Találatok a következő kifejezésre: Mások csúnyának a barátomat. Mit lépjek (1 db)

Mások csúnyának tartják a barátomat. Mit lépjek?

Már több, mint fél éve járunk, viszont csak nem régen vittem haza, a faluba, ahova a szüleim élnek. Kivétel nélkül mindenki azt mondta, hogy csúnya, nem illik hozzám. Mi viszont nagyon jól megvagyunk, nagyon rendes velem, mindent meg tudunk beszélni. Bels? tulajdonságai megszépitették a külsejét is.

Legjobb válasz: ne foglalkozz velük.. mondd meg nekik, hogy te szereted, és nem érdekel, hogy kinek tetszik, kinek nem...nem nekik kell szeretniük...neked..és ha te megtaláltad benne az igazit, akkor nehogy már ilyen véleményekre adj..

ne foglalkozz velük.. mondd meg nekik, hogy te szereted, és nem érdekel, hogy kinek tetszik, kinek nem...nem nekik kell szeretniük...neked..és ha te megtaláltad benne az igazit, akkor nehogy már ilyen véleményekre adj..
Ismered a falurádiót? Mi így hívtunk a falunkban azoknak a vénasszonyoknak és egyéb pletykás népeket akiknek nem volt jobb dolguk mint a más dolgával törõdni. Szóval ha tudod milyen ez, már pedig tudnod kell. Akkor ne törõdj vele, mert olyan leszel mint õk. Ráadásul minél többet magyarázkodsz meg veszed védelmedbe a barátod annál több indokot adsz arra, hogy ismét veletek foglalkozzanak. S még az lehet a vége, hogy kitalálják a pénzéért vagy vele, vagy õ akar tõled mást. A fene se tudja. Szóval szerintem ne törõdj másokkal. Az legyen a fontos mit érzel, mit súg a szíved. Ha csúnya hát csúnya... jó ember, le tudnám élni mellette az életed? Igen akkor meg nincs más fontosabb. Amire azért még odafigylehetsz az a szüleid véleménye. Hogy õk milyennek látják és itt nem csak a külsõre gondolok. Azt én férjem sem az a kisportolt alkat és van egy külsõ tulajdonsága amiért pl. egy alkalommal mikor utaztunk a vonaton ( õ nem látta és nem is tudja) kigúnyolták. Én nem szóltam, hagytam magáról állított ki bizonyítványt az illetõ. Elég volt rá néznem, és közelebb bújnom ma páromhoz. Egybõl csend lett. sajnos már látom , hogy a kisfiaim is örökölték ezt a tulajdonságát. De ez már a mi gondunk, hogy hogyan segítjük át õket ezen. Szóval hozzám sem ilyen férjet képzelt el a falu, de nem a falu a családom.
Szerintem eleg ha annyit mondasz "belso tulajdonsagai megszepitik a kulsejet is!" Ebben minden benne van! Ne torodj masokkal ha neked tetszik es jol erzed magad vele! Sok szerencset!
Hát bizony én nem szoktam ilyen béketûrú lenni, ahogy az elõttem szólók mondják, hogy ne törõdjek vele. Én sajnos nem tudom megállni, hogy egy két szóval helyre ne tegyem az illetõt !! Tudom, hogy nem kéne, de sajnos nem tudom. Ha te igen, akkor valóban az a teendõ, ahogy a többiek javasolják. Ez az õ szégyenük, kis faluban sajnos hatványozottan elõfordul ez a jelenség amit mondasz. Nem tudsz mit tenni, de majd megunják a pletykálást, ha nem akkor eküldheted õket a rákba.
Te vagy vele, nem õk, szeretitek egymást, mindent meg tudtok beszélni, boldogok vagytok, más véleményével ne foglalkozzatok.Egyszerûen ne is halljátok meg ezeket a megjegyzéseket és abba fogják hagyni.
És akkor mi van ha nem egy "adonisz"? Az a lényeg, hogy szeret, jól megvagytok, és a mai világban amúgy is nehéz normális párt találni, akkor nehogy már a külsõ után menj. Jobban mondva azok után az "okosok" után, akik ilyenekkel piszkálnak. Ne foglalkozz velük, nem érdemes, minden csoda három napig tart, majd megszokják. Egy idõ után úgyis találnak maguknak más "áldozatot". A lényeg, hogy szeressétek egymást.
Nemtudom , hogy mennyit érsz el azzal ha nekik támadsz hisz ha ennyire primitív nyomorékok akkor azzal sem fogsz hatni rájuk.Ne törõdj velük Le kell szarni az ilyet...
szerintem dobjad 1 szépkülsejüre, akire minden csaj bukik. és aki füvel fával megcsal. szóval: szerintem õ lesz hozzád a leghûségesebb és megértõbb társad.
mond azt hogy "leeht hogy nem néz ki túl jol de még mindig szebb nálad" ez tuti bejön


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Az eddigi összes barátnőid közül hány nyelte le a babapatronodat?

8

Hisztek tik a távkapcsolatban?

.

23

Hogyan lehet ujrakezdeni egy kapcsolatot megcsalás után? Főleg, ha a szerető ott van a munkahelyen és összefuthat vele az ember?

7

Azt mért csinálja a párom hogy elmentünk egy helyre és megvártam mig bemegy és visszafele meg elment mellettem és oda ment egy másik nőhöz beszélgetni?

4

Hogy kezelitek, ha hisztis a barátnőtök?

3 hónapja vagyunk együtt.
Nagyon szeretem,de néha olyan hisztit rendez,mint egy ovis.
Mit tegyek?
Õ 21L én 24F

10

Mikor lehet azt mondani egy emberre, hogy ő egy senki? Mikor lesz valaki senki? Miért leszek én senki? Kire mondanátok?

7

Honnan veszed észre hogy a férjed/ párod hazudik, vagy füllent?

Mi 4 éve élünk együtt a párommal, ezalatt biztos hogy legalább ferdített valamin, de sosem jövök rá hogy mikor mond igazat, és esetleg mikor ferdít... ti miből jöttök rá?

11

Lehet, hogy élőbe jobban fog menni? (Bővebben lent)

Sziasztok!
Egy lánnyal még eddig csak fb-n beszéltem, de ott elég nehézkesen megy a dolog.
Már nem tudok tőle mit kérdezni és mindketten eléggé félünk.
Ha találkoznánk élőbe van esély rá, hogy ott nyitottabb lenne és jobban tudnánk beszélgetni,stb?
Előre is köszönöm az ÉRTELMES válaszokat! :-)

4

Szakítanál a szex miatt?

7 éve vagyunk együtt. Nincs problémànk csak egy.
A párom idősebb nálam de ez idáig nem volt probléma. Ma viszont megint összevesztünk mert nem akar velem lenni szinte soha. Ma azt mondta hogy ez neki is ciki de legyen vége mert őt ez már nem érdekli . Én szeretem őt de azèrt nagyon hiányzik hogy már nem vagyunk együtt( régen szinte mindennap) . 26N.

16

30-40-es pasik, minimum hány éves nővel kezdenétek kapcsolatot?

Kort is kérnék a férfi részéről is,meg esetleg indoklást.
Ami még kérdés:ha csak szex alapú a dolog akkor is ugyanaz a korhatár,vagy már alacsonyabb( esetleg mennyivel?)

14

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!