Találatok a következő kifejezésre: Mások csúnyának a barátomat. Mit lépjek (1 db)

Mások csúnyának tartják a barátomat. Mit lépjek?

Már több, mint fél éve járunk, viszont csak nem régen vittem haza, a faluba, ahova a szüleim élnek. Kivétel nélkül mindenki azt mondta, hogy csúnya, nem illik hozzám. Mi viszont nagyon jól megvagyunk, nagyon rendes velem, mindent meg tudunk beszélni. Bels? tulajdonságai megszépitették a külsejét is.

Legjobb válasz: ne foglalkozz velük.. mondd meg nekik, hogy te szereted, és nem érdekel, hogy kinek tetszik, kinek nem...nem nekik kell szeretniük...neked..és ha te megtaláltad benne az igazit, akkor nehogy már ilyen véleményekre adj..

ne foglalkozz velük.. mondd meg nekik, hogy te szereted, és nem érdekel, hogy kinek tetszik, kinek nem...nem nekik kell szeretniük...neked..és ha te megtaláltad benne az igazit, akkor nehogy már ilyen véleményekre adj..
Ismered a falurádiót? Mi így hívtunk a falunkban azoknak a vénasszonyoknak és egyéb pletykás népeket akiknek nem volt jobb dolguk mint a más dolgával törõdni. Szóval ha tudod milyen ez, már pedig tudnod kell. Akkor ne törõdj vele, mert olyan leszel mint õk. Ráadásul minél többet magyarázkodsz meg veszed védelmedbe a barátod annál több indokot adsz arra, hogy ismét veletek foglalkozzanak. S még az lehet a vége, hogy kitalálják a pénzéért vagy vele, vagy õ akar tõled mást. A fene se tudja. Szóval szerintem ne törõdj másokkal. Az legyen a fontos mit érzel, mit súg a szíved. Ha csúnya hát csúnya... jó ember, le tudnám élni mellette az életed? Igen akkor meg nincs más fontosabb. Amire azért még odafigylehetsz az a szüleid véleménye. Hogy õk milyennek látják és itt nem csak a külsõre gondolok. Azt én férjem sem az a kisportolt alkat és van egy külsõ tulajdonsága amiért pl. egy alkalommal mikor utaztunk a vonaton ( õ nem látta és nem is tudja) kigúnyolták. Én nem szóltam, hagytam magáról állított ki bizonyítványt az illetõ. Elég volt rá néznem, és közelebb bújnom ma páromhoz. Egybõl csend lett. sajnos már látom , hogy a kisfiaim is örökölték ezt a tulajdonságát. De ez már a mi gondunk, hogy hogyan segítjük át õket ezen. Szóval hozzám sem ilyen férjet képzelt el a falu, de nem a falu a családom.
Szerintem eleg ha annyit mondasz "belso tulajdonsagai megszepitik a kulsejet is!" Ebben minden benne van! Ne torodj masokkal ha neked tetszik es jol erzed magad vele! Sok szerencset!
Hát bizony én nem szoktam ilyen béketûrú lenni, ahogy az elõttem szólók mondják, hogy ne törõdjek vele. Én sajnos nem tudom megállni, hogy egy két szóval helyre ne tegyem az illetõt !! Tudom, hogy nem kéne, de sajnos nem tudom. Ha te igen, akkor valóban az a teendõ, ahogy a többiek javasolják. Ez az õ szégyenük, kis faluban sajnos hatványozottan elõfordul ez a jelenség amit mondasz. Nem tudsz mit tenni, de majd megunják a pletykálást, ha nem akkor eküldheted õket a rákba.
Te vagy vele, nem õk, szeretitek egymást, mindent meg tudtok beszélni, boldogok vagytok, más véleményével ne foglalkozzatok.Egyszerûen ne is halljátok meg ezeket a megjegyzéseket és abba fogják hagyni.
És akkor mi van ha nem egy "adonisz"? Az a lényeg, hogy szeret, jól megvagytok, és a mai világban amúgy is nehéz normális párt találni, akkor nehogy már a külsõ után menj. Jobban mondva azok után az "okosok" után, akik ilyenekkel piszkálnak. Ne foglalkozz velük, nem érdemes, minden csoda három napig tart, majd megszokják. Egy idõ után úgyis találnak maguknak más "áldozatot". A lényeg, hogy szeressétek egymást.
Nemtudom , hogy mennyit érsz el azzal ha nekik támadsz hisz ha ennyire primitív nyomorékok akkor azzal sem fogsz hatni rájuk.Ne törõdj velük Le kell szarni az ilyet...
szerintem dobjad 1 szépkülsejüre, akire minden csaj bukik. és aki füvel fával megcsal. szóval: szerintem õ lesz hozzád a leghûségesebb és megértõbb társad.
mond azt hogy "leeht hogy nem néz ki túl jol de még mindig szebb nálad" ez tuti bejön


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Nekem így sose lesz barátom?

Van egy fiú akivel nagyon jó barátok vagyunk/voltunk, de nemrég elárulta h tetszem neki és h akar velem járni. De ettől én nagyon megijedtem, és már nem tudok úgy ránézni mint egy barátra.
Am. jól néz ki a srác, meg kedves de valahogy én úgy érzem mintha nem lennék még készen egy kapcsolatra. Eddig még minden fiúval ugyen ez történt h közeledni próbált én meg megijedtem.
Csakmert az összes osztálytársamnak van már barátja, de én nagyon nem érzem érettnek ehhez magamat.

2

Ha több lány közül az egyik horogra akad, akkor hogy tarthatom meg tartaléknak a többi lányt a komoly kapcsolat ideje alatt?

17

Miért gondolkozok így?

18 éves fiú vagyok, és érzek valamit egy lány iránt, nagyon bejön, de valahogy félek egy kapcsolattól. Egyrészről vele szeretnék lenni, másrészről nem szeretném lekötni magam, nem tudom miért van ez. Volt már valaki így? Ti mit csináltatok ebben a helyzetben?

1

Tudna irni valaki errol?

Sziasztok!:) Arra szeretnelek titeket kerni, hogy irjatok valami aranyos, szerelmes idezetet..ilyesmi:) lehetoleg ne legyen tul nyalas.:) Tudna irni valaki errol? Elore is koszonom.<3

3

FIÚK! Ha van egy lány (nagyon jó) barátotok, hogyan tudna titeket "elcsábítani"?

Van egy jó barátom. Nem kapcsolatot szeretnék tőle, csak örülnék, ha valamennyire érdekelném.. Válaszokat köszi :)

8

Hogyan lépjek kapcsolatba egy fiúval? Gáz, ha a lány "kezdeményez"?

Nem facebookon élem az életem, de találtam egy nagyon szimpatikus fiút, aki a közeli városban lakik, de még élőben sosem láttam, és szerintem ő még nem is hallhatott rólam. Az zaklatás, vagy szerintetek hogy fog reagálni, ha csak így ismeretlenül bejelölöm, ő talán vissza is igazol, és ezután én ráírok? Ez nem gáz egy lánytól? Még egyszer kihangsúlyozom, nem facebook-mániás vagyok, de ezzel a fiúval sehogy máshogy nem tudok megismerkedni, de szeretnék. 17/l

7

8 év körkülönbség még jó vagy már túl sok?

11

Ez normális? (Lent)

Van egy lány pár éve ismerem de közelebbről kb.3-4 hónapja.
Szerelmes vagyok belé :S
Szerintem ez nem teljesen egyoldalú szerelem mert sokszor szemezgettünk és rengeteget beszéltünk fb-n is de nemtudom pontosan voltak jelek már.
Már párszor voltunk sétálni városban meg egyszer moziban is de kettesben még nem.
Most összeszedtem a bátorságom és elhívtam kettesben Igent mondott ^^
De azóta teljesen kész vagyok...
Tegnap óta alig ettem tudom hogy nem jó de nem is kívánok és nem is érzem az éhséget,a hasamban pedig a pillangok repkednek.
A gondolataim is folyton rajta járnak ha valaki mond valamit azt se tudom felfogni mert akkor is RÁ gonolok.
Azon is izgulok hogy milesz ha kettesben leszünk el ne rontsak valamit..
Ez normalis akkor amikor szerelmes az ember vagy ez egyáltalán szerelem?
16/F a lány 15

4

Fiúk, volt már hogy egy kapcsolatban nem éreztetek semmit a barátnőtök iránt?

hogy nem voltatok szerelmesek, és úgy gondoltátok hogy ebből az egészből semmi nem lesz? ... szakítottál a csajjal? ... vagy hagytál időt és végül beleszerettél?

6

Õszinte volt? Másfél éves szerelmi kapcsolatban élünk, igazi szenvedéllyel. Ma azt mondta a barátom, ha elhagynám, pár nap múlva direkt kézen fogva jelenne meg valakivel előttem.

Így túltenné magát rajta? Pár nap és ennyi? Vagy ez egy férfi-duma?Vagy ez egy férfi-duma?

7

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!