Találatok a következő kifejezésre: Második terhességnél ugyanazok a (2 db)

Barmiben kulonbozhetnek.
Azt mondják nincs két egyforma terhesség! Lehet hasonló, de lehet teljesen más is! Ha például az elsõt nehezebben viselted, több problémád volt, attól még a második lehet teljesen "tünetmentes" is, de ez fordítva is megtörténhet. Szóval ha nincs konkrét orvosi problémád ami egyértelmûen befolyásolhatja a terhességedet, akkor a második egy teljesen új élmény lesz!
Az elsõ terhességem teljesen tünetmentes volt a feléig. Semmi rosszullét, hangulatingadozás, semmi. A pocakomon sem látszott igazán, hogy egy baba lakik benne. Most a második babámat várom. Sokat voltam (vagyok) rosszul. Hánytam, szédültem, fáj a fejem. Nagyon fáradékony vagyok és bár most vagyok a felénél, a hasam hatalmas, mintha ikreket várnék. És borzalmasak a dührohamaim, a kitöréseim. nyafogok, sirok, minden átmenet nélkül. Nekem ennyi volt a különbség. Remélem, tudtam segíteni.

Ha ugyanaz a "forgatókönyv" a második terhességnél mint az elsőnél, az jelentheti azt, hogy ugyanolyan nemű baba lesz?

A forgatókönyv alatt azt értem, hogy ugyanaz a rosszullét van.

Legjobb válasz: Vagy olyan lesz vagy nem. Nekem 3 tökegyforma terhességbõl született 2 lányom és 1 fiam. Semmi köze a rosszulléteidnek a gyerek neméhez.

Vagy olyan lesz vagy nem. Nekem 3 tökegyforma terhességbõl született 2 lányom és 1 fiam. Semmi köze a rosszulléteidnek a gyerek neméhez.
Nem jelenti azt, hogy tuti ugyanolyan nemû lesz.
A kérdező hozzászólása: Jó persze de fõleg olyanokra lennék kíváncsi akinek van ilyen tapasztalata. Azért köszönöm a válaszodat! Amikor a dokinak mondtam, hogy "biztos ez is lány lesz" azt válaszolta, hogy "vagy fiú". :)
Tesómnál 3 fiú, 1 lány, ugyan olyan tünetek. Mindegyiknél végig rosszul volt!
A kérdező hozzászólása: Azt hittem mégis lehet összefüggés de akkor nem. Na, kíváncsi leszek. Kicsit meg leszek szeppenve ha fiam lesz. Remélem hamarosan megtudom.
Az elsõ gyermeked fiú? Nekünk 2 lányunk van (eddig). Nagyon kisfiút szerettünk volna másodjára.Bár nem mondta meg a doki, mi fiút is vártunk.. erre olyan gyönyörû, és okos kislányunk lett :-D És egyáltalán nem voltam csalódott! Amikor megláttam...arra szó nincs! Most sem tudjuk, hogy kit várunk, de már nincs túl sok hátra... alig várjuk, hogy végre kiderüljön! A terhességeim tök egyformák voltak: kivéve a pocak forma, és a "kívánósság"... Egy biztos: imádjuk, akár fiú, akár lány! Hidd el, apukának nehezebb lesz "beletörõdni" ha a 2. is ugyan olyan nemû-fõleg, ha nem akart 1-2-nél több gyermeket! Lelkileg ez nagyon nehéz az anyának! De cirka 1-2 év és megszereti a 2. gyermeket is! :-D Boldog babavárást és egészséges kisbabát!!! Üdv:32h.km.
A kérdező hozzászólása: Van egy 2, 5 éves kislányom és apuka nagyon szeretne egy kisfiút. Több gyerekünk biztosan nem lesz (legalábbis szándékosan). Nekem igazából mindegy, hogy most mi lesz mert azt tudtam mindig, hogy egy kislányt szeretnék és ezt már megkaptam. :) Csak furcsa lenne egy fiú de biztos csak azért mondom mert lányom van. Remélem azért fiú lesz mert...hadd legyen meg a kívánsága az apukának is. A kislánynál már ilyenkor tudtam, hogy lány lesz most még nem mondtak semmit. Hamarosan kiderül. 14.hétben vagyok.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!