Találatok a következő kifejezésre: Még 1 a mensiig (150 db)

Február elején jött meg utoljára a mensim rendesen. A barátommal babára hajtunk. Voltam dokinál, megcsináltatott velem egy terhességi tesztet ami negatív lett. Felírt napi 2szer 1 tabletta norcolut-ot. Ez a gyógyszer segíthet a teherbe esésbe? Luna

Legjobb válasz: Szia! Nekem ezt a gyógyszer a mensi meghozatalára adták, mikor nem volt baba, és a menszesz 3 hónapig nem jött meg, ez vetélés után volt amúgy, de a lényeg hogy nekem ezt a vérzés meghozatalára írták fel, ahogy abbahagytam a kiírt adagot meg is jött.

Szia! Nekem ezt a gyógyszer a mensi meghozatalára adták, mikor nem volt baba, és a menszesz 3 hónapig nem jött meg, ez vetélés után volt amúgy, de a lényeg hogy nekem ezt a vérzés meghozatalára írták fel, ahogy abbahagytam a kiírt adagot meg is jött.
egyetértek az elõttem szólóval, teákkal csak óvatosan! én is megtapasztaltam a hatásukat, a frász jött rám. Az orvos meg csak mosolygott, azt mondta, hogy a fitoösztogén taratalmuknál fogva kibillenthetik a hormonrendszert az egyensúlyból. soha többé tea-pedig már mi is 1, 5 éve várunk a babára.
Elõször a ciklusodat szeretné a doki rendbe tenni, bár én ezt mos onnan szedem hogy elolvastam a neten a betegtájékoztatót. Nem mondott az égvilágon semmit a doki hogy miért maradt/maradhatott ki 1 hónap vérzés?
Szia!Szedjél premens tablettát, ez barátcserje kivonat, nem hormon.Rendbe teszi a ciklust, és segiti a teherbe esést.
A Norcolut progeszteron, a beágyazódást/megtapadást segítené.De jelenleg nálad annyit tesz, hogy amikor abbahagyod meg fog jönni a menstruációd.Utána ki kellene vizsgálni, megnézni a hormonjaidat.Pláne, ha máskor is elõfordul ilyen hosszú ciklus.Ne vesztegesd az idõt.Ha nem vizsgál ki a doki, keress másikat.Sok sikert :) !
Az mondjuk hatalmas tévedés, hogy a barátcserje, cickafark stb. nem hormonok, a fiziológiás hatásukat tekintve nagyon is azok. :) Tehát érdemes ezekrõl megkérdezni az orvost, mert amúgy normális ciklusokat fel is boríthat.

Menses előtt 1 héttel teherbe lehet esni? Ha igen akkor azért még megjöhet a mensi?

Mert nálam ez volt.A mennyisége ugyanannyi volt,mint szokott,csak a színe s állaga volt más.Nem volt benne nyúlós,darabos vmi,és élénkpiros sem volt,hanem nagyon-nagyon sötétbarna.A melleim nem fájnak,csak tegnap szúrtak és a mellbimbóm is hol szúrt hol viszketett.Vettem ma Clear Blue tesztet,ami 15-20 perc elteltével lett határozott +.De ez sok id?.Most is csináltam 1et,az elég halvány + lett 8 percre,de ittam is lehet h azért,nem tudom.Volt már vki közületek hasonló helyzetben?

Legjobb válasz: Igen, teherbe lehet esni vérzés elõtt 1 héttel is. Monjdjuk ilyenkor nem kellene, hogy megjöjjön a véprzés, mert a visszamaradó tüszõ progeszteront termel, és ez nem hagyja, hogy leváljon a méhnyálkahártya.

Igen, teherbe lehet esni vérzés elõtt 1 héttel is. Monjdjuk ilyenkor nem kellene, hogy megjöjjön a véprzés, mert a visszamaradó tüszõ progeszteront termel, és ez nem hagyja, hogy leváljon a méhnyálkahártya.
Nekem a babam a ciklusom 22-dik napjan fogant vagyis egy hettel a nevart elott, de viszont nallam kimaradt a mensi. En azt tanacsolom neked, hogy ket nap mulva ismet probalj meg egy tesztet es nezd meg, hogy erosodik-e. Ha igen akkor baba van. HA viszont negativ lesz akkor szerintem nagyon korai vetelesrol van szo. Persze nem akarlak remisztgetni es lehet tenleg semmi gond, van akinel megjon meg az elos egy-ket honapban a mensi. De ha gondolod menj el dokihoz hatha egy vervetelbol meg tudjak mondani a hcg szintedet. Kivanom, hogy minden rendben legyen veletek!

Mit csináljak? 4 hónapja szültem és 1 hónapja jött meg rendesen a mensim, akkor kezdtem el szedni a gyógyszert annak is a második napján.

Na ugyebár ha elfogy a gyógyszer 7 nap szünet és ha megint megjön, akkor a második napon kezdem el szedni.

Legjobb válasz: Nem jól érted! Bevetted az utolsó szemet, utána 7 nap szünet, tehát a 8. napon kell bevenned újra. Nem akkor mikor megjön, nem annak a második napján, az csak az elsõ levélnél van úgy. Például: én múlt héten kedden vettem be utoljára, és ezen a héten szerdán kell megint bevennem. Ez minden hónapban eddig így jött ki, mindig kedd az utolsó utána hét szerda az elsõ(legalábbis nálam). Remélem érthetõen írtam le:)

Nem jól érted! Bevetted az utolsó szemet, utána 7 nap szünet, tehát a 8. napon kell bevenned újra. Nem akkor mikor megjön, nem annak a második napján, az csak az elsõ levélnél van úgy. Például: én múlt héten kedden vettem be utoljára, és ezen a héten szerdán kell megint bevennem. Ez minden hónapban eddig így jött ki, mindig kedd az utolsó utána hét szerda az elsõ(legalábbis nálam). Remélem érthetõen írtam le:)
7 nap szünetet kell tartani minden esetben, menstruációtól függetlenül. Ha pl. csütörtökön vetted be az utolsót, akkor most pénteken kell kezdened a következõ levelet, függetlenül attól, hogy megvan-e még a mensid, vagy elmúlt.
A kérdező hozzászólása: ok, értem köszönöm!
A kérdező hozzászólása: köszi válasz és akkor is ha elõbb jött meg? Az nem baj?

1 napom van a mensiig, a jobb petefeszkemnel gorcsoltem, mikor jottem haza. A melleim napok ota lathatoan megnott, nagyon kemenyek. Feher folyas nincs meg, neha felkapom a fejem kulonbozo szagokra. Sikerulhetet a baba?

Legjobb válasz: szia.a tüneteid alapján lehetsz terhes.de az is lehet hogy meg fog jönni.én elõtte ezt szoktam érezni.te ismered a tested.más ez most mint mensi elõtt szokott? szerintem hétvégén próbálkozhatnál egy teszttel.ha nega és még mindig nem jött meg pár nap múlva tesztelj újra!az elmaradt mensi után 5 nappal a teszt általában már biztos eredményt mutat.írd majd meg mi volt.szorítok neked!!!

szia.a tüneteid alapján lehetsz terhes.de az is lehet hogy meg fog jönni.én elõtte ezt szoktam érezni.te ismered a tested.más ez most mint mensi elõtt szokott? szerintem hétvégén próbálkozhatnál egy teszttel.ha nega és még mindig nem jött meg pár nap múlva tesztelj újra!az elmaradt mensi után 5 nappal a teszt általában már biztos eredményt mutat.írd majd meg mi volt.szorítok neked!!!
A kérdező hozzászólása: Koszi a gyors valaszt.Itt jelentkezem, hogy hogyan alakult...
Én a nem várt mnsi napján már du teszteltem és + lett! Próbáld meg te is! Sok sikert! :) )))
A kérdező hozzászólása: Megjott.

A múlt hónapban a mensi közben 1-2 napig barnáztam, most meg olyanok a melleim, mintha meg akarna jönni, de még van bő 1 hét a (nem) várt mensiig. Folyásom is van. Terhes vagyok?

Legjobb válasz: mérd már meg a hõdet. most is megmérheted mert amikor én babas voltam ilyenkor is fennt volt.ird le mennyi

mérd már meg a hõdet. most is megmérheted mert amikor én babas voltam ilyenkor is fennt volt.ird le mennyi
multhonapban a menzi megvolt rendesen?
A kérdező hozzászólása: Kb.3napig rendesen 2napig barnáztam is aztán vége.Már nagyon szeretnénk Babát.Mindjárt megmérem a hõm!!
A kérdező hozzászólása: 36, 6 Ez kevés nem?Majd reggel!
A kérdező hozzászólása: Most a nyelv alatt mért hõm 36, 9 digitálissal!Ez jót jelent?Talán összejött??Köszike
a hõd az rendben .Igen lehet baba is. Gratula.Szerintem vegyél tesztet.
A kérdező hozzászólása: Oké!Reggel tesztelek!Köszike.
A kérdező hozzászólása: Negetiv lett sajna:(((

21 napra jött meg a mensim, eddig még soha nem jött meg korábban, csak maxi 1-2 nappal, de késni volt már úgy, hogy több napot is késett. Vajon mi lehet az oka, hogy most ilyen korán megjött?

utolsó mensim els? napja január 8-án volt.

Legjobb válasz: Ha ilyen kicsit összevissza a mensid, akkor még nem állt be a ciklusod. Pár napon nem kell izgulni, azzal semmi baj. Ha majd szedsz fogamzásgátlót, az szépen beállítja. A mensit megzavarja a szervezet állapota, betegség, lelki okok, streszz... Ha bizonytalan vagy, konzultálj egy nõgyógyásszal.-)

Ha ilyen kicsit összevissza a mensid, akkor még nem állt be a ciklusod. Pár napon nem kell izgulni, azzal semmi baj. Ha majd szedsz fogamzásgátlót, az szépen beállítja. A mensit megzavarja a szervezet állapota, betegség, lelki okok, streszz... Ha bizonytalan vagy, konzultálj egy nõgyógyásszal.-)
szerintem mensi... de a holnapot várd meg, ha akkor is alacsonyabb a hõd, akkor meg fog jönni :(
Sajna szerintem is meg fog jönni :(
Lehet, de javaslom, várd meg azt az egy hetet.
ige szerintem babab lesz. sok sikert.
Én is ezt érzem mint te mensi szerû érzés, de nincs mit tenni várni kell:)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat!:-)

Nem várt mensi előtt 5 nappal pár csepp vérzésem volt, majd 1 napig barnáztam. Azóta eltelt 10 nap, mensi nem jött meg, viszont a derekam mindennap fájdogál, olyan mindjárt megjön érzésem van. Lehetek terhes? Vagy ne is reménykedjek?

Csináltam tesztet, háromszor is, mindhárom negatív lett:(

Legjobb válasz: Orvoshoz kell menni, lehet akar ciszta miatt is, hogy nem jott meg idaig. Biztos vagyok benne, hogy csinal majd neked hasi UH-ot, hogy megnezze mi van odabenn.

Orvoshoz kell menni, lehet akar ciszta miatt is, hogy nem jott meg idaig. Biztos vagyok benne, hogy csinal majd neked hasi UH-ot, hogy megnezze mi van odabenn.
Elvileg akkor 5 napja késik, igaz? Szerintem menj el végvételre, ne tesztelj és kérd meg nézzék meg van-e hcg a szervezetedben. Az a tuti.
A tesztek nem hazudnak. Valami más miatt lehet, hogy nem jött meg. Szerintem fordulj orvoshoz.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!