztem és azóta semmi!Történt velem egy baleset dec.2-án,eltörött a vállam!Olyan gyógyszert írtak fel amit kismamák nem szedhetnek,ezért vettem tesztet amit megis csináltam 3-án és negatív lett!Elkezdtem szedni a gyógyszert,de most nagyon aggódok mivan ha mégis babás vagyok és így ártottam a picinek?!

Legjobb válasz: hát ha a tesz negatív akkor nem vagy terhes. tehát "mégis" nem lehetsz babás. de ha nagyon idegesít a kérdés keresd fel a nõgyógyászod és Õ majd biztosan kizárja a terhességet.

hát ha a tesz negatív akkor nem vagy terhes. tehát "mégis" nem lehetsz babás. de ha nagyon idegesít a kérdés keresd fel a nõgyógyászod és Õ majd biztosan kizárja a terhességet.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!