Találatok a következő kifejezésre: Még 1-2 a (1838 db)

Szerintem ez nem az lesz. Tesztet kell csináltatni.
A kérdező hozzászólása: voltam orvosnál kaptam rá allergia gyógyszert, kálciumot, meg kenegetõt ami enyhíti..a kezemrõl eltüntek a lábamon viszont még vannak szerintetek? az orvos azt mondta h nem lehet kideríteni mért van..vírus, allergia stb
A HIV kiüti az immunrendszert, tehát, ha ez egy másik betegség, akkor is összefügghet a nyári kapcsolattal. Ilyenkor minden gyanús jellel orvoshoz kell fordulni.
A kérdező hozzászólása: tesztet 2 napja csináltam ..1 hét múlva eredmény..de elvileg az ablakperiódusba lennének rá tünetek de annak már elviekben vége
Bármi lehet. A teszt ingyenes
Go Doki...
Ha hiv esélyes volt a kapcsolatod csináltattál tesztet utána?Amúgy nem kiütéssel kezdõdnek a jelei!
Már bocs, de hogy ne függhetne össze... Simán. De ettõl függetlenül más is lehet. Egy biztos: irány a doki.
A kérdező hozzászólása: Nem vagyok beteg..és igazából semmi gyógyszer nem szedek csak vitaminokat eszek
Rajtam is kijöttek, de vagy gyógyszer vagy vírus miatt. Menj orvoshoz.
Mi a fenéért fekszel le egy HIV esélyessel?Oo

Mitől lehet ez? Kb 1 éve vagyunk együtt a barátommal, az első hónapokban még 1-2 óráig birta a szexet, mondván hogy akkor még nem volt szerelmes belém,

jó fél éve, áttértünk arra hogy max 5 perc, viszont már 2 hete még ha hétközben, mert akkor vagyunk együtt koliban, szóval még ha hétközben is együtt vagyunk mindennap,

Legjobb válasz: 1 perc 2 perc 3 perc . 5 4 3 2 1...... Szóval, szerintem 2 lehetõség van: 1-ik: a pasid valami oknál fogva visszacsöppent a tapasztalatlan éretlen kisfiúk világába ami azt is okozhatta hogy túl sok fiúval van össszezárva éjszakánként és ott csak a [email protected]és megy... 2-ik: még mindig oltári jó nõ vagy a számár kúvajól nézel ki és elélvez túl hamar a látvány és az érintések által....ha a 2. válasz a jó akkor mutathatnál egy képet :)

1 perc 2 perc 3 perc . 5 4 3 2 1...... Szóval, szerintem 2 lehetõség van: 1-ik: a pasid valami oknál fogva visszacsöppent a tapasztalatlan éretlen kisfiúk világába ami azt is okozhatta hogy túl sok fiúval van össszezárva éjszakánként és ott csak a [email protected]és megy... 2-ik: még mindig oltári jó nõ vagy a számár kúvajól nézel ki és elélvez túl hamar a látvány és az érintések által....ha a 2. válasz a jó akkor mutathatnál egy képet :)
igen siet és gyors akar lenni. :)
Mákod van, az én pasim mindig is csak fél percig bírta. Neked legalább volt vele egy jó idõszakod... Mást nem tudok mondani. Szerintem egyszerûen az van hogy nem szeret és nem figyel rád eléggé. Hogy miért mondom ezt? Mert én azt gondoltam hogy szegény párom nem tehet róla és hogy egy édes pasas akit emiatt nem dobhatok el magamtól, erre a múltkori bulin fûzögetett egy csajt... Tehát valószínûleg nem értem neki annyit, hogy kicsit koncentráljon és ne engedje el magát.
A kérdező hozzászólása: Azt nem mondanám hogy nem figyel rám, mert sokszor mondja hogy megujjaz elõtte, csak hogy biztos legyen hogy nekem is jó legyen, meg általában mondja után, hogy az a baj hogy túl finom vagyok, de nem tudom, fura ez nekem akkor is... :S
A túl finom szöveget az önkontrollal nem rendelkeõ srácok szokták elsütni... akik már nem fordítanak idõ arra hogy a csajnak is jó legyen... egyszerûen úgy érzi, hogy ksz már az övé vagy, azaz nem kell teperni, az ágyban sem... ezért a pár perces mentek. Leudja amit úgyis tudja hogy jár neki és kész. MOndd el neki hogy ez neked így nem jó.
ezt nem tudod? álmomban ilyeneket számolok
Ez tényleg egyszerû. Gyakorlatilag el sem lehet rontani... Sajnos nem tudok beküldeni képet a lépésekrõl, de hát a kérdést is úgy kellett kibogarászni. elsõ lépés: beviszünk mindent a gyök alá √(1/2*a*b*(1-(a2+b2-c2)/(2*a*b))*1/2*a*b*(1+(a2+b2-c2)/(2*a*b))) második lépés: a két nagy zárójelet felbontjuk √((1/2*a*b-1/4*(a2+b2-c2))*(1/2*a*b+1/4*()a2+b2-c2)) harmadik lépés: a belsõ zárójeleket felbontjuk és a tagokat átrendezzük √(1/4*(2*a*b-(a2+b2-c2))*1/4*(2*a*b+(a2+b2-c2))) √(1/16*(c2-a2+2*a*b-b2)*(a2+2*a*b+b2-c2)) és kész: √((c2-(a-b)2)*((a+b)2-c2)/16)

Minek akad a samsung galaxy tab 3 man a játékok subawaj surfers meg frut ninja meg jesmi és a tab 2 tn meg nem pedig az tab 2 tön csak 1ghz progivan duplamagos a tab 3man meg 1, 2 ghz duplamag?

......

Legjobb válasz: Újabb rendszer, nagyobb hardware igény. Bár azt mondják, hogy az új droid már gyenge telók is fut. Azt hagyj kérdezzem meg, hogy az emberek miért várnak csodát egy droidos készüléktõl, mikor minden 10. kérdés arról szól itt miért akadt, meg lefagy. 1.5 éves ipadem van, és KOTOR-r játszok rajta akadásmentes, de bármelyik legújabb játékot elviszi. Volt droidos tabletem nem is a legolcsóbb, de 4 hónap után elakadt vettem egy ipadet. Azóta boldog vagyok.

Újabb rendszer, nagyobb hardware igény. Bár azt mondják, hogy az új droid már gyenge telók is fut. Azt hagyj kérdezzem meg, hogy az emberek miért várnak csodát egy droidos készüléktõl, mikor minden 10. kérdés arról szól itt miért akadt, meg lefagy. 1.5 éves ipadem van, és KOTOR-r játszok rajta akadásmentes, de bármelyik legújabb játékot elviszi. Volt droidos tabletem nem is a legolcsóbb, de 4 hónap után elakadt vettem egy ipadet. Azóta boldog vagyok.

1 órája küzdök vele, de sehogyan nem tudom megcsinálni a feladatokat. Hogyan csináljam meg? 1, mekkora a sin 2x értéke, ha cos x=3/5 2, mekkora a sin x értéke, ha tg x =5/8 3, mekkora a cos^2 y értéke, ha tg y =3

Legjobb válasz: elöször a sin2x= 2*szinx*cosx utána használd a sin·2x+cos·2x=1 azonosságot. sinx=gyök alatt(1-cos·2x) ebbõl megkapod a sinx-t.

elöször a sin2x= 2*szinx*cosx utána használd a sin·2x+cos·2x=1 azonosságot. sinx=gyök alatt(1-cos·2x) ebbõl megkapod a sinx-t.
A kérdező hozzászólása: az egyik 4/5 lett ha minden igaz, de a többit nem tudom :(
(2)-höz: tg x = sin x/cos x valamint sin^2 x + cos^2 x = 1 képletbõl cos x-et kifejezni sin x-szel, és így már ki lehet fejezni a tg x-et pusztán sin x-szel, majd az egyenletbõl kiszámolni sin x-et. (3)-hoz is csak ezt a két egyenletet kell használni. Ügyelni az elõjelekre és a többszörös megoldásokra.
Az elsõ megoldása hiányos, mivel sinx=±√(1-cos^2(x)), így sin(2x) értékére 2 különbözõ értéket kapunk; egyszer, ha sin(x) pozitív, egyszer ha negatív.

Szerintetek működhet egy olyan kapcsolat, ahol a pasi már nem szűz, a csaj pedig igen, de még 1-2 év mire lefeküdnének? A csaj tizen-, a pasi meg huszonéves.

Legjobb válasz: tapasztalatból mondom, max 3-4 hónapig lehet húzni a pasit, de csak akkro ha nagyon szeret. lehet belõle kapcsolat, de nem túl hosszú távú, mert 1-2 évet felejtõs hogy várjon, max közbe elmegy máshoz. miért te hány éves vagy?

És hogy fogják kõbe vésni az 1-2 évet? Mire várnak? Hogy ne legyen büntethetõ a férfi? Vagy esküvõre? Ha erkölcsi/vallási okai vannak és mindketten vallják a nézeteket, akkor abszolút 100%-ig mûködhet. Egyéb más esetben is mûködhet, de elég nagy a valószínûsége, hogy a lány idõ elõtt beadja a derekát.
tapasztalatból mondom, max 3-4 hónapig lehet húzni a pasit, de csak akkro ha nagyon szeret. lehet belõle kapcsolat, de nem túl hosszú távú, mert 1-2 évet felejtõs hogy várjon, max közbe elmegy máshoz. miért te hány éves vagy?
tizenmennyi a lány? ha mondjuk 13 akkor egyáltalán miért van együtt egy huszonéves csávóval, de ha már több akkor meg minek akar 2 évet várni?
És a pasi egy rohadt pedofil... Ezt kifelejtetted a történetbõl kis csillag:)
Nálunk mûködött másfél éves várakozással. Szóval személytõl függ, minden okoskodó meg elmehet ahová akar.
Ha a lányom lennél a pasi már ásná a gödrét egy csendes elhagyott helyen.
ha mi vagy te apaca? ha anyira akarsz varni keres egy 16eves sracot majd az varni fog
1-2 év? felejtõs
Az én pasim 26 én meg 17 és három hónapig bírtuk ki most vagyunk együtt 9hónapja..õ volt nekem az elsõ elõtte még nem voltam fiúval úgy. sztem ez természetes hogy az ember kívánja a párját, én is várni akartam még a szexel de az érzelmeknek nem parancsohat az ember:) ne tervezz elõre semmit! ha szereted a barátod, akkor úgyis jönni fog magától minden és nem tudsz majd ellen állni a kísértésnek! kedves pasi hogy várna rád ezért viszonoznod kellene, gondolj bele hogy milyen odaadó és te 1vagy esetleg 2évig húznád az agyát.. mutasd meg neki hogy nem vagy kislány SzeresD!
ha van kit kúrjon addig, vagy keményen infantilis, akkor ki fogja bírni a srác. egyébként meg eléggé egyértelmû, hogy az az 1-2 év a te ábránd képed nem az övé, és pár hónap után a [email protected]án fogsz pörögni és ez így is van jól, meg így is mûködik. egy ilyen idõre kefélõ nõismerõsöm se tudta tartani magát az idõpontjához.
Azt hiszed megvár a pali????? Felejtõs!
A kérdező hozzászólása: Igaz.. ://
Én, ha szerelmes lennék egy 18 éves lányba és szûz lenne, akkor biztos várnék két évet a dologra. 26 vagyok.
vigyázat, pedo maci riasztás!
nekem ez hihetetlen, elég fura ha 21éves fiú 1-2évet várna egy 14éves lányra
szerintem nem, nagyon nem
Attól függ hogy a pasi mennyire bírja ki azt hogy még 1-2 év, és hogy nem csak a testiségek miatt kell neki a lány. Ja meg attól is függ hogy a pasinak mennyire tetszik, mennyire van ideje, és mennyire érti meg azt hogy õ fiatalabb.
Újra én (3.) vagyok. + még attól is függhet hogy a lány a korához képest mennyire érett
deh. hülye lenne annyit várni.
nem
A kérdező hozzászólása: Hát..én (lány) 14 vagyok a barátom 21...nem nemvagyok kis ribanc, és õ sem egy rohadt pedofil.. 2-án lettünk 5 hónaposak, és õ is így gondolja, hogy 1-2-3 év, de 16 alatt biztos nem...és ezzel tisztában volt a legelején is..csak kíváncsi voltam mások véleményeire is.. (:
Ha õ is úgy gondolja, akkor jó. Bár nem hiszem, hogy ha 2 évnél korábban lefeküdnél vele, attól ribanc lennél. De mindegy, szóval ha mindketten így látjátok helyesnek, akkor mûködhet.
21évesen 14éves kislánnyal kezdeni?! Az nem semmi... A barátodról megvan a véleményem:D De õ tudja...
A kérdező hozzászólása: ez dícséretes:)

34 hetes vagyok ihatom a málnalevélteát, vagy várjak még 1-2 hetet?

Legjobb válasz: várj még legalább 2-3 hetet.

várj még legalább 2-3 hetet.
Szerintem legalább egy hetet még várj. Én a 36. hétben vagyok és egy hete iszom, illetve akkor kezdtem a homeós bogyót is, de azért, mert a szülésznõm azt mondta, hogy korábban kezdjem el egy héttel, mint szokás. A babám nagy, illetve a terhességem is elõrehaladott, engem valószínûleg elszámoltak, illetve korábban volt peteérésem. Egyébként csak 35-36. héten szabad elkezdeni inni.
A baba tüdeje kb a 36. hét végére érik be, tehát várj, mert ha neked gyorsan hat a tea, akkor nehogy baj legyen!!
A 36. héttõl szabad inni.
Úgy tudom én is, hogy betöltött 36. héttõl lehet inni napi 1-2 csészével reggel vagy este. Szóval vagy reggel 1 csésze vagy este 1csésze vagy reggel és este 1 csésze. Vagy a Caulophyllum ch5 homeopátiás gyógyszer.

Még 1-2 nap a nem vártig! Úgy fáj a hasam mint ha meg akarna jönni! Meg feszit ott lent! Ez csak mesi miatt lehet, vagy ha terhes lennék akkor is normális lenne?

Legjobb válasz: a höm még mindig 37,fáj a derekam,barnáztam egy kicsit.a cicim érzékeny már 1,5 hete, máskor csak1-2 nappal mesi elõtt fáj,fáradékonyabb vok.szerintetek mint gondoljak?

A kérdező hozzászólása: a höm még mindig 37, fáj a derekam, barnáztam egy kicsit.a cicim érzékeny már 1, 5 hete, máskor csak1-2 nappal mesi elõtt fáj, fáradékonyabb vok.szerintetek mint gondoljak?
Ha terhes lennél valószínû elvetélnél.Szerintem csak meg fog jönni, de ha bizonytalan vagy keress fel egy nõgyógyászt.
A kérdező hozzászólása: Miért vetélnék el?Ha görcsöl a hasam az már nem jó jel?
Hát gratulálok elsõ válaszoló , tele vagy logikával ekkora hülyeséget csak az irhat aki még nem volt terhes.
A kérdező hozzászólása: Akkor ez nem igaz?
Nekem annyira fájt, amikor nem vártam, hogy csak görnyedten tudtam ülni. Biztos voltam benne, hogy ez megint mensi lesz, nem baba. És még után héten is nagyon görcsölt. De Babó azota is itt van a pocakomban és vígan kalimpál :) Drukkolok Neked, ez még bármi lehet!!! 24 hetes pocakos
PERSZE HOGY NEM, EZEK A TÜNETEK MELLET LEHETSZ BABÁS IS MEG JÖHET A MENSI IS, KITARTÁS AZTÁN TESZT:)
Én terhes vagyok (már van 1 lányom), kb.5 hetes, tehát nemrég jöttem rá, hogy az vagyok, de még tegnap is éreztem a menstruációs tüneteket mellfeszülés, görcsök, méhfájdalom... Tehát nem kell feladni, azért mert úgy érzed még lehet baba.:-)

Tudnátok írni a Vitathatatl 1, 2, 3, és a Soha ne hátrálj meg 1, 2 höz hasonbló filmeket írni légyszi?

Lehetőleg ne Jet Li, meg Tekken se.

Legjobb válasz: Heló! Maga a pokol Jó szórkaozást!

Heló! Maga a pokol Jó szórkaozást!
A végsõ menet (Warrior, 2011)http://www.filmkatalogus.hu/A-vegso-menet--f26451 A harcos (The Fighter, 2010)http://www.filmkatalogus.hu/A-harcos--f27466 Rocky Balboa (2006)http://www.filmkatalogus.hu/Rocky-Balboa--f17161
A kérdező hozzászólása: Köszönöm !!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!