Találatok a következő kifejezésre: Mások csúnyának a barátomat. Mit lépjek (1 db)

Mások csúnyának tartják a barátomat. Mit lépjek?

Már több, mint fél éve járunk, viszont csak nem régen vittem haza, a faluba, ahova a szüleim élnek. Kivétel nélkül mindenki azt mondta, hogy csúnya, nem illik hozzám. Mi viszont nagyon jól megvagyunk, nagyon rendes velem, mindent meg tudunk beszélni. Bels? tulajdonságai megszépitették a külsejét is.

Legjobb válasz: ne foglalkozz velük.. mondd meg nekik, hogy te szereted, és nem érdekel, hogy kinek tetszik, kinek nem...nem nekik kell szeretniük...neked..és ha te megtaláltad benne az igazit, akkor nehogy már ilyen véleményekre adj..

ne foglalkozz velük.. mondd meg nekik, hogy te szereted, és nem érdekel, hogy kinek tetszik, kinek nem...nem nekik kell szeretniük...neked..és ha te megtaláltad benne az igazit, akkor nehogy már ilyen véleményekre adj..
Ismered a falurádiót? Mi így hívtunk a falunkban azoknak a vénasszonyoknak és egyéb pletykás népeket akiknek nem volt jobb dolguk mint a más dolgával törõdni. Szóval ha tudod milyen ez, már pedig tudnod kell. Akkor ne törõdj vele, mert olyan leszel mint õk. Ráadásul minél többet magyarázkodsz meg veszed védelmedbe a barátod annál több indokot adsz arra, hogy ismét veletek foglalkozzanak. S még az lehet a vége, hogy kitalálják a pénzéért vagy vele, vagy õ akar tõled mást. A fene se tudja. Szóval szerintem ne törõdj másokkal. Az legyen a fontos mit érzel, mit súg a szíved. Ha csúnya hát csúnya... jó ember, le tudnám élni mellette az életed? Igen akkor meg nincs más fontosabb. Amire azért még odafigylehetsz az a szüleid véleménye. Hogy õk milyennek látják és itt nem csak a külsõre gondolok. Azt én férjem sem az a kisportolt alkat és van egy külsõ tulajdonsága amiért pl. egy alkalommal mikor utaztunk a vonaton ( õ nem látta és nem is tudja) kigúnyolták. Én nem szóltam, hagytam magáról állított ki bizonyítványt az illetõ. Elég volt rá néznem, és közelebb bújnom ma páromhoz. Egybõl csend lett. sajnos már látom , hogy a kisfiaim is örökölték ezt a tulajdonságát. De ez már a mi gondunk, hogy hogyan segítjük át õket ezen. Szóval hozzám sem ilyen férjet képzelt el a falu, de nem a falu a családom.
Szerintem eleg ha annyit mondasz "belso tulajdonsagai megszepitik a kulsejet is!" Ebben minden benne van! Ne torodj masokkal ha neked tetszik es jol erzed magad vele! Sok szerencset!
Hát bizony én nem szoktam ilyen béketûrú lenni, ahogy az elõttem szólók mondják, hogy ne törõdjek vele. Én sajnos nem tudom megállni, hogy egy két szóval helyre ne tegyem az illetõt !! Tudom, hogy nem kéne, de sajnos nem tudom. Ha te igen, akkor valóban az a teendõ, ahogy a többiek javasolják. Ez az õ szégyenük, kis faluban sajnos hatványozottan elõfordul ez a jelenség amit mondasz. Nem tudsz mit tenni, de majd megunják a pletykálást, ha nem akkor eküldheted õket a rákba.
Te vagy vele, nem õk, szeretitek egymást, mindent meg tudtok beszélni, boldogok vagytok, más véleményével ne foglalkozzatok.Egyszerûen ne is halljátok meg ezeket a megjegyzéseket és abba fogják hagyni.
És akkor mi van ha nem egy "adonisz"? Az a lényeg, hogy szeret, jól megvagytok, és a mai világban amúgy is nehéz normális párt találni, akkor nehogy már a külsõ után menj. Jobban mondva azok után az "okosok" után, akik ilyenekkel piszkálnak. Ne foglalkozz velük, nem érdemes, minden csoda három napig tart, majd megszokják. Egy idõ után úgyis találnak maguknak más "áldozatot". A lényeg, hogy szeressétek egymást.
Nemtudom , hogy mennyit érsz el azzal ha nekik támadsz hisz ha ennyire primitív nyomorékok akkor azzal sem fogsz hatni rájuk.Ne törõdj velük Le kell szarni az ilyet...
szerintem dobjad 1 szépkülsejüre, akire minden csaj bukik. és aki füvel fával megcsal. szóval: szerintem õ lesz hozzád a leghûségesebb és megértõbb társad.
mond azt hogy "leeht hogy nem néz ki túl jol de még mindig szebb nálad" ez tuti bejön


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Fiúk/férfiak! Ti hogyan reagálnátok arra, ha a barátnőtök a tenyerén akarna hordozni titeket és meg is tenné?

Itt most konkrétan nem anyagiakra gondolok hanem pont arra, hogy szó szoros értelmében a barátnőtök összezsugorítana (úgy 15-20 centi alacsonyra).
Lehetségesnek tartanátok azt, hogy továbbra is normális ütemben, a megszokott módon (már amennyire meg lehet ezt szokni) folyjon tovább a kapcsolatotok?
Mindezek után is ugyanúgy szeretnétek azt a lányt még akkor is, ha nem tudna visszaváltoztatni? Mi erről a véleményetek?

Nőkre is vonatkozik a kérdés meg úgy minden nem nemű permutációra ami a kérdéssel kapcsolatban lehetséges.

7

Lányok, az nektek riasztó ha egy srácnak nincsen baráti köre?

18

Ha a lány szakított velem, viszont nem tiltottuk egymást közösségi oldalakon, akkor gáz, ha írok neki?

Folyton látom és alig bírom ki, hogy ne írjak... Megalázom magam, ha írok?

15

Mit tegyek? A sógornőm ok nélkül gyűlöl.

A barátommal 1 éve vagyunk együtt,minden jó köztünk,csak a sógornőm furán viselkedik velem,pedig semmi oka nincs rá...azt mondják,hogy ilyen a természete,de engem nagyon zavar,főleg a családi kajákon. HOlnap is lesz,de előre izgulok..Nem szól hozzám,kimegy a szobából,ha én is ott vagyok...annyira kellemetlen...végig gyomoridegem van ilyenkor...23éves lány

9

Ti miken szoktatok összeveszni a párotokkal?

Csak kíváncsiságból kérdezném.

10

Te mit teszel meg a párodért egy kapcsolatban?

Mi távkapcsolatban vagyunk.Eléggé sok a zűr bizalmi kérdésben.Heti rendszerességgel tudunk találkozni,akkor sem mindig sok időre.Van,hogy tovább is tudnánk,de ő a civakodások miatt nem akarja,én pedig ettől vagyok feszült.Nem értem miért nem érti.Eljárkál,elmászkál.Én olyan típus vagyok,hogy ha tehetném,vele lennék.Csak ő fél.Mit tegyek,várjak,hátha változnak a dolgok?Nehéz már nyugodtnak maradnom,mert többet szeretnék.
Olyanok válasza érdekel,akik kapcsolatban vannak,és esetleg hasonló szituációban.

3

Van értelme ezek után bárminek is?

A párommal 5 éve vagyunk együtt (Õ 30F, én 28L), az utóbbi pár hónap elég nehéz időszak a kapcsolatunkban. Kb. 9 hónappal ezelőtt elkezdett belehabarodni egy tőlem pár évvel fiatalabb csajba. Elég korán nyilvánvaló lett a csajnak, hogy nem csak "barátként" tekint rá a párom. Közölte vele a csaj, hogy nem jön be neki...meg egyébként is most van kialakulóban egy kapcsolata. Tehát abban maradtak, hogy csakis "barátság". Igen ám, de ettől még nem múltak el a párom érzései! Bármennyire is azt mondja, hogy nem akar engem elveszíteni...fontos vagyok neki...mi összetartozunk...szeret engem....stb-stb...folyamatosan azzal kell szembesülnöm....nap, mint nap....hogy évődik a csaj miatt...bántja, hogy akárhogyan próbálkozik semmit sem tud nála elérni....nem tud rá hatással lenni. A legszomorúbb az egészben, hogy én vagyok az az ember akinek elsírja a bánatát. Nekem kell végig hallgatnom a csajjal kapcsolatos eszmefuttatásait. Tudjátok attól függetlenül, hogy azt mondja szeret engem...úgy érzem nem én irántam érzi azt a fajta szerelmet, amit egy kapcsolatban kellene :( szerintem ez már csak szeretet....5 év, az nem rövid idő...nyilván nyoma van. Mégis hogyan kellene ehhez az egészhez hozzá állnom ??? A történtek ellenére is még mindig szeretem :( Még mindig a mennyekben tudom érezni magam, ha szenvedélyesen megcsókol...még mindig jó érzés hozzábújni. De az a baj, hogy sokkal több a szenvedés :( Egyszerűen nem tudja magát túl tenni azon a csajon...én meg már nem tudom, hogy van-e értelme az én kínlódásomnak...KETTÕNKÉRT...miközben Õ egy másik miatt szenved???!!!! Kértem tőle, hogy szakítson meg mindenféle kapcsolatot a csajjal...ne beszéljen vele...sehol, semmilyen formában. Mert ez senkinek sem jó !!! Se neki, se nekem, se a csajnak! Mivel a csaj eddig sem akart, és ezután sem akar tőle semmit...mi értelme van vele kapcsolatban bárminek is ??? Ettől csak Õ is szenved...folyamatosan életben tartja benne a vágyódást...hasztalanul. Nem vagyok naiv, tudom, hogy az érzései a csaj iránt attól még nem fognak elmúlni, hogy nem beszél vele. De ha megakar engem tartani, nem az lenne a minimum, hogy a tetteivel legalább próbálja ezt bebizonyítani nekem ???!! Fogalmam sincs mit tehetnék még... :(

22

Hogyan tudnám elérni, hogy jó legyen neki?

A barátommal minden nagyon jó ay ágyban kivéve ha én próbálom neki kézzel vagy szájjal csinálni. Ilyenkor általában lelankad neki. Volt pár alkalom amikor nagyon élvezte annyira ,hogy el is ment ,de az gyakoribb amikor nem. Az elozo barátom mindig élvezte. A mostani barátom azt mondja ,hogy nem baj ,de nekem nagyon rossz hogy nem tudom neki úgy csinálni hogy élvezze. Az onbizalmam is elmegy így a próbálkozástól. De o azt mondja ,hogy nem tudja elmagyarázni hogyan lenne jó mert bogyolult. mit tegyek? hogy csináljam? :S

4

25+ pasik, ti mit szólnátok, ha a barátnőtök elmondaná, hogy együtt aludt egy pasival? Neki is van barátnője, csak összevesztek, rossz kedve volt én meg hagytam hogy nálam aludjon (kollégiumban). Normális válaszokat kérek.

28

Elhagyott egy szamara jobbnak latszo kapcsolatert, van ezen meg mit kiborulni?

8

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!