Találatok a következő kifejezésre: Mások csúnyának a barátomat. Mit (2 db)

Mások csúnyának tartják a barátomat. Mit lépjek?

Már több, mint fél éve járunk, viszont csak nem régen vittem haza, a faluba, ahova a szüleim élnek. Kivétel nélkül mindenki azt mondta, hogy csúnya, nem illik hozzám. Mi viszont nagyon jól megvagyunk, nagyon rendes velem, mindent meg tudunk beszélni. Bels? tulajdonságai megszépitették a külsejét is.

Legjobb válasz: ne foglalkozz velük.. mondd meg nekik, hogy te szereted, és nem érdekel, hogy kinek tetszik, kinek nem...nem nekik kell szeretniük...neked..és ha te megtaláltad benne az igazit, akkor nehogy már ilyen véleményekre adj..

ne foglalkozz velük.. mondd meg nekik, hogy te szereted, és nem érdekel, hogy kinek tetszik, kinek nem...nem nekik kell szeretniük...neked..és ha te megtaláltad benne az igazit, akkor nehogy már ilyen véleményekre adj..
Ismered a falurádiót? Mi így hívtunk a falunkban azoknak a vénasszonyoknak és egyéb pletykás népeket akiknek nem volt jobb dolguk mint a más dolgával törõdni. Szóval ha tudod milyen ez, már pedig tudnod kell. Akkor ne törõdj vele, mert olyan leszel mint õk. Ráadásul minél többet magyarázkodsz meg veszed védelmedbe a barátod annál több indokot adsz arra, hogy ismét veletek foglalkozzanak. S még az lehet a vége, hogy kitalálják a pénzéért vagy vele, vagy õ akar tõled mást. A fene se tudja. Szóval szerintem ne törõdj másokkal. Az legyen a fontos mit érzel, mit súg a szíved. Ha csúnya hát csúnya... jó ember, le tudnám élni mellette az életed? Igen akkor meg nincs más fontosabb. Amire azért még odafigylehetsz az a szüleid véleménye. Hogy õk milyennek látják és itt nem csak a külsõre gondolok. Azt én férjem sem az a kisportolt alkat és van egy külsõ tulajdonsága amiért pl. egy alkalommal mikor utaztunk a vonaton ( õ nem látta és nem is tudja) kigúnyolták. Én nem szóltam, hagytam magáról állított ki bizonyítványt az illetõ. Elég volt rá néznem, és közelebb bújnom ma páromhoz. Egybõl csend lett. sajnos már látom , hogy a kisfiaim is örökölték ezt a tulajdonságát. De ez már a mi gondunk, hogy hogyan segítjük át õket ezen. Szóval hozzám sem ilyen férjet képzelt el a falu, de nem a falu a családom.
Szerintem eleg ha annyit mondasz "belso tulajdonsagai megszepitik a kulsejet is!" Ebben minden benne van! Ne torodj masokkal ha neked tetszik es jol erzed magad vele! Sok szerencset!
Hát bizony én nem szoktam ilyen béketûrú lenni, ahogy az elõttem szólók mondják, hogy ne törõdjek vele. Én sajnos nem tudom megállni, hogy egy két szóval helyre ne tegyem az illetõt !! Tudom, hogy nem kéne, de sajnos nem tudom. Ha te igen, akkor valóban az a teendõ, ahogy a többiek javasolják. Ez az õ szégyenük, kis faluban sajnos hatványozottan elõfordul ez a jelenség amit mondasz. Nem tudsz mit tenni, de majd megunják a pletykálást, ha nem akkor eküldheted õket a rákba.
Te vagy vele, nem õk, szeretitek egymást, mindent meg tudtok beszélni, boldogok vagytok, más véleményével ne foglalkozzatok.Egyszerûen ne is halljátok meg ezeket a megjegyzéseket és abba fogják hagyni.
És akkor mi van ha nem egy "adonisz"? Az a lényeg, hogy szeret, jól megvagytok, és a mai világban amúgy is nehéz normális párt találni, akkor nehogy már a külsõ után menj. Jobban mondva azok után az "okosok" után, akik ilyenekkel piszkálnak. Ne foglalkozz velük, nem érdemes, minden csoda három napig tart, majd megszokják. Egy idõ után úgyis találnak maguknak más "áldozatot". A lényeg, hogy szeressétek egymást.
Nemtudom , hogy mennyit érsz el azzal ha nekik támadsz hisz ha ennyire primitív nyomorékok akkor azzal sem fogsz hatni rájuk.Ne törõdj velük Le kell szarni az ilyet...
szerintem dobjad 1 szépkülsejüre, akire minden csaj bukik. és aki füvel fával megcsal. szóval: szerintem õ lesz hozzád a leghûségesebb és megértõbb társad.
mond azt hogy "leeht hogy nem néz ki túl jol de még mindig szebb nálad" ez tuti bejön

Amig ott a baratom, baj ha mas utan nezek? Szeretem, de mit higyjek? Csunya dolog lenne reszemrol?

Reg egyutt vagyok vele,de nagyon zarkozott,hideg velem,de azt mondta valtoztat. Volt egy 3 eves kapcsolata, de mindektten zarkozottak voltak, es igy elhalt a dolog, es nem is volt igaz szerelem...Azt mondja engem szeret(ott is akartam hagyni,mert feltem h nem fog menni,de nem akart hagyni) csak nem tudja hogy kell igazan szeretni,de ugy erzi engem szeret es akar,s adjak idot neki(20 eves).Mar egyszer megprobalta es nem igazan tartott a kedvesseg,igaz akkor egy rossz barat miatt! Nem nagyon hiszek az uj probalkozasaban, bar oszinte.Szeretem nagyon, de ha nem mutatja ki az erzelmeit,eltaszit magatol! Sokszor gondolom, h nezzek mas utan, mert nem szeretnek egyedul maradni.Ferfiak is konnyebben felejtenek, ha mas no van mellettuk.Nem tudom mennyire higyjek a valtozasaban, es nem tudom h nezzek-e mas utan? Nem akarnek mast, de ha nem fog menni? Varjam meg a valtozast?

Legjobb válasz: nem lesz változás. Mitõl is lenne? Õ elvan így, te meg elviseled. Akkor minek változzon? Éld az életed és ne próbáld megváltani az övét. Ez nem a te harcod.

nem lesz változás. Mitõl is lenne? Õ elvan így, te meg elviseled. Akkor minek változzon? Éld az életed és ne próbáld megváltani az övét. Ez nem a te harcod.
A kérdező hozzászólása: De o akar valtozni!Hogy mi jobban legyunk. Es szerintem ez igy helyes..En meg megmondtam, h ha nem lesz maskepp akkor en befejeztem a kapcsolatot.Tehat en egyaltalan nem turtem..Es po valaszthatott, de megis mellettem dontott..csak honnan tudjam h ez is nem ideiglenes lesz?
Az eletben amellett, hogy sok jo dolog van egy biztos, hogy semmi sem biztos. En mar annyi kapcsolatot lattam, ahol az egyik fel igergetett es soha nem valtozott semmi. A masik meg csak turt - akar egy eleten keresztul amig a halal (szo szerint) el nem valaszt. Neked kell erezni, hogy mennyire tortenik a valtozas. Te erzed, boldog vagy-e vagy sem es hogy mire van szukseged. En csak egyet tudok mondani es ez sajat tapasztalat. Barmennyire is nehez elengedni valakit de ha ugy erezed, nem tesz boldogga, nem szabad maradni es megalkudni. A szerelem azonban sokszor kulonbozo "formaban" jelentkezik ezert nehez a dontes. Egy nonek nagyon fontos ereznie, hogy szeretve van, biztonsagban van es hogy fontos a parjanak. Nagyon megertelek.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!