Találatok a következő kifejezésre: Másra gondolok közben nem a (12 db)

Normális, ha NÉHA maszturbálás közben nem a barátnőmre gondolok, hanem más lányra?

Az esetek kb. 25%-a, mikor más lányra gondolok. Nem szeretem azt az illet?t, csak megkívántam. Legyen az ismer?s, vagy akárki. Utána el is felejtem a dolgot, de néha jól esik másra gondolni. Természetesen igazából sose csaltam és csalnám meg. 18/f

Legjobb válasz: én ha verem 100%-ban más csajra gondolok.

én ha verem 100%-ban más csajra gondolok.
Én soha nem gondoltam még a pasimra maszturbálás közben... Mindig egy másik illetõre, legyen az egy idegen, kitalált személy, vagy egy ismerõs... És énse csalnám meg a páromat, de kell néha az embernek egy kis "más". Normális sztem.
Ha a barátnõd anyjára akkor normális, ha az apjára akkor érdekes...
nem, kenj mézet a farkadra, és szaladgálj az erdõben!
A kérdező hozzászólása: Értelmes hozzászólásokat várnék. Köszi
Értelmes választ vársz, kiscsillag? Ahhoz értelmes kérdés kéne. Ki a rákot érdekel, hogy kire gondolsz, miközben vered? Ha nem csalnád meg a barátnõdet, akkor meg mi a kérdés? Ennél több eszed lehetne 18 évesen..
A kérdező hozzászólása: "Értelmes választ vársz, kiscsillag? Ahhoz értelmes kérdés kéne. Ki a rákot érdekel, hogy kire gondolsz, miközben vered?" Ha nem érdekel akkor mi a faszt olvasod el és veszed a fáradtságot, hogy visszaírj. Leszarom, h kit érdekel, itt egy kérdésre kéne válaszolni. Ha meg nem érdekel akkor ne írjál.
Én mindig a barátomra gondolok, miközben más pasikkal hancizok :) 24-L
Javaslom, hogy maszturbálj " az esetek 75%-ban". Amikor nem más lányra gondolsz.

Másra gondolok szex közben nem a vőlegényemre. Mi lehet az oka?

Pedig nagyon szeretem ?t, nemsokára lesz az esküv?nk és babát is várok. Nagyon jól meg vagyunk, én mégis egy másik srácra gondolok. Mit tegyek?

Legjobb válasz: Talán van abban a srácban valami, ami olyan hatással van rád hogy rá kell gondolnod közben? Vagy csak az esküvõ elõtti "pánik" része, hogy ha hozzámész akkor csak õ lesz, ami nem feltétlenül probléma, viszont ez a srác így telljesen "tiltott gyümölcs" :) Magadban kellene elrendezned, hogy milyen kapcsolat van közted és a srác között, milyen érzéseket vált ki belõled, vagy te milyeneket válthatsz ki belõle, ill. mivel váltja ki belõled ezeket. Mióta vagytok együtt a pároddal? Mennyire változatos a kapcsolatotok? Lehet hogy csak valami pici újításra van szükséged, attól hogy imádsz valakit még zavarhat a megszokás, de ezen lehet változatni :)

Talán van abban a srácban valami, ami olyan hatással van rád hogy rá kell gondolnod közben? Vagy csak az esküvõ elõtti "pánik" része, hogy ha hozzámész akkor csak õ lesz, ami nem feltétlenül probléma, viszont ez a srác így telljesen "tiltott gyümölcs" :) Magadban kellene elrendezned, hogy milyen kapcsolat van közted és a srác között, milyen érzéseket vált ki belõled, vagy te milyeneket válthatsz ki belõle, ill. mivel váltja ki belõled ezeket. Mióta vagytok együtt a pároddal? Mennyire változatos a kapcsolatotok? Lehet hogy csak valami pici újításra van szükséged, attól hogy imádsz valakit még zavarhat a megszokás, de ezen lehet változatni :)
ki az a másik srác, akire gondolsz? ismered, vagy csak fantáziálsz, mert fantáziálni mindenki szokott. de ha egy olyan fiú, akit személyesen ismersz is, az más tészta...
A kérdező hozzászólása: Lehet, hogy csak "pánik", nem tudom de furcsa. A párommal 3 éve vagyunk együtt és tõle jobbat tudom, hogy keresve sem találhatnék, mindent változatosan csinálunk meg mindent megbeszélünk tényleg nagyon harmonikus a kapcsolatunk ezért is lesz esküvõ, meg baba.:) Egy rossz szavam nem lehet rá és szeretem is ezért nem értem a dolgot. A másik srácot pár hónapja ismerem, áprilistól azt hiszem, összekoccantunk kocsival és számot cseréltünk hogy megtudjuk beszélni az ezzel kapcsolatos dolgokat. De azóta hetente 1x találkozunk kb 10 percre, hogy kivel miújság. És ennyi. Õ még a legelején akart volna tõlem valamit de mondtam hogy én szeretem a párom, és tõle meg nem akarok semmit. Csak most nemtudom hogy mivan. :S Ha nem találkozok vele, akkor írok neki sms-t hogy hogy van, tehát érdekel mivan vele. De nem tudom hova tenni a dolgot.:( És nem tudom kivel tudnám megbeszélni ezt.
Felejtsd el a srácot. Ha szereted a párod vele foglalkozz.
valamilyen szinten érdekel a másik srác. ezt tényleg magadban kell letisztáznod, hogy most kivel hogy vagy, igazából szerintem össze vagy zavarodva. biztos készen állsz rá, hogy baba, férj, meg minden? valószínû, tényleg bepánikoltál, de ez el fog múlni ne aggódj. ha tényleg szereted a párodat, megoldódik minden.:)
Ez így elég nehéz eset, ha minden szép és jó, mégis másra gondolsz :( Nem lehet hogy egy kis "csömöröd" van a harmóniától? Elõfordul ilyen is :) Minden szép, minden jó, minden cukormázas és rózsaszín, égig ér a boldogság, de mégis változásra vágysz, vagy legalább egy kis vitára, vagy valamire ami picit kizökkent belõle, de nem annyira hogy eltûnjön az egész. Milyen gyakran és mióta gondolsz rá a párod helyett? Párommal én is úgy vagyok, hogy jobbat keresve se, de néha-néha kicsit azért rámjön, hogy milyen lenne, ha más lenne velem (bár soha semmilyen intim helyzetben nem tudom az ilyeneket elképzelni). Soha nem "cserélném" le, de gondolatban játszani jó :)
kiváncsi vagy és egy kicsit lapos a jelenlegi kapcsolatod! Ez okozhatja ezt az állapotot. Szerintem inkább dobd fel a jelenlegit vmivel és felejtsd el azt az idegent!
szerintem ne találkozgass a másik sráccal mert a katasztrófa felé haladsz... Te örülnél e ha a võlegényed koccant volna, és most õ találkozgatna ezek után egy bombázóval?

Ha egy fiú nem kívánja a lányt, akivel együtt van, és másra gondol szex közben, akkor végül is mitõl élvez el? A mozgás közbeni ingerlés+ a gondolat?

Legjobb válasz: én mindig becsukom a szemem ne is lássam a láynt és a BMW-re gondolok ahogy driftelek a havas hegységben vele és dadog a mtoorja, közben hûvös szellõt érezek, és akkor egybõl elélvezek a csajban

én mindig becsukom a szemem ne is lássam a láynt és a BMW-re gondolok ahogy driftelek a havas hegységben vele és dadog a mtoorja, közben hûvös szellõt érezek, és akkor egybõl elélvezek a csajban
igen. Megválaszoltad a kérdésed
Jaja. Penge vagy.
A kérdező hozzászólása: És ha nem gondol másra el sem menne?
is!
én nem hiszem, csak az érzés számít, meg a kocsikat szeretem
Persze, ha nincs nagy sár és nem félsz a kóbor kutyáktól :)

Lehet autóvezetés közben ismerkedni, például piros lámpánál? Milyen helyzetek adódhatnak? Nem a gyalogosokra gondolok, hanem másik autóssal.

Ezt mint n? kérdezem:) Arra gondoltam hogy néha mennék erre-arra egy kört,és megpróbálnám ezt a fajta ismerkedési módszert.Buliba már nem járok és egyéb helyekre.

Legjobb válasz: hát, max ha pl. megállít a rendõr vagy autós McDonaldsban vásárolsz, vagy ilyesmi. esetleg parkolóban éppen akkor szállsz ki, amikor egy helyes pasi beszáll vagy ilyesmi :D fizetõs parkolóban meg a parkolóõrrel kell pár szót váltani. amúgy nincs jogsim. karamból: nagyon sajnálom hogy összetörtem az autóját, de hogy maga milyen csinos! elkísérhetem a biztosítóba?

hát, max ha pl. megállít a rendõr vagy autós McDonaldsban vásárolsz, vagy ilyesmi. esetleg parkolóban éppen akkor szállsz ki, amikor egy helyes pasi beszáll vagy ilyesmi :D fizetõs parkolóban meg a parkolóõrrel kell pár szót váltani. amúgy nincs jogsim. karamból: nagyon sajnálom hogy összetörtem az autóját, de hogy maga milyen csinos! elkísérhetem a biztosítóba?
A kérdező hozzászólása: Bejönnek az egyenruhások, csak nem állítanak meg..:D Mc'donaldsba is megyek, de ott sincs semmi:)
Aki tetszik annak az autójába hajts bele hátulról. biztos szívesen meg fog ismerkedni veled!
Elsõ voltam. Az autó amúgy is szennyezi a levegõt. Legalább ahhoz ne használj autót, amit autó nélkül is lehet csinálni. Nagy környezetbarát vagyok ám! Mondjuk jól teszed h buliba nem jársz, az se nagyon jó a szervezetnek. Kulturáltabb helyekkel nem próbálkozol?
A kérdező hozzászólása: Ahol élek, itt nem is nagyon akarok járni sehova, mert nem vagyok kibékülve az emberekkel, borzasztó barátságtalan és nagyképû mindenki.Illetve mindenhol már a 18-20-as korosztály van, ennél idõsebb vagyok.Ezért szoktam néha messzebb elkocsikázni, körülnézni, de így egyedül azért ez se felemelõ.Véletlenül ismertem meg eddig a párkapcsolataimat, de akkoriban azért pörgõsebb voltam, sok helyre jártam, de már végleg lenyugodtam, ez már elképzelhetetlen számomra.Néha figyelmetlen vagyok vezetés közben, úgyhogy ilyen esetben max. idegesen mutogatnak, mint hogy vigyorogjanak:)

Szex közben mindig másra gondolok, s teljes mértékben nem a partnerre koncentrálok, csak elmerülök a gondolataimban, na de rendszeresen és csak így élvezek el?

Várom mindenki véleményét, de legfõképp akik hasonló cipõben járnak, a kérdésem inkább orál szexre vonatkozik...

Legjobb válasz: Súlyos pornófüggõség. Elõbb utóbb már csak a filmekben látott személyekre fogsz beindulni hidd el. Mielõbbi megszüntetését javaslom a pornónézésnek és/vagy pszichológus. Mindenképpen hagyj fel a pornófilmek nézésével véglegesen!

Súlyos pornófüggõség. Elõbb utóbb már csak a filmekben látott személyekre fogsz beindulni hidd el. Mielõbbi megszüntetését javaslom a pornónézésnek és/vagy pszichológus. Mindenképpen hagyj fel a pornófilmek nézésével véglegesen!
en mindeg arra gondolok hogy tobb pasival vagyok egyszere es nem nezzek pornot

Lányok, nők! Nektek nem jön olyan gondolat szopás közben, hogy undoritó mert az a pénisz már más nők száját és fenekét is megjárta?

Nekem igen. És nagyon kellemetlen. Más is van ezzel igy?

Legjobb válasz: Nem. viszont a pasik így gondolkodnak a szûz és a nem szûz lányokról. "Ebben még nem járt senki" Whoo- whoo, akkor hozd az elemlámpát csákányt, 'oszt fedezd fel, Indiana Jones, a kincsen meg osztozkodunk.

Nem. viszont a pasik így gondolkodnak a szûz és a nem szûz lányokról. "Ebben még nem járt senki" Whoo- whoo, akkor hozd az elemlámpát csákányt, 'oszt fedezd fel, Indiana Jones, a kincsen meg osztozkodunk.
Nem. Ha a két esemény között (más nõk micsodái és én) nem is mosdott volna, az már zavarna, de egy ilyen fickóval nem mis közösködnék...
Nem. Ne sz*pj ha nem tetszik...
Nem. De ezek szerint elég pocsék szexben lehet részed, ha ilyeneken jár az agyad közben. 25/N
Feltalálták a mosakodást is... A gyümölcsöt is agyontaperolják a piacon, mégis megeszed
Ne gondolkodj! Csak csináld!!!
Még sose gondolkoztam ezen, de nincs is értelme.
igen, megesik.
Pont a te példád az egyedüli helytálló a teóriában (esetleg ha nem akarnak megbántani egy hozzájuk közelálló személyt). Ezt többnyire kéretésnek szánják, várják, hogy kezdj udvarolni, küzdeni a kegyeiért, ebbõl derítik ki, mennyire veszed komolyan a leendõ kapcsolatot, nemcsak alkalmi szexpartnert keresel-e. Azt már nem veszik számításba, hogy az epekedõ akár komolyan is veheti a kosarat... Egy mások szerint is szókimondó csaj
Én pl. olyan nõ vagyok, aki azt mondja amit gondol. szóval van ilyen is, olyan is...
Könnyen lehet, hogy valakinek vagy valaminek meg akarnak felelni, ezért azt mondják, hogy nem. Közben pedig nagyon is szeretnék. Ezt kell észrevenni...
Nálam teljesen ez a helyzet... XD Amit mondok: Az a pasi??? Áhhh! Soha nem járnék vele! Amit gondolok: Istenem , de jóképû! Biztos az angyalok küldték le ide ezt a szemkápráztatóan eszméletlenül kiábrándítóan jóképû pasit akit csak lélegzetvisszafojtva lehet megbámulni. Ahhhh! Mindjárt orgazmusom lesz a látványától. 19/N
Ha valami miatt tartanak az illetõtõl...
A kérdező hozzászólása: eddigieknek köszi, utolsó ez nagyon érdekes.
Szerintem nagyon érdekes kérdés, remélem, hogy kitûnõ tippek lesznek ezek a válaszok :)
Én soha nem áltattam senkit. Szerintem baromság, ha nem a véleményünket mondjuk. Abból lesznek késõbb a bonyodalmak meg a nõket ufónak nézõ férfiak.
Igen de ha például 20 barátnõd azt mondja hogy milyen ronda a pasi, de te meg kijelented, hogy szerinted meg jóképû és meg akarod ismerni, akkor nem a pasik hanem õk fognak ufónak nézni... És elég rosszul járnak azok az emberek akik túlságosan szókimondóak... Én is ilyen voltam és lám, általános iskolát kellett váltanom mert az egyik órán megjegyeztem hogy esetleg a pitagorasz tételben nem a NÉGYZET oldalainak négyzete egyenlõ a BEFOGÓ négyzetével (komolyan ilyen idióta tanított)... Meg akart buktatni matekból, és mivel akkoriban kitûnõ voltam ezért érdekes módon egyesek kerültek naplóba, meg az órákon csesztetett. Középiskolában meg megmondtam egy csajnak hogy piszkos az orra esetleg törölje meg mert az emberek ki fogják nevetni. Két nap múlva már 20 pasi megdugott, három abortuszom volt és 4 hónapos terhes voltam... Higgyétek el, akkor már inkább leszek UFÓ, mintsem hogy mégegyszer átéljem azokat a megaláztatásokat, amiket a szókimondóságom miatt átéltem... 19/N
hmm... elõfordulhat. bár én okosabban csinálom, mert nem szeretek hazudni, így amikor megkérdezik tõlem, h járnék-e Xy-al, akkor megvonom a vállam és azt mondom, h nem ismerem ahhoz eléggé, h ilyenre válaszolni tudjak. biztos jófej, de ahhoz kicsit jobban meg kellene ismernem. szóval nem hazudok, hanem diplomatikusan válaszolok, ami végül is igaz.

SEGITSEG! Annyira kimerült vagyok, hogy vezetes közben neha arra gondolok, hogy egyszerüen elengedem a kormanyt es vegre pihenhetek! Nem szeretnek veget vetni az eletemnek vagy masokat veszelyeztetni! Mit tehetek?

Mostanaban rengeteg stresszhatas er. Hataridök a munkaban, rengeteg vizsga es tananyag a fösulin, nincs idöm barataimra, csaladomra. Ugy erzem, megallas nelkül rohanok, de semmit nem teljesitek jol. A munkam kell a megelhetesemhez, a fösulin meg azt tanulom, amiröl tudom, hogy en ezt akarom! Ezen kivül nem tartom magam depressziosnak. Igaz nemreg vege lett egy több, mint 4 eves kapcsolatnak, de frissen es szerelmesen együtt vagyok egy fantasztikus lannyal, akinek szerencsere hasonlo az idöbeosztasa, mint nekem. Szerettem edzeni, de erre mar semmi idö, es varom a tavaszt, hogy vegre ujra motorozhassak.

Legjobb válasz: Márpedig nagyon gyorsan változtatnod kell!!! Ezt most nem tudod elképzelni, én sem tudtam. Egész addig, amíg olyan tüneteim nem lettek, emiatt, hogy fél évig vizsgáltak a neurológián, mert fizikailag nem tudtam bejárni dolgozni. Szédültem, a jobb szememre nem láttam rendesen,sõt, a végén annyira nem láttam jól, hogy nem tudtam olvasni, zsibbadások testszerte, érzékkiesések stb...végül antidepresszánst kellett szednem, ami ellen nagyon tiltakoztam, de ha vissza akartam menni dolgozni, akkor alá kellett vetnem magam. Fél évig szedtem, szerencsére rendbe jöttem, és alig maradt vissza valami, de le kellett állnom!!! Most már tudom, nem éri meg ennyire széthajtani magát az embernek (akkor sem, ha nincs még mindig lakásom) Gondold át, amíg nem kerülsz kényszerpihenõre!!!!

Márpedig nagyon gyorsan változtatnod kell!!! Ezt most nem tudod elképzelni, én sem tudtam. Egész addig, amíg olyan tüneteim nem lettek, emiatt, hogy fél évig vizsgáltak a neurológián, mert fizikailag nem tudtam bejárni dolgozni. Szédültem, a jobb szememre nem láttam rendesen, sõt, a végén annyira nem láttam jól, hogy nem tudtam olvasni, zsibbadások testszerte, érzékkiesések stb...végül antidepresszánst kellett szednem, ami ellen nagyon tiltakoztam, de ha vissza akartam menni dolgozni, akkor alá kellett vetnem magam. Fél évig szedtem, szerencsére rendbe jöttem, és alig maradt vissza valami, de le kellett állnom!!! Most már tudom, nem éri meg ennyire széthajtani magát az embernek (akkor sem, ha nincs még mindig lakásom) Gondold át, amíg nem kerülsz kényszerpihenõre!!!!
wellness hétvége vagy egy hétvégét kibírsz a barátok nélkül és alszol ;)
minden esetre nem vezetnék a helyedben...

Nemrég néztem meg az Elfen Liedet és ott unokatestvérek közt alakult ki románc. Azt tudom, hogy Japánban játszódik, gondolom ott mások a szokások, de lehet ez ott törvényes és ha nem akkor mire véljem a dolgot?

Legjobb válasz: Európában is mindennapos volt a csúnya szóval beltenyészet, a rokonházasság. Meg is volt az eredménye. A jelenkori Japánban ugyanúgy nem törvényes, mint nálunk. Itt ha jól tudom másod-unokatestvérek között már lehet kapcsolat.

Európában is mindennapos volt a csúnya szóval beltenyészet, a rokonházasság. Meg is volt az eredménye. A jelenkori Japánban ugyanúgy nem törvényes, mint nálunk. Itt ha jól tudom másod-unokatestvérek között már lehet kapcsolat.
#1 Tévedés. Japánban is és nálunk is köthetnek házasságot unokatestvérek. Meg még egy jó pár helyen. [link] Az ELfen Lied meg amúgy is egy beteg anime, emlékeim szerint vannak abban a vérfertõzésnél durvább dolgok is :D

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!