Találatok a következő kifejezésre: Még öt van hátra reggel (4 db)

Párom régen duci volt és még akkor csíkok jöttek ki a combján és fenekén amikor meghízót. Azóta edzeni jár és le is fogyót de a csíkok még ott vannak. Van valami kenőcs esetleg erre a célra is ami tényleg hat persze olyan?

Ezek már fehérek lettek azóta de zavarja hiába mondom, hogy engem nem. Már egy jó ideje edzeni jár, kardió és súlyzós is. Le is fogyót szépen, feszesedet és izmosodott a popsija is combra is stb. De ezek a csíkok még mindig ott vannak. Hogy lehet eltüntetni? Kenőcs ami használ is gyorsan látványosan?

Legjobb válasz: A kenõcsök nem használtak (bõrgyógyás), amik kel kentem a növekedési csíkjaimat, a házidoki akkor azt mondta nekem h nem lehet eltüntetni. Stria, ahogyan a terhességi csík is, gyors növekedés vagy gyors bõr nyúlás, amit a bõr nem bír, nem tud tolerálni. Hallottam valami új stiftes dologról is, a legkisebb kiszerelése 7 ezer. :// De az elvileg meg a bõrgyógyász szerint jó a hegekre, meg striákra. Nem vettem meg, mert a korábbiakra is sokallom a pénzt, mert nem használtak.Azok valami keloid vagy antikeloid vagy milyenek voltak.

A kenõcsök nem használtak (bõrgyógyás), amik kel kentem a növekedési csíkjaimat, a házidoki akkor azt mondta nekem h nem lehet eltüntetni. Stria, ahogyan a terhességi csík is, gyors növekedés vagy gyors bõr nyúlás, amit a bõr nem bír, nem tud tolerálni. Hallottam valami új stiftes dologról is, a legkisebb kiszerelése 7 ezer. :// De az elvileg meg a bõrgyógyász szerint jó a hegekre, meg striákra. Nem vettem meg, mert a korábbiakra is sokallom a pénzt, mert nem használtak.Azok valami keloid vagy antikeloid vagy milyenek voltak.
A kérdező hozzászólása: Pont ezt mondta egyik ismerõse is neki , hogy van valmai ami 7-8 ezer és, hogy ez valami új dolog és hatásos... De tudjuk a reklám az reklám... Tudsz linket adni , hogy melyik kenõcs ez?

Még öt napom van hátra reggel csináltam tesztet, negatív lett. Korán teszteltem ugye? Van még esély?

de azért is csináltam a multkor a nega teszt után elmultak a terhességre utalo tüneteim de most nem akkor?

Legjobb válasz: Akkor 5 nap múlva!! Addig légy türelmesebb!!!

Akkor 5 nap múlva!! Addig légy türelmesebb!!!
Szia! Várd meg a mensi elmaradását, utána tesztelj.
ilyenkor még korai és nemutat semmit. sõt ! az én egyik babártõmnek meg 3 hetesen sem mutatott semmit.
Korai volt a teszt, én is 5 nappal elõbb próbáltam meg tesztelni de nega lett, majd menszi elõtti nap du-án meg ott volt a halvány csík! Aztán a menszi napján reggel elsõ vizeletbõl úgyszintén + lett. Milyen tüneteid vannak? Szorítok nagyon!!!!!!
Korán teszteltál, várdd meg azt az 5 napot, megéri.
Menstruáció elõtt 2 nappal már tesztelhetsz!

Ha a 39. héten rózsaszín, véres folyásom van reggel óta, ez csak a nyákdugó, és még napok lehetnek hátra, vagy a szülés elejét jelzik?

Semmi egyéb tünetem nincs, nem keményedik a hasam, baba mocorog.

Legjobb válasz: Szia! Nekem is hasonló volt. A doki azt mondta tágulásos vérzés, akár még napok lehetnek hátra. Este mentem vissza a kórházba, mert elfolyt a magzatvíz... :) Úgyhogy bármi lehet. Kitartás :)

Szia! Nekem is hasonló volt. A doki azt mondta tágulásos vérzés, akár még napok lehetnek hátra. Este mentem vissza a kórházba, mert elfolyt a magzatvíz... :) Úgyhogy bármi lehet. Kitartás :)
A nyákdugó olyan kocsonyás szerû. Nekem napokkal elõtte távozott. Aztán egyik nap este 8 körül elkezdtem vérezni. Semmi más dolog (nem volt fájás, baba mocorgott). Hajnali kettõkor elfolyt a magzatvíz. Szóval ha ma indult meg, akkor számíthatsz rá, hogy néhány órán belül elkezdõdik. Nekem is a 39. héten történt ez.
Nekem is pont 39.héten indult meg a szülés, vasárnap szinte egész nap folyásom volt, aztán este észrevettem, hogy egy hajszálvékony vércsík van benne, ekkor jöttem csak rá, hogy egész nap a nyákdugó volt az a bizonyos folyás, aztán jött is az elsõ fájás, és egész éjszaka írogattam, hogy mikor vannak, ugyebár egyre sûrûsödtek(5, 6, 7 percesek), reggel 6-ra értünk a kórházba, közölték, hogy szülés lesz, burkot repesztettek és 13:40kor megszületett a kislányom (nem kis szenvedés után). :D De gyorsan elfelejtettem. Állítólag van, akinek napokkal szülés elõtt elmegy a nyákdugó.
Nekem is a 39. héten kora délután távozott a nyákdugó, éjfélkor már a szülõszobán voltam, és 5:26-ra megszültem.Szerintem elõször is légy nyugodt, pakolj be mindent. Könnyû szülést kívánok neked!
A kérdező hozzászólása: Köszi, hogy írtatok! Én azóta sem érzek semmit, sõt, ez a rózsaszínes folyás is abbamaradt. Már várom, hogy szüljek, de próbálok türelmes lenni. A csomag már be van pakolva, egyelõre nem izgulok, mert még nem érzem semmi jelét, hogy be akarna indulni a szülés.

Mennyi lehet még hátra? Tegnap reggel óta vannak hol erõsebb, hol gyengébb alhasi görcseim, olyan mintha a baba szétfeszítené a medencémet, de a derekam egyáltalán nem fáj.

Hol két óráig egyfolytában jönnek a görcsök, hol két óráig semmi, éjszaka nem is éreztem õket csak reggel mikor felkeltem kezdõdött újra. Most viszont egyre erõsebben fáj, volt olyan akinek nem is fájt máshol, csak az alhasában érezte a fájdalmat? Ahányszor megmozdul egy kicsit, csillagokat látok...

Legjobb válasz: Hány hetes vagy?

Hány hetes vagy?
A kérdező hozzászólása: 38
Nekem a derekam egyaltalan nem is fajt, csak gorcsoltem. Eloszor rendszertelenul egy napig, majd hajnalban jottek a rendszeres fajasok. Figyeld az idot!
Ezek inkább csak jóslók. Nekem szerdán rendszertelen fájásaim voltak (2 óráig semmi, majd 3-10-5-8 perces fájások) ha lefeküdtem rosszabb lett, hiába mentünk így be haza küldtek minket. Csütörtök délutánra szabályos 10-10-10-10 perces fájásaim lettek, majd estére 5-5-5-5-5-3-3-3 percesek lettek , megint bementünk, a kórházban 20 percig semmi nem volt majd megint 5-5-5 percesek lettek. Csütörtök este fél 9 re mentünk be. Burokrepesztés, oxitocin, méh puhitó, elsõdleges fájás gyengeség, EDA után megszületett a fiam péntek hajnalban. Amíg nem szabályosak a fájások addig elég sok van még hátra.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!